ay çok güldürdün beni ahunisa. hamilelikte insanın psikolojisi alt üst oluyor. geçen gün ben de eşime
sinirlendim. söylendim söylendim. adamın sinirleri bozuldu başladı gülmeye. neyse dedi hamile olmana
sayıyorum deyip geçti.
benimki bebişleri şimdilik kıskanmıyor gibi duruyor. Adam bebişlere olan saygısından bana elini bile sürmüyor.
yani dediğin saltanatı sanırım ben yaşıyorum.
evde bilimum işleri yapar, temizlik, çamaşır asma vs.
Demek bütün hamişler aynı duyguları yaşıyor. Bende bebek mağazalarına defalarca girdim hep bi şey alacakmış gibi herşeyi inceledim ama bıraktım alamadım. Özellikle bebişime ilk hediyemi almak istiyorum. Dün internetten 0-3 yaş hikaye kitabı serisi dikkatimi çekti. Enteresan tarafı eşimin adı ile hikaye kitabının adı aynı. Çok heveslendim hemen gidip kitapçıdan alayım dedim, hangi kitapçıya girdiysem kalmamış getirtelim dediler. Sinir oldum almadım. Eşim de abartma çocuk hele bi 2 yaşına gelsin öyle alırsın diyor. İyide ben ona ilk hediyemi almak istiyorum. Bu da anlamlı bi şey olsun istiyorum. Kılık kıyafetti bunlar zaten zaruri ihtiyaç. Bu arada gerçekten bebeğin hareketlerini gördün mü ? Bu çok heyecanlı. Şimdi dahada meraklandım.
12. hafta bakılıyorsa bizde zaten tam 13. haftanın içinde gidiyoruz kısmetse.
Bu arada bebişime hikaye kitabı alırken eşimede hamile bir kadının psikolojisi nasıl olur ? Neler hisseder ? Eşler nasıl yaklaşımlarda bulunmalıdır ? gibi soruları ve cevaplarını içeren kitap almayı düşünüyorum. Çünkü adam hamilelikten önce bana karşı daha ılımlı ve anlayışlıyken hamile kalınca daha sinirli oldu. Tahammül edemiyor. Beni anlamıyor. Herşey normalmiş gibi davranıyor. Benim neredeyse genetiğim değişti bunun farkında bile değil. Ben sinirleniyorum o benden daha çok sinirleniyor. Hamile kalınca yaşadın eşin üstüne titreyecek derdi herkes. Çünkü o imajı veriyordu ama tam tersi oldu. Kızlar sanırım eşim bebişi kıskanıyor. Ben öyle düşünüyorum. Ara ara sitemli konuşuyor. Artık bebeğin var benim yüzüme bile bakmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. O yüzdende agrasif davranıyor. Benim eşim çok duygusal sevgi manyağı bir adamdır. Sevilmemek düşünülmemek 2. plana atılmak onu üzüyor. Halbuki hiç düşündüğü gibi değil o benim herşeyim onsuz bana hiç bir şey mutluluk vermez. Benim mutluluğum onunla tamamlanır. Hamilelik hormonları benimi bozdu adamımı belli değil. Oyy canım benim kıyamam ben sana, tamam tamam senide sevicem üzülme sen :)))))))))
Doğru söylüyorsun hilbur görmemişlik yapıyoruz işte. :)))))))
ay çok güldürdün beni ahunisa. hamilelikte insanın psikolojisi alt üst oluyor. geçen gün ben de eşime
sinirlendim. söylendim söylendim. adamın sinirleri bozuldu başladı gülmeye. neyse dedi hamile olmana
sayıyorum deyip geçti.
benimki bebişleri şimdilik kıskanmıyor gibi duruyor. Adam bebişlere olan saygısından bana elini bile sürmüyor.
yani dediğin saltanatı sanırım ben yaşıyorum.
evde bilimum işleri yapar, temizlik, çamaşır asma vs.
ahunisa cok komiksiniz siz ya demek kocan sana kitapi iki yasina gelsin sonra alalim dedi öylemi cok güldüm ya bide dikat et fazla yemeeee benimki tam tersi niye bsey almiyosun diye tuturuyo ama benimkide kiskanclik yapiyo. sanirim iyiki bi bebeyin var hep onunla ilgileniyosun diyo sende annene git annen sevsin diyorum...:)))
Ruveydacigim benim kocisimde bana yardim yapiyor yaaaaaaaa temizlik bulasik toplama hersey mevcut...
gözün aydin sedacigim insallah kalp atislarinida görüceksin kipir kipir oynamasinida...merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..
ruveyda hanımcığımmmmmmmmmmm demek sen tam bir hamile muamelesi görüyorsun. Biz göremiyoruz. Benimkinin tek derdi ye ye bunuda ye, onuda ye. Sürekli ye. Sen iki canlısın ye. Başka bi şey yok. :))))))
ahunisa cok komiksiniz siz ya demek kocan sana kitapi iki yasina gelsin sonra alalim dedi öylemi cok güldüm ya bide dikat et fazla yemeeee benimki tam tersi niye bsey almiyosun diye tuturuyo ama benimkide kiskanclik yapiyo. sanirim iyiki bi bebeyin var hep onunla ilgileniyosun diyo sende annene git annen sevsin diyorum...:)))
Ruveydacigim benim kocisimde bana yardim yapiyor yaaaaaaaa temizlik bulasik toplama hersey mevcut...
