korktuğumdan değil de 2 hafta sonra başlayacam ya ve hala hiç birşey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi süreç nasıl oluyor onu bile bilmiyorum dün doktor da dedi sende belki de hala konduramadığından dolayı bir umursamazlık durumu var anlatılanları üstüne alınmıyor gibisin dedi iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi dedi anlamadım bile
canım hiç korkmayın iğneden hele hele göbekten vurulacaksanız daha da rahatlayın. hiç acımıyor çünkü canınız.içinizi ferah tutun.
boş ver canım. zamanı geldikçe yaşaman daha iyi. tedavinin başında olduğun için öyle davranmışsındır.zamanla adapte olursun.
bu konuda uzman oldum nerdeyse iğneden korkmuyorum kendi yaptığım iğneler kolay birde kalçadan yapılan iğnem var o biraz can yakıyor ama evlat için değer eğer hamile kalırsam 9 ay boyunca vurunacağım iğne var kanımda pıhtılaşma var o yüzden
merhaba ben de anasınıfı öğretmeniyim ama ardahandayım mersinliyim tüp bebği iki seferdir istanbulda deniyoruz git gel inanılmaz zor geliyor ben mersinde hiç düşünmemiştim ama merkez nasıl güveniyor musunuz kaçıncı denemeniz merak ediyorum Allah elimizi boş çevrmesin inşallah
bu konuda uzman oldum nerdeyse iğneden korkmuyorum kendi yaptığım iğneler kolay birde kalçadan yapılan iğnem var o biraz can yakıyor ama evlat için değer eğer hamile kalırsam 9 ay boyunca vurunacağım iğne var kanımda pıhtılaşma var o yüzden
korktuğumdan değil de 2 hafta sonra başlayacam ya ve hala hiç birşey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi süreç nasıl oluyor onu bile bilmiyorum dün doktor da dedi sende belki de hala konduramadığından dolayı bir umursamazlık durumu var anlatılanları üstüne alınmıyor gibisin dedi iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi dedi anlamadım bile
içinde iğne çok ama korkma hepsini vurunmazsın ben 10 tanesini vurdum senin yumurta gelişimine bakar erken büyürse az kullanırsın..diğerr ilacın adı cetrodit olabilir yumurtaların kontrolsuz çatlamasını önlüyor birde çatlatma iğnesi var ovitrelle ben bunları kullanmıştım ilk tedavide
senin kaçıncı denemen canım?
evet vitrelle
bende de acaİP Bİ UMURSANMAZLIK VAR.NORMALDE O KADAR PANİK Bİ İNSANIM Kİ.AMA BU İŞTE ÇOK RAHATIM UMURSAMAZIM BU HALİME DE ŞAŞIYORUM VALLA.DEMEKKİ BU DURUMU YAŞAYAN Bİ BEN DEĞİLMİŞİM:))
1. denemem yumurta toplamadan sonra iptal oldu 8 folikül oluşmuş ama içleri boş çıktı yumurta bulamadılar..şu anda 2. ye başladım canım
ben zaten bu olayı da anlamıyorum olan her şey bayana oluyor erkek olmak varmış
haklısın canım sorun erkekde olsada iğneleri biz yiyoruz kendimizde olsada sorun o iğneleri yine biz yiyoruz acıları biz çekiyoruz
aynen normalde ben 3-5 ay öncesinden basit bir şeyi bile stres yapar dır dır edip dururum acayip panik yaparım aynen böyle bişeyler anlatıyor doktor ben böyle sanki bulutların içinde dinliyorum
aslında bir açıdan acayip rahatlama var nasıl olsa olmayacağını biliyorum adet oldum aa adet olmuşum ben bugün dedim geçtim o kadar
canım inşallah bu sefer yumoşların dolu olur ve bebişe kavuşursun.
SEN DE Mİ BU AY BAŞLIOSUN.ilk denemen mı?benim ilk?nerde yaptırıosun?
sadece acı çekmekle kalsak gene iyi. yiyince hormon iğnelerini bir de kilo alıyoruz
ilk denemem inş. son da olur hepimizin temmuzun 16sında ilk iğneme başlıyorum adetin 2. gününe kadar işte ankarada yaptırıyoruz boluda oturuyoruz normalde
ayy canım kilo işine hiç girmeyelim bu iğneler mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?