Aselim inşallah.
Regl tarihim:2.Eylül .Pazar günüydü..
Hiç şaşmaz.
Yani 4 gün geçti.
Belirtiler bence de iyiye işaret , ben de hayra yoruyorum ve inşallah bu kez HAMİLEYİM diyorum canım arkadaşım...
selam kızlar
fiyonk makarna ve bahar hayırlı olsun almışınız bebişleri inşallah hep sizle olurlar
cicim yarın opunda çok güzel geçer inş. böyle uyu uyan bitmiş olacak zaten
kanbar canım seninde az kaldı inş. güzel haberler alacağız
flzask2003 seninde cuma olacakmış şimdiden hayırlı olsun
assolist gibi inş. sonlarda hiç üzülmeyiz hephaberleri alırız
ağzından bal damlıyor arkadaşım. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. benim minikalar arkadaşlık kurmak için sizinkileri bekliyor. hadi bismillah
canım arkadaşım benim...
hakaybaşı benim....
sırasıyla su.(seda),bahar,flask,pembetavşan,fiyonk makarna ve cicim ardımdan halay çeke çeke bebişlerimize gidiyoruz bitanem.....64: 64: 64: 64: 64: 64: 64:
Gunaydin hastanedeyim ben kizlar kiyafetleri giydim bekliyorum heycann dorukta sitres sokinti fena duaniza ihtiyacim varr
Makarnamm fiyongum almisin bebislerinii hayirlisi olsun rabbim hepimize yardim etsin
Selam Taze Anne :)) bel ağrısı bende de çok olmuştu canım inanılmaz bir ağrıydı . sanıyordum ki regl olacağım . çünkü ben regl olacağım zaman belim çok ağrıyor . hele o batmalar oldukça korkudan ölüyordum bir şeu olacak diye . hadi belirtiler iyiye işaret inşl sonuda iyi olacak :))
canım inşllllllllllllllllllll 4 gün sonra güzel haberlerini alacağız . regl de geçmiş ohhhhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
canım, darısı tekrardan başına ama bu defa sonu mutlu biten haliyle olsun inşallah...
Amin canım, isteyen herkesin duasını kabul etsin rabbim... senin bebişlerede bol bol arkadaş geliyor...
anamm kanbarım sırayı karıştırmışsın ama yaaa
kızlar bu arada yeni dua topiğimize bekliyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...usmak-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye.html
Yok anam sıraya koymadım kalanları yazdım ben sadece..ben kendi sıram,benden sonra seda ve ondan sonra da baharın geldiğini biliyorum,diğerlerinin sırasını bilmiyorum canım arkadaşım...
ay kambarım ne kadar az kaldı senin, bizimde zaman böyle çabucak geçer mi :44:
kavun karpuz yata yata büyürmüş de ben küçülüyorum kıslar(küçüldüm dediğime de bakmayın yani benim küçülmüşüm bile kocaman 60 kiloyum ) dünden beri 1 kilo azalmışım sanırsam su kaybı falan yoksa yatarken nereye gider ki :44: jel kullanmaya dün akşam itibari ile başladım, evin içinde 30 dk yürüyorum jelden sonra, onun dışında da kah yatar pozisyonda kah ayak uzatıp oturma pozisyonunda takılıp duruyorum, Allahtan havalar çok sıcak değilde yatmak sorun olmuyor... neyse asıl mevzu kalan donduriklerimden haber geldi az önce, 4 emriyom vardı 4 ünüde çözmüşlerdi 1 i istedikleri kıvamdaydı zaten transfer edildi, kalan 3 ü o anda istedikleri gelişmeyi göstermemişti bugünü bekleteceklerdi, az önce haber geldi 1 yavrum gelişmiş güzelceee tekrar dondurdular yavrumu... şimdi geriye 1 dondurikim kaldı çok şükür (hiç kalmayabilirdi) göbüşümdekini büyütüp inşallah (amin) sonra o yavrumuda alırım ordan... ay bu adımıda atlattıkk kaldı 16 eylülll....
flzaskcım donduriklerin kalanlarını sormuştun, böyleymiş.
baharcım sen dün en son haber bekliyorum demiştin ama sonra yazmamışsın, girmemişsinde :44: yoksa yola mı çıktın :44:
Fiyonkum süper bir haber bu....
Çok sevindim...
Ya hiç kalmasaydı benim gibi...
Ki ben daima Allah'ım buna da şükür diyorum ,elbet vardır bunda da bir hayır...
Ama senin için güzel olmuş...
1-2 seneye kadar da onu da alırsın hayırlısıyla...
Sana 2 tane transfer edildi değil mi canım?
Geçer Fiyonkum geçer.
Haziran da ilaçlara başlamıştım..
Temmuzun 13 ünde tedavim başlamıştı...
25.Ağustos 2 embriyo transfer edildi...
8 Eylül test tarihi ...
bugünü de saymazsam ,kaldı perşembe,cuma,cumartesi...
zaman öylesine hızla akıp gidiyor ki,inanamıyorum..
önce şöylesonra da inşallah....
aminnn.....
de sende o bebişlerden 2 tane
İnşallah canım benim,4 gün sonra pozitif ve yüksek bir B-hcg oranımı alayım,evimizde düğün-bayram var ....
Gel 8.Eylül.C.tesi artık....
aselcim benim 4 yasinim dün gece okudum bitti,baharıma ve perloneye canım,topikte belirttim zaten.
Evimdeyim cok sukur saolun yanimda oldugunuz icin dualarinizla ewet merak ettigim narkozu aldimmm :))) canlarim on dört tane toplandi umarim durumlari iyidir yarin tel bekliycem heycanla doktorum cunartesi dedi büyk ihtimalle yavrularimla cumartesi buluscam yandiniz simdide trabsfer nasil olcak diye yicem basinizihepinize minnettarim yanimda oldugunuz icin
inşl tatlım senin sonucunu kendi sonucum gibi dört gözle bekler oldum :ddddddddddddd
canım seni seviyorum....
Inşallah öyle istiyorum ki size hamileim diyebilmeyi....
Tatlım bu başka bir dua yeni açtım herkes elinden geldiği kadar okursa süper olur . Ve gerçekten de etkili bir dua .
canım maşallah çok güzel yumoşlar toplandı demek :))) haydi bakalım çok az kaldı . heyecan var şimdi sende . inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll burada senin içinde halaylar çekeceğiz .
tranfer gerçekten çok acaip bir olay ben o kadar heyecanlanmıştım ki girmeden sinirden ağlama krizi tutmuştu benişaşkınlık , heyecan , merak , özlem , korku , hepsi karışıyor ama onun seninle birleştiğini görmek herşeye bedel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?