Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Allah rahatlık versin canım kızkardeşlerim..
Kendinizi sevin,ve değer verin...
Çünkü ben sizi çok seviyorum ve benim için hepiniz çok değerlisiniz...

inşallah hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz cnm. ben de evde sıkıldım artık,okula gidersem zman daha çabuk geçer diye düşünüyorum . sen de kedine iyi bak cnm.. ben çıkıyorum şimdi..iyi geceler herkese rahat uykular....

Acaba bu hissiyatlı hanımefendi benim bebişimin cinsiyeti için ne hissediyor.... Şu anda hissetmesende hissettiğin anda tahmin yürütebilirsin...

Merhabalar forumun sessiz takipcilerindenim.hamile olan arkadaslarimi tebrik ediyorum.tedavi surecinde olan arkadaslar inslh sizlerde bir an once bebeklernize kavusursunuz.bizimde sorunumuz asiri sperm azligi.bir kere kimyasal gebelik yasadim.bir dahada hamike kalamadim.tup bebek yaptirmak istiyorum artik.ama isimden izin almam zor.ise ogleden sonra gitcegim icin konrolleri idare ederim.ama yumurta toplama ve transer sonrasi icin ne yaparim bilemiyorum.2-3gunluk rapor yeterli olur mu bu zamanlar icin tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum.

Evt şarkı giibi olduuuuuuuuu
çokkkkkkkkk az kaldııııııııı senindeeeeee inşallah hamilesindirrrrrrrrrrr..inş cnmmmmmmmm
sen zaten bu pozitflikleeeeeeee kesin hamilesindeeeeeeee
önceki tedavilerimde bu kadar insann bana dua etmemiştim belki çok kimsenin haberi yoktu diyee...yada vakti değildi bilmiyorumm..
ama bu tedavimde çoğu kişi biliyo artıkk ve arkadaşlarım olsunn komşularımm kk dakii tüm arkadaşlarım ailem akrabalarımm hatta tanımadığım ilk kez gördüğüm insanlardan bile o kadar dua aldımm.çoğu arkadaşım bu sene beni o kadar çok rüyasında hamile gördükii bide eşimde sperm çıkması kaç sene aradan sonraa herşey bi vesilee belkide..hepsinden allah razı olsunn..
işte beni umutlandıran bunlar cnmm..
ve inan senin dediğin gibi bak sen hamile olucaksın bu seferrrrrrrr diyen o kadar çokkiiiii
rabbim duysunn sesimiziiiiiiiiiii hayırlısyla hepimizz hamiş olalımmm cnmm..
sen hisslerine güveniyosunnnnnnn inş öyle olurr canımm..

Benim fikrim; yumurta toplama için aynı gün izinli olsan yeterli. Transfer için ise doktorlar 3 gün istirahat et sonrasında normal hayatına dönebilirsin, çalışıyorsan işe gidebilirsin diyorlar. Ama bazı arkadaşlar tedbirli olmak adına 5 gün veya 1 hafta izin kullanıyorlar. Ayrıca yumurta olgunlaştırma döneminde gün aşırı doktora gitmen gerekecek. Yani patronunla yada müdürünle konuşursan ve bu özel durumu izah edersen bence rahat edersin yoksa sürekli izin almak seni sıkıntıya sokar herhalde....

Tesekkur ederim arkadasim.benim isim oglen 1bucukla 6arasi.memorialda yaptirmayiudusunuyorum.sabahlari kontrole gitsem oglene biter diyedusundumenqde.yumurta toplama sonrasi agrim olursa ise gidebilir miyim onu bilmiyorum.is yerimde kjmse bilmiyor etdurumumu.yoksa mudurum izin verirde soylemek istemiyorum.2-3gunluk raporla halledebilirsem beklemek istemiyorum.psikolojim altust oldu artik.

