Birinizi bende gördümmmmmmmmmmm kurabiye canavarını:))) o resimdeki senmisin çok güzel bir kıyafet :)
Kıslarr doktorcum aradı dedikii prgestanım düşükmüşşIğne ismi verdi akşam vurdurucam şimdide netten arastırma yapıyorum nemiş bakalım :44:
Cici kaçmış canım sonu. ? 10 üzeri ise düşük değil bence . benimkisi 50 çıkmıştı
Cici kaçmış canım sonu. ? 10 üzeri ise düşük değil bence . benimkisi 50 çıkmıştı
cici sen progeston iğne yada jel kullanmıyormusun normalde şuan..yenimi verdiler iğneyi..
söylemedi cnım sadece biraz düşük geldi bana dedi iğne yaptır dedi
canım cilinom vajinal jel kullanıyorum transferden önce başladım hala devam degerin düşük dedi ve proluton diye bi iğne verdi akşlam yaptıram bişi olurmu ki düşük olması yada yüksekliginde ne gibi tehlikeler doguruyo
iğneyi bende oluyorum,o değerin yüksek olması lazım düşük olamaması için telaş yapm sadece önlem..ilaçlarına devam edersin.jelinede tabiki ben jeli 17 haftaya kadar kullanıcam düşün
iğneyi bende oluyorum,o değerin yüksek olması lazım düşük olamaması için telaş yapm sadece önlem..ilaçlarına devam edersin.jelinede tabiki ben jeli 17 haftaya kadar kullanıcam düşün
aynı iğneyimi oluyosun canım
cicimm merhaba,
iyi haberlerini dün okudum ama yazmaya vakit olmamıştı.. çok tebrik ederim yaaaa çok sevindim
darısı benim başıma olsun inşallah.
Ben de yarın gidiyorum randevuma.. Bakalım durumlar nasıl, ona göre transferimin günü belli olcak, heyecan yaptım..
bu arada bende jeli 10. Haftaya kadar kullandım.
Iğnelerimde 9. Haftaya kadar devam etti canım.
bana doktorum 12. haftaya kadar dedi ilaçlar için sana neden 17. hafta dediki hilburum.
ikiz olduğu için mi ki
evet canım ikiz olduğu için devam dediler...iğnede aynı ciciş seninkiyle..
banada iğne vermişti pruluton ama leke görsen vur demişti ama ben nokta kadar gördüm bişey olurmu acep:18:
yok ben jel kullanmıyom progestan fitil kullanıyom dr bişey olmaz diyo ama korkuyom işte:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?