Heeyy fıstık nasılsın bugün ben yarı yorgun yarı yılgın bülent hocayı düşünüyorum demişsin çok sevindim belki beraber başlarız gerçekten çok güzel olur
hotmailde mailini göremedim çok üzüldümbu arada özel msj atamıyorum sana posta kutun doluymuş
aruna ve özne_hayat kızlar bende negatif sonuçtan sonra yeni merkez arayışındayım..
yazılarınızı okudum da..bülent bey başkant hastanesindeki dr mi? cumhur bey hangisi..
sorucam sorucam zaten en merak ettiğim şey bu donduriklerimizi bi daha donduracaklar mı kısmı. bide bişey sorucam bende iki, üç gündür var sizde de oldu mu malum yerde kaşıntı, estrofemin sayısı artınca başladı, prospektüsüne baktım yan etkileri arasında var, bugün arayıp bişey kullanayımmı diye soracaktım ama dank etti 30 ağustosartık yarın muayenede sorucam da sizdede böyle bişi oldu mu?
farklı kadınsın vesselam
bağlantıda bi sorun olmasa herşey tam kıvamındaymış desene, ben iki arada bi deredeyim çok mu pimpiriklensem 10 gün kımıldamamak gibi yoksa normal hayatıma devam mı etsem bilemedim... neyse yaşayıp görücez, bu arada sen bu adetinle hemen tekrarlamayı düşünüyo musun?
Canim benim gozun aydin bebegin saglikla buyusun insallah.canlarım bıtanelerım cok sukur bebısım ıyıymıs.dun hastanedeydım kalp atısını duydum cok agladım cok mutluyum r
abbım hepınıze bu duyguyu yasatsın ınsallah amın.sızlerı sevıyorum takıbınızdeyım kanbarım baharım fıyonkum flzaskım,hamıs arkadaslarım aklımdasınız optum
denizfenerim kabizlik bendede var sanirim bir cogumuzda var burda oda zaten normalimis..bakalim bizi daha neler bekliyor...
Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.
offffffffffffffff kızlar valla ne olacak bu halimiz bilmiyırum ben resmen paranoyak oldum . sizin yazdıklarınızı okuyorum mesela diyorum ki herkes aynı ama sonra aklıma ya onların ağrısı benimki gibi değilse ya onların ki normal ağrı benimki normal değilse diye bütün gün düşünüyorum . ağrılarım ve akıntım ile başım dertte . günlük ped kullanıyorum ve ıslaklıktan her dakika çok rahatsız oluyorum . bazen bacağıma doğru anlık ağrı gelip geçiyor . bende jelle birlikte kahve akıntı olmuyor resmen jelin kendisi geliyor top top . bugün sanki hepsi geri geldi . artık kendim bile sıkamıyorum dediğim gibi ıslaklık beni mahvetti mantar olacak diye ödüm kopuyor . çamaşarımı günde iki kez değiştiriyorum zaten pedsiz öıkmıyorum dışarı . ama şu paranoyaklık bi olmasa . doya doya yaşayamıyoruz ya hiç bir şeyi . bugün çalışmıyordum tatildi yapmak istediğim o kadar çok şey vardıki en azından artık pantolonlarım sıktığı için kendime 1 tane pantolon almam gerekiyordu zaten normalde de dar giydiğim için hiç bir boşluk yok kıyafetlerimde tedavi esnasında 8 kilo aldım ben . ve bu sefer iştahım bile yoktu ilkindeki gibi ilk tedavimde 12 kilo almıştım negatifi duyunca ÜSTÜNE 8 kilo da öyle aldım . hop yarısı kaldı kiloların üstümde . onun için kıyafet sorunum vardı almam gerkiyordu ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyordu . çıkmadım dışarı bile aman dedim bugün iyi değilim yatayım dedim bütün gün boş boş evde geçti .
artı benim vajinada tam rahim ağzında şişlik oluyor kızlar bazen onu tuvalete gidince de hissediyorum diyorum acaba düşecekmi bu bir belirtimi . sizdede böyle anormal şeyler var mı. sanırım kafayı yemek üzerezeyiz :)
ne mutluu aminn inşallahcanlarım bıtanelerım cok sukur bebısım ıyıymıs.dun hastanedeydım kalp atısını duydum cok agladım cok mutluyum rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın ınsallah amın.sızlerı sevıyorum takıbınızdeyım kanbarım baharım fıyonkum flzaskım,hamıs arkadaslarım aklımdasınız optum
Dun aksam kanamam oldu
Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.
gü nay dınnn
hayırlı cumalarr güzel anne ve anne adaylarıı
yarın kont var ve yumoşların toplanma tarihi belli olucak umarım bir problem çıkmaz çok az kaldıı heycan doruktaa allahım hepimize yardım etsin yanımızda olsun
ooo az kalmış seninde yarılamışsın :)) hadi hayırlısı ile biter inşl her şey canım .
