Selam kızlar , bugün kontrolüm vardı gittim ama ne yazıkki kalp atışları durmuş bebeğimin(((((((((((((((((((((((
çok üzgünüm ne yapabilirim bilmiyorum . pazartesi sabah aç karnına gel dedi eğer duyamazsak bebeği alacağız dedi .
kızlar dayanamıyorum içim yanıyor , doktordan geldiğimden beri ağlıyorum , içim rahat etmedi başka bir hastanedende randevu aldım belki de o anda duyamadı diye kendimi avutuyorum . İnşl bebeğim benimledir beni bırakmasını hiç istemiyorum . onun bıraktığını düşünmek bile beni bitiriyor tam ulaşmışken kaybetmek çok acı . Bana dua edin ne olur kızlar Allahım sizlerin bebeklerini korusun .
selam canlar ben geldim ama neyazıkki güzel haberler getiremedim size…
sonuç negatif inci tanem tutunamamış bana…
oysa ki öyle hissediyordum ki onu şaşırdım sonucu görünce kötü oldum ağladım biraz sonra duruldum…
akıtamadım içimdeki zehiri tam anlamıyla…
oysa ki ben her şeye çok çabuk ağlardım bu defa ağlayışım bile yarım kaldı…
çok güzel bi 12 gün geçirdim transferden test anıma kadar kendimi hep hamile olarak düşündüm öyle hissettim…
inci tanemle konuştum sürekli dualar ettim hiç stres yapmadım çok rahat bi bekleme süreci geçirdim…
o anlar bile o kadar güzeldi ki bunun için bile şükrediyorum rabbime Allaha şükür bu aşamalara gelebildik diye…
biz çok zor anlar atlattık eşimle 2 defa kanseri yendi eşim çok mücadeleler verdik bu güne kadar…
allahın izniyle bu süreci atlatacağımıza da inanıyorum…
merkezimden, drumdan her şeyden çok memnun kaldım Allah onlardan da razı olsun…
sonuç rabbimin taktiri demek ki bizim için hayırlısı buymuş…
inci tanem benimle kalamadı ama geride beni bekleyen 8 tane daha inci tanem var…
yarıyıl tatilinde tekrar başlıycaz tedavimize…
yılmak yok inci taneme kavuşana kadar devam edicez mücadelemize…
allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuz için…
inş bundan sonra her şey daha güzel olur…
canım bir düşük yapmış olman üzücü bir olay ama
artık vücudun hamileliği tanıyor. inşallah diğer sefere
baharım... güzel kuşum...
en az senin kadar umutlu ve inançlıydım inci tanenin seninle olduğu konusunda...
insan hiç sahip olmadığı bişeyi kaybedince üzülürmü deseler "yok canım" derdim, ama burda öğrendim ki o umuda sahip olmak bile kaybettiğinde büyük acı veriyor...
burda hepimizin acısı hepimizi acıtıyor...
üzülme demek teselli değil... dilerim yarıyılı beklemene bile gerek kalmaz...
güzel yüreğinin mükafatını alacaksın, bugün olmadı belki ama yarın mutlaka...
selam canlar ben geldim ama neyazıkki güzel haberler getiremedim size…
sonuç negatif inci tanem tutunamamış bana…
oysa ki öyle hissediyordum ki onu şaşırdım sonucu görünce kötü oldum ağladım biraz sonra duruldum…
akıtamadım içimdeki zehiri tam anlamıyla…
oysa ki ben her şeye çok çabuk ağlardım bu defa ağlayışım bile yarım kaldı…
çok güzel bi 12 gün geçirdim transferden test anıma kadar kendimi hep hamile olarak düşündüm öyle hissettim…
inci tanemle konuştum sürekli dualar ettim hiç stres yapmadım çok rahat bi bekleme süreci geçirdim…
o anlar bile o kadar güzeldi ki bunun için bile şükrediyorum rabbime Allaha şükür bu aşamalara gelebildik diye…
biz çok zor anlar atlattık eşimle 2 defa kanseri yendi eşim çok mücadeleler verdik bu güne kadar…
allahın izniyle bu süreci atlatacağımıza da inanıyorum…
merkezimden, drumdan her şeyden çok memnun kaldım Allah onlardan da razı olsun…
sonuç rabbimin taktiri demek ki bizim için hayırlısı buymuş…
inci tanem benimle kalamadı ama geride beni bekleyen 8 tane daha inci tanem var…
yarıyıl tatilinde tekrar başlıycaz tedavimize…
yılmak yok inci taneme kavuşana kadar devam edicez mücadelemize…
allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuz için…
inş bundan sonra her şey daha güzel olur…
aselcım senı o kadar ıyı anlıyorumkı bende dun ogrendım bebegımın benımle olmadıgını aynı seylerı yasıyorum acını paylasıyorum dun ogrendıgım gunden berı gozume uyku gırmedı esımde kahvaltıda bebegımız mayısı bekleyemedın gıttı dedı kahvaltı sofrası zehır oldu esım konusmuyor etmıyor sankı benım sucum ne? artık sınavmıdır sınamamıdır anlamadım ama napalım bızım ımtıhanımızda buymus dıyorum sımdı ne desem bos kımse acını dındıremez ıcınde oldugunu bılıyodun ama sımdı yok ben hergece bebegımle konusyordum planlar yapıyrdum hersyımızı ona gore ayarlamaya baslamıstık ama ol demeden olmuyor sonunu getıremedık allahın takdırı.. bı yandan avutmaya caısyorum kendımı yasasydı engellı olucaktı ya o zmn napıcaktım gunah degılmıydı yarınbıgun bıze bısey oldugunda o savunmasız napıcaktı takdırı ılahı arkadasım bızde anne olucaz rabıım saglıklı sıhatlı evlatlar vermeyı nasıp etsın acını dıbıne kadar yasa bagır cagır agla ama sakın ıcıne atma..
