Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

arkadaşlar transferimin 10.günü 2 embriyo transfer edildi. bu sabah kontrol için gittim kan verdim bcgh 16 dedi doktor ama daha erken bir sonuç dedi.

bhcg sonucun 5 üstünde ise eğer hamilesindir ama bence testi 2 günsonra tekraret 2 gün aralıklarla sonucun 2ye katlanması gerekiyor inş güzel haberleralırsın

bir musubet bin nasihattan iyidir mi derler ne... anacım dilim epilasyon yapılacak kıvama geldi (söylemekten tüy bitti) siz paracıklarınızı o bi halttan anlamayan idrar testine yatırmaktan bıkmadınız... yav bi kaç sayfa önce kaç haftalık kız ancak zar zor gördü çift çizgiyi haalllm hallamm hallaamm yaa...

canım bu arada sen bizim topikde değilsin...

aaa haklı valla.....
ben sandım kan testinde gördün olumsuzu,şimdi idrar testinde çıkmaz ki zaten,bekle yarın kan testi yaptır,moralini yüksek tut..
bu arada neden bizim topikde değilsin?
başka topiktesin uğradın buraya sanırım canım...

allahın izini ile birşey olmaz inş sen kendini rahat tut bol bol dua et bende transferden 2 gün sonra 4 saatlik yol geldim allaha şükür birşey olmadı şimdi 6 haftalık hamişim senden de güzel haberler bekliyorum inş

xbettyx yarın test sonucunun olumlu olmasını büyük bir umutla bekliyorum canım...

çok hızlı ilerliyor topik yetişmek zor sizlere anca okudum ki bikaç saatliğine çıkmıştım :)

ama bu sefer okudum okudum üzüldüm negatif haberlerini alınca inşallah bundan sonraki tedavinizde yüzünüz güler tüm hayalleriniz gerçek olur arkadaşlar

canlarım biliyorsunuz bugün ben 41 meryem okumaya başlıyorum...
ama onun bir secde duası varmış ,ben bulamadım bana yazar mısınız canlarım?

İnşallah yarın Rabbim sana mucizeni ikram eder. Sende sevinçten ağlarsın sonrada seni arayan arkadaşını sen arar hamile olduğunu söylersin.

kanbar canım güzel dileklerin için teşekkür ederim,haklısın umut olduğu müddetçe sarılacağız o umuda,ama bu yolda bazen düşüyoruz,bazen yeniden o kadar güçlü sarılıyoruz umutlara,sadece kafam çok karışık ne hissedeceğimi bilmiyorum.Bir gün olumlu haber alıp sevinememekten korkuyorum....Allah kimseyi evlat sahibi olmakla sınamasın diyorum sadece......
tekrar sağol cevabın için..

Şükretmek lazım canım , ne durumda olanlar var...
bir an önce bebeğine kavuşmanın tek yolu var bunu unutma:YENİDEN DENEMEK...
aLLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....

Aldığım en güzel dua bu!!!!!!!!!!! ahunisa çok teşekkür ederim canım bütün kalbinle yazdığını öyle hissettim ki.......hepiniz sağolun kızlar]

Doktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...

biliyorum çok daha sıkıntılı süreçlerden geçen arkadaşlar var ama herkes kendi yaşadığını biliyor işte..hem eşime bir çocuk verememenin acısı,hem anne olamamanın acısı,belki ego sorunu.belki benim neyim eksik onlardan psikolojisi falan filan.....sorun eşimde olsaydı bu kadar canım yanmazdı sanırım(((

evet diğer yarısı sana kaldı artık fiyonkcum
canım bugün toplantısı varmış ondan gecikmiş...
yarın orda olur büyük ihtimal...
evet canım o iğneyide kendin yapıyorsun...
zaten hazır o direk enjekte ediyorsun...
yok canım koldan falan değil yine göbekten yapıcaksın...
korkulacak bişey değil merak etme...
sanade biraz zor giriyor okadar

AMİN CANIM,NE MUTLU SANA....
olsun,buna da şükretmek lazım...
hepimizin dileği hasretle beklediğimiz tek bir evlat müjdesi....
ne güzel 1,5 aylık olmuş bile bebişin...
sen beni rüyan da hamile görmüştün ya ,bana öyle umut oldun ki bilemezsin...
umarım rüyan da gerçek olur...
sana sevinçli haberi veririrm autumn rüyan çıktı hamileyim,neler yapıyorsun hamileyken diye.....aynı rüyandaki gibi canım benim...

amin canım...
yerim ben o kuzunu (şimdi ben yerim diince senin canın çekmiştir yine hallam hallam) kalp atışı en erken 6. haftada duyuluyo sanırsam bi daha ki kontrolünde pıtı pıtı duyucaksın ay ne güzelll... Allah seninle kalan kuzuna ömür versin...

Kızlar sanki rahmim kasiliyormus gibi oluyorum ve zor nefes alıyorum. Anlamadım ne oldu? Böyle olan var mı? Transferin 5. Gunü bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…