Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selam Arkadaşlar! dün size güzel haber vermiştim ki gece şiddetli kanamayla uyandım. 12 haftayı doldurduk korkuyu atlattık derken korkunun büyüğünü yaşadım. daha dün doktor bir şey yok herşey gayet normal dedikten sonra bu kanamada neyin nesi oldum. bildiğin kıpkırmızı pıhtılı kan. ikimizde bir telaş bir üzüntü. aklımdan binlerce düşünce geçiyor. napıcam bundan sonra nasıl bir yol izlicem. acaba şöle mi yapsam böylemi etsem. neyse ben salya sümük hüngür foşurt ağlarken düştük hastanenin yoluna. kan alma alttan muyahane derken. utrasona yolladılar. sedyeye uzandım ekranı göremiyorum eşim karşımda.kadın ekrana dikkatli bakıyor. eşim yaşıyor mu diye soruyor. ben merakla endişeyle bekliyorum. ve eşimden güzel haber. bebeğimiz içerde halay çekiyor dedi. nasıl mutlu oldum. birbilseniz.çok hareketlenmiş yavrum. kadın demez mi annesi endişeli oda endişeli ondan böyle hareketli. sorun yok hiçbir şeyiniz yok dediler. ama nasıl yavrum hareketlenmiş bir görseniz ekranı bana çevirdiler. ben sakinleştim oda sakinleşti. sırtüstü yatıyor.kollar bacaklar kıpır kıpır. sakinleşince başparmağını ağzına götürmüş emiyordu kuzum.

canım yazını okuyunca biraz endişelendimmmmmmmmmmmmmmmmm neyse ki sonu güzel . Allah bir daha yaşatmasın sana böyle korkular sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim kendine dikkat et .

canım yazının başını okuunca bende birden endişelendimm...:18:
ama sona doğruu herşeyin iyi olduğunu okuyunca sevindimm..
oy demek halay çekiyomuşşşşşş kuzucukkkkk..
çokkkk geçmiş olsunn cnmmmmmmm

canım yazını okuyunca biraz endişelendimmmmmmmmmmmmmmmmm neyse ki sonu güzel . Allah bir daha yaşatmasın sana böyle korkular sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim kendine dikkat et .

Allah razı olsun canım. Rabbim inşallah sana da bu duyguları tekrardan mutlu sonla yaşatsın. Duaları birbirimizden eksik etmeyelim. İyiki varsınız.

canimmmmmm burdayim nete pek giremiyorum,sabahlari evdi yemekti,aksamlarida bulantim oluyor,kendimden geciyorum,

bende san msj yolladim canimm hemen msj kutumu bosaltiyorumm:))

çok şükür canım mutluyuz hepberaber. bu arada bugün annenin bütün hissiyatının bebeğe nasıl tesir ettiğini gözlerimle görmüş oldum. Hamile kaldığınızda (inşallah) buna çok dikkat edin derim. gerçekten iyiki varsınız. aileme anlatamadıklarımı sizlere anlatıp paylaşıyorum. daha dün güzel haber verdim onlara. bu durumu onlara anlatıp üzmek istemiyorum. gurbette olunca akılları bizde kalıyor. Rabbim sizinde yavrularınızı bir an önce kucaklarınıza almayı nasip etsin. Dua ile...

canimcim gecmis olsun bende 12+3te kanama gecirmistim cok sukur bisey olmadi sebebinide bulamadi dryattim sadece .cook gecmis olsun

Allahım bi daha böyle korku yaşatmasın inşallah... çok geçmiş olsun....

canimcim gecmis olsun bende 12+3te kanama gecirmistim cok sukur bisey olmadi sebebinide bulamadi dryattim sadece .cook gecmis olsun

Allahım bi daha böyle korku yaşatmasın inşallah... çok geçmiş olsun....

çok geçmiş olsun canım allah bebeğini korusun

Allah razı olsun canlarım. çok şükür geçti. bebeğim bu kadar hareketli olmasa belki hala endişelerim olabilirdi. ama yavrum hem mide bulantılarıyla hemde hareketleriyle ben buradayım korkma dedi.

