demek bütün hamişler aynı duyguları yaşıyor. Bende bebek mağazalarına defalarca girdim hep bi şey alacakmış gibi herşeyi inceledim ama bıraktım alamadım. özellikle bebişime ilk hediyemi almak istiyorum. Dün internetten 0-3 yaş hikaye kitabı serisi dikkatimi çekti. Enteresan tarafı eşimin adı ile hikaye kitabının adı aynı. çok heveslendim hemen gidip kitapçıdan alayım dedim, hangi kitapçıya girdiysem kalmamış getirtelim dediler. Sinir oldum almadım. Eşim de abartma çocuk hele bi 2 yaşına gelsin öyle alırsın diyor. Iyide ben ona ilk hediyemi almak istiyorum. Bu da anlamlı bi şey olsun istiyorum. Kılık kıyafetti bunlar zaten zaruri ihtiyaç. Bu arada gerçekten bebeğin hareketlerini gördün mü ? Bu çok heyecanlı. şimdi dahada meraklandım.
12. Hafta bakılıyorsa bizde zaten tam 13. Haftanın içinde gidiyoruz kısmetse.
Bu arada bebişime hikaye kitabı alırken eşimede hamile bir kadının psikolojisi nasıl olur ? Neler hisseder ? Eşler nasıl yaklaşımlarda bulunmalıdır ? Gibi soruları ve cevaplarını içeren kitap almayı düşünüyorum. çünkü adam hamilelikten önce bana karşı daha ılımlı ve anlayışlıyken hamile kalınca daha sinirli oldu. Tahammül edemiyor. Beni anlamıyor. Herşey normalmiş gibi davranıyor. Benim neredeyse genetiğim değişti bunun farkında bile değil. Ben sinirleniyorum o benden daha çok sinirleniyor. Hamile kalınca yaşadın eşin üstüne titreyecek derdi herkes. çünkü o imajı veriyordu ama tam tersi oldu. Kızlar sanırım eşim bebişi kıskanıyor. Ben öyle düşünüyorum. Ara ara sitemli konuşuyor. Artık bebeğin var benim yüzüme bile bakmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. O yüzdende agrasif davranıyor. Benim eşim çok duygusal sevgi manyağı bir adamdır. Sevilmemek düşünülmemek 2. Plana atılmak onu üzüyor. Halbuki hiç düşündüğü gibi değil o benim herşeyim onsuz bana hiç bir şey mutluluk vermez. Benim mutluluğum onunla tamamlanır. Hamilelik hormonları benimi bozdu adamımı belli değil. Oyy canım benim kıyamam ben sana, tamam tamam senide sevicem üzülme sen :)))))))))
doğru söylüyorsun hilbur görmemişlik yapıyoruz işte. :)))))))
hissetmeniz imkansız hissediyorum diyen varsa gaz sancısıdır o annem:) ama herektelerini gördüm bende resmen hıçkırır gibi kıpır kıpırlar koları bacakları hiç durmadan oynuyo balık gibiler:) benimkilerin birbirine ters duryo kafaları :) çok komikler..
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
hamileyimmm rabbime bin şükürrrr
Eki Görüntüle 514167
VEE BABACIGA SÜPRİZZZZZ
BİR PEMBE BİR MAVİ PATİKLİ ÇİÇEĞİMİZ VEEE NOT BEKLE BENİ GELİYORUMMMM
hissetmeniz imkansız hissediyorum diyen varsa gaz sancısıdır o annem:) ama herektelerini gördüm bende resmen hıçkırır gibi kıpır kıpırlar koları bacakları hiç durmadan oynuyo balık gibiler:) benimkilerin birbirine ters duryo kafaları :) çok komikler..
Canımmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnn
Okuldayken aldım haberini öyle duygulandık ki flzaskla okulda zor tuttum gözyaşlarımı...
Allah tüm süreci hayırlısıyla geçirip bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
öyle kötüydük ki son günlerde inan çok iyi geldi bu haber bana...
Inş bende en kısa zamanda bu haberi verebilirim size...
Dualarını eksik etme canım kendinize iyi bakın
Halayımıda çekeyimmmmmmmmmm
Yaaaaaaaaaa ben çok duygulandımmmmmmmmm
Canımmmmmm ne güzel düşünmüşsün
En kötü gününüz böyle olsun inş
canım tebrikler gözün aydın olsun rabbim kucagına almayıda nasip eder inş
kıyamam yaaaaa
çok duygulandım bende..bende bu duyguyu yaşatmayı yaşamayı çok ama çok istiyorum..
Ne kadar güzel bi sürpriz olmuş..nasıl sevinmiş eşin..
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhh...
çiçekler çok güzel olmuşşşşş.
Eki Görüntüle 514167
VEE BABACIGA SÜPRİZZZZZ
BİR PEMBE BİR MAVİ PATİKLİ ÇİÇEĞİMİZ VEEE NOT BEKLE BENİ GELİYORUMMMM
Uzun süredir ilk kez gözlerim doldu,anlaşılan sen de duygusal birisin benim gibi..
Ben kimbilir ne yapardım eşime,aşkıma hamile olsam...
Allah mutluluğunu daim etsin,gözlerinin içi hep böyle güzel gülsün..
Allah seni ,eşini ve çocuğunu birbirinize bağışlasın canım arkadaşım..
artvinim vardı hatırlarmısın topiğin ilk zamanları şimdi yazmıyor o jinemedde denemişti...olucak be kanbarım inanıyorum ben sana..
