Bu hormonlarin etkisi mi bilmem ama yazini okurken gozlerim doldu bir an...cok basit birsey ama birsey dogacak ve bana anne diyecek hissiyati bitirdi beni su an sen annesine ufak bir hosgeldin hediyesi olsun deyince...
Cok acayip...
O gunleri gorelim de, bu igneler cidden hic onemli degil.. Heyecanla bekleyecegim sanirim bundan sonrasini...
Kizlar selammm,
Bugun doktordan geliyorum.. Size taze haberlerim var ve yardiminiza da ihtiyacim var..
Kan tahlilim yapildi,kontrolum yapildi.. Transfere engel olabilecek hicbirsey bulunamadi. Yupppiiiiii
Vee suprizz,carsamba transferimiz vaaaaar..
Haftasonuna bekledigimden cok sasirdim.. Yani doktor 20. Gunde tansfer yapacak zannederken 16. Gunde yapmaya karar verdi..
Cok heyecnaliyiim,
Bugun progestan igneye basliyorum. İste bu yuzden yardima ihtiyacim var.. Kizlar bu ignegi kendiniz mi yaptiniz?
Nasi yapcaz cok kalin bisi bu ve ya yanlis yaparsak? Ben hic kendime kalcadan igne yapmadiydim...
Bir eczaciya filan mi yaptirsam ki ne dersiniz? Manyak bi ignegdi bu hatirliyorum,cok aciyordu, kimse poposunun ustune oturamiyodu, simdi sira bende.. Sizden akil fikir vermenizi rica ediyorum.
selam bayanlar hamişler size bir sorum olacak 1 haftadır çok acayip saçlarım dökülüyor bu sorunu yaşan arkadaşlarım varmı..varsa neler yapıyorsunuz...
canım senin ki mevsimsel olabilir yada vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir.
benim saçlarım bebişler ana rahmine salındıktan sonra dökülmeye başladı.
hala da dökülüyor.
günaydınn
nasılsınızz k.k en güzell bayanları
sabah yine kan verdim geldim 829,55 değerim ve yakışıklı doktorum1 ekimde ilk rad. çağırdı
kızlar bugün benim dogum günüm yavrum bana dogum günü hediyesi geldi :124: rabbim keseyi kalp atışlarını nasipp etsin
inşallahhh
nice senelere güzel annebebeğinle eşinle nice mutlu senelere
değerinde çok iyi artıyor maşallahhhhh
benimde çok döküliyor saçlarım kimi hamilenin hiç dökülmezmiş ya...ben kestirdim valla zaten süpürge yapamıyorum heryer saç:)
günaydınn
sabah yine kan verdim geldim 829,55 değerim ve yakışıklı doktorum1 ekimde ilk rad. çağırdı
kızlar bugün benim dogum günüm yavrum bana dogum günü hediyesi geldi :124: rabbim keseyi kalp atışlarını nasipp etsin
inşallahhh
iyi ki doğdun cicoşum bebişinle ve eşinle nice yıllara canım
günaydınn
inşallahhh
günaydınn
inşallahhh
cicoşum doğum günün kutlu olsun...patikleri çifter çifter hazırla.bebeklerin ikiz senin.değerlerin aynı benim gibi yükseldi.
Cicim dogum günün kutlu olsun bebisin sana cok güzel bi hediye olmus degerinde güzel artmis masallah.....
canımm saoll eevet aynen öle olduu
ama şuan hilburun söylediğinin şokundayım öle bir ihtimal olabilirmi kii :26: ayyyy şaşkın şaşkınn bakıyorumm etrafa
günaydınn
inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?