Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bugün memorialda ikiz bebek sahibi olan arkadaşım ve ikiz kızçleriyle beraber kahvaltı ettik...o kadar güzellerdiki...inanamadım benimde mi olucak nasıl yani...nasıl olucak...ben bunu hakedicek kadar senin için ne yaptım allahım dedim hep....içimde ler dedim...çok karışık duygular yaa...allah hepinize yaşatıcak inanarak yalvarıyorum....

Selamlar ben Bayram Topcu,Muğla' da yaşıyoruz. Eşim Selda ile 12(on iki) yıldır evliyiz.Mesleğimiz gereği değişik illerde, değişik hekimlerle, aşılama ve tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olmaya çalıştık,ama olmadı.Bir gün memorial'in web sitesinde ''dokturunuza sorun'' bölümüne yazdım. hemen aradılar. karşımızdaki sayın Mustafa Acet'ti.hayatımızda ilk defa bir hekim bizimle ''gerçekten'' ilgileniyordu . Üstelikte hekim bizim memleketliydi. Bu daha da motive etti bizi... Hemen bütün eski tetkiklerimizle memorial'e gittik. İşimizin zor olduğunu ama imkansız olmadığını anladık.Hem Allah'a hem de Mustafa Acet'e güveniyorduk.Birinci denememizi yaptık .Bizim bir yumurtamız gelişmişti, moralimizi bozmadık, ama olmadı. Mustafa Bey bizi yine motive etti, tekrar denedik, sanırım üç ay sonraydı.Yine tek yumurtamız gelişti, ve tahlil günüüüüüüüüüü pozitifti.Allaha şükürler olsun. (tek yumurta var diye kimse denemekten vazgeçmemeli...) Şu anda bebeğimiz 16 haftalık, iki gün sonra cinsiyeti belli olacak. ilk önce Mustafa Acet'i arayıp cinsiyetin söyleyeceğiz.''Mustafa Acet'' ismi, bizim için kutsal bir değer gibi artık.Teşekkürler sayın Mustafa Acet Hocam iyi ki varsınızzzz..Eşim ve ben biliyoruz ki hafta sonlarında bile (eşiniz ve çocuklarınızla zaman geçirirken) hastalarınızla ilgileniyorsun. Allah razı olsun sizden. Tedavi süresince bize çok yardım eden, pisikolojik destek ve motivasyon sağlayan, Havva hemşireyeeeee. Ayrıca Neşe hemşireye,transfer sırasında eşime çok yardımcı olan gülay hemşireye, kan alırken eşimi hiç üzmeyen gülseren hemşireye ve diğer güler yüzlü hemşirelerin tamamına çooook tşk ediyoruzz. Ayrıca hasta kabül de çalışan Büşra Evren ve diğer bayanlara sonsuz tşk ediyoruz. Yüce rabbim inşaallah bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder.

bunu memorialın teşekkür sayfasından koyaladım..bende yazıcam oraya ama daha elim varmadı çok duygulandım..insanlar hemşireleri bile unutamamış sadece ben değilmişim meğer...o kadar çok isim varki benimde teşekkür listemde...bu sayfaları okuyun arkadaşlar...insan acayip duygulanıyor...

Tavşanım hayırlı uğurlu olsun, inşallah hakkında hayırlısı olur. Bende transferimin olacağını öğrendiğim zaman heyecandan geberiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde bile daha az heyecanlanmıştım.

selam bayanlar hamişler size bir sorum olacak 1 haftadır çok acayip saçlarım dökülüyor bu sorunu yaşan arkadaşlarım varmı..varsa neler yapıyorsunuz...

selam bayanlar hamişler size bir sorum olacak 1 haftadır çok acayip saçlarım dökülüyor bu sorunu yaşan arkadaşlarım varmı..varsa neler yapıyorsunuz...

canım senin ki mevsimsel olabilir yada vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir.
benim saçlarım bebişler ana rahmine salındıktan sonra dökülmeye başladı.
hala da dökülüyor.

canım senin ki mevsimsel olabilir yada vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir.
benim saçlarım bebişler ana rahmine salındıktan sonra dökülmeye başladı.
hala da dökülüyor.

benimde çok döküliyor saçlarım kimi hamilenin hiç dökülmezmiş ya...ben kestirdim valla zaten süpürge yapamıyorum heryer saç:)

günaydınn

nasılsınızz k.k en güzell bayanları

sabah yine kan verdim geldim 829,55 değerim ve yakışıklı doktorum 1 ekimde ilk rad. çağırdı

kızlar bugün benim dogum günüm yavrum bana dogum günü hediyesi geldi :124: rabbim keseyi kalp atışlarını nasipp etsin
inşallahhh

nice senelere güzel annebebeğinle eşinle nice mutlu senelere
değerinde çok iyi artıyor maşallahhhhh

benimde çok döküliyor saçlarım kimi hamilenin hiç dökülmezmiş ya...ben kestirdim valla zaten süpürge yapamıyorum heryer saç:)

ay canım aynı durumdayız evin her yerinde saçım var. bende kestirdim ama hala dökülüyor. bazılarının saçları güçlenirmiş. bizimkiler dökülüyor.

iyi ki doğdun cicoşum bebişinle ve eşinle nice yıllara canım

cicoşum doğum günün kutlu olsun...patikleri çifter çifter hazırla.bebeklerin ikiz senin.değerlerin aynı benim gibi yükseldi.

Cicim dogum günün kutlu olsun bebisin sana cok güzel bi hediye olmus degerinde güzel artmis masallah.....

Cicim dogum günün kutlu olsun bebisin sana cok güzel bi hediye olmus degerinde güzel artmis masallah.....

canımm saoll eevet aynen öle olduu

ama şuan hilburun söylediğinin şokundayım öle bir ihtimal olabilirmi kii :26: ayyyy şaşkın şaşkınn bakıyorumm etrafa

canımm saoll eevet aynen öle olduu

ama şuan hilburun söylediğinin şokundayım öle bir ihtimal olabilirmi kii :26: ayyyy şaşkın şaşkınn bakıyorumm etrafa

canim bilemiyorum olabilirde ama 16. güne göre zaten deger bu olmasi lazim degilmi kismetin neyse o olsun ben kendi degerlerimi ögrenemedim hic.

İyiki doğmuşsun cici nice mutlu yaşlara

Sen babişe süpriz yaptın bakalım babiş size ne süpriz yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…