yok ben jel kullanmıyom progestan fitil kullanıyom dr bişey olmaz diyo ama korkuyom işte:18::18::18:
yok ben jel kullanmıyom progestan fitil kullanıyom dr bişey olmaz diyo ama korkuyom işte:18::18::18:
Nerdesinizz yahuuuuu
Veee doktorr arar 378.46
Pregestn8.22
Kizlar selammm,
Bugun doktordan geliyorum.. Size taze haberlerim var ve yardiminiza da ihtiyacim var..
Kan tahlilim yapildi,kontrolum yapildi.. Transfere engel olabilecek hicbirsey bulunamadi. Yupppiiiiii
Vee suprizz,carsamba transferimiz vaaaaar..
Haftasonuna bekledigimden cok sasirdim.. Yani doktor 20. Gunde tansfer yapacak zannederken 16. Gunde yapmaya karar verdi..
Cok heyecnaliyiim,
Bugun progestan igneye basliyorum. İste bu yuzden yardima ihtiyacim var.. Kizlar bu ignegi kendiniz mi yaptiniz?
Nasi yapcaz cok kalin bisi bu ve ya yanlis yaparsak? Ben hic kendime kalcadan igne yapmadiydim...
Bir eczaciya filan mi yaptirsam ki ne dersiniz? Manyak bi ignegdi bu hatirliyorum,cok aciyordu, kimse poposunun ustune oturamiyodu, simdi sira bende.. Sizden akil fikir vermenizi rica ediyorum.
Asel canim saol bitanem stres yapmiyorum da su pregestan degeri dusunduruyo beni
Pembetavsan canim superr hayirlusi olsun kactane transfer edicekler ayy superr geri sayim basliyo desene
Nerdesinizz yahuuuuu
Veee doktorr arar 378.46
Pregestn8.22
Kizlar selammm,
Bugun doktordan geliyorum.. Size taze haberlerim var ve yardiminiza da ihtiyacim var..
Kan tahlilim yapildi,kontrolum yapildi.. Transfere engel olabilecek hicbirsey bulunamadi. Yupppiiiiii
Vee suprizz,carsamba transferimiz vaaaaar..
Haftasonuna bekledigimden cok sasirdim.. Yani doktor 20. Gunde tansfer yapacak zannederken 16. Gunde yapmaya karar verdi..
Cok heyecnaliyiim,
Bugun progestan igneye basliyorum. İste bu yuzden yardima ihtiyacim var.. Kizlar bu ignegi kendiniz mi yaptiniz?
Nasi yapcaz cok kalin bisi bu ve ya yanlis yaparsak? Ben hic kendime kalcadan igne yapmadiydim...
Bir eczaciya filan mi yaptirsam ki ne dersiniz? Manyak bi ignegdi bu hatirliyorum,cok aciyordu, kimse poposunun ustune oturamiyodu, simdi sira bende.. Sizden akil fikir vermenizi rica ediyorum.
Nerdesinizz yahuuuuu
Veee doktorr arar 378.46
Pregestn8.22
tafşanımmm çok sevindimm...
bak fazladan 4 günün daha oldu dinlenebileceğin canım...
o iğneleri kendin yapmaya kalkma sakınay aman diim... onlar kalçadan olacak ve mümkünse devlet hastanelerinin aciline git en sağlamı oralar canım... eczane yapmaz kesinlikle yaparım diyen varsa da sakın orda yaptırma... her yaptırdığında da rica et poponun mümkün olduğu kadar dışına doğru yapsınlar yani oturacağın yere gelmesin, sonrasıda bir kaç gün ağrı sızı, ama sonrası çoook güzel tafşanım... hadi hayırlı olsun...
Canim fiyonkum cok sagol..bosuna stres yapmisim yaaa valla..cok iyi oldu boyle..Dedigin gibi rahat rahat 4-5 gun dinlenebilecegim..
İgne isi stres yapti valla,yakinda hastane yok da bakicam artik bi yer kendime.. Saglik ocagi yada hastane gibi..
bugün keşke merkezde yaptırsaydın ilkini, bide hepsi öyle değildir mutlaka ama ben bi tanesini sağlık ocağında yaptırmıştım ve ertesi günüde transfer günüydü bide üstelik, dedim kesin sakat kaldım ben anam o nasıl iğne saplamaktı (yapmak demiyorum bak resmen sapladı) ay ne heyecanlı günler başladı senin için tafşanım yaa... yavrularını ne zaman çözdüreceklermiş, pazartesi falan mı acep ki
Fiyonkum, valla merkez bugun nasi kalabalikti gene anlatamam..suleyman beye soracaklarimi bile unuttum yani..
Neyse bugun tip merkezi buldum bi tane orada yaptirdim.. Hic de korktugum gibi olmadi.. Hissetmedim bile batirdigini igneyi..
Simdi sonradan hafif bi agri var igne yerinde ama normal sanirim..
Hep ayni saatte yapilsin diyolarmis,doktorum bisiy demedi gerci ama duyduklarimdan biliyorum sadeçe. O nedenle aksam saatinde yaptirayim dedim..
Yavrulari pztesi cozuyolar fiyonkum, durumlarina bakcakmislar bir iki gun, carsamba da transfer iste :) gercekten heyecanli surecler basladi..
hayırlı olsun tavşanım..evet hep aynı saatlerde yaptırmaya çalış iğneyi..iğnede ilk günler sorun olmaz ama son zamanlarında artık iğne yapılan sertleşen yerler denk geldiği için insanın canı yanıyor..ama iğne en sağlıklısı mümkünse jeldense iğneyle devam et..acısıda annesine ufak bi hoşgeldin hediyesi oldun artık :)iğne yapıldıktan sonra biaz yürümeye çalışki dağılsın zaten çok yağlı olduğu için zor dağılıyor oyüzden o kadar acıyor.ben çok zayıf olduğum için siyah uçlu çocuk enjektörü ile yaptırmıştım.ama hastaneler onunla yapma istemez herkese dağılda sorun oluyormuş topaklaşın kalıyormuş ilaç bi işe yaramıyormuş.ben zayıfım ya:) bende dağılma sorunu olmadı kafana çok takılırsa onuda bi sorarsın.ama onca şeyden sonra koskoca kadınlar iğneden mi korkcazz beeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?