hayırlı olsun canım, inşallah pazartesi günü burada tekrar bebiş halaylarına başlarızarkadaşlaarrrr transferim gerçekleşti test tarihim 10 Aralık inşallaahh olumlu olur bu sefer
ruveydacım zeynep kamil in fiyatını biliyormusun ayrıca cd ve resim veriyorlarmı? Uygun fiyatta çok merkez buldum ancak çoğu resim ve cd vermiyor. Bizde hatıra kalsın istiyoruz o yüzden karar veremedik. Bu arada bugün aile hekimine gitmiştim tetanoz aşısı olmak için ancak bizim hemşire yoktu kısmete başka hemşire vardı. 20 + 4 günlük olduğumu söyledim. Bebek hareketlerini hissediyormusun dedi bende günde bir kaç kere çok dikkat edersem yemekten ve çikolatadan sonra hissediyorum dedim. Hemşirede bana; bebeğin hareketlerini aktif olarak bütün gün hissettiğin zaman gel o zaman yapalım daha doğru olur dedi. Yani 10 gün sonra muhtemelen 22. veya 23. haftada gel dedi.
Bugün aşıyı olamayınca biraz yürüyüş yapayım dedim. Kervan çeyizin vitrininde loğusa takımı dikkatimi çekti çok beğendim hatta bayıldım. Saten yatak örtüsü, nevresim takımı, anne için saten gecelik sabahlık ve bebek için beşik. Hepsi gelinlik gibi duruyordu bayıldım. Sadece yatak örtüsü ve nevresim takımı 1.650 liraydı. Beşik ve geceliği hiç sormadım bile ama resmen bittim yani. Kayınvalidemde vardı. Herşey bu kadar güzel olursa nazara gelisin dedi :))))))) beni soğutup teselli etmeye çalıştı kadıncağız. :))))))
canımmmm inş rabbim bizlere nasip edecek inanıyorum ben
muhteşem olmaz mı canım 8 buz bebişim beni bekliyor şimdi
13 embriyom vardı 5+4+4 dondurmuşlar...
önceki transferimde 5 li çözüldü biri transfer edildi diğerleri tekrar dondurulamadı...
8 bebişim var şükürler olsun onların varlığı bile beni mutlu ediyor hilburum
ama 2. tedavim nezaman olur artık bilemiyorum...
eşim hala iş bulamadı nasibimiz kapandı resmen...
üzüntüden "zona" hastalığına yakalanmış bizde ilk defa duyduk
cuma gününden beri ilaç kullanıyor çok ağrısı var...
iş bulamamasını kafaya çok takmış stres sebep oluyormuş bu hastalığa...
nolur kızlar hepiniz dua edin hayırlı bi iş kapısı açılsın kurtulsun işsizlikten...
bi işe başlasa hiçbi sıkıntısı kalmayacak...
allah korusun üzüntüden diğer hastalığı tekrarlayacak diye çok korkuyorum
dua edin bize nolur...
rabbim beterinden korusun...
inş bu günleride en kısa zamanda atlatıcaz hayırlısıyla
ben varim:))))
güzel haberlerim var 10 haftanin ardindan nihayet doktara gidip ultrasonumuza girdik hersey cok iyimis bebisimiz iyi durumuda ama yüzünü göstermedi elerini koymus kafasinin altina
doktor size küsmüs dedi esim parmagini agzina almisti diyo ama ben görmedim tabi ben o sira doktora konsantre olmustum ama atlatik cok sükür...
haaaa ve 22 haftanin sonunda bide cinsiyetide ögrendik tabiki benimde bi oglusuuuum olucakmissss teyzeleri............
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
arkadaşlar crinone jel kullanıyorum ve 2 sefer siyaha yakın topak topak bişey geldi bu jelle alakalı bişey mi böyle birşey yaşayan var mı??????
15 gün ne kadar uzun vermişler ya 12. günde yaptırıyor bi çok merkez.
canım senin dondurulmuşmuydu benim dondurumuş embriyoydu 11 gün test tarihimdi ben 10 gün dayanamayıp yapmıştım pozitifi gördüm olekeyi görünce dr aradım tutunma kanaması olabilr dedi bir hafta boyunca azar azar geldisadece peçeteye geliyodu dikkat et kendine bide idrar testi al kendin bak 11 günde ben evde test yaptım idrarda görmek için çok açık renkli bi çizgi gördüm kanda baktıktan sonra senin 11 gününse bi idrar tahlili yap bakim belki çıkar bence olumlu sonuç alcan ayakta fazla durma benimde ayakta durunca belim kasıklarım ağrıyodu belini ayaklarını sıcak tut hadi hayırlısı
boşver herkes bir olmaz şimdi durup dururken içine şüphe düşürme yakınmışız =)) komsumuyuz yoksa kız :26:
canım ben kahraman kolday'la devam ediyorum
çok geçmiş olsun canım. sakın öyle kötü şeyler düşünme. Allahım beterinden korusun.
bu hastalık tamamen strese bağlı. inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulur ve bu sıkıntıların hepsini atlatırsınız. bayanlar bir şekilde idare edebiliyor ama erkekler için evde durmak daha zor.
sende çok yıpranmışsındır. üst üste çok büyük sıkıntılar aştınız. buda geçecek eşinide kendinide üzmemeye çalış.
