Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Allah'ın izniyle dua et meryem ve yasin oku..hiçbirşeycik olmaz canım...
seni de hamile olarak göreceğiz yakında hayırlısıyla inşallah..
içini ferah tut,rahat ol..
vesvese yapma,kuruntu yapma bunlar çok önemli...kendini dinleme...
dua et,Allah'a sığın olacak inşallah...

tabi cnm keşke kuran harfleriyle okuyabilsek ama en önemlisi niyet allah niyetimizi biliyor sonuçta dualarımızı kabul etsin cnm inşallah.benimde 25 tane okundu meryem suresi şimdiye kadar.
allah yardımcımız olsun cnm.

canım ben yumoşları gördüm diye bukadar duygulandım bide hamiş olsam bebişimin gelişimini öğrensem ne yaparım kimbilir
rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize
canımmmmmmmmmm herşey içinden geçtiği gibi olacak inş
herşeyin başı inanç diye boşuna dememişler...
insan önce umutlu olacak inançlı olacak...
benim eşim 2 kere kanser tedavisi gördü üstelik 2. si çok ağırdı (27 yaşında bu arada)...
ama inandı bu hastalığı yeneceğine bana olan sevgiside ona dayanak oldu ve atlattı şükür..
belki olumsuz olsaydı durum değişebilirdi allah korusun...
bu oonuda ona benziyor biraz...
bende senin gibi çok inanıyorum bu tedavim sonucunda bebişimin olacağına
rabbim nasip etmezse asla pes etmem yılmadan aynı inançla yola devam...
çok rahatım huzurluyum stres namına hiçbişey yok bende...
bunlarda bi etken sonuçta...
sende böylesin inş hissettiğin gibi kavuşacaksın bebişlerine
bahsettiğin hastanede doğum gerçekleşecek herşey dilediğinden çok daha güzel olacak inş

Amin canım , Allah kabul etsin bu hayırlara vesile olan Mübarek Ramazan ayında dualarımızı..
Benim okuyacak çok kişi var ,onlar da okuyor...
Ama ben kendim okumak istiyorum hepsini...
Zaten eve gidip,birşeyle yiyiyorum doğru banyoya...abdest alıp,odama çekilip tesbihimi alıp duaya başlıyorum..
Yani içimden böyle yapmayı çok istiyorum,bu beni çok ferahlatıyor çok iyi geliyor canım benim...
aksi halde kafada başlıycak vesveseler,kuşkular...böyle çok rahatım...çok hayırlı,güzel rüyalar görüyorum...
olacak bitanem olacak,içini ferah tut,anne olacağız inan ,ben inanıyorum...

üzülme demeninde bir faydası yok, zira ben bile bu kadar üzüldüm...
ama dik duruşun çok güzel, dediğin gibi 7 bebişin bekliyor ve onları bekletme çok fazla, hem son zamanlarda öğrendik ya dondurulmuşlarla şans daha da artıyormuş diye, hadi hemen araştır soruştur bi çabuk başla...
dualarımızdasın...

inşallah canım ağzından bal damlıyorrr elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorumm senn baya kuran falan okuyosun ne güzell duanda ne olur benide unutmaa

canım benim allahın izniyle bişey olmamıştır sen kötüyü aklına getirme...
bak ne hikayeler duyuyoruz transferden sonra koştura koştura işe gidenler olmuş...
ve ona rağmen pozitif sonuç almışlar...
bizim topikteki nurefsanı düşün test gününden 3-4 gün önce karnına darbe aldı ama şükür hamiş...
rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey sorun olmaz...
2 gün dinlenmişsin zaten evindede dikkat edersin hareketlerine...
inş bebişlerinin haberini alıcaz

inşallah canımm ya iişte insan çok tereddüt ediyor ya . dediğin gibi canım Allahım nasip ettikten sonraa her şey bahanee

seninde çok sevindim canım bir sürü yumurtalarınız varmışş ne güzell..

