Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

boş ver canım. zamanı geldikçe yaşaman daha iyi. tedavinin başında olduğun için öyle davranmışsındır.zamanla adapte olursun.

canım hiç korkmayın iğneden hele hele göbekten vurulacaksanız daha da rahatlayın. hiç acımıyor çünkü canınız.içinizi ferah tutun.

bu konuda uzman oldum nerdeyse iğneden korkmuyorum kendi yaptığım iğneler kolay birde kalçadan yapılan iğnem var o biraz can yakıyor ama evlat için değer eğer hamile kalırsam 9 ay boyunca vurunacağım iğne var kanımda pıhtılaşma var o yüzden

ben zaten bu olayı da anlamıyorum olan her şey bayana oluyor erkek olmak varmış

merhaba hocam,ben de sırf gel-git olmasın diye mersinde yine 2. yi denemeyi düşünüyorum.psikolojim çabuk bozuluyor benim hemen herşeyi stres yapabiliyorum benim için en iyisi yani mersin yine...
mersin tüp bebek merkezindeki doktor fena değil sadece sen sormadıkça birşeyler söylemiyor.baş hemşiresi var merkez dışında bir sorunum olursa onunla irtibata geçiyorum.çok memenun kalmadım ilkinde ama(ilgi eksikliğinden ötürü)en azından artık beni biliyor vücudumu tanıdı tepkimelerimi biliyor vsvs zaten rabbim nasip etmedikten sonra en iyi merkezde de yaptırsam olmayacak onun için çok takılmıyorum canım...

senin kaçıncı denemen canım?

bende de acaİP Bİ UMURSANMAZLIK VAR.NORMALDE O KADAR PANİK Bİ İNSANIM Kİ.AMA BU İŞTE ÇOK RAHATIM UMURSAMAZIM BU HALİME DE ŞAŞIYORUM VALLA.DEMEKKİ BU DURUMU YAŞAYAN Bİ BEN DEĞİLMİŞİM:))

evet vitrelle

bende de acaİP Bİ UMURSANMAZLIK VAR.NORMALDE O KADAR PANİK Bİ İNSANIM Kİ.AMA BU İŞTE ÇOK RAHATIM UMURSAMAZIM BU HALİME DE ŞAŞIYORUM VALLA.DEMEKKİ BU DURUMU YAŞAYAN Bİ BEN DEĞİLMİŞİM:))

aynen normalde ben 3-5 ay öncesinden basit bir şeyi bile stres yapar dır dır edip dururum acayip panik yaparım aynen böyle bişeyler anlatıyor doktor ben böyle sanki bulutların içinde dinliyorum
aslında bir açıdan acayip rahatlama var nasıl olsa olmayacağını biliyorum adet oldum aa adet olmuşum ben bugün dedim geçtim o kadar

SEN DE Mİ BU AY BAŞLIOSUN.ilk denemen mı?benim ilk?nerde yaptırıosun?

SEN DE Mİ BU AY BAŞLIOSUN.ilk denemen mı?benim ilk?nerde yaptırıosun?

ilk denemem inş. son da olur hepimizin temmuzun 16sında ilk iğneme başlıyorum adetin 2. gününe kadar işte ankarada yaptırıyoruz boluda oturuyoruz normalde

ilk denemem inş. son da olur hepimizin temmuzun 16sında ilk iğneme başlıyorum adetin 2. gününe kadar işte ankarada yaptırıyoruz boluda oturuyoruz normalde

bende g.hanede oturuorum.istanbulda acıbademde yaptırıorum.7-8 bi tarafta 5-6 tane diğer tarafta folikül var dedi hoca.adetin 4.günü başladık iğnelere.cmtsi kontole gidicem bakalım.tüpten önce bişey denedin mi?aşılama çatlatma falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…