Kızlar kontrolden geldim...NST ye girdim normal dedi, bebeğin suyu yerinde dedi, idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı, şişliklerim normal seviyedeymiş eğer daha fazlalaşırsa, göz kapaklarım, burnum ve dudaklarım çok şişerse, günde 2 kere tansiyon ölçümü sonucu tansiyonum 13-9 üzerinde çıkarsa, bebek sabah saatleri itibariyle 10 defadan daha az hareket ederse, fazlasıyla sancım, kanamam olursa hemen hastaneye gidecekmişim bunların dışında beklemeye devam dedi.

canım oğluşunun ismi çok güzel ismiyle yaşasın inşallah. kontrolünün iyi geçmesine sevindim. hemen doğurma dur ben daha hazır değilim. daha hastane çantamı bile hazırlamadım.:18:
sürekli uyuma modundayım. gözlerimi açamıyorum. çok erken ıskartaya çıktım
ahucuğum nst ye ilk defa mı girdin? ben daha girmedim. bir sonraki kontrolüm 1 nisan bakalım daktır sokcakmı nst ye.

canım çok geçmiş olsun. yaşadığın tek korku bu olsun inşallah.
dikkat et canım hiç yorma kendini. dinlenmek çok iyi geliyor

canım çok tşk ederim .ben aynı gün akşam başka bi doktora daha gittim.prof.bebeğimde hiçbi sorun yok akımlarda kilosunda falan.diğer doktor yanlış bakmış.içim rahatladı anlayacağın.şimdi iki güne bir nst ye giriyoruz.büyük ihtimalle 29 mart doğum.dualarınızı eksik etmeyin.dualarım sizlerle

ruvoşcum 2 hafta önce nst ye ilk olarak bağlandım üstelik gecenin üçünde. Çünkü annemlerden evimize dönerken ufak bir trafik kazası geçirdik ve bebeğe bi şey oldu diye çok korktuk hemen hastanemize gittik. Nöbetçi kadın doğumcu önce ultrasonda ayrıntılı baktı sonra birde nst ye bağlanalım kafamız rahat etsin dedi böylece ilk defa o zaman bağlanmış oldum. İkincisi ise 37 haftalık bu kontrolde oldu. Bundan sonraki bütün kontrollerde önce nst dedi doktor. Bu arada eşimin içine doğuyormuş oğlumuz 1 nisan da doğacakmış. Hisleri yanıltmazsa bakarsın senin kontrole gittiğin gün bende doğurmuş olurum. :)))))))))) artık hayırlısı canım

canım çok büyük geçmişler olsun aynı sıkıntıları bende yaşadım korkunu tedirginligini anlıyorum allaha emanet canım dinlen sadece wc kalk umarım yanında biri vardır sana yardımcı olabilcek ...

dogum yapan güzell annelerimiz birertane foto koydunuz bidaha göstermediniz yigenlerimizi bizee =))

aman iyi olunda inşallahh

ama bizide habersiz bırakmayın

canım cok gecmıs olsun maşallah bebısın ıyıymıs hıc korkma herhalde hamılelıkte ustune görme dıye bısey yasamıssın yanı adet kanaması gb geldı bana.rabbım ıkınızıde korusun ALLAHA EMANET OL KUZUM

canimmmmmm burdayim nete pek giremiyorum,sabahlari evdi yemekti,aksamlarida bulantim oluyor,kendimden geciyorum,

bende san msj yolladim canimm hemen msj kutumu bosaltiyorumm:))
vay bızım kacak bulundu kuzum nasılsın bıtanem? bebıs hemen bulantılar mı yapmış oy oy kıyamam bıtanem aklımız hep sızlerde arada gırıp bır selam yollayın bıze yeter aslında. bılgısayardan uzak durman ıyı zıra cok fazla radyasyon barındırıyor neyse sen selam yaz cık emı opuldunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…