- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Kızlar kontrolden geldim...NST ye girdim normal dedi, bebeğin suyu yerinde dedi, idrar tahlili yaptı o da temiz çıktı, şişliklerim normal seviyedeymiş eğer daha fazlalaşırsa, göz kapaklarım, burnum ve dudaklarım çok şişerse, günde 2 kere tansiyon ölçümü sonucu tansiyonum 13-9 üzerinde çıkarsa, bebek sabah saatleri itibariyle 10 defadan daha az hareket ederse, fazlasıyla sancım, kanamam olursa hemen hastaneye gidecekmişim bunların dışında beklemeye devam dedi.
slm kızlar bizim günümüz belli oldu 27 mart büyük buluşmanın günü
canım çok tşk ederim .ben aynı gün akşam başka bi doktora daha gittim.prof.bebeğimde hiçbi sorun yok akımlarda kilosunda falan.diğer doktor yanlış bakmış.içim rahatladı anlayacağın.şimdi iki güne bir nst ye giriyoruz.büyük ihtimalle 29 mart doğum.dualarınızı eksik etmeyin.dualarım sizlerle
guzellerım benım yaa bunlar ne güzel haberler arka arkaya yıgenler gelıyo oleyyyyyy.rabbım sızlerı ve bebıslerınızı sakınsın yıgenımı kocaman opuyorum dur kız kıskanma hemen annesınıde optummmm :))))
canım çok geçmiş olsun. yaşadığın tek korku bu olsun inşallah.
dikkat et canım hiç yorma kendini. dinlenmek çok iyi geliyor
canım çok büyük geçmişler olsun aynı sıkıntıları bende yaşadım korkunu tedirginligini anlıyorum allaha emanet canım dinlen sadece wc kalk umarım yanında biri vardır sana yardımcı olabilcek ...
canım cok gecmıs olsun maşallah bebısın ıyıymıs hıc korkma herhalde hamılelıkte ustune görme dıye bısey yasamıssın yanı adet kanaması gb geldı bana.rabbım ıkınızıde korusun ALLAHA EMANET OL KUZUM
selam Arkadaşlar! dün size güzel haber vermiştim ki gece şiddetli kanamayla uyandım. 12 haftayı doldurduk korkuyu atlattık derken korkunun büyüğünü yaşadım. daha dün doktor bir şey yok herşey gayet normal dedikten sonra bu kanamada neyin nesi oldum. bildiğin kıpkırmızı pıhtılı kan. ikimizde bir telaş bir üzüntü. aklımdan binlerce düşünce geçiyor. napıcam bundan sonra nasıl bir yol izlicem. acaba şöle mi yapsam böylemi etsem. neyse ben salya sümük hüngür foşurt ağlarken düştük hastanenin yoluna. kan alma alttan muyahane derken. utrasona yolladılar. sedyeye uzandım ekranı göremiyorum eşim karşımda.kadın ekrana dikkatli bakıyor. eşim yaşıyor mu diye soruyor. ben merakla endişeyle bekliyorum. ve eşimden güzel haber. bebeğimiz içerde halay çekiyor dedi. nasıl mutlu oldum. birbilseniz.çok hareketlenmiş yavrum. kadın demez mi annesi endişeli oda endişeli ondan böyle hareketli. sorun yok hiçbir şeyiniz yok dediler. ama nasıl yavrum hareketlenmiş bir görseniz ekranı bana çevirdiler. ben sakinleştim oda sakinleşti. sırtüstü yatıyor.kollar bacaklar kıpır kıpır. sakinleşince başparmağını ağzına götürmüş emiyordu kuzum.
bebişlerimiz gelmeye başlamış allahım nazarlardan saklasın.ben şu an 37.haftanın içindeyim.ama bi sorun var bebeğim 2 hafta geride.bu durum çok canımı sıktı.birde bebeği besleyen damarda basınç artmış.doktorum takma bunları daha yakın takip edecez anne karnında gelişmiyorsa dışarda gelişir dedi ama.taktım bir kere.allahım korusun hepimizin bebişini
canım çok tşk ederim .ben aynı gün akşam başka bi doktora daha gittim.prof.bebeğimde hiçbi sorun yok akımlarda kilosunda falan.diğer doktor yanlış bakmış.içim rahatladı anlayacağın.şimdi iki güne bir nst ye giriyoruz.büyük ihtimalle 29 mart doğum.dualarınızı eksik etmeyin.dualarım sizlerle
kızlar bugün kontrole gittik ve doktorla doğum tarihini kararlaştırdık. kısmetse 15. 04 .2013 tarihinde sezeryan olacağım. Allah bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
