canım bizim hepimizinki tutacak hayırlısıyla bitanem..
rahat ol,içini ferah tut,güzel annem...
iyiyim ne olsun bel ağrısı,batmalar,kasık ağrısı....
ben de 7 gün raporluydum.
p.tesi başladım işe.
laf aramızda işteyken zaman daha çabuk geçiyor...
seninn de öyle olacak,bi de bakmışsın test tarihin gelmiş.
bi de bakmışsın:hooooop hamilesin canım arkadaşım.
Bahar gazın mı var....
Aynen öldüm ilk 4 gün gazdan canım benim(kız dedilerki bana gazın varsa,bebek tutundu demektir)
sonra geçiyor,yerini bel ağrısı ve kasık batmaları alıyor canım arkadaşım..
ben deliler gibi tatlı yiyorum.
bu arada şekerime çay bile atmam,o derece yani hayatımda tatlı varolmadı bu güne kadar...
habire tatlı,pasta alıyor eşim ve bankadakiler...
bu arada 3 kez yoğun aknıntı oldu(tutunma akıntısıdır dediler)
bahar geliyor seninde oğlun kızım hazır ol...
bak kanat diyor oğlun olacak...
şimdi ben size bir hikaye anlatıcam:
o zamanlar şubeciyim bayrampaşa halkbankta bireysel pazarlama yönetmen yardımcısıydım,sene 2005 ti galiba..
ben acayip fal bakarım,ayıptır söylemesi..
rüyalarım ve hislerim de aynen çıkar.
şükran hamile o zaman şubede..
kızı var..
bu da erkek olsun istiyor,ama deli gibi istiyor..
ben buna fal baktım:erkek dedim,havalara uçtu..
derken cinsiyeti belli olduuuuuuu....
doktoru kız dedi..
geldi dedi kanat dr.kız gördü,dedim yanlış görmüş,oğlana hazırlan..
son ana kadar kız dedi dr.
ben erkek dedim ,oğlu oldu....
canım bizim hepimizinki tutacak hayırlısıyla bitanem..
rahat ol,içini ferah tut,güzel annem...
iyiyim ne olsun bel ağrısı,batmalar,kasık ağrısı....
ben de 7 gün raporluydum.
p.tesi başladım işe.
laf aramızda işteyken zaman daha çabuk geçiyor...
seninn de öyle olacak,bi de bakmışsın test tarihin gelmiş.
bi de bakmışsın:hooooop hamilesin canım arkadaşım.
ooooooo ikiz annesi canım benim..
ne güzel,iyi bak kendine ve bebişlerimize....
stres olma...
sapasağlam gelecekler hayırlısıyla kızın ve oğlun inşallah bitanem....
sahat ol,dua et ,herşey yolunda...
inşallah c.tesi güzel haberlerim var albildam,güzel ikiz annem...
flazkım öyle bir geçer zaman ki (şarkı gibi oldu) anlamazsın bile...
bak benim bugünü sayma,kaldı 3 gün..
umutlu ol bitanem,ben senden çok umutluyum,inşallah hamile haberini alacağız..
bak dedi dersin Kanat bana hamile olacaksın diye...
canım arkadaşım...
Merhabalar forumun sessiz takipcilerindenim.hamile olan arkadaslarimi tebrik ediyorum.tedavi surecinde olan arkadaslar inslh sizlerde bir an once bebeklernize kavusursunuz.bizimde sorunumuz asiri sperm azligi.bir kere kimyasal gebelik yasadim.bir dahada hamike kalamadim.tup bebek yaptirmak istiyorum artik.ama isimden izin almam zor.ise ogleden sonra gitcegim icin konrolleri idare ederim.ama yumurta toplama ve transer sonrasi icin ne yaparim bilemiyorum.2-3gunluk rapor yeterli olur mu bu zamanlar icin tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum.
