cnmcım nsln ben artık biraz daha iyiyim bugün beni aradılar onlar benden daha duygusaldı adet olmadım ya 10 gün devam ederse geriden gelişme olabilir falan filan ben sana cnm mailden yollayacağım yeni plamlarımı ben de bülent beyi düşünüyorum ya belki beraber başlarız bir kişi daha var listemde cumhur bey bakalım cnmcım
Dun aksam kanamam oldu
İns normaldir cnm..3 gun once icim rahat etmedi başka doktora gittim ultrason cihazı kötüydü 1 hafta geriden gelişiyor dedi korktum...ama tup bebek ve ultrason makinasından kaynaklı olan hatalarda olabilir dedi ama icime şüphe düştü acaba gerileyip düşecekmi diye...yarın kendi doktoruma gitcem bidaha başka doktorada gitmeyi düşünmüyorum kafam karışıyorCrinone jeli kafana takma bendede son bir haftadır kahverengi ve bol miktarda geri geliyor. Hemşireye söyledim olur öyle kanama değil dedi. Diğer topiklerede baktım oradada doğum yapanlar bile aynı şeyi söylüyorlar jel geriye kahverengi yada pembe olarak geri gelmiş herkeste.
Ayrıca bende sürekli uyumak istiyorum. Yatmak istiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Hamile kalınca şunu yapıcam, bunu yapıcam diye konuşup duruyordum. Söylediğim hiçbir şeyi yapmak içimden gelmiyor. Bakalım umarım kimseyi kırmadan atlatırız bu zamanları.
Tabi birazda kaybetme korkusu var bizde sanırım, bu korku bütün duyguların önüne geçiyor ve sinir yapıyor insana. Biraz ıslaklık hissediyorum acaba kanamamı oldu diye nerde olursam olayım tuvalete koşturuyorum. Bu jelin kahverengi olarak geri geldiği ilk gün dünya başıma yıkılmıştı. Ödüm kopmuştu.
Oya dediğin gibi seninle haftalarımızda aynı sayılır, belirtilerimizde. Bendede hala mide bulantısı aş erme gibi bi şey yok. Belimin ağrısıda bitti. Sanki hamile değilmişim gibi.
İns normaldir cnm..3 gun once icim rahat etmedi başka doktora gittim ultrason cihazı kötüydü 1 hafta geriden gelişiyor dedi korktum...ama tup bebek ve ultrason makinasından kaynaklı olan hatalarda olabilir dedi ama icime şüphe düştü acaba gerileyip düşecekmi diye...yarın kendi doktoruma gitcem bidaha başka doktorada gitmeyi düşünmüyorum kafam karışıyorCrinone jeli kafana takma bendede son bir haftadır kahverengi ve bol miktarda geri geliyor. Hemşireye söyledim olur öyle kanama değil dedi. Diğer topiklerede baktım oradada doğum yapanlar bile aynı şeyi söylüyorlar jel geriye kahverengi yada pembe olarak geri gelmiş herkeste.
Ayrıca bende sürekli uyumak istiyorum. Yatmak istiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Hamile kalınca şunu yapıcam, bunu yapıcam diye konuşup duruyordum. Söylediğim hiçbir şeyi yapmak içimden gelmiyor. Bakalım umarım kimseyi kırmadan atlatırız bu zamanları.
Tabi birazda kaybetme korkusu var bizde sanırım, bu korku bütün duyguların önüne geçiyor ve sinir yapıyor insana. Biraz ıslaklık hissediyorum acaba kanamamı oldu diye nerde olursam olayım tuvalete koşturuyorum. Bu jelin kahverengi olarak geri geldiği ilk gün dünya başıma yıkılmıştı. Ödüm kopmuştu.
Oya dediğin gibi seninle haftalarımızda aynı sayılır, belirtilerimizde. Bendede hala mide bulantısı aş erme gibi bi şey yok. Belimin ağrısıda bitti. Sanki hamile değilmişim gibi.
