ne güzel cnm kayınvaliden destek sizee.Allah razı olsunn....
bende çekmeköyde oturuyorum..
geçen hafta üsküdardaydım..takı malzemelerimi bazen oraya gelip alıyorumm..
hmm medaikal park da olucak doğumm ..güzel hastane
bende bi ara hastanelerin doğum ücretlerini araştırıyodum o zaman bakmıştım orayada
bir daha ki gelişinde beklerim ben çarşıya yakın oturuyorum.
ben doktorumu hiç değiştirmedim. tüp bebek doktoruma gidiyorum hala doğumu da kısmetse o yapacak.
hastane fiyatı biraz tuzlu benimki daha tuzlu. prof parası ödüyorum. ama sağlıkla gelsin de para bir şekilde hallolunur
inşallah cnmm ..kısmet olursa gelirimm..
gelemesemde hastaneye gelirimm ne olcakk
bende hamiş olursam ..bi süre tüp bebek doktoruma devam etmek istiyorum.
sonrada ya medical park yada erdem hastanesi var aklımdaa ..tabi o günleri görürsemm
bi ara bakmıştım fiyatlarada gerçekten çokk uçuk yabu ne dedimm..sen ne kadar ödüyeceksinn cnmm.
kontrollere ne kadar ödüyosunn..
gerçektende öyle ama sağlıkla olsunda zatendavilere dünya para harcanıyoo..ne olcak doğumada harcanır.
.
Doğuran annelerrrr foto ekleyin ama( kızlar topigimiz ne kadar sessiz kaldı . Bende artık sizlere bakmak icin geliyorum tup bölümüne . Güzel haberlerinizi aldıkca seviniyorum . Dogum bekleyenlere Rabbim yardım etsin insl . Bizim gibi uğraşanlara da tez zamanda göndersin mucizelerimizi :))
Kizlar uzun bir sürenin ardindan sonra geldim tabbbi oglusumla birlikteee evet cok anii oldu haber dahi veremedim ama tam 10 gündür hastanedeydim bacagim icin gitmistim dogum icin degil vucudumdaki yüksek drecedeki intihaplamadan dolayi aniden sancilanmalar oldu ben anlamadim normaldir diye düsündüm meyerse suyumda azar azar geliyormus ayin 23. de aksam saat 10 civari sidetli sancilanmadan dolay beni dogum yerine götürdüle nst ye koydular acilmam varmis sicak suya girmek istedim ciktiktan sonrada 5 santim olmustu sancilaanmadan önce bana kan sulandiri vurmuslardi ondan dolayi anestesi igneside yapilamadi o sancilari uyusmadan cektim sona dogruda suni sanci verdiler gece ayin 24. saat 2. 59 gece bebeyim dogdu toplam bes saat sürdü agir sancilar bebeyimin kilosu 3.720 boy 51cm Rabbim bu mutlulugu herkese tatirsin insallah... evet kizlar resim koyucamda pek yapamiyorum gibi...
Kizlar uzun bir sürenin ardindan sonra geldim tabbbi oglusumla birlikteee evet cok anii oldu haber dahi veremedim ama tam 10 gündür hastanedeydim bacagim icin gitmistim dogum icin degil vucudumdaki yüksek drecedeki intihaplamadan dolayi aniden sancilanmalar oldu ben anlamadim normaldir diye düsündüm meyerse suyumda azar azar geliyormus ayin 23. de aksam saat 10 civari sidetli sancilanmadan dolay beni dogum yerine götürdüle nst ye koydular acilmam varmis sicak suya girmek istedim ciktiktan sonrada 5 santim olmustu sancilaanmadan önce bana kan sulandiri vurmuslardi ondan dolayi anestesi igneside yapilamadi o sancilari uyusmadan cektim sona dogruda suni sanci verdiler gece ayin 24. saat 2. 59 gece bebeyim dogdu toplam bes saat sürdü agir sancilar bebeyimin kilosu 3.720 boy 51cm Rabbim bu mutlulugu herkese tatirsin insallah... evet kizlar resim koyucamda pek yapamiyorum gibi...
evet asel_k topik çok sessizleşti. kimse uğramıyor. bizim daha günümüz çok olduğu için hep netteyim bu aralar.
inşallah bizde sizin güzel haberlerinizi alırız canım.
oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doğurdunmu kııııııııız ayyy inanamıyorum ne tuhaf oldum okuyunca... canım benim oğluna kavuşmuşsun çok sevindim senin adına, dediğim gibi bi o kadar da tuhaf oldum.. Neden tuhaf oldum çünkü başından beri birbirimizin hikayesini biliyoruz, birbirimize yol arkadaşlığı yaptık ya ondan herhalde. Rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah. Darısı başımıza olsun. Bende sabırsızlıkla bekliyorum..
Umutegecim canım benim seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim senin bebeğinede sağlıkla mutlulukla analı babalı büyümeyi nasip etsin....
Ruvoşcummmmm ben daha doğuramadım. En son seninle görüşmemizden sonra kontrole gittim yine nst falan herşey normal evime döndüm. Aynı gece tansiyonum çok yükseldi ve belim kopacak şekilde ağrımaya başladı tamam dedim herhalde bu gece doğururum ama oğlumuzun gelmeye niyeti yok yine herşey normale dönünce evimize döndük. Tam 15 günümüz kaldı artık ne olacak bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.
çok teşekkür ederiz teyzesi
allah hepinize nasip etsin inşallah doğumda hepiniz için dua edicemm
darısı inşallah hepimizin başına canım benim.
Fellik fellik geziyorum( sanal alemde ) ordan duydum.
Dışarı çıkamıyorum canım arkadaşım. Sağ bacağım benim biraz zayıf hepten sürahi hanıma bağladım olayı
Eve tıkandım kaldım yürüyemiyorum. Ben de vaktimi nette sizlerle geçiriyorum.
kızlar demek geldi bebişler bende giriorum kimse yok canlarım çok sevindim artık geri sayım başladı rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende sabırsızlanıyorum yavrumu kucağıma almak istiyommmmm
bıtanem sen nasılsın
surahi hanım hu huuuuuuu ben geldım yahu hayıflanıp duruyosunuz ben üstuste kac gun arayla gırdım baktım kımse yok cıkıyordum.ben gırmeyıncede masallah topık almıs yurumus.canım benım saka maka sıra sana geldı ohhhh hadı cabuk dogurda bebıs sevek azıcık.buarada azıcık dısarı cık yuruyus yap tatlım boyle yatarak olmazkı tabı doktorun yasaklamadıysa opuldunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?