Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Heeyy fıstık nasılsın bugün ben yarı yorgun yarı yılgın bülent hocayı düşünüyorum demişsin çok sevindim belki beraber başlarız gerçekten çok güzel olur
hotmailde mailini göremedim çok üzüldüm bu arada özel msj atamıyorum sana posta kutun doluymuş

aruna ve özne_hayat kızlar bende negatif sonuçtan sonra yeni merkez arayışındayım..

yazılarınızı okudum da..bülent bey başkant hastanesindeki dr mi? cumhur bey hangisi..

İns normaldir cnm..3 gun once icim rahat etmedi başka doktora gittim ultrason cihazı kötüydü 1 hafta geriden gelişiyor dedi korktum...ama tup bebek ve ultrason makinasından kaynaklı olan hatalarda olabilir dedi ama icime şüphe düştü acaba gerileyip düşecekmi diye...yarın kendi doktoruma gitcem bidaha başka doktorada gitmeyi düşünmüyorum kafam karışıyor. 1 haftadır kahve lekem 3 gündüzde bıçak saplanması gibi ağrılarım var bugun ağrılarım yok gibi...aksam olmasa tabi..Sendede kasıklarında acıtan bıçak saplanması gibi ağrıların varmi

İns normaldir cnm..3 gun once icim rahat etmedi başka doktora gittim ultrason cihazı kötüydü 1 hafta geriden gelişiyor dedi korktum...ama tup bebek ve ultrason makinasından kaynaklı olan hatalarda olabilir dedi ama icime şüphe düştü acaba gerileyip düşecekmi diye...yarın kendi doktoruma gitcem bidaha başka doktorada gitmeyi düşünmüyorum kafam karışıyor. 1 haftadır kahve lekem 3 gündüzde bıçak saplanması gibi ağrılarım var bugun ağrılarım yok gibi...aksam olmasa tabi..Sendede kasıklarında acıtan bıçak saplanması gibi ağrıların varmi

Evet canım benimde arada bir bıçak saplanması gibi acı oluyor olduğum yerde buz kesiliyorum kalakalıyorum. Özellikle bazen yolda yürürken oluyor ödüm kopuyor. Hemşireye sordumda rahim genişlediğinden oluyormuş. Seninkide ondandır. Kahve leke jelden sanırım bendede oluyor çünkü. Hemşire jelden dedii ve bu şekilde geri gelmesi normal dedi. Sanırım 9 ay bitene kadar bu korkular bitmeyecek. Ayy ne zormuş yaa. Şimdi hamile kalmak isteyenler bu cümleleri şımarıklık olarak zannedebilirler. Ama gerçekten insanın ruh hali bozuluyor. Tam kavuşmuşken kaybetme korkusu insanı yiyip bitiriyor. Hamile kalmadan önce kendini dinliyorsun, belirtileri yani. Bir hamile kalayım şu vücudu dinlemekten kurtulayım diyorsun ama hamile kalınca bin biter oluyorsun. Allah yardımcımız olsun...

Annem ve ablamlara bebişin kalp sesini göstermek ve dinletmek için bir gün hep beraber annemlerdeyken hadi dedim gidelim yakınlarda bir doktora muayene olalım sizde görün dedim. Ablam izin vermedi. Kendi doktorundan başkasına şimdilik gitme, normal gebelere göre daha hassassınız moralin bozulur demişti. İyiki ablamı dinlemişim. Seninde bu yazını okuduktan sonra bir daha hiç aklıma getirmedim. Ama şu bir gerçekki benim doktorumun muayene ücreti çok fazla olduğundan 4 eylülde kontrolüm var, kontrolden sonra başka doktor buldum çok tavsiye edilen bir doktor ona gitmeyi düşünüyorum. Ama iyi bir hastane iyi bir doktor olduğuna karar verdiğim için tabi.

