Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cnm dün eminönüne kardeşime nişan bohçası yapmaya gittik sonra bir sancı girdi çok ağrıyor hotmail hesabımda sorun varmış bugün koçiş düzeltecek

aruna ve özne_hayat kızlar bende negatif sonuçtan sonra yeni merkez arayışındayım..

yazılarınızı okudum da..bülent bey başkant hastanesindeki dr mi? cumhur bey hangisi..

cnm bület bey amerikan hastanesi cumhur bey memorail daha araştırıyorum devletten destek almazsam çok zor devletten pgt için bile destek alab,liyorsun raporunda

evet cnm bu çok normal haleki jelden sonra şenlik olacak

beynimde evet bedenim ve cebim hayır diyor bir ay sonra çalışmalara başlıyacağım cnm hareketsiz olma ben sadece iş yapmadım onun dışında hareketliydim kesinlikle kuralına göre oynadık oyunu ama nasip değilmiş cnm benim bir arkadaşım var aslında onun dr gidecektim ben prof.çokta pahalı değil bizim merkez kadar ama kiloyu hiç sevmiyormuş bende de hiç yoko yüzden gitmemiştim arkadşımda yok yok kistler çikolota kisti eşinin hem yaşı infertiti sorunları rabbim ol dedi ilk seferde oldu şimdi dondurulmuşuyla ikinciyi düşünüyor hem kendi hemde eşi dr bana iki gün önce msj atmış o tedavimi yeni duymuş sakın lavabo dışında ayağa kalkma yazmış bende durumu anlattım işte onunla da buluşacağım eşi diyetisyen sohbet arası bir beslenme programı alayım bari cnm muayeneden çok güzel haberlerle gel

Canlarim gunaydin,hayirli cumalar,rabbim dualarimizi kabul etsin,tedavide olanlara,test sonucu bekleyenlere,hamislere,yeniden tedaviye baslayacaklara rabbim yardim etsin,emeklerimizi bosa cikarmasin,cektigimiz acilara doktugumuz goz yaslarina acisin,bizleri utandirmasin,mahcup etmesin AMİN.
hamis arkadaslarim dun yazdiklarinizi okudum,yureginiz agzinizda benim gibi,hamile kalmak buyuk bir asama ama hamile kalmakla da is bitmiyor,rabbim 40 haftamizi bebeklerimizle saglikli sorunsuz huzurlu stressiz ve cabucak gecirmemizi nasip etsin yavrularmizi saglikli bir sekilde
kucagimiza versin insallah.ne olursa olsun olumsuz dusunmemeye calisalim bebegimiz herseyden etkileniyor,biz gerildikce o da geriliyor uzuluyor
o yuzde o kotu anlarimizda bebegimizi dusunelim o minicik yavruyu uzmek istermiyiz hemen kendimizi toparlayalim bebegimize her seyin yolunda gittigini hissettirelim ki o da rahat buyusun,allahim onlari korusun,biz de elimizden geleni yapmaya calisalim,ben sanki cok mu pozitifim,hayir aklima kotu birsey geldiginde bebegimi dusunuyorum ve o dusuncenin tam ziddini en guzelini dusunuyorum yani yari korku yari umitle geciyor gunlerimnetten olumsuz habetler yerine bebek resimleri bebek kiyafetleri bebek odalari bakalim gercekten motive oluyorsunuz.benim nacizane tavsiyelerim sizleri cok seviyorum birbirimize coook dua edelim.

Canim benim gozun aydin bebegin saglikla buyusun insallah.
denizfenerim kabizlik bendede var sanirim bir cogumuzda var burda oda zaten normalimis..bakalim bizi daha neler bekliyor...

Canim biliyorum da isterse 20 gun cikmayayim vc ye ama ister istemez ikinma oluyor ya kendimi cok suclu hissediyorum,bugun kayisi kompostosuna
basliycam insallah,rabbim bebeklerimizi korusun.

