merhaba bayanlar nasılsınız kızıma kavuşmaya az kaldı nasipse 28 marta geliyor canım benim dualarınızı eksik etmeyin.RABBİM hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
merhaba bayanlar nasılsınız kızıma kavuşmaya az kaldı nasipse 28 marta geliyor canım benim dualarınızı eksik etmeyin.RABBİM hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
hilbur coook tatli.......masallah....dr bana cuma dogum demisti ama kontrolde karar degistirdi...bu cumayi bekliyecez herhalde .....sabirsizlikla bekliyoruz bakalim. bu cuma 36+3 olacaklar yogun bakima girmez insallah cadilarim...o kadar hareketliler ki. sanki ayaklari karnimdan cikacak:)))) hilbur senin karnindayken daha yaramaz olan gercekten dogunca daha mi yaramaz oldu,bi de uyku duzenleri de karnindakilerle uyumlu mu oldu????
canım çok tşk ederim .ben aynı gün akşam başka bi doktora daha gittim.prof.bebeğimde hiçbi sorun yok akımlarda kilosunda falan.diğer doktor yanlış bakmış.içim rahatladı anlayacağın.şimdi iki güne bir nst ye giriyoruz.büyük ihtimalle 29 mart doğum.dualarınızı eksik etmeyin.dualarım sizlerle
arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun inşallah çok güzel bir doğum geçirirsiniz,yavrularınıza kavuşursunuz sağlıcakla.slm kızlar bizim günümüz belli oldu 27 mart büyük buluşmanın günü
çok geçmiş olsun canım,kendine dikkat et.selam Arkadaşlar! dün size güzel haber vermiştim ki gece şiddetli kanamayla uyandım. 12 haftayı doldurduk korkuyu atlattık derken korkunun büyüğünü yaşadım. daha dün doktor bir şey yok herşey gayet normal dedikten sonra bu kanamada neyin nesi oldum. bildiğin kıpkırmızı pıhtılı kan. ikimizde bir telaş bir üzüntü. aklımdan binlerce düşünce geçiyor. napıcam bundan sonra nasıl bir yol izlicem. acaba şöle mi yapsam böylemi etsem. neyse ben salya sümük hüngür foşurt ağlarken düştük hastanenin yoluna. kan alma alttan muyahane derken. utrasona yolladılar. sedyeye uzandım ekranı göremiyorum eşim karşımda.kadın ekrana dikkatli bakıyor. eşim yaşıyor mu diye soruyor. ben merakla endişeyle bekliyorum. ve eşimden güzel haber. bebeğimiz içerde halay çekiyor dedi. nasıl mutlu oldum. birbilseniz.çok hareketlenmiş yavrum. kadın demez mi annesi endişeli oda endişeli ondan böyle hareketli. sorun yok hiçbir şeyiniz yok dediler. ama nasıl yavrum hareketlenmiş bir görseniz ekranı bana çevirdiler. ben sakinleştim oda sakinleşti. sırtüstü yatıyor.kollar bacaklar kıpır kıpır. sakinleşince başparmağını ağzına götürmüş emiyordu kuzum.
maşallah ne güzel kilo almışlar,rabbim kolaylıklar versin canım.
çok teşekkürler canım,amin,rabbim bu güzel duyguları en kısa zamanda sizlere de yaşatsın,annelik çok güzel,çok özel.canım geçmiş olsun allah beterinden korusun...
anne yüreği için kim ne derse desin dayanamıyor değil mi ??
allah sizide bebişinizide korusun bidaha birbirinizden ayırmasın inş
kızlar topik gene sessizliğe bürünmüş. ahu doğurdun da haberim mi yok kız
oya sen ne yaptın?
cici hala çalışıyormusun
baharım nerdesin kuzum
fiyonkum makarnam topiğin neşesi sen nerdesin
flazky2003 tedaviye ne zaman başlayacaksın seni merakla bekliyorum.
topiğin diğer güzide elemanları sizi merak ediyoruz.
canımmm benimmmmm sağol merak etmişsinn bizi topikk evt sessizleşti yinee bizde arkadaşların haberleriyle seviniyoruz.bi taraftan.
bugün umut egenin doğumu yarında cydkrbs nin doğumu olucak bebişlerine kavuşacaklarrrrrr
hayırlı haberlerini bekliyorummmmmmm
darısı sizlerin başına cnmm az kaldıı çoğunuzun doğumlarıııı..rabbim sağ sağlim kuçağınıza almayı nasip eder inş.:26::26:
bende en kısa zamanda inş başlıycamm cnmm.bekliyorum heeyecan ve korkuylaaaa
başalangıç zamanları hep oluyor o korkular bu sefer dondurmadan taze embriyo ile dene. hatta 3. gün embriyosu olsun. olacak olduktan sonra 3 5 gğn farketmiyor. kalan yumiler de dondurulur. inşallah ben Allah'tan sizin adınıza umutluyum
umutegeden haberim vardı ama cydkrlbs den haberim yoktu. bebişler sağlıkla gelsinler inşallah. bizim daha günümüze var. daha hastane çantam hazır değil. bebişin odası hazır değil
kızlar topik gene sessizliğe bürünmüş. ahu doğurdun da haberim mi yok kız
oya sen ne yaptın?