Tesekkur ederim arkadasim.benim isim oglen 1bucukla 6arasi.memorialda yaptirmayiudusunuyorum.sabahlari kontrole gitsem oglene biter diyedusundumenqde.yumurta toplama sonrasi agrim olursa ise gidebilir miyim onu bilmiyorum.is yerimde kjmse bilmiyor etdurumumu.yoksa mudurum izin verirde soylemek istemiyorum.2-3gunluk raporla halledebilirsem beklemek istemiyorum.psikolojim altust oldu artik.Benim fikrim; yumurta toplama için aynı gün izinli olsan yeterli. Transfer için ise doktorlar 3 gün istirahat et sonrasında normal hayatına dönebilirsin, çalışıyorsan işe gidebilirsin diyorlar. Ama bazı arkadaşlar tedbirli olmak adına 5 gün veya 1 hafta izin kullanıyorlar. Ayrıca yumurta olgunlaştırma döneminde gün aşırı doktora gitmen gerekecek. Yani patronunla yada müdürünle konuşursan ve bu özel durumu izah edersen bence rahat edersin yoksa sürekli izin almak seni sıkıntıya sokar herhalde....
Tesekkur ederim arkadasim.benim isim oglen 1bucukla 6arasi.memorialda yaptirmayiudusunuyorum.sabahlari kontrole gitsem oglene biter diyedusundumenqde.yumurta toplama sonrasi agrim olursa ise gidebilir miyim onu bilmiyorum.is yerimde kjmse bilmiyor etdurumumu.yoksa mudurum izin verirde soylemek istemiyorum.2-3gunluk raporla halledebilirsem beklemek istemiyorum.psikolojim altust oldu artik.
Sende haklısın....millete laf anlatmak çok zor ve sinir bozucu....inşallah gönlüne göre olur...öğlene kadar çalışmıyor olman güzel...bu şekilde rutin muayeneleri atlatabilirsin...yumurta toplama günü benim çok ağrım ve kanamam olmuştu dinlenerek yatarak geçirdim ben....ama arkadaşım var tüp bebek yaptıran o yumurta toplama günü sapasağlamdı hiç dinlenmeye gerek görmedi.....ama sanırım aradaki fark benim 29 yumurtam toplanmıştı arkadaşımın 6 yumurta. sanırım bu yüzden bende sorun olmuştu....işte sende durumun ne olacağı belli değil....inşallah herşey güzel olur kimse öğrenmeden direk hamileyim dersin....
Agrin ve kanaman nekadar surmustu.sen hamilesin sanirim.saglikla hayirlisiyla bebegine kavusursun inslh...
Ağrım 1 gün sürdü, kanamam 3 gün. Fakat günlerce geçmeyen 5 aylık hamile modunda bir göbeğim şişkinliğim vardı. Çoook sonra geçti...Allahıma çok şükür hamileyim canım, benimde ikinci denemede nasip oldu benim için bir mucize bu.....hiç hamile olamayacakmışım hiç anne olamayacakmışım gibi geliyordu, hamile oldum inşallah annede olurum....inşallah sende diğer arkadaşlarımda tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu yaşarsınız...sende moralini yüksek tut...olacağına inan...kasma kendini....emin ol ki mutlaka bir gün olacak....güzel dileklerin için teşekkür ederim, darısı başına ve bütün arkadaşlarımın başına olsun inşallah...
merhaba,
ezbere bilmiyorum ama kitaptan okumak oluyorsa ben de okuyabilirim elimden geldigince senin icin.:)yeterki sen hamile kal.
Merhabalar forumun sessiz takipcilerindenim.hamile olan arkadaslarimi tebrik ediyorum.tedavi surecinde olan arkadaslar inslh sizlerde bir an once bebeklernize kavusursunuz.bizimde sorunumuz asiri sperm azligi.bir kere kimyasal gebelik yasadim.bir dahada hamike kalamadim.tup bebek yaptirmak istiyorum artik.ama isimden izin almam zor.ise ogleden sonra gitcegim icin konrolleri idare ederim.ama yumurta toplama ve transer sonrasi icin ne yaparim bilemiyorum.2-3gunluk rapor yeterli olur mu bu zamanlar icin tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum.
