canım bir toparlasanda topiği,6 kişiyiz kalan 3044 salatı tefriciyemi ,bugün ,yarın,cuma günü 3 günde bitirsek bitanem...
508'er adet okursak bitiririz canım ne olur,bir toparlayalım herkesi...
selam şeker
ben toparladım listeyi bakalım bitiricez inşlllllllllllllllllllllllllllllll Rabbimin izni ile sen hiç merak etme . olmadı oturur ikimiz okuruz
kızlar topiğimize gelin birilikte dua edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...-adet-salavati-tefriciyye-4.html#post26310797
kavun karpuz yata yata büyürmüş de ben küçülüyorum kıslar(küçüldüm dediğime de bakmayın yani benim küçülmüşüm bile kocaman 60 kiloyum ) dünden beri 1 kilo azalmışım sanırsam su kaybı falan yoksa yatarken nereye gider ki :44: jel kullanmaya dün akşam itibari ile başladım, evin içinde 30 dk yürüyorum jelden sonra, onun dışında da kah yatar pozisyonda kah ayak uzatıp oturma pozisyonunda takılıp duruyorum, Allahtan havalar çok sıcak değilde yatmak sorun olmuyor... neyse asıl mevzu kalan donduriklerimden haber geldi az önce, 4 emriyom vardı 4 ünüde çözmüşlerdi 1 i istedikleri kıvamdaydı zaten transfer edildi, kalan 3 ü o anda istedikleri gelişmeyi göstermemişti bugünü bekleteceklerdi, az önce haber geldi 1 yavrum gelişmiş güzelceee tekrar dondurdular yavrumu... şimdi geriye 1 dondurikim kaldı çok şükür (hiç kalmayabilirdi) göbüşümdekini büyütüp inşallah (amin) sonra o yavrumuda alırım ordan... ay bu adımıda atlattıkk kaldı 16 eylülll....
flzaskcım donduriklerin kalanlarını sormuştun, böyleymiş.
baharcım sen dün en son haber bekliyorum demiştin ama sonra yazmamışsın, girmemişsinde :44: yoksa yola mı çıktın :44:
Fiyonkum gözün aydin canim transferin olmus dün göremedim seni sende arti bi hamis sayilirsin yakinda yine positif haberler alicas cok bos kalmisti topigimiz...aldım geldim bende yavrumu teyzesiii... yalnız biraz höt müyüm neyim :44: eşim sürekli heyecanlı mısın diye sordu durdu ama yok ya tık yoktu bende
benimde kağıdımda mutlu son için tarih 16 eylül yazıyor, o zamana yaklaşırken heyecanlanırım sanırsam
senin bu kan iğnelerin var dimi canım bi de, her gün mü oluyorsun onuda, ay kıyamam ya şu progesteron beni dağıttı sen bide onu oluyosun hofff
Gözün aydin cicim biraktin en sonunda yumoslarini orda insallah hepsi kaliteli olur büyürler.....Evimdeyim cok sukur saolun yanimda oldugunuz icin dualarinizla ewet merak ettigim narkozu aldimmm :))) canlarim on dört tane toplandi umarim durumlari iyidir yarin tel bekliycem heycanla doktorum cunartesi dedi büyk ihtimalle yavrularimla cumartesi buluscam yandiniz simdide trabsfer nasil olcak diye yicem basinizihepinize minnettarim yanimda oldugunuz icin
canim seninde gözün aydin ay bugün ne güzel habercikler var öyle sende insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun insallahCanımmmmmmmmm çok sevindimm demek 1 tane dondiriğin tekrar dondurulduuuuuuuuuuuu..
ayyyyyyyy inşallah benimkilerden de dondurulacak kadar kalırrrrrrrrr...:18:
bugün de benim buz bebişlerimiz çözdürdüler aradılar sabah haber verdilerrrrrrrrrrrr....