İns normaldir cnm..3 gun once icim rahat etmedi başka doktora gittim ultrason cihazı kötüydü 1 hafta geriden gelişiyor dedi korktum...ama tup bebek ve ultrason makinasından kaynaklı olan hatalarda olabilir dedi ama icime şüphe düştü acaba gerileyip düşecekmi diye...yarın kendi doktoruma gitcem bidaha başka doktorada gitmeyi düşünmüyorum kafam karışıyor. 1 haftadır kahve lekem 3 gündüzde bıçak saplanması gibi ağrılarım var bugun ağrılarım yok gibi...aksam olmasa tabi..Sendede kasıklarında acıtan bıçak saplanması gibi ağrıların varmi
Gercekten cok zor moralim hep bozuk sürekli wc ye kan gorcem korkusuyla gitmek cok kötü rüyalarımda hep adet oluyorum ..dediğin gibi yürürken de oluyor o dediğin agri odum kopuyor bu oluyor diye o ağrıyı hisedince wc ye gidiyorum pskolojim hiç iyi deilll..eşimde bende gs liyiz..cok guzel bı gs taraftar hastahane çıkışı beğendik ama korkumdan almıyorum ya bebise bsy olursa diye..guzel hayaller kuramadım henüz..hep kötü düşünüyorum ins iyi olur Rabbim tamamına erdirir..doktor değiştirmemek iyi onu anladım valla.kafan karışıyor yoksa ..sende en iyisi ve tabi maddi olarak sana hangisi uygunsa ona git ...su 3 ayı atlatalım Hayırlısıysa ins..Evet canım benimde arada bir bıçak saplanması gibi acı oluyor olduğum yerde buz kesiliyorum kalakalıyorum. Özellikle bazen yolda yürürken oluyor ödüm kopuyor. Hemşireye sordumda rahim genişlediğinden oluyormuş. Seninkide ondandır. Kahve leke jelden sanırım bendede oluyor çünkü. Hemşire jelden dedii ve bu şekilde geri gelmesi normal dedi. Sanırım 9 ay bitene kadar bu korkular bitmeyecek. Ayy ne zormuş yaa. Şimdi hamile kalmak isteyenler bu cümleleri şımarıklık olarak zannedebilirler. Ama gerçekten insanın ruh hali bozuluyor. Tam kavuşmuşken kaybetme korkusu insanı yiyip bitiriyor. Hamile kalmadan önce kendini dinliyorsun, belirtileri yani. Bir hamile kalayım şu vücudu dinlemekten kurtulayım diyorsun ama hamile kalınca bin biter oluyorsun. Allah yardımcımız olsun...
Annem ve ablamlara bebişin kalp sesini göstermek ve dinletmek için bir gün hep beraber annemlerdeyken hadi dedim gidelim yakınlarda bir doktora muayene olalım sizde görün dedim. Ablam izin vermedi. Kendi doktorundan başkasına şimdilik gitme, normal gebelere göre daha hassassınız moralin bozulur demişti. İyiki ablamı dinlemişim. Seninde bu yazını okuduktan sonra bir daha hiç aklıma getirmedim. Ama şu bir gerçekki benim doktorumun muayene ücreti çok fazla olduğundan 4 eylülde kontrolüm var, kontrolden sonra başka doktor buldum çok tavsiye edilen bir doktor ona gitmeyi düşünüyorum. Ama iyi bir hastane iyi bir doktor olduğuna karar verdiğim için tabi.
Gercekten cok zor moralim hep bozuk sürekli wc ye kan gorcem korkusuyla gitmek cok kötü rüyalarımda hep adet oluyorum ..dediğin gibi yürürken de oluyor o dediğin agri odum kopuyor bu oluyor diye o ağrıyı hisedince wc ye gidiyorum pskolojim hiç iyi deilll..eşimde bende gs liyiz..cok guzel bı gs taraftar hastahane çıkışı beğendik ama korkumdan almıyorum ya bebise bsy olursa diye..guzel hayaller kuramadım henüz..hep kötü düşünüyorum ins iyi olur Rabbim tamamına erdirir..doktor değiştirmemek iyi onu anladım valla.kafan karışıyor yoksa ..sende en iyisi ve tabi maddi olarak sana hangisi uygunsa ona git ...su 3 ayı atlatalım Hayırlısıysa ins..