çok sevindim senin adına canım. inşlh kavuşacaksın bebeğinebizi birbirimizden başka kimse anlayamaz.benim çevremdeki arkadaşlarım ya yeni doğum yaptılar yada hamileler.ben onları gördükçe daha fena oluyorum.kendimi çok şanssız hissediyorum.kıskançlık değil hiseettiğim ama içim acıyor.eşimde ilk testte 50 tane sperm çıkmıştı.o gün yüreğime bir yumruk oturdu 1 sene oldu nerdeyse hala geçmedi o yumruk.ogünden beri gözlerim hiç gülmüyor hüzün oturdu resmen.samimi olmadığım insanlar bile gözlerimdeki hüznün farkında.bir senede 10 yaş yaşlandım hissediyorum.en son sperm sayımız 600 000 di.ben bu sayıyla hamile kalmıştım ama kimyasalmış.5. haftada düşürdüm.5 ay oldu bir daha hamile kalamadım.şuan sayımız kaç hiç bilmiyorum.belkide başa döndük yine.tek dileğim tüp bebek yapabilecek kadar sağlıklı spermmimizin olması...
hiç moral bozmak yok canım bol bol dua et . benden sana bir tavsiye eşine keçi boynuzu kaynatıp her akşam içir gerçekten de gözle görülür faydası var . sen bile şaşırcaksın .
Canımmmmmmmmm çok sevindimm demek 1 tane dondiriğin tekrar dondurulduuuuuuuuuuuu..
ayyyyyyyy inşallah benimkilerden de dondurulacak kadar kalırrrrrrrrr...:18:
bugün de benim buz bebişlerimiz çözdürdüler aradılar sabah haber verdilerrrrrrrrrrrr....
Kizlar ilaclarimi aldim
Prednol 16 mg
Crono jel
Aspirin
Bemiks c
Estrofem
Sizlerde bunlarimi kullandiniz
Crinone asilamada kullanmistim ama hep yattim meger yurumek gerekiyomus
Fiyonkum gözün aydin canim transferin olmus dün göremedim seni sende arti bi hamis sayilirsin yakinda yine positif haberler alicas cok bos kalmisti topigimiz...
yerimmmm ben onuuuuuuuuu
gözün aydın fiyonkcummmmmmm minik meleğin hep seninle olur bundan sonra inş
negüzel tatlım benim gibi zırlayıp durmamışsın
inş 16 eylülde heyecndan yerinde duramayıp sonucu alıncasevinç gözyaşlarına boğulacaksınnnn
evet tatlım her gün 1 tane yapıyorum kan pıhtılaşmasını önleyici iğneden…
vururken ve sonrasında 1-2 dk ilaç acayip yakıyor
Allahtan çabuk geçiyor…
Rabbim nasip etsin bebişim benimle kaslında 9 ay seve seve yapmaya razıyım
canım hemşire bana ilk 3 gün jelden sonra 15 dk sonraki günler 45 dk yürü dedi bende koridorda yürüyorum…
aynen bende senin modaydım biraz yatıyorum biraz uzanıyorum…
canım 1 embriyon dondurulmuş çok sevindim gözün aydınnnnnnnn
benide dün aradılar kalan 4 embriyomdan hiçbiri dondurulacak duruma gelememiş
şükür 8 embriyom daha var ama insan üzülüyor yine boşa gittiler diye…
yok canım daha istanbuldayız Cuma sabahı dönicez…
buarada bende acayip gaz var ya ama öyle böyle değil
opudan sonra bile böyle olmamıştım çok kötü durumdayım
gaz haricinde bi sıkıntım yok inş ondan da kurtulurum
Baharcım üzülme hiç maşallah 8 tane daha varmış daha ne olsun...İnşallah senin de fiyonkumun da bir kere de olacak ,bir daha onlara ikinciyi istemeden gerek kalmayacak :))
Kızlar yaa, ben de Omega 3 alayım diyorum, doktor ne veriyor genelde? Önereceğiniz bir ilaç var mıı ?
Acaba bu hissiyatlı hanımefendi benim bebişimin cinsiyeti için ne hissediyor.... Şu anda hissetmesende hissettiğin anda tahmin yürütebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?