inşallah önce ben gülüp sevinip sonra sizlere müjdelerim (amin)
burası olmasa benim gibi kimseyle bu konuyu paylaşmamış olanlarımız napardık... şurda 60 küsür defa sonuç bekledik herbirinden insan kendinin gibi heyecanlanıyor...
günlerdir yarını bekliyodum şimdide yarın olmasındna çok korkuyorum :18: gece kesin uyuyamıcam :18:
selam canlar ben geldim ama neyazıkki güzel haberler getiremedim size…
sonuç negatif inci tanem tutunamamış bana…
oysa ki öyle hissediyordum ki onu şaşırdım sonucu görünce kötü oldum ağladım biraz sonra duruldum…
akıtamadım içimdeki zehiri tam anlamıyla…
oysa ki ben her şeye çok çabuk ağlardım bu defa ağlayışım bile yarım kaldı…
çok güzel bi 12 gün geçirdim transferden test anıma kadar kendimi hep hamile olarak düşündüm öyle hissettim…
inci tanemle konuştum sürekli dualar ettim hiç stres yapmadım çok rahat bi bekleme süreci geçirdim…
o anlar bile o kadar güzeldi ki bunun için bile şükrediyorum rabbime Allaha şükür bu aşamalara gelebildik diye…
biz çok zor anlar atlattık eşimle 2 defa kanseri yendi eşim çok mücadeleler verdik bu güne kadar…
allahın izniyle bu süreci atlatacağımıza da inanıyorum…
merkezimden, drumdan her şeyden çok memnun kaldım Allah onlardan da razı olsun…
sonuç rabbimin taktiri demek ki bizim için hayırlısı buymuş…
inci tanem benimle kalamadı ama geride beni bekleyen 8 tane daha inci tanem var…
yarıyıl tatilinde tekrar başlıycaz tedavimize…
yılmak yok inci taneme kavuşana kadar devam edicez mücadelemize…
allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuz için…
inş bundan sonra her şey daha güzel olur…
doktor inanamadı..yaşıma..diğer doktorlar gibi söylemeden geçemeyeceğim görüntü,metabolizma yaşın 30,yumurta,rahim 35 dedi..gerçekten üzerine basarak söylüyorum,doğanın harikası gibisin dedi..kadın bana bakıp durdu,şaşkınlıkla...e dedim o zaman neden olmuyor,kesinlikle yaşa bağlı kromozamal bozukluktan tutunamıyordur dedi...tüm rapo ve filmlerin temiz dedi,ne eşin ne sende sorun yok...kanbarım bıtanem doktorla gorusmen vardı nasıl gectı canım haberlerını beklıyoruz.
BİT-Tİ ... Beş harf , iki hece , tek kelime ... Ne diyeceğimi bilmiyorum , bebeğim beni bırakmış onun kalbi durmuş . ikinci gittiğim yerde renkli ultrasonda baktılar bebeğin her şeyi var ama kalbi atmıyor . Yavrum orada duruyor ama canı kalmamış , çok üzgünüm , bugünden beri yaşadıklarımın tarifi yok . Allahıma sığındım dua ediyorum sadece Hakkımızda hayırlısı olsun diye . Çok kötü bir şey . Bu benim mucizemdi . Ama benimle kalmadı . İçim sanki yangın yeri gibi sönmüyor . Eşim yıkıldı resmen eve geldiğimizden beri yatıyor , yemiyor , içmiyor , gülmüyor . Kendini suçluyor . Bu benim ikinci denememdi . Geçen hafta göğsümdeki rahatsızlığım tekrar başladı ve enfeksiyon oldum kist tekrarladı . doktor hafif antibiyotik vermişti vucuda yayılmasın diye kendi doktoruma da sorarak kullanmıştım acaba bebeğimi o mu etkiledi diyorum . Çünkü aldığım hormon ilaçları sürekli olarak kullanıca bu hastalığımı tetikliyor zaten kontrol altındaydım tedavi boyunca ama enfeksiyon olunca tedbir almak istedi doktorum .
Bu hafta bizim için çok zor bir haftaydı çünkü eşim pazartesi başka bir yerde işe başlayacak ve bebeğimizz doğana kadar işlerini yoluna koyacaktı .