Demek bütün hamişler aynı duyguları yaşıyor. Bende bebek mağazalarına defalarca girdim hep bi şey alacakmış gibi herşeyi inceledim ama bıraktım alamadım. Özellikle bebişime ilk hediyemi almak istiyorum. Dün internetten 0-3 yaş hikaye kitabı serisi dikkatimi çekti. Enteresan tarafı eşimin adı ile hikaye kitabının adı aynı. Çok heveslendim hemen gidip kitapçıdan alayım dedim, hangi kitapçıya girdiysem kalmamış getirtelim dediler. Sinir oldum almadım. Eşim de abartma çocuk hele bi 2 yaşına gelsin öyle alırsın diyor. İyide ben ona ilk hediyemi almak istiyorum. Bu da anlamlı bi şey olsun istiyorum. Kılık kıyafetti bunlar zaten zaruri ihtiyaç. Bu arada gerçekten bebeğin hareketlerini gördün mü ? Bu çok heyecanlı. Şimdi dahada meraklandım.
12. hafta bakılıyorsa bizde zaten tam 13. haftanın içinde gidiyoruz kısmetse.
Bu arada bebişime hikaye kitabı alırken eşimede hamile bir kadının psikolojisi nasıl olur ? Neler hisseder ? Eşler nasıl yaklaşımlarda bulunmalıdır ? gibi soruları ve cevaplarını içeren kitap almayı düşünüyorum. Çünkü adam hamilelikten önce bana karşı daha ılımlı ve anlayışlıyken hamile kalınca daha sinirli oldu. Tahammül edemiyor. Beni anlamıyor. Herşey normalmiş gibi davranıyor. Benim neredeyse genetiğim değişti bunun farkında bile değil. Ben sinirleniyorum o benden daha çok sinirleniyor. Hamile kalınca yaşadın eşin üstüne titreyecek derdi herkes. Çünkü o imajı veriyordu ama tam tersi oldu. Kızlar sanırım eşim bebişi kıskanıyor. Ben öyle düşünüyorum. Ara ara sitemli konuşuyor. Artık bebeğin var benim yüzüme bile bakmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. O yüzdende agrasif davranıyor. Benim eşim çok duygusal sevgi manyağı bir adamdır. Sevilmemek düşünülmemek 2. plana atılmak onu üzüyor. Halbuki hiç düşündüğü gibi değil o benim herşeyim onsuz bana hiç bir şey mutluluk vermez. Benim mutluluğum onunla tamamlanır. Hamilelik hormonları benimi bozdu adamımı belli değil. Oyy canım benim kıyamam ben sana, tamam tamam senide sevicem üzülme sen :)))))))))
ay çok güldürdün beni ahunisa. hamilelikte insanın psikolojisi alt üst oluyor. geçen gün ben de eşime
sinirlendim. söylendim söylendim. adamın sinirleri bozuldu başladı gülmeye. neyse dedi hamile olmana
sayıyorum deyip geçti.
benimki bebişleri şimdilik kıskanmıyor gibi duruyor. Adam bebişlere olan saygısından bana elini bile sürmüyor.
yani dediğin saltanatı sanırım ben yaşıyorum.
evde bilimum işleri yapar, temizlik, çamaşır asma vs.
artvinim vardı hatırlarmısın topiğin ilk zamanları şimdi yazmıyor o jinemedde denemişti...olucak be kanbarım inanıyorum ben sana..
o yüzden gidip görüşüp,hangisi içime sinerse orada başlayacağım ve ilkinde tutacak,hislerim böyle...
Peki ne olmuştu?hamile mi şimdi kendisi?çok övüyorlar tekzen beyi de..ben de inanıyorum olacak benim bebeğim.
çokkk çokk saol bitanemm allah razı olsunn efet flzask aradı seni haberim varSevincimi paylaştınız hepiniz defalarca teşekkür ederim
tabikii güzell haberlerini vericeksin rabbim çok büyük canım herkesin hepimizin yüzünü güldürcek hep yanmdaydınız bende bütün sürecinizde yanınızda olucam inşallahh
kalbii temiz arkadaşlarım benim
Biraz telaşla düşünüldü panik yapmasam belki daha güzel şeyler yapardık baba adayına
jinemed dediğin bursadakimi ben onu diyom başka varmı bilmiyomda.oranın baş hemşiresi benim çok yakınım olur ama ben balıkesire yakın olduğu halde denemedim orda...artvinim in 2 denemede negatif malesef baharın listede hala var adı..bankadanda jinamedde 3 kez deneyen arkadaşım var olmadı maleseff..ben alman hastanesinin ve memorialın başarılarını duynca ikisi arasında kaldım ama yine bankada ilk denemede memorialdan ikiz kızları olan (ki 3.emriyo transfer edilmişti.biride bölündü dördüzleri olmak üzeydiki 2sini indirgediler) arkadaşımın yönlendirmesiyle direk memoriala gittim..
Canım ISTANBUL-JİNEMED benim dediğim Tekzen ÇAMLIBEL PROF.kendisi.6 memorial,6 bahçecide negatiften sonra 41 yaşında hamile kalıp kızını kucağına almış..
Memorial hakikaten iyi diyen çok fazla..
Ama bizim bankadaki semra diyorki semra kahraman 3 şişe serum vermiş,3000 tl aalmış,bağışıklık sistemin için demiş,resmen soydular beni dedi..
İnan insanın kafası karışıyor..
ama son zamanlarda BAHÇECİ GRUBUNDA HEMEN HİÇ(BİRKAÇ İSTİSNA DIŞINDA) Pozitif görmedim,duymadım..ama Memorialde çok duydum canım.
sen balıkesirde mi ikamet ediyorsun?
ben seni ist.sanıyordum hilalim..
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
hamileyimmm rabbime bin şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?