Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar,kader arkadaşlarım günaydın...
güzel bir gün olmasını dilerim..
bugün 12.günüm transferden sonraki...
perşembe,cuma,cumartesi...kaldı 3 gün...
bugün bol bol dua edelim,hayırlı Perşembe günü...
Ya Rabbi,Ya Rabbi,Ya Rabbi eşimle ben evlat sahibi olmak istiyoruz.
Şüphesiz ki sen en hayırlısını bilirsin.
Bize kız veya erkek,tek veya ikiz hangisi hayılırlısıysa onu nasip et Ya Rabbim.AMİN.

günaydın canımm...
bitti gitti işte 3 gün dediğin sayana kadar biter
eşin izin alabildi mi cumartesi için kanbar?
bide neden senin 15 gün ki? bizim 12 gün sonra acaba?

Evt cnm dün aradılar çözdürdük dedilerrrrrr...
ama ben bu gece hiç uyuyamadımm yaa acaba cumaya gelbilceklermii geriye kalcakmı sorularıı yedi bitirdii uff..
bi yarın olsaaaaaaaa sabah arasalar şu saatte gelin diye..
senin nasıl gidiyooooooooooo bakalımmmmm

günadın

nasılsınız bakalım ben biraz daha iyiym biraz bel agrım var sadece çok azda lekelenmem işe geldim bugün sabırsızlıkla aramalarını bekliyorumm umarım herşey yolundadır aradıklaında güzel haberler alırım

dün varlıgını yanımda hissettiren ve beni sakinleştirmeye çalışıp başarılı olan kardeşlerimm cansınız siz can

kanbarr yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ben bebişlerimi almaya gidince sende güzel haberi vericeksinn

fiyonkcum canoo birtane koymuşlar sanırım oda seninle hiç şüphem yok kuzu teli pc önüne koydum saniyede bir kont ediyorum çekiyomu şarjı varmı diyee

baharr bizee belirtilerinen bahsetsene kıss yavrucugun ben burdayım diye ne işaretler veriyo

flzask2003 buz bebekler sorunsuz olucak herşey eminim

bende öyle vesvese yapıp sonra zaten gemicek olsa son günü beklemezler hemen haber verirler dedim işin ucunu bıraktım, takma bunları şuanda kafana, sorunsuz çözüldüyse sorunsuz gider, bide beni sabah 8:30 gibi aramışlardı erkenden hazırlıklı ol yani flzaskım telefonun açık olsun...

ay az kaldı işte... 1 gün sonra sende ayaklarını uzatmış yatıyor olacaksın , yap yapılacak bütün işlerini canım.

benim bi sıkıntım yok çok şükür yat kalk kitap oku dua oku geçiriyorum zamanı, pazara kadar böyle takılıp sonra hayata akmaya başlıcam tekrardan

günaydın canımm...

kuzu bencede bugün bile yaptırsa yüksek değer alıcanı düşünüyorum ben :26:

hadi artık yolun yarısı bile geçti gitti, az bi yol kaldı onunda sonu selamet cicoşum
öyle gözün telde olmasın psikopata bağlarsın bi süre sonra bizim merkezin arama saati belliydi 11 11:30 arası arayıp haber veriyolardı o yüzden ben öncesinde beklenti içinde olmuyodum, varsa sizin oranında bi rutini öğrende böyle hergün vesvese yapma kıs...
kesin cumartesi mi transferin canım yoksa 5.güne bekletme ihtimali var mı cicoşum?

Günaydın cnmmm.
heyecanla bekliyosunnnnnnnn şimdi
inşallah güzelce döllenmişlerdiiiiii kalitelii embriyoların olur bir sürü inşallahhhhhhhhh
sağol cnm ya inş heyecan hiçç bitmiyooooooooooo
bu heyecanı ilk defa yaşamıyorum ama bu defa daha bi sabırsız oldumm daha panik oldumm anlamadımmm:44:

fiyonkumm beni neden aramıyolarkii yaa

7,30 olsu 8,30 oldu 9,30 olduu ......

olduda olduu saatler geçiyoo ama telefonum çalmıyoo

unuttularmıı beni acep

Doğru söylüyosun cnmm
zatenn azcıkcık bi zaman kaldıı...açık bırakıcam cnm teli sabahtan arıyolarmışşş. evt .
ohhhhhhhhhhh yatayım vallaa bu hafta dinlenicektim ama fazla dinlenemedimmm bugünde son çamaşırları filan yıkadım ütüler varr..biraz işlerim var yani
anneme gidiceiğim için işleri halletmem lazımm..
sonrada inşallah dinlenmeyeeeeeeeeeeeee bebişi beklemeyeeeeeeeee
bende kitap okumaya çalışcamm ..jel nasıl gidiyo cnm

