Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

autunm nasilsin bulantilarin durdumu benim bi kac haftadir fena ne yiyosam cikarasim var Hakimizda hayirlisi.
canim bebisinin cinsiyeti belidir simdi senin doktora gitinmi hersey yolundadir insallah.....

Canım malesef geçmedi bulantılarım ve çıkarmalarım hala...pekde geçecek gibi değil ben doktora gittim ama 11. haftaydı baktı gayet sağlıklı bi sorun yok dedi ama 1 ay sonra çağırdı..bende erken gitmek istiyorum ama eşim engel oluyor az sabret diyor:) ekimin ilk haftası gideceğim..ben ikili ve üçlü testleri yaptırmadım , yaptırmayıda istemedim zaten..Bebeğim Rabbime emanet...Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah....aminnnnnn

gunaydın canım benım hıc bulantılarım olmadı dogru duzgun,sadece tıksınme oldu bazı gıdalarda yemıyorum hala onlarıda...

Ne kadar güzel inşallah olmazda bulantıların ferayy. yaşam kalitesi diye bişey kalmadı resmen zevk alamıyorum hiçbişeyden...Rabbim bebeğime sağlık versin die dua ediyorum katlanıyorum..bu günlerime şükürler olsun....Rabbim kötü şeylerden sakınsın....aminn....

Ben bütün yan etkilerini bir bir yaşıyorum hamileliğin..vücudum kabullenmekte zorlanıyor bebeği sanırım...tiroidim yükseldi,sonra ellerim ve ayaklarım minik minik su topladı,kaşındı kabardı,soyuldu,dayanılacak gibi değildi,sonra geniz akıntım var o hala geçmedi ki oda hamileliktenmiş çok kötü bişe oda mahvediyor insanı,bacaklarım garip bi şekilde ağrıyor huzursuz bacak sendromu mu ne öle bişe sanırım,bide bulantı eklenince tam oluyor....Rabbime dua ediyorum bu kadarla kalır inşallah die:)

Son düzenleme:
allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

ikili testini mutalaka yaptır bence...herşey rabbime emanet ama rabbimde bu teknoljinin bulunmasına vesile olduysa bi bildiği vardır.göz göre göre sağlıksız evlada sahip olmanın ne sana ne de evlat hasretine faydası olmazki ...tabi bu benim fikrim...bu tarama testleri ile bi arkadaşım 5 aylık gebeliğini sonlandırdı malesef bebğin beyninde ur çıktı...evlerden bizlerden ırak olsun ama...önce önlemlerimizi alalım derim ben.

doğru söylüyorsun ama ben istemiyorum...Rabbim korusun meleğimi...herkesin bebeğini korusun inşallah,sağlıklı sorunsuz hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize..aminnn

Rüveydam , hep böyle gidecek diye düşünüyorum bir türlü normal hayatıma dönemiyorum . Bir an önce zaman geçsin gitsin istiyorum . Rabbime sığındım dua ediyorum .
eşimin bu testi biz ilk tüp bebeğe başladığımız zaman yapılmıştı sonrasındada tekrar istemediler ama bu adamın ilk tedavilerimizde sperm sayısı gayet iyiydi sonradan düştü yaş önemli sanırım . şimdi ona bitkisel kürler yapacağım ve sonra bir test daha yaptıracağım . elimde olsun yine de . kürlere devam ederken 2 ay sonra testi tekrarlataağım . bakacağım bir gelişme varmı belki normale döner ((

canım ben burdan mesaj yazamıyom beni faceden bulabilirsin semra duman profilimde tesettürlü dore renk şallı pencere önünde resim var istek gönder görüşelim tamam canım yada sen tarif et ben bulayım seni

ben seni bulamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((
sana kendimin kini gönderiyorum

benim troidim yüskek hatta zehirli guatr dedi balıkesideki doktor..burdakilerin eline kaldıysak yandık.guatr ilacı verdiki bebeğin beyin gelişimi etkiliyormuş.memorialı aradım endkronolojiden bi prof la telde görüştüm tahlillerimi yolladım sakın ilaç alma dedi..16.haftaya kadar nu yükselmeler çok normal dedi.16 dan sonra eğer bebekler de bi etki görürsek nts de falan ancak o zaman ilaç alırsın ki bu çok zor bi ihtimal.zehirli guatrın olsaydı zaten sana tedavi olmadan tüp bebek tedavisi yapmazlardı dedi...şaşırdım bunlar aynı okullarda tıp eğitimi almıyorlar sanırım...

