canım senin bebişte 1 hafta 10 gün içinde gelecek. senin de çok az kaldı. sağlıkla kavuş yavruna bizi habersiz bırakma. en sona kaldım. bütün topik doğurdu nerdeyse. son günler beklemek çok zormuş. dışarıda çıkıp gezemiyorum ya evde zaman geçmek bilmiyor. ben de kendimi uykuya verdim. nerdeyse bütün yılın uykusunu uyuyacağım şu 16 günde.
Kizlar uzun bir sürenin ardindan sonra geldim tabbbi oglusumla birlikteee evet cok anii oldu haber dahi veremedim ama tam 10 gündür hastanedeydim bacagim icin gitmistim dogum icin degil vucudumdaki yüksek drecedeki intihaplamadan dolayi aniden sancilanmalar oldu ben anlamadim normaldir diye düsündüm meyerse suyumda azar azar geliyormus ayin 23. de aksam saat 10 civari sidetli sancilanmadan dolay beni dogum yerine götürdüle nst ye koydular acilmam varmis sicak suya girmek istedim ciktiktan sonrada 5 santim olmustu sancilaanmadan önce bana kan sulandiri vurmuslardi ondan dolayi anestesi igneside yapilamadi o sancilari uyusmadan cektim sona dogruda suni sanci verdiler gece ayin 24. saat 2. 59 gece bebeyim dogdu toplam bes saat sürdü agir sancilar bebeyimin kilosu 3.720 boy 51cm Rabbim bu mutlulugu herkese tatirsin insallah... evet kizlar resim koyucamda pek yapamiyorum gibi...
bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün
ruveyda bende senin gibi düşünüyorum. Sanki hamileliğimin ilk 8 ayı su gibi geçti gitti ama son ay durdu, geçmek bilmiyor. Bende eşimle konuştum evde tek kalmak istemiyorum korkuyorum ve zaman geçmiyor dedim, eşimde her sabah aynı semtte oturan anneme beni bırakıyor akşam geliyor alıyor. Bütün gün annemlerde gelen giden derken zaman çabuk geçiyor yoksa evde kafayı yiyecektim. Bugün evimde kaldım çünkü evde çamaşır falan birikti malum hafta içi hiç bir iş yapmadım çünkü. Annemlerde net olmadığından internete giremiyorum. Bugün bir fırsat buldum size yazayım dedim. Bu arada dediğin gibi doktorumda bu hafta gibi bi şeyler olabilir dikkatli ol dedi.ayyy çok heyecanlanıyorum böyle sözleri duyunca
canim beni merak etmissin cok sag ol inan dogum yaptim ama agrilara henüz daha care bulamadik oda zamanla gecer insallah allahbu mutltlulugu hepinize nasip etsin insallah...Gözün aydın tatlımmmmmm
merak ediyoduk seniiiiiiii:18::18:
oğluşuna kavuşmuşsunnnnnnnnn
Maaşşalh kilosuda boyuda iyi
Allah analı babalı büyütsün...hayırlı sağlıklı evlat olsunn inş.:26:
darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşların başınaa....:
sagol tatlim insallah sizde bebislerinizi kucaginiza alicaksiniz cok az bi zaman kaldi....bak benimki 3 hafta önce geldi.....kızlar demek geldi bebişler bende giriorum kimse yok canlarım çok sevindim artık geri sayım başladı rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende sabırsızlanıyorum yavrumu kucağıma almak istiyommmmm
ruvosum cok sagol evet senin saka gercek oldu ama iyi oldu darisi sizin basiniza......anah oya ben şeka maka derken sahiden doğmuş Asil
maşallah canımAllah analı babalı büyütsün inşallah.
kilosu boyu hepsi süper
kesin ahuda doğurdu ondan da ses çıkmıyor.
aselcigim cok sagol iyi dilegin icin Rabbim isteyen hekese versin dileyini.....Oya cok tebrik ederim sağlıkla büyüt bebeğini insl canım .
