selammm güzel nisan ve mayıs anneleri....
baharcım sana bişey sorucam, sen haftaya başlıyorsun ya ilaç yazdırmak için gittiğinde bir ön görüşme yaptın di mi? şimdi adet olunca gidiceksin ve muayene edip mi başlayacak yoksa sana adetin 2. günü şu saat iğneni ol sonra şu gün gel diye çoktan dediler mi? ay biraz karışık mı oldu ne
iyi akşamlar kızlar....çarşamba çatlatma iğnemi yapacağim, perşembe yumiciklerim toplanıyor, inşallah herşey çoo k güzel olacak.
yumurtaları toplanacak olan arkadaşlar ve transferi olacak arkadaşlar HERŞEY ÇOOK GÜZEL OLACAK.önce buna inanalım. sonra hepimiz için dua edelim. hepiniz dualarımdasınız. sizi seviyorum. sevgiyle ve umutla kalın... hoşçakal
selam canımmmmmmmmmm
tatlım ben 14 nisanda ilk görüşmeye gittim ve muayenemi olmuştum...
bu defa da tüp bebek raporu çıkarırken ki yaptırdığımız tüm test sonuçlarını ve hsg sonucunu gösterdim...
onları dosyama ekledi ve ona göre ilaçlarımı yazdı...
şimdi adet olunca 2. gün muayeneye gidicem...
sanırım tekrar tahlil falan da yapılıp ona göre dozumu belirleyip başlıycam tedaviye...
anladım canım
be bugün dosyamı alıp heyete vermek için gittim şansıma sgk sistemi çalışmıyordu saatlerce bekledim girişimi yapamadığı için dosyamı heyete veremedimsalı ve perşembe günleri tüp bebek heyeti dolayısı ile yarına giremeyecek, yarın tekrar gidip dosyamı alıp 30 adım uzaktaki heyete vericem (inşallah sgk kıllık yapmazsa) öyle olunca perşembe girecek benimki heyete ondan sonrada ne zaman raporumu yazarlar Allah bilir,haftayada tatilde olacağımdan gidip alamam yani adetten önceki son haftama ancak elimde olacak rapor, öylede olunca ön görüşmeye gidemeden direk adetin 2. günü gitsem olur mu ki diyerekten şeyettim
Canim insallah bu haftanin ilk mujdeli haberini sen verirsin bize.bilirim alisilmiyor kac tedavi olsak da benim bu altinci.ama daha da duygusalim simdi.insallah pozitif sonucu alacaksiiiiiinKizlar yarin test gunum. Bugun karnim ve belim agriyor, regl olacagim korkusu sardi,
Hos bunca yil olmedim negatif sonuc alip da ama bu kez cok yolunda gitmisti hersey, cok umutlandim. Umarim bir kez daha pozitif sonuc gelir ve bu sefer allahin izniyle kucagima alirim :) icinden gelen benim icin dua etsin de, yarin nasil olacak bilmiyorum...
Tebrikler canim cok sevindim hayirli ugurlu olsun.bu moralle bebislerini al ve onlara cooook iyi bak.teyzeciklerrrrr aradılar transferim çarşamba günü oluyo kızancıklarımda iyimiş kalanınıda dolaba koycaz dedileraaabbbboooooowwww dondurcaklar kızanlarımı
İnsallah pozitif olur canim kasik sancilari normal.ilaclardanda olur benim negatif ve pozitifte sancim hep oldu.kızlar merhaba.. ben de 2 temmuz da 2. denememi yaptım.ilki olumsuz sonuçlandı. bu kez dondurulmuş embriyo ile denedik. test günüm 14 temmuz da.rapor aldım annem evde bana bakıyor. ilkinde test gününü beklerken regl olmuştum. şu anda da karnımda sancım var çok korkuyorum acaba bu kez de mi olmadı? eşimle hep hayırlısı diyoruz ama gerçekten beklemek çok yıpratıcı bi süreç, eşim sürekli arayıp nasıl olduğumu soruyor öyle mutlu ki çok üzülüyorum o da yine üzülecek diye. test gününü beklerken kasıkları sancıyanlar var mı benim gibi???
Hosgeldin aramiza insallah tutunmustur bebislerin canim.mrb arkadaşlar ende geldim aranızabenimde 6 temmuz transferim oldu bekliyorum ara ara benimde kısıklarımda batma oluyor o kadar.bu benim 2.tedavim bu arada
Tedavin hayirli olsun canim.kizlarrrrrrr ben gittim geldim.rahim filmim de temiz cikti cok sukur.pazartesi bende basliyorum tedavime. insss
Herkese iyi geceler....ben geldiimmmm...bebişlerimide aldım taa İstanbuldan geldim..çok özlemişler annelerini
Transferim rahat geçti çok şükürde,şu sıkışık olma durumu olmasaydı....tutabilmek için karnıma sancılar girdi,patlayacağım zannettim bide en kötüsü bi kazaya kurban olmasın doktor die dua ettim:) ağladım kendimi sıktım bide çok korktum canım yanacak die ama doktor bak embriyonu gör ekrandan dedi...anlamadım bile transferin nasıl olduunu...Transferi olacaklara tecrübeli birinden nacizane bir tavsiyeben korktğum için kimse yaşamasın istiyorum.... Hiiiiiççç korkmayın ve rahat olun ve öle su içmeyi abartmayın...ben 0.5 lt suyla patlama noktasına geldim, artık eşime ben lavaboya gidiyorum ertelesinler diyecek duruma geldim yani:)
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunmasını nasib eder inş. ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı o günleri görmeyi nasip etsin...ondan sonrada onları/onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin..amin...Rabbim bu dualarımı burdaki bütün arkadaşlarım içinde kabul et....hiçbirimizin elini boş çevirme ...amin....
Bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz gözümden kaçtı sanmayın:) dualarım sizin içinde geçerli..tümmm anne olmak isteyenler için.....
Herkese iyi geceler arkadaslar,bugun giremedim masallah
topikimiz almis basini yurumus nisan anneleriyle ne bereketli bir ay,
Alintilarimla biraz uzun bir mesaj olacak kusura bakmayin.
yarin 11:50 de yumurtalarim toplanacak,benim icin dua edin lutfen
ksliteli guzel embriyolar olusmasi icin.
Canim insalah hepsi cok kaliteli olur ve saglikli bebislerine kavusursun.dua edelim moralini bozma lutfen.Herkese iyi geceler arkadaslar,bugun giremedim masallah
topikimiz almis basini yurumus nisan anneleriyle ne bereketli bir ay,
Alintilarimla biraz uzun bir mesaj olacak kusura bakmayin.
yarin 11:50 de yumurtalarim toplanacak,benim icin dua edin lutfen
ksliteli guzel embriyolar olusmasi icin.
QUOTE=ogrtmn;25429949]kızlar bugün akşam çatlatma iğnemi yapacağım.çarşambaya opum var.nolursunuz bana dua edin.3 tane yumurtam oluştu.boş çıkmasınlar 3 ü de kaliteli olsun inş.moralim çok bozuk geçen tedavimde 21 yumoş toplanmıştı bu kez yumurtalıklarım beni de doktoru da zora soktu.nolur dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum.içimde kötü bir his var sanki 3üde boş çıkacakmış gibi geliyor.biliyorum moralimi yüksek tutmam gerekiyor ama elimde değil kendimi koyverdim işte 3 ü de boş çıkarsa bütün emeklere,1 senedir heyecanla bekleyişime yazık olacak.tabiki herşeyin hayırlısı ama insan kendini tutamıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum herşey rabbimin elinde allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.ne olur dualarınızı esirgemeyin,beni de katın dualarınıza....
iyi ki varsınız...
sağlık olsun canım sıkma canını diğerine verebilirsin inş...
canım raporu sen nezaman istersen ozamana çıkarıyorlar zaten...
ayrıca raporunu aldıktan sonra 3 gün içerisinde ilaçlarını yazdırıp alman gerekiyor...
ozaman zaten gideceksin merkeze...
işin o kısmı hepten saçma ya, tüp bebek raporu 1 senelikken ilaç neden o kadar kısa
canım işlem raporu 6 ay ilaç raporu 1 ay geçerli...
ancak raporu aldıktan sonra ilk 3 günde ilaçları yazdırıp almak gerekiyormuş...
rapor aldığımız hastanedeki hemşire tekrar tekrar uyarmıştı bizi...
şimdi benim dosyam heyete girecek ya ordan çıktığında çıkan şey raporun kendisi mi yoksa artık rapor yazılabilir gibi bişey mi?
offf şu dolambaçlı işlemlerden daral geldi, alamayalım raporları 3 kuruş yardım edicekler onuda etmesinler diye mi uğraştırıyorlar ya
caım heyete girip çıkınca sana raporunun heyetten geçip geçmediğini söylüyorlar...
o an rapor çıkarılamıyor zaten...
sonra sen kendin için nezaman uygunsa ozamanı söylüyorsun ve o güne hazırlıyorlar rraporunu gidip alıyorsun...
Kizlaar gunaydin
Nihayet kan vermeye gidiyorum. Henuz reglolmadim normal tarihini 2 gun gecti. Ama bir sabirsizlik yapip dun gece idrar testi yaptim. Negatif cikti. Kan sonucundan neden hala umudum var bilmiyorum ama iyi hissediyorum kendimi
Gecen sene de kanda 60 iken degerim idrarda negatif cikiyordu. Bu da degil ama iste garip bir nese var bugun icimde. Dun aksamki negatif sonuca ragmen. Bakalim herhalde 2 saate cikar kan sonucum.
Guzel bir gun gecirin hepiniz....
kizlarrrrrrr ben gittim geldim.rahim filmim de temiz cikti cok sukur.pazartesi bende basliyorum tedavime. insss
Herkese iyi geceler....ben geldiimmmm...bebişlerimide aldım taa İstanbuldan geldim..çok özlemişler annelerini
Transferim rahat geçti çok şükürde,şu sıkışık olma durumu olmasaydı....tutabilmek için karnıma sancılar girdi,patlayacağım zannettim bide en kötüsü bi kazaya kurban olmasın doktor die dua ettim:) ağladım kendimi sıktım bide çok korktum canım yanacak die ama doktor bak embriyonu gör ekrandan dedi...anlamadım bile transferin nasıl olduunu...Transferi olacaklara tecrübeli birinden nacizane bir tavsiyeben korktğum için kimse yaşamasın istiyorum.... Hiiiiiççç korkmayın ve rahat olun ve öle su içmeyi abartmayın...ben 0.5 lt suyla patlama noktasına geldim, artık eşime ben lavaboya gidiyorum ertelesinler diyecek duruma geldim yani:)
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimin bana tutunmasını nasib eder inş. ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı o günleri görmeyi nasip etsin...ondan sonrada onları/onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasib etsin..amin...Rabbim bu dualarımı burdaki bütün arkadaşlarım içinde kabul et....hiçbirimizin elini boş çevirme ...amin....
Bu arada yeni katılanlar hoşgeldiniz gözümden kaçtı sanmayın:) dualarım sizin içinde geçerli..tümmm anne olmak isteyenler için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?