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

Selam kızlar size bir şey danışmak istiyorum .
biz temmuzda aslında bir akrabam ile başlamıştık tedaviye ikimizinde ikinci tedavisiydi ikimizde aynı doktora başlamıştık . onun benden 10 gün öcne başlamıştı tedavisi . ama şehir dışından geldikleri için kalmaya yerleri yoktu bizde kalıyorlardı .
onun sonuç negatif oldu tutmadı . (( genetik testler falan yaptırdı çok şükür temiz çıkmış . şimdi ekimde tekrar gelecek ama kalmaya yer arıyor . bize gel diyorum gelmek istemiyor . malum şu kritik dönemi atlatana kadar eşim elimi hiç bir şeye sürdürmüyor . oda diyor zaten senide bakacak biri lazım sizde kalırsam zor olur benim için diyor .

uzun lafın kısası arkadaşlarım şeker anneler , şehir dışından gelenleriniz var biliyorum sizler nerelerde kaldınız . yada şurası var diyebileceğiniz bir yer var mı baksak bizde . Gidilecek hastane anadolu yakasında yeditepe üniversitesi ama illa hastaneye yakın olması şart değil . başka yerlerde olur . üsküdar , ümraniye , kadıköy, pendik , maltepe vs vs

bu ne karamsarlıkk yahuu dur bi sakin oll hiç birşey olmıycakk allahın izniyle

ne mutluu aminn inşallah

Dun aksam kanamam oldu

doktorunu aradın yada gittinmii hala devam ediyomu bitanem kanaman seninle annesii bebişler korkma

aminnnnnnnn

gü nay dınnn

hayırlı cumalarr güzel anne ve anne adaylarıı

yarın kont var ve yumoşların toplanma tarihi belli olucak umarım bir problem çıkmaz çok az kaldıı heycan doruktaa allahım hepimize yardım etsin yanımızda olsun

ooo az kalmış seninde yarılamışsın :)) hadi hayırlısı ile biter inşl her şey canım .

ayenn canım az kaldıı çok şükür sen nasılsın bugün daha iyidir umarım düşüncelerin

canım bende yarını bekliyorum merakla. yarın sabahtan doktorda randevum var inşlş her şey yolundadır . bugünde ağrım var biraz . bakalım öğle yemeğinde bir köşe bulup yatmayı düşünüyorum

Cok sukur devam etmiyo kahverengi geliyo arada cnm yarin gidicez doktora iyi olduklarını gozumle görürsem icim rahat edecek Insallah. Seninde cnm hayirlisiyla bol bol sağlıklı yumoslarin olur Insallah

Minikgelin, ruveyda, oya, asel

Gerçekten kafayı yiyecez böyle giderse. En iyisi bu kasıntı konuları uzaklaştıralım ve yeni bir konu açayım ben.

Günlerdir dün ilk defa doğru düzgün giyinip gezmeye gidecektim. Tam yatak odasında dolabı açtım kıyafetleri seçtim ve giyinmeye başladımki o da ne ? Hiç bir pantolonumun beli kapanmıyorrrrr...... inanılmaz bir durum değilmi bu. Birde üzerine badi gibi bi şey giyince bi baktım göbiş kocaman çıktı ortaya. Tabi evde salaş kıyafetlerle belli olmuyordu. Sonra zorla bir tane kıyafet uydurdum giydim gittim. Ama gittiğim misafirlikte bana bol bi şey vermek zorunda kaldılar çünkü benim bebişim baya bi sıkıştı oturunca. Sonra akşam eşim beni almaya geldi bi baktı bana. Pis pis güldü. Bu ne kızım böyle dedi. Resmen göbeğin olmuş dedi. Yarın hemen kendine hamile pantolonu al. Bi daha böyle sokağa çıkma dedi. Sizdede aynı şey oldumu. Ben çok şaşırdım. Herkes çok şaşırdı. Dedilerki 2 aylık bebişte böyle göbiş olmaz dediler. Fakat ben çok zayıfım 170 boyum, 50 kiloyum kuru kakine olduğum için göbek belli olmuş olabilirmi. Sizde durum ne ?

Cok korktum az geldi ama devam edicem diye kafayı yiyordum.yarin Insallah bebeklerimizin ii olduğunu görürsek rahatlicaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…