Allahım önce sağlık sonra hayırlı bir kapı açsın inşallah. dua edeceğim sizin için
tabikide herkezin bakış açısı ayrı benim memenum olduğumdan başkası memnun olmaz..ben bozyaka ssk biraz üstünde oyuruyorum komşuyuz o zaman..:)
arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140
ayyyyyyyyyyyy süper süper haberrrrrrrrrrr
tebrikler canımmmmmmmmmmmmm
sen ogün yazmıştın bişeyler jelle ilgili siyah bişeyler geldi diye
inan ogün içimden dedim hamile diyeeeeeee çok şükür öylede çıktınnnnnnn
tekrar gözünaydınn rabbim tamanna erdirsin.....
darısı bizim başımıza bizde o listede hamile olarak yerimizi alırız inş en kısa zamanda
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn
rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
inan bende flzaskcım gibi jelin siyah çekilde geri geldiğini yazdığında hamile olduğun içime doğmuştu...
çünkü bu gibi durumları burada paylaşan çoğu arkadaşın hamiş haberini almıştık...
seninkide içimize doğduğu gibi oldu şükür...
inan çok sevindim canım allah tamamına erdirsin...
darısı bizim başımıza inş
bu güzel habere halay çekilmez mi hiç hobaaaaaaaa
saol tatlım eşiminde 1 hafta oldu ama daha geçmedi yaraları...
ilk çıkanlar karnındaydı onlar çok büyüdü en fazla orası ağrıyormuş...
kasıklarına kadar indi bacağının birinde üst tarafında var...
karnından sırtına doğru döndü...
dağılmaya devam ediyor ilaçlarını kullanıyor ama bakalım nezaman geçicek inş en kısa zamanda iyileşir...
saol canım içimden yakın zamanda hayırlı bi iş bulacak diye geçiyor ama bakalım inş öyle olur...
hayırlı olsun canım çok güzel bir isim ismiyle büyüsün inşallah...günaydın bayanlar sonunda babamızdanda onay çıktı kızımın adı HANZADE oluyor...
bebişine maşallah canım,ne güzel o kadarcık mı aldın hepimizden öndesin ama en az sen aldın galiba.ben 10 kilo aldım yaaa,cumaya randevum var doktordan korkuyorum geçen sefer diyet listesi verdi onu uygulamadım ama dikkat ettim her gün 1.5 saat yürüdüm yine aldım yine aldım,ayda 4 kilo alıyorum mutlaka,54 kiloyum şimdi.son ayları düşünemiyorum bile.merhaba kızlar
biz de cuma günü doktora gittik.kızım 29 cm ve 694 gr olmus maşallahh
bende 5.5kilo aldım.56.5 tum 62 oldum.çok alırım diye düşünüyordum çok şükür iyi gidiyorum.herkes son aylarda çok alırsın diyo bakalım..
canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı listedeki tüm arkadaşların başına inşallah.arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140
canım benim baharım yazdıklarını okuyunca içim cız etti inan. her şeyde bir hayır vardır belki daha zamanı değil,transferin olsa yarıyıl tatilinde tutmayacaktı belki,bu açıdan düşünmeye çalış canım,siz yeterki iyi olun istediğiniz zaman yaparsınız yine,belki çocuğunuzu daha iyi şartlarda dünyaya getireceksiniz,önce moral,Allah yardımcınız olsun umudunu kesme canım.saol tatlımmmm inş zor günler geride kalacak ve biz tekrar mücadeleye devam edicez...
dün adet oldum...
eğer ki herşey yolunda gidiyor olsaydı ben adet sonunda histeroskopi olacaktım...
bidahaki adetimlede ilaçlarıma başlayacak karne haftasının sonuna doğru transferim olacaktı...
yarıyıl tatilinde heyecanla test tarihimi bekleyecektim öyle güzel denk gelmişti ki herşey...
ama neyazıkki ben tedaviye başlayamayacağım
beni bekleyen 8 bebişimde bende beklemeye devam edicez elden gelir bişey yok...
aslında kendimi alıştırmıştım artık tedaviye başlayamayacağımıza...
ama ben öyle sanıyormuşum...
dün adet olunca çok kötü oldum tutamadım kendimi çok ağladım
4,5 senedir eşimin kanser tedavisi nedeniyle çok zor yollardan geçtik...
çok zor şartlarda tüp bebek tedavisine başladık negatifi gördük...
ama en büyük umudum yarıyıl tatilinde 2. tedavime başlayabilmekti...
ama neyazıkki nasip olmadı...
beklemekten başka çare yok...
inş rabbim daha fazla bekletmez hayırlısıyla bende kavuşurum bebişlerime...
maşallah canım bizimkiler ultrasonu görünce yüzünü kapayanlardan.onlar iyi olsun yeter kiben varim:))))
güzel haberlerim var 10 haftanin ardindan nihayet doktara gidip ultrasonumuza girdik hersey cok iyimis bebisimiz iyi durumuda ama yüzünü göstermedi elerini koymus kafasinin altina
doktor size küsmüs dedi esim parmagini agzina almisti diyo ama ben görmedim tabi ben o sira doktora konsantre olmustum ama atlatik cok sükür...
haaaa ve 22 haftanin sonunda bide cinsiyetide ögrendik tabiki benimde bi oglusuuuum olucakmissss teyzeleri............
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?