ayenn canım az kaldıı çok şükür sen nasılsın bugün daha iyidir umarım düşüncelerin
gü nay dınnn
hayırlı cumalarr güzel anne ve anne adaylarıı
yarın kont var ve yumoşların toplanma tarihi belli olucak umarım bir problem çıkmaz çok az kaldıı heycan doruktaa allahım hepimize yardım etsin yanımızda olsun
Nslsin cnm devam ediyorum kanama
Bende cok korkuyorum elim yüreğimde kahve akinti ara ara oluyor ins devamında kan gelmez
cok üzüldüm canim benim doktora gitinmi gitmediysen biran önce git insallah kötü birsey yoktur..kanaman azmiydi cokmu
Gercekten cok zor moralim hep bozuk sürekli wc ye kan gorcem korkusuyla gitmek cok kötü rüyalarımda hep adet oluyorum ..dediğin gibi yürürken de oluyor o dediğin agri odum kopuyor bu oluyor diye o ağrıyı hisedince wc ye gidiyorum pskolojim hiç iyi deilll..eşimde bende gs liyiz..cok guzel bı gs taraftar hastahane çıkışı beğendik ama korkumdan almıyorum ya bebise bsy olursa diye..guzel hayaller kuramadım henüz..hep kötü düşünüyorum ins iyi olur Rabbim tamamına erdirir..doktor değiştirmemek iyi onu anladım valla.kafan karışıyor yoksa ..sende en iyisi ve tabi maddi olarak sana hangisi uygunsa ona git ...su 3 ayı atlatalım Hayırlısıysa ins..
valla minikgelin ahunisa aynı durumlar ben de de var. şu jelin akınıtısı kabusa neden oluyor. ben de wc gitmekten çamaşırı kontrol etmekten kalbim ağzımda. birde benim daha önce bir düşüğüm olduğu için bu haftalar çok kritik. kendime ve size çok dua ediyorum.
inşallah sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirir hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.
bu gün boyu nerdeyse uyudum. halsizlik var.
doktorun eve yakin olmasi herzaman icin daha iyi benimde tüp bebek doktorum artik buraya gelmene gerek kalmadi kendi doktoruna git dedide benim doktordan ben pek memnun diyilim bakalim pazartesi gidicem artik uzun zaman oldu gitmeyeli olmaza bende kendime baska doktor bakicam..bu kan sulandirici ilaci bana birakmami söylediler sen nezamana kadar alican daha dün biraktim gerek yokmus simdilik 10.cayda gidicem ilaclari birden birakmak cok zor oluyor insani bi korkuda sariyo insallah hersey yolunda giderde bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz...
Kizlar bende aynen sizler gibiyim hamilemiyim hic bisey anlamadim yorgunum wc ye gidip bende kontrol ediyorum ara ara benim kahverengi akintim yok cok sükür ama insan yinede gidip kontrol etmek istiyor bicak saplantilari bende de oluyor su an doktorlarin dediyene göre biz fark etmiyoruz ama rahim su an olddugundan iki kat büyümüs ve büyyüdükce bu agrilar olucak yani arkadaslar korkulara devam yapicak bisey yok hakatende ne zormus Allah beterinden saklasin yinede...
offffffffffffffff kızlar valla ne olacak bu halimiz bilmiyırum ben resmen paranoyak oldum . sizin yazdıklarınızı okuyorum mesela diyorum ki herkes aynı ama sonra aklıma ya onların ağrısı benimki gibi değilse ya onların ki normal ağrı benimki normal değilse diye bütün gün düşünüyorum . ağrılarım ve akıntım ile başım dertte . günlük ped kullanıyorum ve ıslaklıktan her dakika çok rahatsız oluyorum . bazen bacağıma doğru anlık ağrı gelip geçiyor . bende jelle birlikte kahve akıntı olmuyor resmen jelin kendisi geliyor top top . bugün sanki hepsi geri geldi . artık kendim bile sıkamıyorum dediğim gibi ıslaklık beni mahvetti mantar olacak diye ödüm kopuyor . çamaşarımı günde iki kez değiştiriyorum zaten pedsiz öıkmıyorum dışarı . ama şu paranoyaklık bi olmasa . doya doya yaşayamıyoruz ya hiç bir şeyi . bugün çalışmıyordum tatildi yapmak istediğim o kadar çok şey vardıki en azından artık pantolonlarım sıktığı için kendime 1 tane pantolon almam gerekiyordu zaten normalde de dar giydiğim için hiç bir boşluk yok kıyafetlerimde tedavi esnasında 8 kilo aldım ben . ve bu sefer iştahım bile yoktu ilkindeki gibi ilk tedavimde 12 kilo almıştım negatifi duyunca ÜSTÜNE 8 kilo da öyle aldım . hop yarısı kaldı kiloların üstümde . onun için kıyafet sorunum vardı almam gerkiyordu ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyordu . çıkmadım dışarı bile aman dedim bugün iyi değilim yatayım dedim bütün gün boş boş evde geçti .
artı benim vajinada tam rahim ağzında şişlik oluyor kızlar bazen onu tuvalete gidince de hissediyorum diyorum acaba düşecekmi bu bir belirtimi . sizdede böyle anormal şeyler var mı. sanırım kafayı yemek üzerezeyiz :)
canım çok geçmiş olsun . nasıl bir kanama tatlım çok fazla mı yoksa lekelenme gibimi . kullandığımız jellerinde etkisi olabilir lütfen panik yapma . doktorunu ara ve bugün gitme şansın varsa git canım .
güzel haberlerini bekliyoruz . bebeğin seninle canım o annesini bırakmayacak merak etme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?