[UOTE=autumn;26542571]doğru söylüyorsun ama ben istemiyorum...Rabbim korusun meleğimi...herkesin bebeğini korusun inşallah,sağlıklı sorunsuz hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize..aminnn[/QUOTE]
Amin ben de senin gibi dusunuyorum Canim insallah bulantilarin tez zamanda gecer
merhaba kızlar kesemizi gördük çok şükür,,darısı kalp atışlarına inşallah 2 hafta sonra gidicem hayırlısıyla..
Hayirli olsun canim darisi kalp atislarina insallah.

Cumaniz mubarek olsun arkadaslar bugun 1 ay sonra rutin muayenenize gittik,elhamdulillah bebegim cok iyi gelisimi ense kalinligi da gayet iyi.o kadar oksurdum ettim bacaklarini acsin diye cinsiyetini ogrenemedik,1 ay sonraya kaldi erken gitmemi de esim istemiyor,hayirlisi saglikli oldugunu gordum kalp atislarini yeniden duydum ya cok sukur rabbime.dr ikiki test isteyip istemedigimizi sordu.hayir dedik.allah korusun bebeklerimizi autumn gibi dusunuyorum,allah korusun test yapsak risk sorun ciksa aldirmayi dusunmeyecegimiz icin testleri yaptirmayacagiz.allahim hepimizin bebeklerini korusun saglikli bir sekilde bize bagislasin insallah.
bu arada dun ilk kez kustum berbatti banyo yapmistim sonra pencereleri actim midemi usuttum galiba,cok zormus rabbim bulantisi kusmasi olan arkadaslarimiza yardim etsin insallah,

flzaskk hadi canım seni bekliyorum güzel haberlerle gell

:

Maalesef cnm benim değerimm 1.4 e düşmüşş
benim umudum yoktu zaten yükseleceğindennnnnnnn
napalım kısmet değilmişşş.
bu macerada şimdilik burda bitti..ama pes etmek yok tabiiiii.
herşeyin hayırlsı olsunnn...

tüm hamişlerimizee hayırlı doğumlar diliyorumm inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz bi şekilde geçer ve bebeğinizi
kucağınıza alırsınız..biz negatiflerde inş en kısa zamanda hamiş olarak aranıza ger gelirizzzzzzzzzz...

canımmm bi umutmu diyodum ama dediğin gibi herşeye hazırız hepimiz her daimm

tabisiiii pess etmekk yok

ama üzülmüyoruzz tmm mı

canım Allah yardımcın olsun. kusma yok ama bulantı var bende.
inşallah tez zamanda sıkıntılarından kurtulur sıhhatli bir hamilelik geçirirsn inşallah.
bacaklarda bazen o ağrı bende de oluyor.

ya canım ben mesaj yazamıyorum facebooktan görüşelim facedende kadınlar kulubüne üyeyim bilgilerimi yazmıştım faceboktan bul beni yada ismini ver ben bulayım

ya canım ben mesaj yazamıyorum facebooktan görüşelim facedende kadınlar kulubüne üyeyim bilgilerimi yazmıştım faceboktan bul beni yada ismini ver ben bulayım

sana bilgilerimi gönderdim canım .
bak şimdi bende face beğendim kadınlar kulübünü en son gönderisine yorum yapıyorum göreceksin beni . :)))))))))))))) ne reklam yaptım ama kendimi
bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nerdesin bende az önce bi kurabiyeye slm verdim kadınlar kulubü facebooktayani yorum yaptım

bak cici görmüş yani baya dikkat çektim seni buldum fakat istek gönderemiyom sen bana göndersene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…