Ah Bahar'ım şimdi bu satırları okurken çok duygulandım,gözyaşlarıma hakim olamadım..
O küçücük yaşınızda neler yaşamışsınız sen ve eşin...
Canım ben de babamı kanserden kaybettim 2000 yılında bilirim ne kötü birşey olduğunu...
Ama bak ne güzel atlatmış,Allah'ım bir daha da size böyle üzüntüler yaşatmasın...
Sizi size bağışlasın...
Olacak bebeklerinize bağışlasın bitanem...
Herşey MORAL ve İNAÇ ve inanarak DUA ETMEK Bahar'IM HAYATIMDA HER ALANDA BU BÖYLE DENEDİM GÖRDÜM CANIM BİTANEM...
Benim de hayalim işte o hastanede doğum yapmak,inşallah olacak Bahar'ım..

inşallah canım ağzından bal damlıyorrr elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorumm senn baya kuran falan okuyosun ne güzell duanda ne olur benide unutmaa

ben hepimize dua ediyorum hiç merak etme,sürekli de okuyacağım..
Rabbime söz verdim hiçbir zaman da bırakmayacağım okumayı bitanem...
Dua başka sığınacak neyimiz var...

sakin kalmaya çalış canım nekadar çok kurarsan o kadar huzursuz olursun...
inş herşey güzel olacak buna inan ve sabırla bekle test gününü
saol canım şükür güzel haberler aldık bugün flzaskla inş sonuda güzel olur

değmeyecek inşallah,diğer anne adaylarımız da başlayıp yetişecek hepimiz anne olacağız...
Çünkü bu topik çok özel bir topik..
Özlliğimiz hepimiz inanıyoruz,hepimiz pozitifiz,hepimiz temiz kalpliyiz,ve hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için duyguları içinde beraber ağlayıp üzülüp,beraber seviniyoruz olumlu ve olumsuz haberlere...

sevinçten herbiri için ağladım ben hamile annelerimize ,
üzüntüden ağladım negatif haberler alanlara...
çünkü burada duygu yoğunluğumuz had safhada...
ama ben şuna inanıyorum bu topikte herkes anne olacak...
bizim burada buluşmamaızın özel bir nedeni var:
biz seçilmiş anneleriz,biz anne olmanın ne kadar değerli bir lütuf olduğunun bilincindeyiz...
biz inanıyoruz....
ve biz çok iyi ane olacağız pek tabii ki kızlar....

canım eşim ilk bu hastalığa yakalandığında 22 yaşındaydı...
evli değildik ozamanlar sevgiliydik...
tedavisi bittikten 1 sene sonra evlendik...
ama düğünümüzden bi ay sonra eşimde sorunlar olmaya başladı...
biyopsi falan yapılmasına rağmen hastalığın tekrarladığını anlamadılar...
6 ay sonra bi biyopsi daha yapıldı ve hastalık tekrarlamış dediler...
eşim lenf kanseriydi (lenfoma)...
oysaki okadar barizdi ki boynundaki lenfler çok büyümüştü...
tekrar tedavi başladı şükür atlattı atlattık beraber
şükür hastalığı atlattık derken 2. tedavisi nedeniyle azosperm olduğunu öğrendik...
1,5 sene hep 0 ken tedaviye başladık şükür rabbim yine yüzümüze güldü ve şimdi sperm sayımız 5 milyon...
yılmadan mücadeleye devam ediyoruz aşkım o hastalığı yendi 2 kere...
şimdide evladımıza kavuşmak için el ele devam edicez yolumuza ve sonunda kavuşucaz inanıyorum
canım allah rahmet eylesin üzüldüm baban için...
inş sende bundan sonra hep mutlu olursun canım arkadaşım

selamlar.. temmuzda ikinci aşılamasını yaptırmış, ağustos 20 den sonra tüp bebek yaptırmayı planlayan biri olarak , aranıza katılıp deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
olabilir mi acaba??

maşallah maşallah ikinizin adınada çok sevindim yaaa...
kontrol araları neden bu kadar uzun ki? ben gğn aşırı olur sanıyodum, aşılamada bilem öyleydi halla halla...
peki tahlil falan yaptılar mı ki canım? (aç tok öğrencektin ya) bide gebelik aşısını sordun mu dicemm höyyyt dicen (smileylere basıyorum çıkmıyo bende elden girdim şeklen ne çıkıcak bilmiyorum salladım valla) yarın sen gidicen sor dicen de hani dedim ben sabırsız bi kulum sen öğrendinse bende bi çabuk öğrenem (basınca çıkmıyolar ikoncanlarımız ama mouse üzerine gelince sayısı yazıyo ondan buldum holleyy)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…