Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım inşllllllllllllllllllll 4 gün sonra güzel haberlerini alacağız . regl de geçmiş ohhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

canım, darısı tekrardan başına ama bu defa sonu mutlu biten haliyle olsun inşallah...

ağzından bal damlıyor arkadaşım. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. benim minikalar arkadaşlık kurmak için sizinkileri bekliyor. hadi bismillah

Amin canım, isteyen herkesin duasını kabul etsin rabbim... senin bebişlerede bol bol arkadaş geliyor...

anamm kanbarım sırayı karıştırmışsın ama yaaa

Gunaydin hastanedeyim ben kizlar kiyafetleri giydim bekliyorum heycann dorukta sitres sokinti fena duaniza ihtiyacim varr

Makarnamm fiyongum almisin bebislerinii hayirlisi olsun rabbim hepimize yardim etsin

amin canım aminn...

ay cicoşumm, şimdi çoktan bitmiştir bebelerin babalarıyla buluşmaya gitmiştirr... hadi hayırlı olsun cicoşumm...
yarın güzel haberleri alıp bize bildir... bugün o merak ettiğin narkozuda yedin tadını almışındır canın çeker artık zaman zaman

canım inşllllllllllllllllllll 4 gün sonra güzel haberlerini alacağız . regl de geçmiş ohhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun

İnşallah canım benim,4 gün sonra pozitif ve yüksek bir B-hcg oranımı alayım,evimizde düğün-bayram var ....
Gel 8.Eylül.C.tesi artık....

Yok anam sıraya koymadım kalanları yazdım ben sadece..ben kendi sıram,benden sonra seda ve ondan sonra da baharın geldiğini biliyorum,diğerlerinin sırasını bilmiyorum canım arkadaşım...

kavun karpuz yata yata büyürmüş de ben küçülüyorum kıslar (küçüldüm dediğime de bakmayın yani benim küçülmüşüm bile kocaman 60 kiloyum ) dünden beri 1 kilo azalmışım sanırsam su kaybı falan yoksa yatarken nereye gider ki :44: jel kullanmaya dün akşam itibari ile başladım, evin içinde 30 dk yürüyorum jelden sonra, onun dışında da kah yatar pozisyonda kah ayak uzatıp oturma pozisyonunda takılıp duruyorum, Allahtan havalar çok sıcak değilde yatmak sorun olmuyor... neyse asıl mevzu kalan donduriklerimden haber geldi az önce, 4 emriyom vardı 4 ünüde çözmüşlerdi 1 i istedikleri kıvamdaydı zaten transfer edildi, kalan 3 ü o anda istedikleri gelişmeyi göstermemişti bugünü bekleteceklerdi, az önce haber geldi 1 yavrum gelişmiş güzelceee tekrar dondurdular yavrumu... şimdi geriye 1 dondurikim kaldı çok şükür (hiç kalmayabilirdi) göbüşümdekini büyütüp inşallah (amin) sonra o yavrumuda alırım ordan... ay bu adımıda atlattıkk kaldı 16 eylülll....

flzaskcım donduriklerin kalanlarını sormuştun, böyleymiş.

baharcım sen dün en son haber bekliyorum demiştin ama sonra yazmamışsın, girmemişsinde :44: yoksa yola mı çıktın :44:

ay kambarım ne kadar az kaldı senin, bizimde zaman böyle çabucak geçer mi :44:

Geçer Fiyonkum geçer.
Haziran da ilaçlara başlamıştım..
Temmuzun 13 ünde tedavim başlamıştı...
25.Ağustos 2 embriyo transfer edildi...
8 Eylül test tarihi ...
bugünü de saymazsam ,kaldı perşembe,cuma,cumartesi...
zaman öylesine hızla akıp gidiyor ki,inanamıyorum..
önce şöyle sonra da inşallah....

Fiyonkum süper bir haber bu....
Çok sevindim...
Ya hiç kalmasaydı benim gibi...
Ki ben daima Allah'ım buna da şükür diyorum ,elbet vardır bunda da bir hayır...
Ama senin için güzel olmuş...
1-2 seneye kadar da onu da alırsın hayırlısıyla...
Sana 2 tane transfer edildi değil mi canım?

bende sevindim, dün tarnsfer sonrası onlarında umudu yoktu sanırsam çünkü 4 çözüldü geriye 0 kaldı yazmış imzalatmıştı, şimdi tabi gelip yeni kağıdı imzalayın diyor

yok kanbarım bana 1 tane transfer edildi hem ilk denemem hemde yaşdan dolayı (33)

aminnn.....
de sende o bebişlerden 2 tane

aminnn.....
de sende o bebişlerden 2 tane

Fiyonkum biz bir taneye razıyız..kız/erkek -tek/ikiz Allah hangisini sağlıklı ve hayırlısıyla nasip ederse,hamdolsun...
Yeter ki evladımıza kavuşalım...
Ama tabii ki gönül ikiz olsun ister,bir kız/bir erkek olsun ister...
Ama Rabbim bizim için en hayırlısını her zaman o bilir...

İnşallah canım benim,4 gün sonra pozitif ve yüksek bir B-hcg oranımı alayım,evimizde düğün-bayram var ....
Gel 8.Eylül.C.tesi artık....

inşl tatlım senin sonucunu kendi sonucum gibi dört gözle bekler oldum DDDDDDDDDDDD

aselcim benim 4 yasinim dün gece okudum bitti,baharıma ve perloneye canım,topikte belirttim zaten.

Tatlım bu başka bir dua yeni açtım herkes elinden geldiği kadar okursa süper olur . ve gerçekten de etkili bir dua .

Evimdeyim cok sukur saolun yanimda oldugunuz icin dualarinizla ewet merak ettigim narkozu aldimmm :))) canlarim on dört tane toplandi umarim durumlari iyidir yarin tel bekliycem heycanla doktorum cunartesi dedi büyk ihtimalle yavrularimla cumartesi buluscam yandiniz simdide trabsfer nasil olcak diye yicem basinizi hepinize minnettarim yanimda oldugunuz icin

canım maşallah çok güzel yumoşlar toplandı demek :))) haydi bakalım çok az kaldı . heyecan var şimdi sende . inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll burada senin içinde halaylar çekeceğiz .
tranfer gerçekten çok acaip bir olay ben o kadar heyecanlanmıştım ki girmeden sinirden ağlama krizi tutmuştu beni şaşkınlık , heyecan , merak , özlem , korku , hepsi karışıyor ama onun seninle birleştiğini görmek herşeye bedel

Canimm saoll allah razi olsun insallahh kyzum cumartesi yavrilarimi alayim :)

yazdım ben canım sana topikte yazı salatı tefriciyeyi ezbere biliyorum ben...

canım bir toparlasanda topiği,6 kişiyiz kalan 3044 salatı tefriciyemi ,bugün ,yarın,cuma günü 3 günde bitirsek bitanem...
508'er adet okursak bitiririz canım ne olur,bir toparlayalım herkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…