arkadaşlar transferimin 10.günü 2 embriyo transfer edildi. bu sabah kontrol için gittim kan verdim bcgh 16 dedi doktor ama daha erken bir sonuç dedi.
selam kızlaarr takip etmek zorlaştıı topik gitttikçe kalabalıklaşıyor ne güzel.UMUTEGE bana kızacak biliyorum çünkü az önce idrar testi yaptım tabi ki negatif((( şöyle bi çöktüm diyebilirim ve ne hikmetse aynı anda 1 yıllık evli olan çok yakın bi arkadaşım arayıp hamile olduğunu söyledi.Bu da üstüne süper oldu:)))
ne söyleyeceğimi bilemiyorum....ağlamayacağım artık..yarın test günüm ama ben sonucu almış gibiyim zaten..bilemiyorummm.gerisi kader kısmet demekten başka çare de yok..Hakkımızda hayırlısı olsun..
selam kızlaarr takip etmek zorlaştıı topik gitttikçe kalabalıklaşıyor ne güzel.UMUTEGE bana kızacak biliyorum çünkü az önce idrar testi yaptım tabi ki negatif((( şöyle bi çöktüm diyebilirim ve ne hikmetse aynı anda 1 yıllık evli olan çok yakın bi arkadaşım arayıp hamile olduğunu söyledi.Bu da üstüne süper oldu:)))
ne söyleyeceğimi bilemiyorum....ağlamayacağım artık..yarın test günüm ama ben sonucu almış gibiyim zaten..bilemiyorummm.gerisi kader kısmet demekten başka çare de yok..Hakkımızda hayırlısı olsun..
bir musubet bin nasihattan iyidir mi derler ne... anacım dilim epilasyon yapılacak kıvama geldi (söylemekten tüy bitti) siz paracıklarınızı o bi halttan anlamayan idrar testine yatırmaktan bıkmadınız...yav bi kaç sayfa önce kaç haftalık kız ancak zar zor gördü çift çizgiyi haalllm hallamm hallaamm yaa...
slm kızlarr evime döndüm bugünn şimdi rAHAT rahat atkio edicem pc den.
ya ben 2 gün dinlendikten sonra bugün 2.5 saatlik yol evime geldim ama yollar çok kötüydü yatarak geldim ama sallandım biraz yaa bişeyy olurmu acabaa
Allah dularımızı duysun canım benim...
Ben de bayramdan önce Ramazan'da olsun çok istiyorum hayırlısıyla....
ben adet olup,ertesi gün gideceğim tarihi sana yazacağım canım...
senden haber bekliyorum canım unutma kanbar
senden haber bekliyorum canım unutma kanbar
unutur muyum canım benim yazacağım sana...
kanbar canım güzel dileklerin için teşekkür ederim,haklısın umut olduğu müddetçe sarılacağız o umuda,ama bu yolda bazen düşüyoruz,bazen yeniden o kadar güçlü sarılıyoruz umutlara,sadece kafam çok karışık ne hissedeceğimi bilmiyorum.Bir gün olumlu haber alıp sevinememekten korkuyorum....Allah kimseyi evlat sahibi olmakla sınamasın diyorum sadece......
tekrar sağol cevabın için..
hadi barim işin yarısını halletmişsin diğer yarısı beniminşallah ulun hoca yarın orda olur...
şu yeni iğneniz nasıl orgalutran mıydı neydi, kendin mi yapıyosun yine? ben şimdi sen yazınca gidip baktım içini okudum bacaktan diyokorktum yaa...
Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...
Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?