Evet benim transfer 21 temmuzda olmuştu. Belirtiler için benim doktorda aynı şeyi söylemişti. Bakalım benimde 4 eylülde kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada bu benim tüp bebek doktoruna son kez gidişim diye düşünüyorum. Çünkü benim doktorumun muayene ücreti çok yüksek her ay bu parayı ödemek istemiyorum. Kendi evime yakın uygun fiyatta başka doktor buldum ona gitmeyi planlıyorum Allah izin verirse.
Evet canım benimde arada bir bıçak saplanması gibi acı oluyor olduğum yerde buz kesiliyorum kalakalıyorum. Özellikle bazen yolda yürürken oluyor ödüm kopuyor. Hemşireye sordumda rahim genişlediğinden oluyormuş. Seninkide ondandır. Kahve leke jelden sanırım bendede oluyor çünkü. Hemşire jelden dedii ve bu şekilde geri gelmesi normal dedi. Sanırım 9 ay bitene kadar bu korkular bitmeyecek. Ayy ne zormuş yaa. Şimdi hamile kalmak isteyenler bu cümleleri şımarıklık olarak zannedebilirler. Ama gerçekten insanın ruh hali bozuluyor. Tam kavuşmuşken kaybetme korkusu insanı yiyip bitiriyor. Hamile kalmadan önce kendini dinliyorsun, belirtileri yani. Bir hamile kalayım şu vücudu dinlemekten kurtulayım diyorsun ama hamile kalınca bin biter oluyorsun. Allah yardımcımız olsun...
Annem ve ablamlara bebişin kalp sesini göstermek ve dinletmek için bir gün hep beraber annemlerdeyken hadi dedim gidelim yakınlarda bir doktora muayene olalım sizde görün dedim. Ablam izin vermedi. Kendi doktorundan başkasına şimdilik gitme, normal gebelere göre daha hassassınız moralin bozulur demişti. İyiki ablamı dinlemişim. Seninde bu yazını okuduktan sonra bir daha hiç aklıma getirmedim. Ama şu bir gerçekki benim doktorumun muayene ücreti çok fazla olduğundan 4 eylülde kontrolüm var, kontrolden sonra başka doktor buldum çok tavsiye edilen bir doktor ona gitmeyi düşünüyorum. Ama iyi bir hastane iyi bir doktor olduğuna karar verdiğim için tabi.
Gercekten cok zor moralim hep bozuk sürekli wc ye kan gorcem korkusuyla gitmek cok kötü rüyalarımda hep adet oluyorum ..dediğin gibi yürürken de oluyor o dediğin agri odum kopuyor bu oluyor diye o ağrıyı hisedince wc ye gidiyorum pskolojim hiç iyi deilll..eşimde bende gs liyiz..cok guzel bı gs taraftar hastahane çıkışı beğendik ama korkumdan almıyorum ya bebise bsy olursa diye..guzel hayaller kuramadım henüz..hep kötü düşünüyorum ins iyi olur Rabbim tamamına erdirir..doktor değiştirmemek iyi onu anladım valla.kafan karışıyor yoksa ..sende en iyisi ve tabi maddi olarak sana hangisi uygunsa ona git ...su 3 ayı atlatalım Hayırlısıysa ins..
Kizlar bende aynen sizler gibiyim hamilemiyim hic bisey anlamadim yorgunum wc ye gidip bende kontrol ediyorum ara ara benim kahverengi akintim yok cok sükür ama insan yinede gidip kontrol etmek istiyor bicak saplantilari bende de oluyor su an doktorlarin dediyene göre biz fark etmiyoruz ama rahim su an olddugundan iki kat büyümüs ve büyyüdükce bu agrilar olucak yani arkadaslar korkulara devam yapicak bisey yok hakatende ne zormus Allah beterinden saklasin yinede...valla minikgelin ahunisa aynı durumlar ben de de var. şu jelin akınıtısı kabusa neden oluyor. ben de wc gitmekten çamaşırı kontrol etmekten kalbim ağzımda. birde benim daha önce bir düşüğüm olduğu için bu haftalar çok kritik. kendime ve size çok dua ediyorum.
inşallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirir hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.
bu gün boyu nerdeyse uyudum. halsizlik var.
canım bu topiğe sadece tüp bebek tedavisi temmuz ayında başlayanlar dahil olabiliyor.
canım hoşgeldin,habersi bırakma bir daha bizi bu kadar uzun süre...
hayırlısıyla en kısa sürede bebişlerine kavuşmanı dilerim...
sor tatlım bizde öğrenelim böylece...
yok canım bende öyle bi sıkıntı olmadı
ama prospektüsünde de yazıyorsa demekki böyle bi etkiside oluyor...
canım sende yarın iğnelere başlarsın valla bu progestoron iğnesi çok kötü yaa...
bana ne vurulurken nede sonrasında 1-2 saat ağrı yoktu...
ama sonra öyle bi ağrı başladı ki o tarafıma oturamıyorum
gece kıvrandım durdum...
haftalarca vurulan arkadaşlara allah kolaylık versin gerçekten çok zormuş ilk iğneden anladım :26:
bize transferden sonra jel verecekler ama iğnede verseler razıyım bebişim için herşeyi çekerim ben
offffffffffffffff kızlar valla ne olacak bu halimiz bilmiyırum ben resmen paranoyak oldum . sizin yazdıklarınızı okuyorum mesela diyorum ki herkes aynı ama sonra aklıma ya onların ağrısı benimki gibi değilse ya onların ki normal ağrı benimki normal değilse diye bütün gün düşünüyorum . ağrılarım ve akıntım ile başım dertte . günlük ped kullanıyorum ve ıslaklıktan her dakika çok rahatsız oluyorum . bazen bacağıma doğru anlık ağrı gelip geçiyor . bende jelle birlikte kahve akıntı olmuyor resmen jelin kendisi geliyor top top . bugün sanki hepsi geri geldi . artık kendim bile sıkamıyorum dediğim gibi ıslaklık beni mahvetti mantar olacak diye ödüm kopuyor . çamaşarımı günde iki kez değiştiriyorum zaten pedsiz öıkmıyorum dışarı . ama şu paranoyaklık bi olmasa . doya doya yaşayamıyoruz ya hiç bir şeyi . bugün çalışmıyordum tatildi yapmak istediğim o kadar çok şey vardıki en azından artık pantolonlarım sıktığı için kendime 1 tane pantolon almam gerekiyordu zaten normalde de dar giydiğim için hiç bir boşluk yok kıyafetlerimde tedavi esnasında 8 kilo aldım ben . ve bu sefer iştahım bile yoktu ilkindeki gibi ilk tedavimde 12 kilo almıştım negatifi duyunca ÜSTÜNE 8 kilo da öyle aldım . hop yarısı kaldı kiloların üstümde . onun için kıyafet sorunum vardı almam gerkiyordu ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyordu . çıkmadım dışarı bile aman dedim bugün iyi değilim yatayım dedim bütün gün boş boş evde geçti .
artı benim vajinada tam rahim ağzında şişlik oluyor kızlar bazen onu tuvalete gidince de hissediyorum diyorum acaba düşecekmi bu bir belirtimi . sizdede böyle anormal şeyler var mı. sanırım kafayı yemek üzerezeyiz :)
inşallah arkadaşım Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak böyle düşünelim.
zaten yavrularımızın yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiç bir şey olmaz.
biz kendimize dikkat edelim yeter. yani sonra olumsuz bir şey yaşadığımızda vicdan azabı çekmemek adına.
stres yapmazsak inan herşey daha iyi olacak. ben ilk bebeğimi stres yüzünden kaybettim.
şuan evde olduğum için rahatım. ama 3 eylülde seminerler başlıyor bizim. okullar açılıncaya kadar Allah'ın izniyle baya yol katederim.
Allah cümlemizin sağlığını ve evlatlarını korusun gözetlesin muhafaza eylesin inşallah
Allah yavrularımıza inşallah ömür vermeyi dilemiştir. biz duamızı edelim. gerisi boş
gözünüz aydın sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanmış
darısı kalanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?