canim benim bende senin yazdiklarini okiynca cok tuaf oldumoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doğurdunmu kııııııııız ayyy inanamıyorum ne tuhaf oldum okuyunca... canım benim oğluna kavuşmuşsun çok sevindim senin adına, dediğim gibi bi o kadar da tuhaf oldum.. Neden tuhaf oldum çünkü başından beri birbirimizin hikayesini biliyoruz, birbirimize yol arkadaşlığı yaptık ya ondan herhalde. Rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah. Darısı başımıza olsun. Bende sabırsızlıkla bekliyorum..
evet cok sey yasadim sona dogru hamileliyim cok zor gecti sikayet etmek istemiyorum ama allah herkese kolay hamilelik ve dogumlar nasip etsin....gözün aydın tatlım bebıse kavusmussun canım benım neler yasamısın kıayamam ben sıze.en ksa zamanda bebısın fotolarını ıstıyoruz tabıkı sen dınlendıkten sonra opuldun.ALLAHA EMANET OLUN
amin hepimizinkini denizfenerim...cok sagoll..umutege ve oya tebrikler kızlar,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin.
sagol tatlim ahum banada tuaf geliyo hala bu benim böyle icimdemiydi diye insallah sende en kisa zamanda kavusucan emrecige....maşallahh sübhanallah maşallah barekallah
Allahım nazarlardan korusun, analı babalı büyütsün... darısı başımıza olsun.. kız oya şimdi düşündümde benim oğluşumda içimde böyle bi şey dimi ?ayy heyecanlandım vallahi
ruvos tatli ama bi okadarda sinirli allahim diyorum bu benim icimde nerden ögrendi böyle siniri mameylen kavga ediyor resmen:)) zar zor veriyorum..maşallah barekallah oya. çok tatlııııı
canım yatağının başındaki peluş ayıları kaldır kuzuma zararlı
Maaşşalah sübhanallahhhhh
ne datlusunn sen surata bakkkkk yerimm seniiiiiiiii
güle güle büyüt bebeğini cnmm.rabbim bağışlasınnnnnnn
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inş..
hadi diğer arkadaşlardanda foto bekliyoruz çok güzel oluyo ya böylee
Darısı bizlerin başınaaarabbim bizlerede nasip eder inş. .
siz şimdi bebişleri büyütün bizlerde inş. seneye koyarız fotolarımızıı:26::26::26:
slm dostlarrrrr
doğum yapan arkadaşalr hayırlı uğurlu olsunn maşşalllh tüm kuzularımıza.geçmişe bakamadım tam. müjde vermek için girdim
MELEK NAZ ıımızı kucağımıza aldık çok şükür dünden beri evimizdeyiz .bambaşka bi duyguymuş.hiç bi acımı hissetmiom kucağımdayken.Allahım herkese tattırsın inşallhhhh
slm dostlarrrrr
doğum yapan arkadaşalr hayırlı uğurlu olsunn maşşalllh tüm kuzularımıza.geçmişe bakamadım tam. müjde vermek için girdim
MELEK NAZ ıımızı kucağımıza aldık çok şükür dünden beri evimizdeyiz .bambaşka bi duyguymuş.hiç bi acımı hissetmiom kucağımdayken.Allahım herkese tattırsın inşallhhhh
maşallah
hilbur coook tatli.......masallah....dr bana cuma dogum demisti ama kontrolde karar degistirdi...bu cumayi bekliyecez herhalde .....sabirsizlikla bekliyoruz bakalim. bu cuma 36+3 olacaklar yogun bakima girmez insallah cadilarim...o kadar hareketliler ki. sanki ayaklari karnimdan cikacak:)))) hilbur senin karnindayken daha yaramaz olan gercekten dogunca daha mi yaramaz oldu,bi de uyku duzenleri de karnindakilerle uyumlu mu oldu????