aldım geldim bende yavrumu teyzesiii... yalnız biraz höt müyüm neyim :44: eşim sürekli heyecanlı mısın diye sordu durdu ama yok ya tık yoktu bende
benimde kağıdımda mutlu son için tarih 16 eylül yazıyor, o zamana yaklaşırken heyecanlanırım sanırsam
senin bu kan iğnelerin var dimi canım bi de, her gün mü oluyorsun onuda, ay kıyamam ya şu progesteron beni dağıttı sen bide onu oluyosun hofff
kavun karpuz yata yata büyürmüş de ben küçülüyorum kıslar(küçüldüm dediğime de bakmayın yani benim küçülmüşüm bile kocaman 60 kiloyum ) dünden beri 1 kilo azalmışım sanırsam su kaybı falan yoksa yatarken nereye gider ki :44: jel kullanmaya dün akşam itibari ile başladım, evin içinde 30 dk yürüyorum jelden sonra, onun dışında da kah yatar pozisyonda kah ayak uzatıp oturma pozisyonunda takılıp duruyorum, Allahtan havalar çok sıcak değilde yatmak sorun olmuyor... neyse asıl mevzu kalan donduriklerimden haber geldi az önce, 4 emriyom vardı 4 ünüde çözmüşlerdi 1 i istedikleri kıvamdaydı zaten transfer edildi, kalan 3 ü o anda istedikleri gelişmeyi göstermemişti bugünü bekleteceklerdi, az önce haber geldi 1 yavrum gelişmiş güzelceee tekrar dondurdular yavrumu... şimdi geriye 1 dondurikim kaldı çok şükür (hiç kalmayabilirdi) göbüşümdekini büyütüp inşallah (amin) sonra o yavrumuda alırım ordan... ay bu adımıda atlattıkk kaldı 16 eylülll....
flzaskcım donduriklerin kalanlarını sormuştun, böyleymiş.
baharcım sen dün en son haber bekliyorum demiştin ama sonra yazmamışsın, girmemişsinde :44: yoksa yola mı çıktın :44:
canım arkadaşım,okuruz tabii,ALLAH razı olsun bitanem..
canım hemşire bana ilk 3 gün jelden sonra 15 dk sonraki günler 45 dk yürü dedi bende koridorda yürüyorum…
aynen bende senin modaydım biraz yatıyorum biraz uzanıyorum…
canım 1 embriyon dondurulmuş çok sevindim gözün aydınnnnnnnn
benide dün aradılar kalan 4 embriyomdan hiçbiri dondurulacak duruma gelememiş
şükür 8 embriyom daha var ama insan üzülüyor yine boşa gittiler diye…
yok canım daha istanbuldayız Cuma sabahı dönicez…
buarada bende acayip gaz var ya ama öyle böyle değil
opudan sonra bile böyle olmamıştım çok kötü durumdayım
gaz haricinde bi sıkıntım yok inş ondan da kurtulurum
yerimmmm ben onuuuuuuuuu
gözün aydın fiyonkcummmmmmm minik meleğin hep seninle olur bundan sonra inş
negüzel tatlım benim gibi zırlayıp durmamışsın
inş 16 eylülde heyecndan yerinde duramayıp sonucu alıncasevinç gözyaşlarına boğulacaksınnnn
evet tatlım her gün 1 tane yapıyorum kan pıhtılaşmasını önleyici iğneden…
vururken ve sonrasında 1-2 dk ilaç acayip yakıyor
Allahtan çabuk geçiyor…
Rabbim nasip etsin bebişim benimle kaslında 9 ay seve seve yapmaya razıyım
canım hemşire bana ilk 3 gün jelden sonra 15 dk sonraki günler 45 dk yürü dedi bende koridorda yürüyorum…
aynen bende senin modaydım biraz yatıyorum biraz uzanıyorum…
canım 1 embriyon dondurulmuş çok sevindim gözün aydınnnnnnnn
benide dün aradılar kalan 4 embriyomdan hiçbiri dondurulacak duruma gelememiş
şükür 8 embriyom daha var ama insan üzülüyor yine boşa gittiler diye…
yok canım daha istanbuldayız Cuma sabahı dönicez…
buarada bende acayip gaz var ya ama öyle böyle değil
opudan sonra bile böyle olmamıştım çok kötü durumdayım
gaz haricinde bi sıkıntım yok inş ondan da kurtulurum
Canımmmmmmmmm çok sevindimm demek 1 tane dondiriğin tekrar dondurulduuuuuuuuuuuu..
ayyyyyyyy inşallah benimkilerden de dondurulacak kadar kalırrrrrrrrr...:18:
bugün de benim buz bebişlerimiz çözdürdüler aradılar sabah haber verdilerrrrrrrrrrrr....
günaydın canlarrrrrr
bugün sabah merkezden aradılar 5 tane bebişimi çözmüşler...
benim bebişleri 5, 4, 4 şeklinde dondurmuşlar...
