Bugün kan testi yaptırdım.
Negatif..
canım benim
şu an ne hissettiğini benden daha iyi kimse anlamayacaktır,
benim 4 aşılama 3 tüp bebek sonucumda negatif çıktı,
ilk iki denemeden sonra senin gibi düşündüm, hem bedenen, hem manen, hem maddi tükendik,
ama allah gücünü veriyor, bir şekilde toparlanıp tekrar deneyebildik,
şimdi bu ay tatil yapacağım, bir dahaki ay yine deneyeceğim, son yumurtama kadar, son kuruşuma kadar,
ama bebeğimi kucağıma alacağım
selam canlar ben geldimmmmmmmmmm
sabahta yazdığım gibi bugün kontrol için 9 da umuta gittik ama ulun hoca yokmuş geri döndük...
sonra flzasklar gelmiş bizde yanlarına gittik buluştuk canımla
ulun hoca biraz gecikecekmiş dediler bizde hep beraber kahvaltıya gittik.
sonra ordayken geri aradılar ulun hocanın nezama geleceği belli değilmiş sizin muayenenizi süleyman bey yapabilir mi diye...
bizde kabul ettik kahvaltıdan sonra umuta geri döndük...
ilk flzaskcım girdi muayeneye...
veeeeeeeee herşey çok iyi durumdaymış 14 tane folikül varmış ve hepsi iyi durumdaymış süleyman hoca çok iyi durumun demiş
daha sonra beni aldılar veeeeeeeeee benimde durumum çok iyiymiş
süleyman hoca herşey çok iyi dedi hatta mükemmel tüm yumurtaların birbirine yaklaşık boyuttalar mükemmel görünüyor dedi
en az 14-15 yumoşum varmış endometrium kalınlığıda çok iyi dedi 7,5 du galiba...
yani ikimizinde muayenesi çok güzel geçti herşey yolunda şükürler olsun
flazskla bana puregonun yanında orgalutran yazdı cumartesi tekrar kontrol var ikimizinde...
daha sonra bizim kaldığımız öğretmen evinin cafesinde vakit geçirdik...
saat 2 de flzaskcımla odada iğnelerimizi yaptık
daha sonra onlar evlerine gittiler ben o gelmeden herşeyi döküldüm yine
bizde son durumlar böyle canlar gelir gelmez haber vereyim dedim...
Kızlar sizleri sıklıkla takip ediyorum maşalllahh çok bereketli bir topiğiniz varr her hamiş haberinde çok seviniyorumolmayan arkadaşlara Allahım tekrar güç kuvvet vererek yola devam etmelerini sağlasınn
kızlar benim tedavim haftaya pazartesi falan başlayacak şimdiden kendimi temmuz topiğine atıyım dedimağustos topiği açacak mısınız bilmiyorum ama her ikisinde de olmak istedimmm
benim yaş 24 eşim 29,1 yıllık evliyiz,çikolata kisti sorunum var peşimi bırakmayan,ilk denememiz,kayseri sevgi hastanesinde olacak yazarken bile heycan yaptım hakkımada hayırlı sonuçlanır inşallahh
kizlar benim de transferim gerceklesti bu gun cok suku.bebislerim gobusumde artik
artik dinlenme asamasi.
test tarihim 12 agustos
kızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz
Negatif..
Allah istemeyince olmuyor. Doktoruma, merkeze, blastosistime, vücuduma güvendim. Herşey çok iyi dendi.
Bütün ağrı sızı belirtileri yaşadım. Olacak sandım.
Ama kaderde olmayınca olmuyor.. Bu ilkti. Daha da deneyesim yok.
İnşallah kendiliğinden olur.
Tek düşündüğüm olmadık insanlar habire doğuruyor, biz bu kadar uğraştık.
olduramadık.
Feray'cım inşallah canım tek dileğim bu zaten....
Hem fiziksel,hem manevi ve psikolojik hem de maddi çok yıpratıcı bir süreç aslında...
İnşşallah bu kez hamile kalırım ve hepsini unuturum canım....
Acıbadem-Bakırköy'de denize nazır 8.katta doğum odası var,orada yapmak istiyorum....
hep başka doktorlara gittiğimde gizlice o kata çıkıp kapısı ve içi bebek süslemesi yapılmış odalara ve ailelerin sevinçlerini izlerim...
küçüçük bebekleri görünce Allah'ım ne olur bana da nasip et deyip ağlarım...
artık o odalara kaça değil,şanımla yerleşip bebeğimle gelen dost,akrabalara göğsümü gere gere bebeğimi gösterip birlikte sevinmek istiyorum...
xbettyx canım inşallah 12 Ağustosta hayırlı haberini alacağız...
kendim için ederken sana da dua edeceğim ..
selam canlar ben geldimmmmmmmmmm
sabahta yazdığım gibi bugün kontrol için 9 da umuta gittik ama ulun hoca yokmuş geri döndük...
sonra flzasklar gelmiş bizde yanlarına gittik buluştuk canımla
ulun hoca biraz gecikecekmiş dediler bizde hep beraber kahvaltıya gittik.
sonra ordayken geri aradılar ulun hocanın nezama geleceği belli değilmiş sizin muayenenizi süleyman bey yapabilir mi diye...
bizde kabul ettik kahvaltıdan sonra umuta geri döndük...
ilk flzaskcım girdi muayeneye...
veeeeeeeee herşey çok iyi durumdaymış 14 tane folikül varmış ve hepsi iyi durumdaymış süleyman hoca çok iyi durumun demiş
daha sonra beni aldılar veeeeeeeeee benimde durumum çok iyiymiş
süleyman hoca herşey çok iyi dedi hatta mükemmel tüm yumurtaların birbirine yaklaşık boyuttalar mükemmel görünüyor dedi
en az 14-15 yumoşum varmış endometrium kalınlığıda çok iyi dedi 7,5 du galiba...
yani ikimizinde muayenesi çok güzel geçti herşey yolunda şükürler olsun
flazskla bana puregonun yanında orgalutran yazdı cumartesi tekrar kontrol var ikimizinde...
daha sonra bizim kaldığımız öğretmen evinin cafesinde vakit geçirdik...
saat 2 de flzaskcımla odada iğnelerimizi yaptık
daha sonra onlar evlerine gittiler ben o gelmeden herşeyi döküldüm yine
bizde son durumlar böyle canlar gelir gelmez haber vereyim dedim...
Canım benim bu hayallerimiz inşallah en kısa zamanda gerçek olur
ben de ilk denemelerimde gittiğim alışveriş merkezlerinde yolda gördüğüm bütün hamile kadınları incelerdim kendimi onların yerine koyardım hep..
Ben henüz bu hayale kavuşamadım ama inş. sen benim kadar beklemeden bu güzel dileğini gerçekleştirirsin öpüyorm seni çook
teşekkür ederim tatlım ben de bildiğim bilmediğim herkes için dua ediyorum hep Allahım hepimizin yüzünü güldür AMİİNN
ay bak şimdi düşündüm de, şimdik sen normal seyrinde adet olup sonra kaçıncı günde gidicen transfer için? kafam karıştı biraz şimdi senin normal yumurtlican çatlıcak falan ee o arada mı koyucaklar bebeciklerini ya sen normal normal hamile kalırsan o arada :44: yoksam transfer ayı ilişki yasak mı ki? aaa hiç bu kısımları düşünmemişim benim aydınlatır mısın tafşanım ya doktur bişi dedi mi?
Negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?