Gercekten cok zor moralim hep bozuk sürekli wc ye kan gorcem korkusuyla gitmek cok kötü rüyalarımda hep adet oluyorum ..dediğin gibi yürürken de oluyor o dediğin agri odum kopuyor bu oluyor diye o ağrıyı hisedince wc ye gidiyorum pskolojim hiç iyi deilll..eşimde bende gs liyiz..cok guzel bı gs taraftar hastahane çıkışı beğendik ama korkumdan almıyorum ya bebise bsy olursa diye..guzel hayaller kuramadım henüz..hep kötü düşünüyorum ins iyi olur Rabbim tamamına erdirir..doktor değiştirmemek iyi onu anladım valla.kafan karışıyor yoksa ..sende en iyisi ve tabi maddi olarak sana hangisi uygunsa ona git ...su 3 ayı atlatalım Hayırlısıysa ins..

valla minikgelin ahunisa aynı durumlar ben de de var. şu jelin akınıtısı kabusa neden oluyor. ben de wc gitmekten çamaşırı kontrol etmekten kalbim ağzımda. birde benim daha önce bir düşüğüm olduğu için bu haftalar çok kritik. kendime ve size çok dua ediyorum.
inşallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirir hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.
bu gün boyu nerdeyse uyudum. halsizlik var.

doktorun eve yakin olmasi herzaman icin daha iyi benimde tüp bebek doktorum artik buraya gelmene gerek kalmadi kendi doktoruna git dedide benim doktordan ben pek memnun diyilim bakalim pazartesi gidicem artik uzun zaman oldu gitmeyeli olmaza bende kendime baska doktor bakicam..bu kan sulandirici ilaci bana birakmami söylediler sen nezamana kadar alican daha dün biraktim gerek yokmus simdilik 10.cayda gidicem ilaclari birden birakmak cok zor oluyor insani bi korkuda sariyo insallah hersey yolunda giderde bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz...

Kizlar bende aynen sizler gibiyim hamilemiyim hic bisey anlamadim yorgunum wc ye gidip bende kontrol ediyorum ara ara benim kahverengi akintim yok cok sükür ama insan yinede gidip kontrol etmek istiyor bicak saplantilari bende de oluyor su an doktorlarin dediyene göre biz fark etmiyoruz ama rahim su an olddugundan iki kat büyümüs ve büyyüdükce bu agrilar olucak yani arkadaslar korkulara devam yapicak bisey yok hakatende ne zormus Allah beterinden saklasin yinede...

inşallah canım bende dört gözle bekliyorum
sende inşallah pozitif sonucunu alırsın da seviniriz hepberaber burada dualarım seninle canım

çocuk yolunda çekilen her acı kutsaldır
östrojenin öyle bi etkisi varmış malesef hamiloşlarda daha sık oluyomuş seviye arttığı için bizde ilaç olarak alıyoruz bende nasibimi aldım bu durumdan
hofff bende iğne acısı diince şu zamanında popodan çatlatma iğnesi olduğumuzdaki gibi bi acı sandım, neyse 5 güncük katlanıcaz napalım da aklıma takıldı sen iğneye kaçıncı gün başlamış oldun? senin bugün 16.günün di mi, yani bugün başlamış olman lazım benim de yarın değil bi sonraki gün başlamam lazım sankim

baharcığım merhaba nasılsın
nasıl gidiyor işlemler senin de çok az kaldı
hamileler kervanına katılmana
inşallah hepinizin güzel habererini alırız

offffffffffffffff kızlar valla ne olacak bu halimiz bilmiyırum ben resmen paranoyak oldum . sizin yazdıklarınızı okuyorum mesela diyorum ki herkes aynı ama sonra aklıma ya onların ağrısı benimki gibi değilse ya onların ki normal ağrı benimki normal değilse diye bütün gün düşünüyorum . ağrılarım ve akıntım ile başım dertte . günlük ped kullanıyorum ve ıslaklıktan her dakika çok rahatsız oluyorum . bazen bacağıma doğru anlık ağrı gelip geçiyor . bende jelle birlikte kahve akıntı olmuyor resmen jelin kendisi geliyor top top . bugün sanki hepsi geri geldi . artık kendim bile sıkamıyorum dediğim gibi ıslaklık beni mahvetti mantar olacak diye ödüm kopuyor . çamaşarımı günde iki kez değiştiriyorum zaten pedsiz öıkmıyorum dışarı . ama şu paranoyaklık bi olmasa . doya doya yaşayamıyoruz ya hiç bir şeyi . bugün çalışmıyordum tatildi yapmak istediğim o kadar çok şey vardıki en azından artık pantolonlarım sıktığı için kendime 1 tane pantolon almam gerekiyordu zaten normalde de dar giydiğim için hiç bir boşluk yok kıyafetlerimde tedavi esnasında 8 kilo aldım ben . ve bu sefer iştahım bile yoktu ilkindeki gibi ilk tedavimde 12 kilo almıştım negatifi duyunca ÜSTÜNE 8 kilo da öyle aldım . hop yarısı kaldı kiloların üstümde . onun için kıyafet sorunum vardı almam gerkiyordu ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyordu . çıkmadım dışarı bile aman dedim bugün iyi değilim yatayım dedim bütün gün boş boş evde geçti .