3. denemeyi yapmak için manevi gücüm hep olacak ama daha bunu bile borç içinde yapmışken yenisi için kendimi toparlamam için en az 3 sene gerek .
onun için her şeye değer . yeterki olsunlar diyerek varımızı yoğumuzu koyuyoruz ortaya Ama demekki Rabbim istemedi . O istemeyince olmuyor . Allahım içime serinlik versin . Çünkü gerçekten içimde biri atel yakmış sanki yanıyor cayır cayır .
şimdi pazartesi sabahtan alacaklar ve benim o güne kaddar dayanacak gücüm yok . onun orda yaşamadan olduğunu bilm ek içimi acıtıyor .
Arkadaşlarım , burada hepimiz birbirimiz için dualar ettik haberlerimizi aldık sevindik , ağladık Allah Razı olsun hepinizden , Ben daha annemin bile telefonuna çıkamamışken sizlerle bunu paylaşmak rahatlatıyor beni . iyi ki varsınız ...
bugün baharımında haberini tam hastanede iken okudum ve bunu yaşayan herkes için ağladım .
Bu son olsun inşl . Belki kısmet değil anne olmak ama bu kadarını bile yaşayabilmiş olduğum için kendimi sanslı hissediyorum .
Rabbime emanetsiniz ...
selam canlar ben geldim ama neyazıkki güzel haberler getiremedim size
sonuç negatif inci tanem tutunamamış bana
oysa ki öyle hissediyordum ki onu şaşırdım sonucu görünce kötü oldum ağladım biraz sonra duruldum
akıtamadım içimdeki zehiri tam anlamıyla
oysa ki ben her şeye çok çabuk ağlardım bu defa ağlayışım bile yarım kaldı
çok güzel bi 12 gün geçirdim transferden test anıma kadar kendimi hep hamile olarak düşündüm öyle hissettim
inci tanemle konuştum sürekli dualar ettim hiç stres yapmadım çok rahat bi bekleme süreci geçirdim
o anlar bile o kadar güzeldi ki bunun için bile şükrediyorum rabbime Allaha şükür bu aşamalara gelebildik diye
biz çok zor anlar atlattık eşimle 2 defa kanseri yendi eşim çok mücadeleler verdik bu güne kadar
allahın izniyle bu süreci atlatacağımıza da inanıyorum
merkezimden, drumdan her şeyden çok memnun kaldım Allah onlardan da razı olsun
sonuç rabbimin taktiri demek ki bizim için hayırlısı buymuş
inci tanem benimle kalamadı ama geride beni bekleyen 8 tane daha inci tanem var
yarıyıl tatilinde tekrar başlıycaz tedavimize
yılmak yok inci taneme kavuşana kadar devam edicez mücadelemize
allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuz için
inş bundan sonra her şey daha güzel olur
kaderde aylar önce hazırladığım bu tabloya kendi sonucumu negatif olarak yazmakta varmış...
inş en kısa zamanda benim sonucum da değişir...
kaderde aylar önce hazırladığım bu tabloya kendi sonucumu negatif olarak yazmakta varmış...
canlar gündüz yazdığım gibi sonucu aldıktan sonra biraz ağlayıp sonra donup kalmıştım bi anda...
dökmek istedim içimdeki zehiri ama dökülmedi bitürlü...
nezamanki azosperm topiğine ve size yazdım arkadaşlarımın yazdıklarını okudum akmaya başladı içimdeki zehir...
hepinize çok teşekkür ederim okudum hepinizin yazdıklarını tek tek...
kızlar ben çok güçlüyüm gücünün farkında olan biriyim...
hiç bi güç beni mücadelemden alıkoyamaz...
ben herzaman şükretmeyi bilen biri oldum şimdide öyleyim...
