Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ruveyda hanımcığımmmmmmmmmmm demek sen tam bir hamile muamelesi görüyorsun. Biz göremiyoruz. Benimkinin tek derdi ye ye bunuda ye, onuda ye. Sürekli ye. Sen iki canlısın ye. Başka bi şey yok. :))))))[/QUOTE]

evet ben tam hamile muamelesi görüyorum. kayınvalide ile aynı binadayız. o pişiriyor ben yiyorum ( malum bulantı nedeniyle )
eşim için bebişler önemli. kıskanmıyor. ona kalsa üçüz olsun çıksın hepsi aradan diyordu.
ama seninki sanırım saltanatının yıkıldığını düşünüyor.
bak bebiş erkek olursa kıskançlık tavan yapcak,
şayet kız olursa yaşadın ahunisam. o zaman bebişi kıskanmayacak
benim ablamın eşi ilk oğlunu çok kıskandı.
çocukla hala rekabet halinde çok gülüyorum onlara

Son düzenleme:
canımın içi kaç gündür seni denk getiremiyorum nerdeyse arkandan topik topik gezeceğim.
maşallah memorialdeki görüşmen güzel geçmiş.
senin yaşın 43 olabilir ama önemli olan metobolizma yaşın.
ona da maşallahın var. hiç düşünme olur mu olmaz mı diye
düşün benim durum daha vahimdi. senin yaşın 43 ama benim metobozlima yaşım 43
borçları hiç dert etme ödenir inşallah. çalışıyorsun çünkü.
ben alyansıma kadar satıp tedaviye devam etmeyi düşünüyordum.
ne evim var ne arabam. hele arabaya bir müddet binmsende olur
ama zamanı tekrar geriye getiremeyiz.
hiç ekonomiye takılma. sen esas kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla
dualrımdasın
seni seviyorum

merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah 2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..

aselim nasılsın canım. seni burda görmek beni öyle mutlu ediyor ki.
eşinin değerlerini yazmışsın
sayı az gibi çünkü ml de 20 milyon olması gerekli.
benim eşimde de öyle bir sorun vardı. varikosel ameliyatı oldu.
bir yıl sonra tüp bebek yaptırdık artacağına tam tersi azalmıştı.
verdiği numune bir milyondu. bana embriyolog öyle söyledi.
morfoloji önemli. en iyisii sen bir kadın doğum uzmanına göster
sen de problem varmıydı

ruveyda hanımcığımmmmmmmmmmm demek sen tam bir hamile muamelesi görüyorsun. Biz göremiyoruz. Benimkinin tek derdi ye ye bunuda ye, onuda ye. Sürekli ye. Sen iki canlısın ye. Başka bi şey yok. :))))))

evet ben tam hamile muamelesi görüyorum. kayınvalide ile aynı binadayız. o pişiriyor ben yiyorum ( malum bulantı nedeniyle )
eşim için bebişler önemli. kıskanmıyor. ona kalsa üçüz olsun çıksın hepsi aradan diyordu.
ama seninki sanırım saltanatının yıkıldığını düşünüyor.
bak bebiş erkek olursa kıskançlık tavan yapcak,
şayet kız olursa yaşadın ahunisam. o zaman bebişi kıskanmayacak
benim ablamın eşi ilk oğlunu çok kıskandı.
çocukla hala rekabet halinde çok gülüyorum onlara[/QUOTE]

hm hm hm bende koc burcuyum bebisimde koc olucak insallah esime diyorumki ayagini denk al bi koc daha geliyor yok kizzzz biz koclar iyiz iyiz:)))esin demek alicak kitapi sevindim bak iste koc olmanin ayricaligi vicdan vicdan

canım aramızda 45 dk değil 30 dk var
çok yakınız inş en kısa zamanda görüşürüz çok isterim seninle biaraya gelmeyi

merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah 2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..

canım gözünüz aydınnnnnnnn
inş meleğinin pıt pıtlarınıda duyarsınız 2 hafta sonra
darısı bizim başımıza

canım sonuç negatifmiş. çok üzüldüm. inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün...darısı da başımıza olur...

hm hm hm bende koc burcuyum bebisimde koc olucak insallah esime diyorumki ayagini denk al bi koc daha geliyor yok kizzzz biz koclar iyiz iyiz:)))esin demek alicak kitapi sevindim bak iste koc olmanin ayricaligi vicdan vicdan

kocişim çok merhametli ve vicdanlı bir adamdır. Fakat kötü tarafı fazla detaycıdır, alıngandır, ya aşırı mantıklıdır yada aşırı duygusal bi ortasını bulamaz. Ben bu tür hareketlerden bunalıyorum. Bunada alınırmı bunuda yanlış anlarmı diye çok dikkatli yaşamak hoşuma gitmiyor. Yoksa öyle güzel tarafları vardır ki. Çok ince düşünür, yardımseverdir, sevdikleri için ne gerekiyorsa yapar vs. vs. daha bir sürü güzel tarafını sayabilirim. Ama zor taraflarıda beni zorluyor yanii onu demek istiyorum. Birde bayanı ve erkeği değişiyor sanırım.

canım ben burdan mesaj yazamıyom beni faceden bulabilirsin semra duman profilimde tesettürlü dore renk şallı pencere önünde resim var istek gönder görüşelim tamam canım yada sen tarif et ben bulayım seni

canım ben de seni seviyorum..
inşallah güzel sonuçlar alırım,negatif gören her arkadaş pozitif alır..
bence yine de yaş faktörü önemli,ama Rabbim eğer yazdıysa olur...
artık pek giremiyorum,yoğun işler canım..
borçlar varken olmuyor bitanem,tüp bebek borcu dışında da evin tadilat borcu var,eve yeni eşyalar ve elektronik eşyalar aldı,onları da eşim ödüyor..
inşallah Rabbim yardım eder..

Benim senle aramda bu kadarcık mesafe olacak ve gelip bulmuycam seni...olası değil..o dakka bulurdum..
bi daha da bırakmazdım...

günaydınnnn

hil_bur canım flzask var bugün yine yaptırcak umarım geç döllenme olmuştur ve bugün değeri artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…