BİT-Tİ ... Beş harf , iki hece , tek kelime ... Ne diyeceğimi bilmiyorum , bebeğim beni bırakmış onun kalbi durmuş . ikinci gittiğim yerde renkli ultrasonda baktılar bebeğin her şeyi var ama kalbi atmıyor . Yavrum orada duruyor ama canı kalmamış , çok üzgünüm , bugünden beri yaşadıklarımın tarifi yok . Allahıma sığındım dua ediyorum sadece Hakkımızda hayırlısı olsun diye . Çok kötü bir şey . Bu benim mucizemdi . Ama benimle kalmadı . İçim sanki yangın yeri gibi sönmüyor . Eşim yıkıldı resmen eve geldiğimizden beri yatıyor , yemiyor , içmiyor , gülmüyor . Kendini suçluyor . Bu benim ikinci denememdi . Geçen hafta göğsümdeki rahatsızlığım tekrar başladı ve enfeksiyon oldum kist tekrarladı . doktor hafif antibiyotik vermişti vucuda yayılmasın diye kendi doktoruma da sorarak kullanmıştım acaba bebeğimi o mu etkiledi diyorum . Çünkü aldığım hormon ilaçları sürekli olarak kullanıca bu hastalığımı tetikliyor zaten kontrol altındaydım tedavi boyunca ama enfeksiyon olunca tedbir almak istedi doktorum .
Bu hafta bizim için çok zor bir haftaydı çünkü eşim pazartesi başka bir yerde işe başlayacak ve bebeğimizz doğana kadar işlerini yoluna koyacaktı .
3. denemeyi yapmak için manevi gücüm hep olacak ama daha bunu bile borç içinde yapmışken yenisi için kendimi toparlamam için en az 3 sene gerek .
onun için her şeye değer . yeterki olsunlar diyerek varımızı yoğumuzu koyuyoruz ortaya Ama demekki Rabbim istemedi . O istemeyince olmuyor . Allahım içime serinlik versin . Çünkü gerçekten içimde biri atel yakmış sanki yanıyor cayır cayır .
şimdi pazartesi sabahtan alacaklar ve benim o güne kaddar dayanacak gücüm yok . onun orda yaşamadan olduğunu bilm ek içimi acıtıyor .
Arkadaşlarım , burada hepimiz birbirimiz için dualar ettik haberlerimizi aldık sevindik , ağladık Allah Razı olsun hepinizden , Ben daha annemin bile telefonuna çıkamamışken sizlerle bunu paylaşmak rahatlatıyor beni . iyi ki varsınız ...
bugün baharımında haberini tam hastanede iken okudum ve bunu yaşayan herkes için ağladım .
Bu son olsun inşl . Belki kısmet değil anne olmak ama bu kadarını bile yaşayabilmiş olduğum için kendimi sanslı hissediyorum .
Rabbime emanetsiniz ...
canım kardeşim Allah dayanma gücü versin. kaybın ne olduğunu çok iyi biliyorum çünkü ben de yaşadım.
zor çok zor ama yeni gelecek bebişler için kendimizi toplamalıyız.
kadın aslında çocuk ana rahmine düştüğü anda anne oluyor.
bizim de akıbetimiz meçhul canım. hiç bir şeyin garantisi yok.
o yüzden birbirimize dua etmeyi ihmal etmeyeceğiz.
inşallah bir gün hepimiz muradımıza kavuşuruz. seni çook seviyoruz.
kendine çok dikkat et canım . Rabbim seni ve bebeklerini korusun . Rabbim heveslerimizi yarıda bırakmasın . Benimki yarım kaldı , tüm kalbimle dilyorum ki Herkesin bebeğini korusun sen kendine dikkat et Ben bilemedim . Belki de yaptığım bir şeyden dolayı oldu bilmiyorum . Tabi her şey kısmet kısmet değilmiş demekki .
