Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba bayanlar nasılsınız kızıma kavuşmaya az kaldı nasipse 28 marta geliyor canım benim dualarınızı eksik etmeyin.RABBİM hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

merhaba bayanlar nasılsınız kızıma kavuşmaya az kaldı nasipse 28 marta geliyor canım benim dualarınızı eksik etmeyin.RABBİM hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

slm kızlar bizim günümüz belli oldu 27 mart büyük buluşmanın günü
arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun inşallah çok güzel bir doğum geçirirsiniz,yavrularınıza kavuşursunuz sağlıcakla.
çok geçmiş olsun canım,kendine dikkat et.
maşallah ne güzel kilo almışlar,rabbim kolaylıklar versin canım.

canım geçmiş olsun allah beterinden korusun...
anne yüreği için kim ne derse desin dayanamıyor değil mi ??
allah sizide bebişinizide korusun bidaha birbirinizden ayırmasın inş
çok teşekkürler canım,amin,rabbim bu güzel duyguları en kısa zamanda sizlere de yaşatsın,annelik çok güzel,çok özel.

kızlar topik gene sessizliğe bürünmüş. ahu doğurdun da haberim mi yok kız
oya sen ne yaptın?
cici hala çalışıyormusun
baharım nerdesin kuzum
fiyonkum makarnam topiğin neşesi sen nerdesin
flazky2003 tedaviye ne zaman başlayacaksın seni merakla bekliyorum.
topiğin diğer güzide elemanları sizi merak ediyoruz.

canımmm benimmmmm sağol merak etmişsinn bizi topikk evt sessizleşti yinee bizde arkadaşların haberleriyle seviniyoruz.bi taraftan.
bugün umut egenin doğumu yarında cydkrbs nin doğumu olucak 29' undada eedaaa nın doğumuu var bebişlerine kavuşacaklarrrrrr
hayırlı haberlerini bekliyorummmmmmm
darısı sizlerin başına cnmm az kaldıı çoğunuzun doğumlarıııı..rabbim sağ sağlim kuçağınıza almayı nasip eder inş.:26::26:
bende en kısa zamanda inş başlıycamm cnmm.bekliyorum heeyecan ve korkuylaaaa

Son düzenleme:

başalangıç zamanları hep oluyor o korkular bu sefer dondurmadan taze embriyo ile dene. hatta 3. gün embriyosu olsun. olacak olduktan sonra 3 5 gğn farketmiyor. kalan yumiler de dondurulur. inşallah ben Allah'tan sizin adınıza umutluyum

umutegeden haberim vardı ama cydkrlbs den haberim yoktu. bebişler sağlıkla gelsinler inşallah. bizim daha günümüze var. daha hastane çantam hazır değil. bebişin odası hazır değil

evt cnm maalesef oluyoo..elde değil korkmamak her seferinde aynı üzüntüyü yaşamak..
bende öyle istiyorum aslında taze embriyo ama bakalım bi sorun olmazsa..
geçen tedavide mecburen ertelemişti doktorum o yüzden donmuş oldu..bide donmuşların şansı yüksek derler.benimki 5. gün embriyosuydu 2 side ama nasip olmayınca olmuyo
sağol cnmm benim... sizin desteğiniz dualarınız sayesinde inş bizde hamişş oluruz..
evt cnm cydkrbs yarınmışşş ..sonrada eedaa 'nın sırayla ne güzel doğum haberlerinii..alıyoruz arkadaşların

evett ruvoşşş doğurdummmmm ellerinden öpmeye getirecem oğulu şaka kız. bugün kontrolüm var. Bakalım birazdan gidiyorum kısmetse. Geçen haftaki kontrolde biliyorsun çok umutluydum belki doğum olur diye ama doktorcuğum herşey yolunda bekleyecez demişti. Bu haftada herşey aynı gibi geliyor bana sanırım bugünde doğum ile ilgiili bi şey olmayacak. Doktordan gelince yazarım yine neler olup bittiğini..

