Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Birinizi bende gördümmmmmmmmmmm kurabiye canavarını:))) o resimdeki senmisin çok güzel bir kıyafet :)

Kıslarr doktorcum aradı dedikii prgestanım düşükmüşş Iğne ismi verdi akşam vurdurucam şimdide netten arastırma yapıyorum nemiş bakalım :44:

Kıslarr doktorcum aradı dedikii prgestanım düşükmüşş Iğne ismi verdi akşam vurdurucam şimdide netten arastırma yapıyorum nemiş bakalım :44:

Cici kaçmış canım sonu. ? 10 üzeri ise düşük değil bence . benimkisi 50 çıkmıştı

Cici kaçmış canım sonu. ? 10 üzeri ise düşük değil bence . benimkisi 50 çıkmıştı

söylemedi cnım sadece biraz düşük geldi bana dedi iğne yaptır dedi

cici sen progeston iğne yada jel kullanmıyormusun normalde şuan..yenimi verdiler iğneyi..

canım cilinom vajinal jel kullanıyorum transferden önce başladım hala devam degerin düşük dedi ve proluton diye bi iğne verdi akşlam yaptıram bişi olurmu ki düşük olması yada yüksekliginde ne gibi tehlikeler doguruyo

iğneyi bende oluyorum,o değerin yüksek olması lazım düşük olamaması için telaş yapm sadece önlem..ilaçlarına devam edersin.jelinede tabiki ben jeli 17 haftaya kadar kullanıcam düşün

iğneyi bende oluyorum,o değerin yüksek olması lazım düşük olamaması için telaş yapm sadece önlem..ilaçlarına devam edersin.jelinede tabiki ben jeli 17 haftaya kadar kullanıcam düşün

bana doktorum 12. haftaya kadar dedi ilaçlar için sana neden 17. hafta dediki hilburum.
ikiz olduğu için mi ki

bana doktorum 12. haftaya kadar dedi ilaçlar için sana neden 17. hafta dediki hilburum.
ikiz olduğu için mi ki

aynı iğneyimi oluyosun canım

Cicimm merhaba,
İyi haberlerini dün okudum ama yazmaya vakit olmamıştı.. Çok tebrik ederim yaaaa çok sevindim
Darısı benim başıma olsun inşallah.

Ben de yarın gidiyorum randevuma.. Bakalım durumlar nasıl, ona göre transferimin günü belli olcak, heyecan yaptım..

bu arada bende jeli 10. haftaya kadar kullandım.
iğnelerimde 9. haftaya kadar devam etti canım.

canım çok saoll inşşallahh rabbim herkesin yüzünü güldürsün

haberdar et bizide

bu arada bende jeli 10. Haftaya kadar kullandım.
Iğnelerimde 9. Haftaya kadar devam etti canım.

canım benim teşekkürler

Aynı iğneyimi proluton kullandın hergün mü :26:

Son düzenleme:
banada iğne vermişti pruluton ama leke görsen vur demişti ama ben nokta kadar gördüm bişey olurmu acep:18:

yok ben jel kullanmıyom progestan fitil kullanıyom dr bişey olmaz diyo ama korkuyom işte:18::18::18:

yok ben jel kullanmıyom progestan fitil kullanıyom dr bişey olmaz diyo ama korkuyom işte:18::18::18:

canım o korku hepimizde var. hiç moralini bozma bebiş sağlıklı olduktan sonra
hiç birşeycikler olmaz
eğer içinin rahat olmasını istiyorsan git yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…