5 li paketi çözmüşler pazartesiye kalanların hepsini geri donduracaklarmış...
sevindim buna bebişlerim çöpe gitmeyecek
inş 5 ide 5. güne kalır en iyisi göbişime konur diğer 4 taneside dondurulmuş kardeşlerinin yanında tekrar yerlerini alırlar
dualarınızı eksik etmeyin canlar çok heyecanlıyımmmmmm
Evimdeyim cok sukur saolun yanimda oldugunuz icin dualarinizla ewet merak ettigim narkozu aldimmm :))) canlarim on dört tane toplandi umarim durumlari iyidir yarin tel bekliycem heycanla doktorum cunartesi dedi büyk ihtimalle yavrularimla cumartesi buluscam yandiniz simdide trabsfer nasil olcak diye yicem basinizihepinize minnettarim yanimda oldugunuz icin
Hamişler size bir şey sormak istiyorum. Dün doktorum balık yağı omega 3 verdi bana. Her sabah tok karnına bir tane iç dedi. Şimdi internetten bir bakayım dedim balık yağı nedir ne değildir, kimlere ne etkisi olmuş, kilo yapmışmı, kullananlar ne yorum yapmış diye. Bir yazının sonunda diyorki ; kan sulandırıcı veya düzenli asprin kullananlar asla balık yağı kullanmasınlar yazıyor. Şimdi kafam karıştı. Böyle bir durum olsa doktor niye versin. Gerçi şimdi doktoruda arayacam ama sizede sorayım dedim.
Varmı ikisini bir arada kullanan ?
Bahar gazın mı var....
Aynen öldüm ilk 4 gün gazdan canım benim(kız dedilerki bana gazın varsa,bebek tutundu demektir)
sonra geçiyor,yerini bel ağrısı ve kasık batmaları alıyor canım arkadaşım..
ben deliler gibi tatlı yiyorum.
bu arada şekerime çay bile atmam,o derece yani hayatımda tatlı varolmadı bu güne kadar...
habire tatlı,pasta alıyor eşim ve bankadakiler...
bu arada 3 kez yoğun aknıntı oldu(tutunma akıntısıdır dediler)
bahar geliyor seninde oğlun kızım hazır ol...
bak kanat diyor oğlun olacak...
şimdi ben size bir hikaye anlatıcam:
o zamanlar şubeciyim bayrampaşa halkbankta bireysel pazarlama yönetmen yardımcısıydım,sene 2005 ti galiba..
ben acayip fal bakarım,ayıptır söylemesi..
rüyalarım ve hislerim de aynen çıkar.
şükran hamile o zaman şubede..
kızı var..
bu da erkek olsun istiyor,ama deli gibi istiyor..
ben buna fal baktım:erkek dedim,havalara uçtu..
derken cinsiyeti belli olduuuuuuu....
doktoru kız dedi..
geldi dedi kanat dr.kız gördü,dedim yanlış görmüş,oğlana hazırlan..
son ana kadar kız dedi dr.
ben erkek dedim ,oğlu oldu....
albilda canım sen de hoşgeldin.
nasılsın bitanem?
canım biran önce inşallah kavuşursun bebişlerine bitanem..
mrb kanbarcm iyiyim sen nasılsın... ya bana demedin hiç kız erkek,,tutunmıcak mı yoksamm bana bebişimm...
bugün de dinlendim yarın iş baaşı... sizin nasıl gidiyorr..
Canım iyiyim cok sukur ilk 3 ayı bı atlarsak hayirlisiyla...doktorum ikiz olduğu icin cok dikkatli olmam gerektiğini söylüyor bende stres oluyorum ister istemez...
Canım seninde az kalmış guzel haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle...
İnşallahhhhhhhh cnmmmmmmmm heyecanlıyımmmmmm bende bian önce gelselerrrrr transferrrr olucakkkkkkkkk
sonradaaaaaa 12 günn nasıl geçicekkkkkkkkk
sen atlattın geçti günlerrrrrrrr cumartesideeeeeee hamiş haberini alırsannnnnnnnn tamadırrrrr...
darısı bizlere artıkkkkkkk
bu sefer bende çokkkkkkkkk umutluyumm aslında ama yinede korkuyorummmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?