Sende haklısın....millete laf anlatmak çok zor ve sinir bozucu....inşallah gönlüne göre olur...öğlene kadar çalışmıyor olman güzel...bu şekilde rutin muayeneleri atlatabilirsin...yumurta toplama günü benim çok ağrım ve kanamam olmuştu dinlenerek yatarak geçirdim ben....ama arkadaşım var tüp bebek yaptıran o yumurta toplama günü sapasağlamdı hiç dinlenmeye gerek görmedi.....ama sanırım aradaki fark benim 29 yumurtam toplanmıştı arkadaşımın 6 yumurta. sanırım bu yüzden bende sorun olmuştu....işte sende durumun ne olacağı belli değil....inşallah herşey güzel olur kimse öğrenmeden direk hamileyim dersin....

Agrin ve kanaman nekadar surmustu.sen hamilesin sanirim.saglikla hayirlisiyla bebegine kavusursun inslh...

Agrin ve kanaman nekadar surmustu.sen hamilesin sanirim.saglikla hayirlisiyla bebegine kavusursun inslh...

Ağrım 1 gün sürdü, kanamam 3 gün. Fakat günlerce geçmeyen 5 aylık hamile modunda bir göbeğim şişkinliğim vardı. Çoook sonra geçti...Allahıma çok şükür hamileyim canım, benimde ikinci denemede nasip oldu benim için bir mucize bu.....hiç hamile olamayacakmışım hiç anne olamayacakmışım gibi geliyordu, hamile oldum inşallah annede olurum....inşallah sende diğer arkadaşlarımda tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu yaşarsınız...sende moralini yüksek tut...olacağına inan...kasma kendini....emin ol ki mutlaka bir gün olacak....güzel dileklerin için teşekkür ederim, darısı başına ve bütün arkadaşlarımın başına olsun inşallah...

çok sevindim senin adına canım. inşlh kavuşacaksın bebeğinebizi birbirimizden başka kimse anlayamaz.benim çevremdeki arkadaşlarım ya yeni doğum yaptılar yada hamileler.ben onları gördükçe daha fena oluyorum.kendimi çok şanssız hissediyorum.kıskançlık değil hiseettiğim ama içim acıyor.eşimde ilk testte 50 tane sperm çıkmıştı.o gün yüreğime bir yumruk oturdu 1 sene oldu nerdeyse hala geçmedi o yumruk.ogünden beri gözlerim hiç gülmüyor hüzün oturdu resmen.samimi olmadığım insanlar bile gözlerimdeki hüznün farkında.bir senede 10 yaş yaşlandım hissediyorum.en son sperm sayımız 600 000 di.ben bu sayıyla hamile kalmıştım ama kimyasalmış.5. haftada düşürdüm.5 ay oldu bir daha hamile kalamadım.şuan sayımız kaç hiç bilmiyorum.belkide başa döndük yine.tek dileğim tüp bebek yapabilecek kadar sağlıklı spermmimizin olması...

merhaba,
ezbere bilmiyorum ama kitaptan okumak oluyorsa ben de okuyabilirim elimden geldigince senin icin.:)yeterki sen hamile kal.

tatlım dua topiğimize gel istersen ben orada duayı paylaştım zaten okuya okuya ezberlersin .

Selam canım ,
rutin kontroller sabah erken saatlerde oluyor 3 günde bir falan gidiyorsun . yumurta toplama da ise eğer sende pko falan yoksa normal bir toplama olursa sabah saatlerinde 1-2 saate kadar ayaklanırsın ama narkoz alacağın için o gün dinlensen daha iyi olur . transferdede 3 gün izin alsan yeter eğer işin ağır değilse masa başı ise oturduğun yerden kendini yormadan çalışırsın .
eğer sorun olursa şeker takibiş yaptırıyorum falan de . açlık kan şekerime ve tokluk kan şekerime baktırıyorum de onlar çok üstelemezler .
ben iş yerimden izin alamıyordum genel müdür yardımcım ile aram çok iyi ona gittim soyledim . maşallah onunda ağzı çok sıkı ben söylemeden işyerindeki herkes duydu :))
hiç söyleyip kendini strese sokma kan sayımı şeker takibi falan de gitsin .