günaydın kızlar bizde uyandık kahvaltı ettik azcık durumumuzdan bahsedelim..benim oğluş biraz fazla büyümüş 3 hafta önde gidiyomuş şekerim normal..2 farklı dr gittim 2 side çok iri dedi.dünde kendi dr ma gittim aynı şeyi söyledi şekerden şüphelendi ama normalmiş bu arada kilosu 29+6 2kg 33 haftalık görünüyo maşallah yavruma..ben netten araştırmıştım ne faydalı diye günde 2 muz yedim portakal elma sabah gözümü açtığım gibi bunları yedim çünkü kan ilaci içiyodum çay süt gibi şeyler yenmezmiş oyüzden hersabah meyve yedim bi tabak yoğurdumu sütümü eksik etmedim akşamları yatmadan muzlu süt içtim vitamin ilacımı yatarken içtim çünkü uyurken daha çok fayda eder diye duymuştum sol tarafıma yattım plasenta sağ tarfımda olduğu için sola yatmak bebeğin gelişimi için iyiymiş dolaşım daha rahat oluyomuş bunları netten araştıdım uyguladım ve bebişim 600 gr dı 1 ay sonra 2 kg oldu yani düzenli bi şekilde beslendim ilaçlarımı kullandım sigara içmiyorum çay günde bi bardak oda açık kola filan içmedim yani dikkat ettim kendime muzlu süt çok faydalı kızlar muzlu süt için akşamları yatmadan yoğurt yiyin süt için peynir benden bu kadar...doğum için 15 mayıs sezaryen demişti mayıs başıda olabilir malum önden gidiyo bakalım nisanın ilk haftası tekrar kontrolum var hepinizi öpüyoruz
kızlar çok teşekkür ederim,doğum tarihleri netleşen arkadaşlarımızın gözü aydın,rabbim tüm hamişlerimizin bebişlerine sağ salim kavuşmasını nasip etsin,bebek isteyen tüm arkadaşlarımızı da muratlarına erdirsin.ancak fırsat bulabildim yazmaya,zor ve yoğun bir hafta geçirdik miniğimle,hastaneden çıktıktan 2 gün sonra bebeğim sarılık oldu,hemen o gün fototerapiye aldılar,1 gun yattık hastanede,allahım nasıl korktum nasıl ağladım,herkes normaldir,olur dese de bebeğimi benden almalarına dayanamadım,2,3 saatte bir emzirmeye çağırdılar o zaman kokladım onu,sık sık da süt sağdırdılar,ertesi gün sarılık değeri düştü biraz taburcu olduk,dün tekrar kontrole gittik kan aldılar yine elinin üzerinden,içim parçalandı,annelik ne kadar zormuş,yüreğim pır pır,hep üstüne titriyorum,rabbim beterinden korusun,yavrum yer olmadığı için erken doğan bebeklerin yoğun bakım servisindeydi,onlara da içim parçalandı minicikler,şimdi daha iyiyiz,çok uyuyordu sarılıktan şimdi daha az uyuyor,ağlamasını bile özlemiştik yavrumun,uykudan emmiyor ağlamıyordu,çok şükür daha iyiyiz.hepinizi öpüyorum,
selam Arkadaşlar! dün size güzel haber vermiştim ki gece şiddetli kanamayla uyandım. 12 haftayı doldurduk korkuyu atlattık derken korkunun büyüğünü yaşadım. daha dün doktor bir şey yok herşey gayet normal dedikten sonra bu kanamada neyin nesi oldum. bildiğin kıpkırmızı pıhtılı kan. ikimizde bir telaş bir üzüntü. aklımdan binlerce düşünce geçiyor. napıcam bundan sonra nasıl bir yol izlicem. acaba şöle mi yapsam böylemi etsem. neyse ben salya sümük hüngür foşurt ağlarken düştük hastanenin yoluna. kan alma alttan muyahane derken. utrasona yolladılar. sedyeye uzandım ekranı göremiyorum eşim karşımda.kadın ekrana dikkatli bakıyor. eşim yaşıyor mu diye soruyor. ben merakla endişeyle bekliyorum. ve eşimden güzel haber. bebeğimiz içerde halay çekiyor dedi. nasıl mutlu oldum. birbilseniz.çok hareketlenmiş yavrum. kadın demez mi annesi endişeli oda endişeli ondan böyle hareketli. sorun yok hiçbir şeyiniz yok dediler. ama nasıl yavrum hareketlenmiş bir görseniz ekranı bana çevirdiler. ben sakinleştim oda sakinleşti. sırtüstü yatıyor.kollar bacaklar kıpır kıpır. sakinleşince başparmağını ağzına götürmüş emiyordu kuzum.
çok geçmiş olsun aysegülcüm bundan sonra daha dikkatli ol bak sen üzülünce teyzesinin kuzusuda üzülmüş tekrar çok geçmiş olsun kuzum Allah sağlıklı bir şekilde yüzünüde görmeyi nasip etsin kuzum
canım geçmiş olsun allah beterinden korusun...
anne yüreği için kim ne derse desin dayanamıyor değil mi ??
allah sizide bebişinizide korusun bidaha birbirinizden ayırmasın inş
canım çok geçmiş olsun okurken çok korktum ama şükür bebişiniz iyiymiş
allah bidaha göstermesin...
annesi nasılda korkutmuşsun kuzucuğu neyseki oda sende rahatlamışsınız sonunda
oyş ben bunları yirimmmm ne tatlılar maşalah sübhanallah oğlşun çok tatlı hilbur sen hangi ara bu kadar zayıfladın ..eve döndünüzmü canım inşallah fazla üzmüyodurlar seni
vay bızım kacak bulundu kuzum nasılsın bıtanem? bebıs hemen bulantılar mı yapmış oy oy kıyamam bıtanem aklımız hep sızlerde arada gırıp bır selam yollayın bıze yeter aslında. bılgısayardan uzak durman ıyı zıra cok fazla radyasyon barındırıyor neyse sen selam yaz cık emı opuldunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?