şükür bu aşamalara gelebildik 12 gün inci tanemle çok güzel anlar geçirdim onun varlığını bilmek bile herşeye değer...
sonuç ne olursa olsun...
evet beni bekleyen 8 tane daha meleğim var şükürler olsun...
ama ben onlar olmasaydı da tekrar başlardım en baştan tedaviye...
bu yol çok zorlu hepimiz bunu bilerek başladık mücadeleye...
bende 4 ay sonra yeni bi umutla tekrar başlıycam herşeye...
evladıma kavuşana kadar devam edicem niye pes edeyim ki niye yılayım...
ben inanıyorum allahın izniyle kavuşucam ben inci taneme er yada geç ama kavuşucam...
nolur sizde üzülmeyin hepinizi çok seviyorum...
bizim için bu son değil yeni bi mücadelenin başlangıcı...
inş allahın izniyle bugün fiyonkcumdan çarşamba flzaskımdan perşembe cici35ten ve sonrada pembetavşanımdan güzel haberler alıp başlıycaz halaya...
sonrada tüm negatif alanlar sanayine gibi kısa süre sonra katılıcaz aranıza...
canım çok üzüldüm ne desem boş yıkılmayın vazgeçmeyin rabbim sabır versin arka arkaya çok kötü haberler aldık bende kimyasl geçirdim hiç moralini bozma gebelik oluşuyo bu bile artı vucudun gebeliği tanıyo artık buda iyi bişey neyse rabbi hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım o tabloyu oluşturan güzel ellerin en kısa zamanda kendini pozitif yazacak oraya, ve o tablo pozitifle dolana kadar burda çene çalıp durucaz sonra ver elini anneler topiği....
Fiyonkum sen ne ariyosun burada :) gitmedin mi daha tahlile..
tafşanım gittim geldim, sonuç 2 saat sonraydı bende buralarda stres attım biraz, hofff son yarım saat :18:
canım Baharım ...
üzgünüm..
ama inanıyorum oğlun olacağına hala tüm kalbimle...
bu yol kiminin kısa,kiminin uzun..
bizimkisi uzunmuş,ama mutlaka kavuşacağız sonunda evladımıza sen de ,ben de...
senin yaşın 26,geride 8 canın daha var,çok şükür ki..
yakında sevineceğiz inanıyorum ben buna...
eşine sarıl,sımsıkı hem de...
biz böyle atlattık eşimle,yaşımız 43 olmasına rağmen,yine de umutluyuz...
her anımızı mutlu olacak birşey bularak geçiriyoruz..
beraber geziyoruz,dondurma yiyoruz,cd film izliyoruz,bunların hepsi bizi mutlu ediyor..
çünkü birbirimize ve aşkımıza sahibiz canım...
hayat çok güzel,mutlu olacak o kadar fazla şeye sahibiz ki...
albet zamanı gelince,umutlu ve sevgiyle ve inanarak yürüdüğümüz bu yolda emeklerimizin karşılığında,evladımıza kavuşacağız...
ben inanıyorum ve kalbini biliyorum ki sen de inanıyorsun canım arkadaşım...
doktor inanamadı..yaşıma..diğer doktorlar gibi söylemeden geçemeyeceğim görüntü,metabolizma yaşın 30,yumurta,rahim 35 dedi..gerçekten üzerine basarak söylüyorum,doğanın harikası gibisin dedi..kadın bana bakıp durdu,şaşkınlıkla...e dedim o zaman neden olmuyor,kesinlikle yaşa bağlı kromozamal bozukluktan tutunamıyordur dedi...tüm rapo ve filmlerin temiz dedi,ne eşin ne sende sorun yok...
ama değer dene dedi,muayene etti yumurta,rahim hepsini çok beğendi,rezervin çok güzel,rahim çok temiz,endometrium,çok güzel...ben sana nasıl deneme derim dedi...denemen için o kadar çok sebebin var ki..taş gibisin dedi...
kızlar yakında tekrar deneyeceğim...umutluyum ben...
aselim 2 kez yıkıldım,ama sen olanı kaybettin....
çok üzgünüm canım arkadaşım.
ancak hamile kalabiliyorsun demek ki,bu çok sevindirici..
yaşın da genç,şansın var bitanem...,
bahara söylediklerim senin için de geçerli..
eşinle sarılın birbirinize sımsıkı..
güzel vakit geçirin
sonra benim gibi yeniden umutla ve inanarak devam etmek isteyeceksiniz zaten..
herşey geçece,bizim de zamanımız gelecek anne olmak için..
hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?