Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benimmm çok üzüldüm sonuca gelir gelmez geçmişi taradım hemen sizden haber almak için...
allah sabır versin bian evvel toparlanırsınız inş...
ama sen çok güçlüsün maşallah...
durumunun biçok kişiden daha iyi olduğunun farkındasın...
inş o 7 bebişinden biri veya 2si seni diğer denemende anne yapar...
dualarım sizinle canım...

Canım çok sevindim, ikiniz için de inşallah herşey hep böyle devam eder.

saol canım allaha şükür ilk kontrolümüz güzel geçti mutlu ayrıldık merkezden...
inş sonuna kadar böyle devam eder...
transferlerimiz aynı zamana denk gelicek demiştin beraber bekliycez test günümüzü inş

cnm meryem suresini 21 tane diye biliyodum ben ama 41 tanemi olucak? bide meryem suresinin secde ayeti varmış içinde secdesinide yapmak gerekiyomuş her bir meryem suresinden sonra.benim için bi arkadaşımla teyzem okuyor şuanda ben kuran harfleriyle okuyamadıgım için.

sadece yasini filan okunuşundan okuyorum.yasin,fetih ve alak suresini.anca yetişiyorum yavaş okudugum için.allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Haberler süper 14-15 yumurta çok iyi benim de muayenelerde hep 8-9 yumurta görünürdü ama OPU da 11 tane yumurta çıktı hepsi de olgundu

evet canım şükür haberler süper
büyüklükleride çok iyiymiş çok mutlu olduk canımla (flzaskla)
maşallah canım seninde baya çokmuş yumoşun hepside olgun çıkmış negüzel...
inş bizim yumoşların hepside olgun kaliteli olur

baharcım kntrolünün ii geçmesine sevindim cnm.kaç yumoş gördü drun? inşallah sımsıkı tutunur o yumoşcuklar sana:):)

Canım benim öyle görünüyor...
Alıcaz inşallah ikizlerimizi kucaklarımzıa...64626664:66

canım meryem suresi 41 tane okunuyor ayrıca dediğin gibi secde adeti varmış o şekilde okumak gerekiyormuş

Canım benim öyle görünüyor...
Alıcaz inşallah ikizlerimizi kucaklarımzıa...64626664:66

aminnnnnnnnnnnnnnn
canım yumoşlarımı gördüm yaa öyle garip oldum ki ekranı sevesim geldi
hepsi birbirine çok yakın boyutta bisürü yumoş yanyana
inş o yumoşlar beni anne yapıcak
rabbim çifter çifter nasip etsin herkese inş...
biliyorsun tüm bebişleri toplıycam yanıma hazır burda öğretmen varken başka yere göndermeyin bebişlerinizi

arkadaşlar transferimin 10.günü 2 embriyo transfer edildi. bu sabah kontrol için gittim kan verdim bcgh 16 dedi doktor ama daha erken bir sonuç dedi.

Canım benim kur'andan okumak tabii çok güzel ,ama latin harfleriyle de inanarak okumak aynıdır dedi bana çok büyük bir hoca var tanıdığımız bizim.....
Bana yasin de meryem de 41 kez okunacak dedi...7 günde...
4444 de 7 günde salatı tefriciye...
ben yasini bitirdim..
bugün nasipse meryeme başlıyacağım..
o da bitince 7 günde 4444 salatı tefriciye bitireceğim..
bana öyle söylediler...
başka duasını bilmiyorum...
ben bunu 41 kez okuyacağım canım benim...
Bence niyet ve inanmak önemli olan,bize bu sayıları verdikleri için biz de elimizden geldiğince,nefesimiz yettiğince okuyacağız inşallah bitanem...

arkadaşlar transferimin 10.günü 2 embriyo transfer edildi. bu sabah kontrol için gittim kan verdim bcgh 16 dedi doktor ama daha erken bir sonuç dedi.

ne güzel,inşallah hamilesinizdir...
ama siz neden bizim topikte kayıtlı değilsiniz?ben ilk kez görüyorum sizi?

