canim bilemiyorum olabilirde ama 16. güne göre zaten deger bu olmasi lazim degilmi kismetin neyse o olsun ben kendi degerlerimi ögrenemedim hic.
İyiki doğmuşsun cici nice mutlu yaşlara
Sen babişe süpriz yaptın bakalım babiş size ne süpriz yapacak
canımm teşekkürler
Ayy evet sabırsızlıkla 1 ekimi bekliyorum
günaydınn
nasılsınızz k.k en güzell bayanları
sabah yine kan verdim geldim 829,55 değerim ve yakışıklı doktorum1 ekimde ilk rad. çağırdı
kızlar bugün benim dogum günüm yavrum bana dogum günü hediyesi geldi :124: rabbim keseyi kalp atışlarını nasipp etsin
inşallahhh
doğum günün kutlu olsun darısı başına
kızlar bugün keseyi gördüm herşey yolunda allahın izniyle 1 tane görünüyo dedi dr 3 hafta sonra gene gitcem o zaman yine alttanmı bakcak peki ne zamana kadar böle devam etcek bilgisi olan varmı
canımmmmmmm doğum günün kutlu olsun
bebişlerinve eşinle nice mutlu senelere...
canım maşallah değerin çok güzel artıyor
benimde içime ikizlerin olduğu doğuyor rabbim gönlüne göre versin inş
bu sene en güzel hediyeni aldın inş seneye yeni yaşına bebişlerinle girersinnnnnnnnn
kızlar bugün keseyi gördüm herşey yolunda allahın izniyle 1 tane görünüyo dedi dr 3 hafta sonra gene gitcem o zaman yine alttanmı bakcak peki ne zamana kadar böle devam etcek bilgisi olan varmı
Oyaaaaaaa yettim gari geldim. Sen napıyon nasıl gidiyor bebiş napıyor ? Bende birazdan hastaneye gidicem doktorun istediği 8 adet tahlilleri her yer yapmıyormuş onları nerelerde yaptırabilirim diyerekten bir araştırma yapacam. :)) Bu arada dün eşimin yanında kk ya gireyim dedim izin vermedi ama bi girip gördüm yazdıklarınızı saç dökülmesinden bahsetmişsiniz benimde saçlarım felaket derecede dökülüyor tutam tutam elime geliyor. Bebeğimi görmeye kısmetse 10 gün kaldı oya. Çok merak ediyorum tontişim neler yapıyor orada.
hos geldin hayatim biz iyiz insallah icerde rahat rahat duruyodur bebis benim sac zaten dökülüyodu o yüzden fark etmedim ama hala giribim diye bilirim midem ara ara bulaniyo bir gün geliyo iki gün duruyo ama sürekli olan bisey degil.kk ya bende esimin yaninda giremiyorum. tahlilerin insallah iyi cikar bende kismetse 2.10 bebeisim görmeye gidicem daha kimse bilmiyo bizden o gün söylicem kismetse.10.4 ense ölcümüne gidicem insallah hersey bizim istediyimiz gibi gider insallahhhhhh. ama sana cok büyümüs gelicek tontis cok büyümüstürrr yesinlerin onlarin dötünüüüüüüüüü...
Eveet doktora gittiğimde tam 1 aydır görmüyor olacağım o yüzden herhalde bize çok büyümüş gelecektir. İnşallah dediğin gibi herşey yolundadır. Bu ense kalınlığı ölçümü herhalde 12 haftada yapılıyormuş ama biz 13. haftada gidiyoruz doktora. Herhalde 12. hafta şart olsaydı doktor bu haftada isterdi. Bu arada bebiş gösterirse doktorum cinsiyetinide söyleyecek bize. O yüzden bu muayene çok heyecanlı geliyor bana. Benim hala midem bulanmıyor herhalde bundan sonra hiç bulanmaz. Zaten en iyisi bulanmaması. Sigarayıda bıraktığım için sanırım çok iştahım açıldı, tedaviye 49 kilo ile başlamıştım, inanamıyorum ve üç gündür sabahları tekrar tekrar tartılıyorum tammmmm 54 kilo çıkıyorum böyle giderse goril gibi olurum herhalde. :)))))
Eveet doktora gittiğimde tam 1 aydır görmüyor olacağım o yüzden herhalde bize çok büyümüş gelecektir. İnşallah dediğin gibi herşey yolundadır. Bu ense kalınlığı ölçümü herhalde 12 haftada yapılıyormuş ama biz 13. haftada gidiyoruz doktora. Herhalde 12. hafta şart olsaydı doktor bu haftada isterdi. Bu arada bebiş gösterirse doktorum cinsiyetinide söyleyecek bize. O yüzden bu muayene çok heyecanlı geliyor bana. Benim hala midem bulanmıyor herhalde bundan sonra hiç bulanmaz. Zaten en iyisi bulanmaması. Sigarayıda bıraktığım için sanırım çok iştahım açıldı, tedaviye 49 kilo ile başlamıştım, inanamıyorum ve üç gündür sabahları tekrar tekrar tartılıyorum tammmmm 54 kilo çıkıyorum böyle giderse goril gibi olurum herhalde. :)))))
12-13 haftasi oluyor bildiyim kadariyla yanlis hatirlamiyosam denizfeneri 14. haftada gitmis ama bebis göstermemis erkek daaha cabik gösteriyo diye biliyorumdu bakalim nezaman görices..mide bulantisi bende 9. hafta gibi basladi ama ara ara iste mide bulantisi herzaman gelebilir ama hic belli olmuyo Ahunisa. Ya su sigarayi bende biraktim ama arada canim cekiyo aseriyorum herhalde benim istah ayni hala fazla yiyemiyorum hala ama sen ne güzel fidan gibiymisin zaten istediyin kadar al vallla dur duygu sömürüsü yapim ben evlenmeden önce dal gibiydimde isteeeee ama sonrada böyle oldum..
Sen kaç kilosun ? Boyun kaç ?
Ben 49 kiloydum boyum 167
Sen kaç kilosun ? Boyun kaç ?
Ben 49 kiloydum boyum 167
ahunisa maşallahın var canım :) almışsın kiloları. ben daha hiç kilo almadım ama merak etmeyin bundan sonra sizi geçeceğim :)
burası sessiz oldu evet ama şimdi negatif sonuç alan arkadaşlarımız var. onun dışında bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var.
onlar bu durumda iken bizim burda hamiş sohbeti yapmamız pek yakışmaz diye düşünüyorum.
biliyorum ki onlar bizden güzel haberler alarak motive oluyorlar ama yine de ben pek doğru bulmuyorum.
inşallah bir kaç aya kalmaz onlarda bu kervana katıldıklarında biz onlara rehberlik yaparız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?