cici hala çalışıyormusun
baharım nerdesin kuzum
fiyonkum makarnam topiğin neşesi sen nerdesin
flazky2003 tedaviye ne zaman başlayacaksın seni merakla bekliyorum.
topiğin diğer güzide elemanları sizi merak ediyoruz.
evett ruvoşşş doğurdummmmm ellerinden öpmeye getirecem oğuluşaka kız. bugün kontrolüm var. Bakalım birazdan gidiyorum kısmetse. Geçen haftaki kontrolde biliyorsun çok umutluydum belki doğum olur diye ama doktorcuğum herşey yolunda bekleyecez demişti. Bu haftada herşey aynı gibi geliyor bana sanırım bugünde doğum ile ilgiili bi şey olmayacak. Doktordan gelince yazarım yine neler olup bittiğini..
Zaten 2 gün önce bebeğin hareketleri çok azaldı diye korkmuştum, eşim eve gelince onunla paylaşmıştım bebek eşim konuşunca uyanırdı uyanmadı, petibör ( diyette serbest tek tatlı) yiyince uyanırdı uyanmadı en son çare gecenin bir buçuğunda eşimle arabaya binelim 2 tur atalım dedik çünkü arabaya binincede uyanıyordu yine uyanmadı bizi bir korku aldı hemen acile gittik. Çok şükür herşey yolundaymış tek sıkıntı oğlumuzun kıpırdayacak yeri kalmamış. O gece beni nst ye yine bağladılar. Nöbetçi doktor muayene etti suyu seli herşeyi normal dedi. Üzerinden 2 gün geçti o yüzden dedim bugün herşey aynı gibi geliyor diye. Hakkımızda hayırlısı artık
bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün
Gözü aydın ....Hayırlı olsunnn..demek kavuşmuşş umutege kaanına ..
Maaşallah kilosuda iyi kuzunun
Güle güle iyi günlerde büyütsün bebeğini..Rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür nasip etsin inşalllah..:26:
darısı siz hamişlerin ve bizlerin başınaaaa
sağol ruveydacımmmmmmmm haber verdiğin için..
bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün
darısı inşallah hepimizin başına canım benim.
fellik fellik geziyorum( sanal alemde ) ordan duydum.
dışarı çıkamıyorum canım arkadaşım. sağ bacağım benim biraz zayıf hepten sürahi hanıma bağladım olayı
eve tıkandım kaldım yürüyemiyorum. ben de vaktimi nette sizlerle geçiriyorum.
aminnnnnnn cnmm..
ahh cnmm demek artıkk çok yürüyemediğin için ee ne yapcan otur otur sıkılırsınn takıllıyosun kk ya
sayende haberleri öğreniyoruzz..sende mutkaka haber ver bize doğum yapınca merak ederiz..:18::18:
15 nisandı dimi doğum inş..
öyleyse 19 günün varr doğum çantasınıda hazırlarsınn eğer hazırsa koyacakların ne olcak yaparsınn. cnmm
yanına gelecek kimse varmı pekiii..sana yardım edecek.
bu arada bende ahunisa ve oyayı merak ediyodum ahu haber verdi oya ne yaptı acaba:44:.
evet canım benim doğum tarihim nasipse 15 nisan. çantam hazır değil. daha doğrusu bir çoğu hazırda çantada değil orda burda. bugün yaparım yarın yaparım diye erteliyorum. nasıl olsa daha günüm var diyorum da bu bebişlere pek akıl sır ermiyor hani ansızın yakalarsa o zaman ne yaparım bilmiyorum.
yanımda kayınvalidem olacak. ablam avrupa yakasında oturuyor, ayrıca çalışıyor sadece doğumun olduğu gün gelebilir gece kalamaz. biz kayınvalideye talimiz
oyadan ses çıkmadı. o zaman seslenelim ses bir iki oya duyuyormusun bizi
hazırlarsın cnm yaa
inş senin kuzucukta zamanında gelirr..
hmm kayıvalideye kaldın demekolsun cnm kendini toparlayana kadar en azından yardımcı olur..
sen bu arada anadolu yakasında oturuyodun dimi .doğum hangi hastanede olucaktıı.
evt oyaa nerdesin haber verrrrrrrrr neler oluyoooooooooo
inşallah canım.
benim kayınvalide saolsun bana çok yardımcı hakkını yiyemem.
hamileliğimin başından beri destek. bebeği heyecanla bekliyorlar.
ben anadolu yakasında oturuyorum canım. üsküdardayım.
doğumda kısmetse göztepe medical park hastanesinde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?