canım haftaya tedavin başlıyormuş hayırlı olsun şimdiden...
inş hayırlısıyla kavuşursun bebişine
canım tabloya eklenmek konusuna gelince temmuzda tedaviye başlayan arkadaşları ekliyorum...
görüyorsun zaten çok fazla kişi var liste aldı başını gidiyor...
zaten temmuzda başlayanların çoğunun tedavisi ağustosa kaydı aynı şekilde onları eklemeye devam ediyorum tabiki...
ama ağustosta başlayacakları listeye ekleyemiycem yoksa inan ki başedilmeyecek görmüşsündür listeyi...
en iyisi siz ağustos topiğini açın ağustosta başlayacaklar orada toplansınlar...
ben yine gelir en başta tablonuzu isterseniz hazırlarım siz devamını getirirsiniz...
ama ben şimdi ağustostakileride bizim tabloya eklemeye başlarsam sonu gelmeyecek...
umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi...
dediğim gibi sen ağustos topiğini aç ben hazırlarım senin için tabloyu siz devamını getirirsiniz

arkadaşlar heyecanınız çok güzel ,bu duyguları hissetmek çok güzel ,sonunda anneliğide hissedin canlarım.bende bayramdan sonrayı bekliyorum umutla heycanla .

Son düzenleme:

canım inş yarın hayırlısıyla kaliteli yumoşların toplanır herşey yolunda gider...
eşindede teseye gerek kalmadan kaliteli spermler bulunur inş...
canım güzel haberlerini bekliyorum allah yardımcınız olsun

merhaba canım hoşgeldin aramıza...
transferin hayırlı olsun inş bu defa hayırlısıyla kavuşursun bebişine
rabbim çektiklerinizi bebişinizle unutturur inş
şükür probleminizin ne olduğu anlaşılmış...
ben inanıyorum bu defa bebişinizin sizinle kalacağına...
listeyede ekledim inş uğur getirir size...
allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

canım inşallah...
bir kız ,bir erkek ikiz....
keşke ist.a taşınsan da sana göndersek bitanem...
hele hamile kal,kalp atışlarını duy bak ne kadar duygulanacaksın...:119:
ben umutla bekliyorum Bahar'ım..
İnşallah Bakırköy ACIBADEM HASTANESİNDE DOĞUM YAPICAM...
Böyle tüm odaları baştan sona cam kaplı....tamamen deniz manzaralı odalar...
ARTIK BEBEKLERİ VE ANNELERİNİ İZLEMEYE gitmiycem,kapının dışından içim yanarak anne-babaların sevincini izlemiycem...
Ben bizzat o odada yatıcam,bebişlerimle..OLEY.......OLEY....6464626262:62

ben bir kaç kez soru sordum cevap almayınca uzaktan takip ettim.

CANIM görmemişizdir,cevap yazarız bitanem..
eğer temmuzda başladıysa tedavin yaz bilgilerini Baharcığımız ekler seni canım..bak şu bilgileri yaz...

İSİM YAŞ-EŞİN YAŞI EVLİLİK SÜRESİ İNFERTİLİTE NEDENİ TÜP BEBEK DENEME SAYISI DENEME YAPTIĞI MERKEZ ŞUANDA TEDAVİYE BAŞLAYACAĞI MERKEZ SON DURUM

arkadaşlar heyecanınız çok güzel ,bu duyguları hissetmek çok güzel ,sonunda anneliğide hissedin canlarım.bende bayramdan sonrayı bekliyorum umutla heycanla .

canım inşallah senin de olumlu olur bitanem...
haberdar et bizi...

slm kızlarr evime döndüm bugünn şimdi rAHAT rahat atkio edicem pc den.

ya ben 2 gün dinlendikten sonra bugün 2.5 saatlik yol evime geldim ama yollar çok kötüydü yatarak geldim ama sallandım biraz yaa bişeyy olurmu acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…