Ruveyda zaten sana ilk mesajımda kayınvaliden mercimekli köfteleri yapsın, kocan işleri yapsın ohhhh ne güzel, bende böyle ilgi görmek istiyorumdiyecektim... ya benimki ile akşam yemekten sonra çay içiyoruz. 1. çaylar bitiyor bu arada ayaklarımı orta sehpaya uzatmışım rahatımı bozmamak için hamileliği kullanıyorum ve hadi hayatım 2. çaylarıda sen döküver benim biraz belim ağrıyor kalkamıyorum. Eşimden cevap gecikmiyor; iyi biraz dinlen sonra dökersin. :)))) evimizi sadece 1 kere temizledi süpürdü sildi bi daha yapmam dedi. Pazar ve market alışverişi yapıyor ama aldıklarını kesinlikle beğenmek zorunda kalıyorum bi şey söylesem hemen bozuluyor ve bir daha almak istemiyor. Alınganlık yapıyor. Çok zor bu koç burcuuuuuuu. İşin zor tarafı ise bebişimde koç burcu olacak. Erkek olursa vay halime..
Oya benimki hikaye kitabı konusunda vicdan yapmış. Son kontrolden dönerken alırız dedi.
evet ben tam hamile muamelesi görüyorum. kayınvalide ile aynı binadayız. o pişiriyor ben yiyorum ( malum bulantı nedeniyle )
eşim için bebişler önemli. kıskanmıyor. ona kalsa üçüz olsun çıksın hepsi aradan diyordu.
ama seninki sanırım saltanatının yıkıldığını düşünüyor.
bak bebiş erkek olursa kıskançlık tavan yapcak,
şayet kız olursa yaşadın ahunisam. o zaman bebişi kıskanmayacak
benim ablamın eşi ilk oğlunu çok kıskandı.
çocukla hala rekabet halinde çok gülüyorum onlara
hm hm hm bende koc burcuyum bebisimde koc olucak insallah esime diyorumki ayagini denk al bi koc daha geliyor yok kizzzz biz koclar iyiz iyiz:)))esin demek alicak kitapi sevindim bak iste koc olmanin ayricaligi vicdan vicdanRuveyda zaten sana ilk mesajımda kayınvaliden mercimekli köfteleri yapsın, kocan işleri yapsın ohhhh ne güzel, bende böyle ilgi görmek istiyorumdiyecektim... ya benimki ile akşam yemekten sonra çay içiyoruz. 1. çaylar bitiyor bu arada ayaklarımı orta sehpaya uzatmışım rahatımı bozmamak için hamileliği kullanıyorum ve hadi hayatım 2. çaylarıda sen döküver benim biraz belim ağrıyor kalkamıyorum. Eşimden cevap gecikmiyor; iyi biraz dinlen sonra dökersin. :)))) evimizi sadece 1 kere temizledi süpürdü sildi bi daha yapmam dedi. Pazar ve market alışverişi yapıyor ama aldıklarını kesinlikle beğenmek zorunda kalıyorum bi şey söylesem hemen bozuluyor ve bir daha almak istemiyor. Alınganlık yapıyor. Çok zor bu koç burcuuuuuuu. İşin zor tarafı ise bebişimde koç burcu olacak. Erkek olursa vay halime..
Oya benimki hikaye kitabı konusunda vicdan yapmış. Son kontrolden dönerken alırız dedi.
kanatım ya ben istanbulda olsam seni transfere, sonuç almaya yanlız yollarmıydım hiç..yanında olurdum..hiç gelemesem kahve içmeye gelirdim gene bulurdum seni..ben balıkesirdeyim biz bahar la çok yakınız 45 dak var aramızda ama daha tanışamadık..cicide izmirde oda yakın...hayırlısı bakalım görcem sizleri inşallah bigün biyerde...
merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..
hm hm hm bende koc burcuyum bebisimde koc olucak insallah esime diyorumki ayagini denk al bi koc daha geliyor yok kizzzz biz koclar iyiz iyiz:)))esin demek alicak kitapi sevindim bak iste koc olmanin ayricaligi vicdan vicdan
merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..
canımın içi kaç gündür seni denk getiremiyorum nerdeyse arkandan topik topik gezeceğim.
maşallah memorialdeki görüşmen güzel geçmiş.
senin yaşın 43 olabilir ama önemli olan metobolizma yaşın.
ona da maşallahın var. hiç düşünme olur mu olmaz mı diye
düşün benim durum daha vahimdi. senin yaşın 43 ama benim metobozlima yaşım 43
borçları hiç dert etme ödenir inşallah. çalışıyorsun çünkü.
ben alyansıma kadar satıp tedaviye devam etmeyi düşünüyordum.
ne evim var ne arabam. hele arabaya bir müddet binmsende olur
ama zamanı tekrar geriye getiremeyiz.
hiç ekonomiye takılma. sen esas kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla
dualrımdasın
seni seviyorum
kanatım ya ben istanbulda olsam seni transfere, sonuç almaya yanlız yollarmıydım hiç..yanında olurdum..hiç gelemesem kahve içmeye gelirdim gene bulurdum seni..ben balıkesirdeyim biz bahar la çok yakınız 45 dak var aramızda ama daha tanışamadık..cicide izmirde oda yakın...hayırlısı bakalım görcem sizleri inşallah bigün biyerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?