kızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz
Canım çok sevindim, ikiniz için de inşallah herşey hep böyle devam eder.
Canım şöyle 7 dünde 41 yasin okuyorsun...yani günde 6 adet civarı kolaylıkla okunur...ben 3 günde bitirdim bile...
41 meryemi de 7 günde bitiriyorsun....yani her gün 6 adet..rahat okunur canım benim....
biri bitsin öbürüne başlarsın...
Haberler süper 14-15 yumurta çok iyi benim de muayenelerde hep 8-9 yumurta görünürdü ama OPU da 11 tane yumurta çıktı hepsi de olgundu
Canım şöyle 7 dünde 41 yasin okuyorsun...yani günde 6 adet civarı kolaylıkla okunur...ben 3 günde bitirdim bile...
41 meryemi de 7 günde bitiriyorsun....yani her gün 6 adet..rahat okunur canım benim....
biri bitsin öbürüne başlarsın...
saol canım allaha şükür ilk kontrolümüz güzel geçti mutlu ayrıldık merkezden...
inş sonuna kadar böyle devam eder...
transferlerimiz aynı zamana denk gelicek demiştin beraber bekliycez test günümüzü inş
saol canım allaha şükür ilk kontrolümüz güzel geçti mutlu ayrıldık merkezden...
inş sonuna kadar böyle devam eder...
transferlerimiz aynı zamana denk gelicek demiştin beraber bekliycez test günümüzü inş
cnm meryem suresini 21 tane diye biliyodum ben ama 41 tanemi olucak? bide meryem suresinin secde ayeti varmış içinde secdesinide yapmak gerekiyomuş her bir meryem suresinden sonra.benim için bi arkadaşımla teyzem okuyor şuanda ben kuran harfleriyle okuyamadıgım için.
sadece yasini filan okunuşundan okuyorum.yasin,fetih ve alak suresini.anca yetişiyorum yavaş okudugum için.allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım benim öyle görünüyor...
Alıcaz inşallah ikizlerimizi kucaklarımzıa...64 62 66 64:66
cnm meryem suresini 21 tane diye biliyodum ben ama 41 tanemi olucak? bide meryem suresinin secde ayeti varmış içinde secdesinide yapmak gerekiyomuş her bir meryem suresinden sonra.benim için bi arkadaşımla teyzem okuyor şuanda ben kuran harfleriyle okuyamadıgım için.
sadece yasini filan okunuşundan okuyorum.yasin,fetih ve alak suresini.anca yetişiyorum yavaş okudugum için.allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
arkadaşlar transferimin 10.günü 2 embriyo transfer edildi. bu sabah kontrol için gittim kan verdim bcgh 16 dedi doktor ama daha erken bir sonuç dedi.
Kızlar sizleri sıklıkla takip ediyorum maşalllahh çok bereketli bir topiğiniz varr her hamiş haberinde çok seviniyorumolmayan arkadaşlara Allahım tekrar güç kuvvet vererek yola devam etmelerini sağlasınn
kızlar benim tedavim haftaya pazartesi falan başlayacak şimdiden kendimi temmuz topiğine atıyım dedimağustos topiği açacak mısınız bilmiyorum ama her ikisinde de olmak istedimmm
benim yaş 24 eşim 29,1 yıllık evliyiz,çikolata kisti sorunum var peşimi bırakmayan,ilk denememiz,kayseri sevgi hastanesinde olacak yazarken bile heycan yaptım hakkımada hayırlı sonuçlanır inşallahh
merhaba kızlar nete çok fazla giremiyorum k.validemlerdeyim..
bugün gece çatlatma iğnelerimi vurdum..
yarın sabahta toplamam var..
eşimde hızlı bir sperm düşüşü olmuş 2 kez semen analizi yaıpldı ilkinde 1 milyon hareketli sperm bulundu 2.sinde hiç hareketli yoktu..
sanırım geri kaçış oluyormuş öyle dedi embryolog ve yarın eşim de canlı sprm bulunamazsa tese yapılabilir dendi...
inşallah rabbim yüzümüze gülsün şu mubarek günlerde..
emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
heyecanlıyım ve meraktayım..
ne güzel,inşallah hamilesinizdir...
ama siz neden bizim topikte kayıtlı değilsiniz?ben ilk kez görüyorum sizi?
Herkese Merhaba,
Uzun zamandir formu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum, hepinizi cok iyi taniyorum ve sizlerin yazilari hep destek oldu bana.
Bugun ilk defa yazmaya karar verdim.
Benim bu 5 . Denemem ve dondurulmus tek embriyoyla.
8 agustos test tarihim 25 temmuzda transferim oldu.
Suan benimle olan bebisim ilk denemeden kalan embriyomdu.
4 defa ASM de denedikten sonra 2 fresh 2 donmuslarla 1 kimyasal 1 kerede kalbini duyamadan bebisimi kaybettim.
Suan fulya bahcecide Halit beyin hastasiyim ona 1 tane kalan donmusum var dedigimde hadi gel onu bi deniyelim dedi ve suan test gunumuzu bekliyorum ama cok zor geliyor.
Sabah ilk is sizleri okuyorum gece yatmadan yine siz:)
Yasim 35 esimde 36
Bana hep sebepsiz dedi onceki doktorum nerdeyse yalvrdim baska yapicak test yokmu bunun bir sebebi olmali filan ama pek orali olmadi yumurtalrin super esinde sorunyok embriyolar hep blast merak etme sen diyordu.
Ama oyle olmadigi cikti ortaya Halit bey sayesinde kanda pihtilasma sorunum oldugunu ogrendim ve suan kan sulandirici kullaniyorum sabah aksam transferden beri.
Allah hepimize sabir ve guc versin. Ben 1 hafta daha nasil beklicem bilemiyorum.
Ama burda okudugum butun pozitif sonuc alan arkadaslar banada umut oluyor.
Butun hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
aminnnnnnnnnnnnnnn
canım yumoşlarımı gördüm yaa öyle garip oldum ki ekranı sevesim geldi
hepsi birbirine çok yakın boyutta bisürü yumoş yanyana
inş o yumoşlar beni anne yapıcak
rabbim çifter çifter nasip etsin herkese inş...
biliyorsun tüm bebişleri toplıycam yanıma hazır burda öğretmen varken başka yere göndermeyin bebişlerinizi
ben bir kaç kez soru sordum cevap almayınca uzaktan takip ettim.
arkadaşlar heyecanınız çok güzel ,bu duyguları hissetmek çok güzel ,sonunda anneliğide hissedin canlarım.bende bayramdan sonrayı bekliyorum umutla heycanla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?