artı benim vajinada tam rahim ağzında şişlik oluyor kızlar bazen onu tuvalete gidince de hissediyorum diyorum acaba düşecekmi bu bir belirtimi . sizdede böyle anormal şeyler var mı. sanırım kafayı yemek üzerezeyiz :)

inşallah arkadaşım Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak böyle düşünelim.
zaten yavrularımızın yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiç bir şey olmaz.
biz kendimize dikkat edelim yeter. yani sonra olumsuz bir şey yaşadığımızda vicdan azabı çekmemek adına.
stres yapmazsak inan herşey daha iyi olacak. ben ilk bebeğimi stres yüzünden kaybettim.
şuan evde olduğum için rahatım. ama 3 eylülde seminerler başlıyor bizim. okullar açılıncaya kadar Allah'ın izniyle baya yol katederim.
Allah cümlemizin sağlığını ve evlatlarını korusun gözetlesin muhafaza eylesin inşallah
Allah yavrularımıza inşallah ömür vermeyi dilemiştir. biz duamızı edelim. gerisi boş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnn . inşl her şey yolunda gider . bu arada öğretmenlerin şu seminerleride beni öldürecek :)) kardeşimde öğretmen de . hiç istemiyor seminerlere falan gitmek . sizin oku daha erkenden başlıyor . ama gidip gelirken sende dikkat et kendine . öğretmenlik çok zor bir meslek gerçekten o kadar insana bilemediği bir şeyi anlatmak ve öğretmek zor .
Öğretmenlerin yeri nedendir bilmiyorum ama bende çok ayrı onlara daha ayrı bir sevgi ile bakıyorum :)))

canlarım bıtanelerım cok sukur bebısım ıyıymıs.dun hastanedeydım kalp atısını duydum cok agladım cok mutluyum rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın ınsallah amın.sızlerı sevıyorum takıbınızdeyım kanbarım baharım fıyonkum flzaskım,hamıs arkadaslarım aklımdasınız optum

Tatlim iyi dusun iyi olsun 4 haftan kalmis guzelim iyi dusun ne olur hersey guzel olacak bunu unutma

evet canım aynen öyle umudumuzu yitirmek yok..
bebeklerimizi bulana kadar yolumuza devam edeceğiz Rabbim büyük elbet bizi de güldürecek.
bu arada embriyo yapıştırma yöntemi mi var ben onu hiç duymadım hangi merkezlerde yapılıyormuş..
öğrenirsen beni de bilgilendirirmisin canım..
birde sonraki denemeni ne zaman düşünüyorsun hangi merkezde??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- canım sen sonki denemeni gürganda yaptırmıştın sanırım timur hoca yapıyor embriyo yapıştırma yöntemini haberin yokmuydu merkezden memnun kalmadıgın içinmi değiştiriyosun merkezi yoksa negatif oldugu içinmi bende nasipse dondurulmuş deniycem bu ay sonu gürganda

Son düzenleme:
gözünüz aydın sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanmış
darısı kalanların başına

baharcım; kader arkadaşım :) eşlerimizin başına gelenler, yaşadığımız zor ve sıkıntılı zamanlar..

çektiğiniz onca acıdan sonra pazartesi günü muhteşem bir transver geçirirsin inşallah. güzel haberi alıp, paylaşmanı sabırsızlıkla bekliycem.. en umutsuz olduğum anda öyle bir umut oldun ki bana anlatamam.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.. tüm kalbimle dualarım sizinle.. sana özel mj atmayı denedim ama yorum sayım yetersiz olduğu için site kabul etmedi sen bana atarsan sanırım görüşebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…