Zaten 2 gün önce bebeğin hareketleri çok azaldı diye korkmuştum, eşim eve gelince onunla paylaşmıştım bebek eşim konuşunca uyanırdı uyanmadı, petibör ( diyette serbest tek tatlı) yiyince uyanırdı uyanmadı en son çare gecenin bir buçuğunda eşimle arabaya binelim 2 tur atalım dedik çünkü arabaya binincede uyanıyordu yine uyanmadı bizi bir korku aldı hemen acile gittik. Çok şükür herşey yolundaymış tek sıkıntı oğlumuzun kıpırdayacak yeri kalmamış. O gece beni nst ye yine bağladılar. Nöbetçi doktor muayene etti suyu seli herşeyi normal dedi. Üzerinden 2 gün geçti o yüzden dedim bugün herşey aynı gibi geliyor diye. Hakkımızda hayırlısı artık

doğrdum diye yazınca ahah didim. yüreğim ağzıma geldi. beni yalnız bırakma gününü bekle sağlıkla inşallah bebişine de sağlıkla kavuşursun inşallah.
sen oğlanı iyi besledin bak çocuğun hareket edecek alanı kalmadı
benim sıska oğlan bu aralar kasık bölgemde kımıldamaya çalışıyor. şaka maka benim karnım çok büyümedi ama ben de farkediyorum bebeğin alanı daraldı.
beni habersiz bırakma ahum meraktan çatlarım yani

bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün

bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün

Gözü aydın ....Hayırlı olsunnn..demek kavuşmuşş umutege kaanına ..
Maaşallah kilosuda iyi kuzunun
Güle güle iyi günlerde büyütsün bebeğini..Rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür nasip etsin inşalllah..:26:
darısı siz hamişlerin ve bizlerin başınaaaa
sağol ruveydacımmmmmmmm haber verdiğin için..

darısı inşallah hepimizin başına canım benim.
fellik fellik geziyorum ( sanal alemde ) ordan duydum.
dışarı çıkamıyorum canım arkadaşım. sağ bacağım benim biraz zayıf hepten sürahi hanıma bağladım olayı
eve tıkandım kaldım yürüyemiyorum. ben de vaktimi nette sizlerle geçiriyorum.

aminnnnnnn cnmm..
ahh cnmm demek artıkk çok yürüyemediğin için ee ne yapcan otur otur sıkılırsınn takıllıyosun kk ya
sayende haberleri öğreniyoruzz..sende mutkaka haber ver bize doğum yapınca merak ederiz..:18::18:
15 nisandı dimi doğum inş..
öyleyse 19 günün varr doğum çantasınıda hazırlarsınn eğer hazırsa koyacakların ne olcak yaparsınn. cnmm
yanına gelecek kimse varmı pekiii..sana yardım edecek.
bu arada bende ahunisa ve oyayı merak ediyodum ahu haber verdi oya ne yaptı acaba:44:.

evet canım benim doğum tarihim nasipse 15 nisan. çantam hazır değil. daha doğrusu bir çoğu hazırda çantada değil orda burda. bugün yaparım yarın yaparım diye erteliyorum. nasıl olsa daha günüm var diyorum da bu bebişlere pek akıl sır ermiyor hani ansızın yakalarsa o zaman ne yaparım bilmiyorum.
yanımda kayınvalidem olacak. ablam avrupa yakasında oturuyor, ayrıca çalışıyor sadece doğumun olduğu gün gelebilir gece kalamaz. biz kayınvalideye talimiz

oyadan ses çıkmadı. o zaman seslenelim ses bir iki oya duyuyormusun bizi

hazırlarsın cnm yaa
inş senin kuzucukta zamanında gelirr..
hmm kayıvalideye kaldın demek olsun cnm kendini toparlayana kadar en azından yardımcı olur..
sen bu arada anadolu yakasında oturuyodun dimi .doğum hangi hastanede olucaktıı.

evt oyaa nerdesin haber verrrrrrrrr neler oluyoooooooooo

inşallah canım.
benim kayınvalide saolsun bana çok yardımcı hakkını yiyemem.
hamileliğimin başından beri destek. bebeği heyecanla bekliyorlar.
ben anadolu yakasında oturuyorum canım. üsküdardayım.
doğumda kısmetse göztepe medical park hastanesinde olacak.

ne güzel cnm kayınvaliden destek sizee. Allah razı olsunn....
bende çekmeköyde oturuyorum..
geçen hafta üsküdardaydım..takı malzemelerimi bazen oraya gelip alıyorumm..
hmm medaikal park da olucak doğumm ..güzel hastane
bende bi ara hastanelerin doğum ücretlerini araştırıyodum o zaman bakmıştım orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…