arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya HAMİLEYİİİİİMMMMMM değerimde 1140
günaydın bayanlar sonunda babamızdanda onay çıktı kızımın adı HANZADE oluyor...
canım gözün aydınnnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaahhhh
canımm gözün aydınnnn,gözümüz aydınnn.ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.halaya devammmmmmmm:)
canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı listedeki tüm arkadaşların başına inşallah.
tey tey teyben demiştim dimi canım kendine dikkat et ani hareketler yapma 3 ayın geçmeden fazla yürüyüş yapma elinden geldince uzan 3 aydan sonra gezersin ayakta durdukça geliyo olekeler 3 aydan sonra allahın izniyle bişeycik olmaz kııız ikiz olmasın değerin çok güzel darısı baharın flaşhın tavşanın başına rabbim isteyen herkese versin bu topikteki herkez hamile kalacak arkadaş ümit kesmek yok arayı uzatmadan tekrar deneyin ......hepimiz 2013te anne olcağız allahın izniyle
arkadaşşşlllaaarrr haydi halaya hamileyiiiiimmmmmm değerimde 1140
kızlar boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba bademciklerim şişiyo ada çayı içtim zararlı olduğunu bilmiyodum şimdi aklıma takıldı accaba bişey olurmu sabahtan beri dcenemedim bişey kalmadı taze sıkılmış portakal suyu tavuk suyu çorba banamısın demedi napcam bilmiyorum tavsiyesi olan varmı ilaç alamak istemiyorum bide 1 fincan adaçayı içtim zararı olurmu acep ...çok kötüyüm kulaklarıma vurdu...mide bulantıları yüzünden yoğurt yedim onuda eşim dolaptan getirmiş bende anlamadım yedim sonuç ortada kesinlikle dolaptan bişey yemeyin oda sıcaklığına gelsin......napıcam yardım dr arasam yat dinlen diiicek
arkadaşlar bugün doktora gittik. eşim de gördü ilk kez :) Dr cinsiyeti 20 haftadan önce söylemem dedi. down send testi için gitmiştim.
çok şükür normal çıktı. /Ultrason görüntüsünü inceleyince (nub teorisine göre) kız sanırım.
nub'a siz de bakın. %90 tutuyomuş.
saol canımmmmmmm amin rabbim beterinden korusun...
evet canım ikimizde çok yıprandık...
ama ben en azından içimi sizlere döküyorum kafama çok takmıyorum...
o an çok üzülsemde sonra kabulleniyorum durumu...
ama eşim öyle değil hep içine atıyor tüm erkekler gibi...
geçecek allahın izniyle bu günlerde
allah razı olsun bitanem dualarını eksik etme
kızlar boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba bademciklerim şişiyo ada çayı içtim zararlı olduğunu bilmiyodum şimdi aklıma takıldı accaba bişey olurmu sabahtan beri dcenemedim bişey kalmadı taze sıkılmış portakal suyu tavuk suyu çorba banamısın demedi napcam bilmiyorum tavsiyesi olan varmı ilaç alamak istemiyorum bide 1 fincan adaçayı içtim zararı olurmu acep ...çok kötüyüm kulaklarıma vurdu...mide bulantıları yüzünden yoğurt yedim onuda eşim dolaptan getirmiş bende anlamadım yedim sonuç ortada kesinlikle dolaptan bişey yemeyin oda sıcaklığına gelsin......napıcam yardım dr arasam yat dinlen diiicek
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim canı gönülden tebrik ederimm
gözün aydın canım, allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
uzun süredir topikte böyle güzel bir haber gelmemişti. bekleyen tüm arkadaşlara tekrar moral oldun. bahar, flzask, tavşan, kanbar darısı size ve diğer arkadaşların başına inşallah
tey tey teyben demiştim dimi canım kendine dikkat et ani hareketler yapma 3 ayın geçmeden fazla yürüyüş yapma elinden geldince uzan 3 aydan sonra gezersin ayakta durdukça geliyo olekeler 3 aydan sonra allahın izniyle bişeycik olmaz kııız ikiz olmasın değerin çok güzel darısı baharın flaşhın tavşanın başına rabbim isteyen herkese versin bu topikteki herkez hamile kalacak arkadaş ümit kesmek yok arayı uzatmadan tekrar deneyin ......hepimiz 2013te anne olcağız allahın izniyle
günaydın bayanlar sonunda babamızdanda onay çıktı kızımın adı HANZADE oluyor...
baharcım çok geçmiş olsun.hayırlısıyla bu zor günleri atlatırsınız inşallah
merhaba kızlar
biz de cuma günü doktora gittik.kızım 29 cm ve 694 gr olmus maşallahh
bende 5.5kilo aldım.56.5 tum 62 oldum.çok alırım diye düşünüyordum çok şükür iyi gidiyorum.herkes son aylarda çok alırsın diyo bakalım..
canım benim baharım yazdıklarını okuyunca içim cız etti inan. her şeyde bir hayır vardır belki daha zamanı değil,transferin olsa yarıyıl tatilinde tutmayacaktı belki,bu açıdan düşünmeye çalış canım,siz yeterki iyi olun istediğiniz zaman yaparsınız yine,belki çocuğunuzu daha iyi şartlarda dünyaya getireceksiniz,önce moral,Allah yardımcınız olsun umudunu kesme canım.
canım eşin nasıl oldu, düzelmeye başladı mı yaraları?
tebrik ederim canım sağlıkla gelsinnnnnn meleklerin ikiz olabilir değerin çok iyi
bu değer çok yüksek kaçıncı gün değerin buu...bence ikiz valla..eğre öyleyse 2013 ikiz anneleri topiğine bekleriz:) hadi hayırlı olsunn..
bebişine maşallah canım,ne güzel o kadarcık mı aldın hepimizden öndesin ama en az sen aldın galiba.ben 10 kilo aldım yaaa,cumaya randevum var doktordan korkuyorum geçen sefer diyet listesi verdi onu uygulamadım ama dikkat ettim her gün 1.5 saat yürüdüm yine aldım yine aldım,ayda 4 kilo alıyorum mutlaka,54 kiloyum şimdi.son ayları düşünemiyorum bile.
canım sen düşük kiloyla basladığın için hızlı almıs olabilirsin doktor sorun yapmaz inş.bebişler sağlıklı olsun da kilolar önemli değil ama ama amaaa yine de fazla kilo düşüncesi bile rahatsız ediyo ben zaten kilo veremem hiç.iradesiz biriyim diyet felan da yapamıyorum bu yüzden.hayırlısı bakalım :)))
siz benimkini hiç duymayın o zaman kızlar 23 haftada 13,5 kilobu benin tartıma göre dr tartısına göre 14,5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?