hiç moral bozmak yok canım bol bol dua et . benden sana bir tavsiye eşine keçi boynuzu kaynatıp her akşam içir gerçekten de gözle görülür faydası var . sen bile şaşırcaksın .

hiç moral bozmak yok canım bol bol dua et . benden sana bir tavsiye eşine keçi boynuzu kaynatıp her akşam içir gerçekten de gözle görülür faydası var . sen bile şaşırcaksın .

sağol canım ben zaten 5 ay once eşime keçiboynuzu kürü uyguladım kürün 3.ayında hamile kaldım sayımızı 50taneden 600 bine çıkarmıştı.kimyasal oldu işte düştü bebeğimbir dahada kalamadım.bide keçiboynuzu eşimin fsh değerini yükseltti 45 çıktıoyüzden çok korkuyorum sperm kalmadıysa diye.korkudan testte yaptırmadık bir daha

ohh maşallah flzaskım, sorunsuz çözüldülerse bir adımı daha başarıyla atlattık demektir, seninde 4 emriyonuda mı çözdürmüşler ki, muhtemelen öyledir... inşallah kalan 3 ü yine dondurik olurr... ay anamm önümüzde kış :18:

Kizlar ilaclarimi aldim
Prednol 16 mg
Crono jel
Aspirin
Bemiks c
Estrofem

Sizlerde bunlarimi kullandiniz

Crinone asilamada kullanmistim ama hep yattim meger yurumek gerekiyomus

vitaminler kişiden kişiye değişmekle birlikte aynı ilaçlar cicoşum... jelden sonra yürümek gerekiyormuş evet yoksa jel topaklanıp kalıyomuş hem işe yaramıyomuş hemde mantar olmasına neden oluyormuş

cicoşum senin yumoşlardan haber gelmedi mi? kaçı döllenmiş noolmuş diye

Son düzenleme:
Fiyonkum gözün aydin canim transferin olmus dün göremedim seni sende arti bi hamis sayilirsin yakinda yine positif haberler alicas cok bos kalmisti topigimiz...

canım inşallah şuan hamilişişkoş adayıyım, adaylığım test sonucu çokluğuna göre 16 eylülde onaylanacak ve hamilişişkoşluğa terfi edicem inşallahh (Amin)

aminnn baharımm... meleklerimiz önce göbişimizi şenlendirsin sonra kucağımızı....
iğneyi bide hergün gidip yaptırmaya uğraşmaman iyi yoksa 9 ay çok zor olurdu, kendin yapmakta pek sevimli olmasa da dediğin gibi minik kuzu için herşeye değer
emriyocuğuma bende sevindim inşallah onu kardeş olarak almak nasip olur (amin)
senin emriyocuklarına üzüldüm baharım, geride 8 tanede olsa hepsi senden kan can neticede insan kıyamıyor elbet
gaz bende olmadı çok şükür, acaba çiğ sebze meyve çok mu tüketiyorsun ki ondan olabilir mi yada süt falan içiyorsan onlarda yapar biliyorsun, hemşire bitki çayları içebilirsiniz demişti anason çayı falan içsen yada rezene gazına iyi gelir belkim

tafşanım öncelikle amin
bence kafana göre yada tavsiye ile vitamin dahi olsa bişey kullanma, zaten doktorlarımız tahlil sonuçlarımıza göre ihtiyacımız olanı veriyorlar, ama canın illaki çekiyorsa omega 3 hazır zamanıda başladı paluk ye
senin kırmızı karlar ne haber bu arada? yağdığında kontrole gidecek misin yoksa ilk kontrolün 12. gün mü?

Acaba bu hissiyatlı hanımefendi benim bebişimin cinsiyeti için ne hissediyor.... Şu anda hissetmesende hissettiğin anda tahmin yürütebilirsin...

Ahucum o hissin içime doğması lazım...
Doğarsa söylerim canım arkadaşım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…