Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Yaz günü buz kestim okuduklarına Baharım...
Bahar'ım Allah bir daha göstermesin canım benim size üzüntü yüzü görmeyin bi daha ,hep mutlu olun...
siz de emin ol herşeye rağmen , birbirinize sıkı sıkı sarılmışsınız ya o yüzden Allah seni ona,onu sana bağışlamış bitanem....
Allah sıkıntıyı sevdiği kuluna verirmiş..
biz de eşimle aynıyız...
aşığız birbirimize deli gibi seviyoruz...
evlendiğim gün hamile kaldım...
erkek evlattı...
ama sağlık problemimden aldılar,bi daha da hasret kaldım evlada....
ama olacak bu kez ben inanıyorum baharım...
iyi şeyler olacak..
BİZLER 2013 ANNELERİYİZ OLEYYYYY.......

mucizelere inan tafşanım...

Canim masallah masallah ikinize de nazar degmesin.insallah sonu da guzel olacak.
arkadaşlar transferimin 10.günü 2 embriyo transfer edildi. bu sabah kontrol için gittim kan verdim bcgh 16 dedi doktor ama daha erken bir sonuç dedi.
Degerin insallah guzelce katlanir canim.
İnsallah pozitif arkadasim yaa okadar ictensin ki yazdiklarini okurken cok duygulaniyorum
insallah o gunleri de gorecegiz.rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli eylesin.insallah mujde alacagiz senden
buna inaniyorum.

selamlar.. temmuzda ikinci aşılamasını yaptırmış, ağustos 20 den sonra tüp bebek yaptırmayı planlayan biri olarak , aranıza katılıp deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
olabilir mi acaba??

canım benim daha önceki Bahar'ın mesajlarında da var.her ayın topiği ayrı oluyro bitanem...
burası temmuz da tedaviye başlayan annelerin topiği canım benim...
yoksa Baharcığımız başa çıkamaz,zaten 60'ın üzerinde sayımız var...
zaten aksi halde adı temmuz topiği olmazdı...
ama herzaman bekleriz....
deneyimlerimizi paylaşırız,sohbet ederiz,sen de gelişmelerini yazarsın bitanem...
sen de ağustos topiğini aç istersen canım benim...
birkaç sayfa önceki listede var baharımızn hazırladığı aynen öyle bir tablo yapıp sen de kendi topiğini açabilirsin,bütün ağustosta tedaviye başlayanlar da orada toplanır,çığ gibi büyürsünüz bitanem...

olabilir..bu güzel bir fikir..teşekkürler

denizfenerim güzel annem , yazdığın güzel sözlere çok teşekkür ederim..
15 ağustos aslan burcu kadını özünde çok duygusaldır,ondan olsa gerek...
benim gözlere bulutlar ve yağmur çok uğrar....
inşallah ben de mutlulukla hamile kalıp,bebeğime kavuşacağım,sizlerle o güzel haberi paylşacağım günün hayaliyle yaşıyorum desem beni sen iyi anlarsın canım benim...

düb ilk kontrolüme gittim.ilk defa bi kadın dogumcu bana aferin dedi.:) çok mutlu oldum.ilacım halen ayn ölçüde.ama orgulaton verdi.yanlış yazmadıysam.yarın tekrar gidicem.yumurta toplama nası oluyo acı agrı oluyor mu?kasıklarımda doluluk vwe oturup kalkarken baskı hissediyorum.sizde de öle mi?

olabilir..bu güzel bir fikir..teşekkürler

rica edrim bitanem,şimdiden tedavin hayırlı olsun...
uğur getirsin açtığın topik ,sana da senin topiğine dahil olanlara da inşallah bitanem...
sen buraya uğrayıp,uğurumuza bulaşmışsındır emin ol sen de anne olursun tez zamanda...
allah sana evladını bağışlasın canım benim...

arkadaşlar tandığım bi arkadaşımın hikayesini paylaşmak isterim bende..aynı baharın ki gibi malesef..kanser sebebi ile eşi spermlerini tamamını kaybediyor fakat doktorların uyarısı ile tedavi öncesi spermleri dondurmuşlar..4 embriyoları varmış malesef denemelere rağmen 3 embriyoları tutnamadı şu an sadece tek embriyoları kaldı...düşünsenize başka şanslerıda kalmadı...birde bizleri düşünün çok şükür arkadaşlar neler var.

saol canım şükür güzel haberlerle döndük size
canım bilemiyorum banada önceki 5 gün uzun gelmişti...
ama umutta bu ekilde yürüyor takipler...
canım kan tahlili almadılar...
ama aç tok farkeder mi diye görevlilere sordum farketmediğini söylediler...
gebelik aşısına gelince aklıma gelmedi sormak...
kendi drum değildi ya belki ondan unuttum
ama süleyman hocada çok ilgili güleryüzlü bi dr çok memnun kaldım...
neyse artık sen yarın öğrenir bize haber verirsin

aferini nasıl kaptın ki merak ettim :44:

canım yaşın daha çok genç buda senin için bir avantaj inş sağlıkla kavuşursun bebişine

hadi barim işin yarısını halletmişsin diğer yarısı benim inşallah ulun hoca yarın orda olur...
şu yeni iğneniz nasıl orgalutran mıydı neydi, kendin mi yapıyosun yine? ben şimdi sen yazınca gidip baktım içini okudum bacaktan diyo korktum yaa...

canım ikinizinde güzel haberlerine çok sevindim inş ileridede güzel olacak herşey umudunuzu asla yitirmeyin sakın

Dilerim Rabbim o tek embriyo tutar ve anne olur,bugün ve gece ve sabah onun için dua edeceğim..
Dilerim Rabbim onları evlatla sınamaz..
Bu mutluluğu onlara da tattırır..
Allah'ın mucizeleri hiç bitmez..

selam kızlaarr takip etmek zorlaştıı topik gitttikçe kalabalıklaşıyor ne güzel.UMUTEGE bana kızacak biliyorum çünkü az önce idrar testi yaptım tabi ki negatif((( şöyle bi çöktüm diyebilirim ve ne hikmetse aynı anda 1 yıllık evli olan çok yakın bi arkadaşım arayıp hamile olduğunu söyledi.Bu da üstüne süper oldu:)))
ne söyleyeceğimi bilemiyorum....ağlamayacağım artık..yarın test günüm ama ben sonucu almış gibiyim zaten..bilemiyorummm.gerisi kader kısmet demekten başka çare de yok..Hakkımızda hayırlısı olsun..

canım keşke yapmasaydın bitanem,yarını bekleseydin..
ama yapmışsın bir kere...
bugün 2 olumsuz haberden sonra , üstüne bu beni çok üzdü...
ama hep diyorum hep diyeceğim...
ben 42 yaşımdayım...
ilk denemem olumsuz oldu..
üstelik 8 sene önce doğal yollardan evlendiğim gün hamile kalmıştım ve oğlumu benim sağlık problemlerimden aldırmak zorunda kaldık...
2010 olumsuz bir tüp bebek denemesi...benim hala umudum var...
sizler gençsiniz lütfen sıkı sıkı tutunun umudunuza....
inşallah yeniden denersin ve o zaman mutlu haberi alırsın bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…