BİT-Tİ ... Beş harf , iki hece , tek kelime ... Ne diyeceğimi bilmiyorum , bebeğim beni bırakmış onun kalbi durmuş . ikinci gittiğim yerde renkli ultrasonda baktılar bebeğin her şeyi var ama kalbi atmıyor . Yavrum orada duruyor ama canı kalmamış , çok üzgünüm , bugünden beri yaşadıklarımın tarifi yok . Allahıma sığındım dua ediyorum sadece Hakkımızda hayırlısı olsun diye . Çok kötü bir şey . Bu benim mucizemdi . Ama benimle kalmadı . İçim sanki yangın yeri gibi sönmüyor . Eşim yıkıldı resmen eve geldiğimizden beri yatıyor , yemiyor , içmiyor , gülmüyor . Kendini suçluyor . Bu benim ikinci denememdi . Geçen hafta göğsümdeki rahatsızlığım tekrar başladı ve enfeksiyon oldum kist tekrarladı . doktor hafif antibiyotik vermişti vucuda yayılmasın diye kendi doktoruma da sorarak kullanmıştım acaba bebeğimi o mu etkiledi diyorum . Çünkü aldığım hormon ilaçları sürekli olarak kullanıca bu hastalığımı tetikliyor zaten kontrol altındaydım tedavi boyunca ama enfeksiyon olunca tedbir almak istedi doktorum .
Bu hafta bizim için çok zor bir haftaydı çünkü eşim pazartesi başka bir yerde işe başlayacak ve bebeğimizz doğana kadar işlerini yoluna koyacaktı .
3. denemeyi yapmak için manevi gücüm hep olacak ama daha bunu bile borç içinde yapmışken yenisi için kendimi toparlamam için en az 3 sene gerek .
onun için her şeye değer . yeterki olsunlar diyerek varımızı yoğumuzu koyuyoruz ortaya Ama demekki Rabbim istemedi . O istemeyince olmuyor . Allahım içime serinlik versin . Çünkü gerçekten içimde biri atel yakmış sanki yanıyor cayır cayır .
şimdi pazartesi sabahtan alacaklar ve benim o güne kaddar dayanacak gücüm yok . onun orda yaşamadan olduğunu bilm ek içimi acıtıyor .
Arkadaşlarım , burada hepimiz birbirimiz için dualar ettik haberlerimizi aldık sevindik , ağladık Allah Razı olsun hepinizden , Ben daha annemin bile telefonuna çıkamamışken sizlerle bunu paylaşmak rahatlatıyor beni . iyi ki varsınız ...
bugün baharımında haberini tam hastanede iken okudum ve bunu yaşayan herkes için ağladım .
Bu son olsun inşl . Belki kısmet değil anne olmak ama bu kadarını bile yaşayabilmiş olduğum için kendimi sanslı hissediyorum .
Rabbime emanetsiniz ...
kendine çok dikkat et canım . Rabbim seni ve bebeklerini korusun . Rabbim heveslerimizi yarıda bırakmasın . Benimki yarım kaldı , tüm kalbimle dilyorum ki Herkesin bebeğini korusun sen kendine dikkat et Ben bilemedim . Belki de yaptığım bir şeyden dolayı oldu bilmiyorum . Tabi her şey kısmet kısmet değilmiş demekki .
Ben pazartesi nasıl o masaya çıkacağım onu almaları için bilmiyorum . Buna dayanacak güç versin rabbim diye dua ediyorum . Evet bu bir sınav ve bizler için zor bir sınav Rabbime sığındım dua ediyorum . Kimse ile konuşasım yok . telefonda dünya kadar mesaj çağrı var . Bugünler geçecek biliyorum ama çabuk geçsin istiyorum . Allahım kimseye yaşatmasın bunu .
AğladımBİT-Tİ ... Beş harf , iki hece , tek kelime ... Ne diyeceğimi bilmiyorum , bebeğim beni bırakmış onun kalbi durmuş . ikinci gittiğim yerde renkli ultrasonda baktılar bebeğin her şeyi var ama kalbi atmıyor . Yavrum orada duruyor ama canı kalmamış , çok üzgünüm , bugünden beri yaşadıklarımın tarifi yok . Allahıma sığındım dua ediyorum sadece Hakkımızda hayırlısı olsun diye . Çok kötü bir şey . Bu benim mucizemdi . Ama benimle kalmadı . İçim sanki yangın yeri gibi sönmüyor . Eşim yıkıldı resmen eve geldiğimizden beri yatıyor , yemiyor , içmiyor , gülmüyor . Kendini suçluyor . Bu benim ikinci denememdi . Geçen hafta göğsümdeki rahatsızlığım tekrar başladı ve enfeksiyon oldum kist tekrarladı . doktor hafif antibiyotik vermişti vucuda yayılmasın diye kendi doktoruma da sorarak kullanmıştım acaba bebeğimi o mu etkiledi diyorum . Çünkü aldığım hormon ilaçları sürekli olarak kullanıca bu hastalığımı tetikliyor zaten kontrol altındaydım tedavi boyunca ama enfeksiyon olunca tedbir almak istedi doktorum .
Rabbime emanetsiniz ...
Fiyonkum nolur yarin bizi sen sevindir bari...iyi haberlerini bekliyorum..tek dayanagim,herseyimi paylastigim sizsiniz..
Birlikte gulup birlikte agliyoruz.. Ne zormus beklemek, kendim icin olmasa bile sizinle birlikte ben de bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?