Son düzenleme:

doktorum cumartesi yüüksek olasılık dedi bi arasalar da ögrensem kaliteleri nasıl kaçtaneler 3. günmü 5. günmü daha iyi ki :26:

ayyy sormaa hemde nasılll benim ilk tecrubem inşallah son olurr inşallahh canım yaa iyi dileklerin için allah razı olsunn ewet heyecan ve bekleme bitmiyoo hepp bekliyozz sürekli bekliyoruz :44: sonuna geldim diyemiyorum belkide başındayım hala

günaydın canımm...

Fiyonkum canım arkadaşım,eşim izin aldı şükür...
Bugün büyük patronlarla stand kurmaya gittiler Fuar yarın başlayıp,Salı günü bitecek...
15 gün değil.14 gün fiyonkum.dondurulmuş transferinde 14 günmüş,öyle dedi.Sıcak transferde ise 12 günmüş ..
Fiyonkum vallahi geçti bitti camım ...:18::18::18:

Canımm merak etme 11' e doğru ararlar belkii biizi o saatlerde aramışlardııı..
Aminnnnn inşallah da son olsun olurr ilk denemende kavuşursunnnnn
yokkkkk cnm hiç bitmiyooooooo tam diyorum şunuda atlatım rahatlarımm ama tekrardan bi heyecannnnnn ama güzel heyecanlarrrrrrr
cnm hem senin 14 yumoşş kaliteli embriyolarınn olurr fazla belkidee..
benim 12 yumoştan 3. güne 4 tane embriyo kaldı kalitelii senindee emininm fazlaca olurr....

herkese günaydın kızlarrr
benim bi sıkıntım var.vajinal jel kullanıyorum.dün jelle birlikte kahverengi pütür pütür bişeler geldi.sonra gece wc ye gittimçok az kahverengi leke.ateş bastı anında ne yapacağımı şaşırdım.ağrı falan yok kasıklaımda çok hafif.tam adet tarihim bu dönemler.doktorumu aradım bu haftadan sonra bakalım net bişe söyleyelim dedi.çok korkuyorum.

benim son dakkikaya biraz ütüm kaldı yapılmamış şimdi onları gördükçe içim cizz ediyor (severim ütü yapmayıda)

jelden yana bi sıkıntı yok şimdilik korktuğum gibi olmadı, sadece ilk gün transferden sonra ki ilk uygulamamda azcık kahverengimsi akıntı geldi o kadar kaç gündür öyle bişide yok, iyi yani durum...
tarnsfer günü sabah iğnemi yaptırmıştım ben, akşamına jele başlattılar, yani iğnenin ikinci kutusunu hiç kullanmıyorsun bu durumda bir iğne olmaktan yırttın hadi

kırmızı kırmızı kanamalar olmadıkça bu kahverengi akıntılar beklenen şeylermiş zaten edacım, sıkıntı yapma bebişimizi üzme

Amannnnnnnnn bakma sen onlaraaaaaaaaaaa görme ütüleriiiii
genelde kadınlar sevmez ütüyüü ama bende severimm her şeyiiiii ütülerimmmmmmm
iyi cnmmmm bi sııkıntın yokmuşşşşşşşş...
banada transfer günü sabah iğneni yaptırırsınn sonrada akşama jeli yaparsın demişlerdii evt ..
çok şükür bi sıkıntım yok iğnelerden
ama benim iğne kutumda 5 tane var zatennn..bugün yaptırunca 1 tane kalıyo onuda ayrın sabah yaptırınca bitiyoooo:44:

Son düzenleme:
kırmızı kırmızı kanamalar olmadıkça bu kahverengi akıntılar beklenen şeylermiş zaten edacım, sıkıntı yapma bebişimizi üzme

internetten bakıyorum herkes hemen hemen öyle diyorda.doktorum bu hafta geçsin net bişe söyleyelim dedi beni şüpelendirdi.bende önceki adetten kalan goliküller vardı hala atılmamıştı onlarmı atılıyor acabaaaa (

korkma allaha emanett olmaz bişeyy yürümedinm, jelden sonra belki ilaç kalıştır :26: dktorunda acil bişey oldugunu düşünse gel hemen derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…