merhaba bayanlar nasılsınız kızıma kavuşmaya az kaldı nasipse 28 marta geliyor canım benim dualarınızı eksik etmeyin.RABBİM hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün
Kizlar uzun bir sürenin ardindan sonra geldim tabbbi oglusumla birlikteee evet cok anii oldu haber dahi veremedim ama tam 10 gündür hastanedeydim bacagim icin gitmistim dogum icin degil vucudumdaki yüksek drecedeki intihaplamadan dolayi aniden sancilanmalar oldu ben anlamadim normaldir diye düsündüm meyerse suyumda azar azar geliyormus ayin 23. de aksam saat 10 civari sidetli sancilanmadan dolay beni dogum yerine götürdüle nst ye koydular acilmam varmis sicak suya girmek istedim ciktiktan sonrada 5 santim olmustu sancilaanmadan önce bana kan sulandiri vurmuslardi ondan dolayi anestesi igneside yapilamadi o sancilari uyusmadan cektim sona dogruda suni sanci verdiler gece ayin 24. saat 2. 59 gece bebeyim dogdu toplam bes saat sürdü agir sancilar bebeyimin kilosu 3.720 boy 51cm Rabbim bu mutlulugu herkese tatirsin insallah... evet kizlar resim koyucamda pek yapamiyorum gibi...
slm dostlarrrrr
kızlar topik gene sessizliğe bürünmüş. ahu doğurdun da haberim mi yok kız
oya sen ne yaptın?
cici hala çalışıyormusun
baharım nerdesin kuzum
fiyonkum makarnam topiğin neşesi sen nerdesin
flazky2003 tedaviye ne zaman başlayacaksın seni merakla bekliyorum.
topiğin diğer güzide elemanları sizi merak ediyoruz.
canım benimmmmmm kusura bakma biraz ayrı düştüm topiğimizden :26:
biliyorsun ben topikten ayrı kalmazdım ama bazı sıkıntılar vardı başımızda...
görümcem nişanlısına kaçtı geçen perşembe hemde çocuk mayıs başında askere gidecek
şaşkın kendi kendine yaptı...
eşimin babası görümcem doğmadan 4 ay önce ölmüştü...
yani görümcem babasını hiç görmedi evin en büyük erkek çocuğu eşim...
herşeyle o ilgilenir...
seviyorum dedi verdiler kız isteme söz herşey oldu askerden sonrada evleneceklerdi...
bi duyduk şok olduk tabi eşim perişan oldu zaten verdik niye kaçtı diye...
en kötüsüde çocuk 15 ay yok neyapacak eşinin evinde bilmem :26:
bu hafta içi nikahı oldu aslında bizde gidecektik ama sonra eşimin içinden gelmedi gitmedik...
düğün yaparlarsa gidicez bakalım
anlayacağın sıkıntılı bi hafta geçirdik okulda 23 nisan çalışmaları yapıyoruz eve yorgun geliyorum...
sonra bide kocişimi teselli etmeye çalışıyorum topiğe girme fırsatı bulamadım...
yoksa ben sizi bırakmam tatlım
bi girdim bisürü güzel haber aldım darısı diğer hamişlerin ve hamiş adaylarının başına inş
hepinizi çok seviyorum canlar görüşmek üzere
slm dostlarrrrr
canım benimmmmmm kusura bakma biraz ayrı düştüm topiğimizden :26:
biliyorsun ben topikten ayrı kalmazdım ama bazı sıkıntılar vardı başımızda...
görümcem nişanlısına kaçtı geçen perşembe hemde çocuk mayıs başında askere gidecek
şaşkın kendi kendine yaptı...
eşimin babası görümcem doğmadan 4 ay önce ölmüştü...
yani görümcem babasını hiç görmedi evin en büyük erkek çocuğu eşim...
herşeyle o ilgilenir...
seviyorum dedi verdiler kız isteme söz herşey oldu askerden sonrada evleneceklerdi...
bi duyduk şok olduk tabi eşim perişan oldu zaten verdik niye kaçtı diye...
en kötüsüde çocuk 15 ay yok neyapacak eşinin evinde bilmem :26:
bu hafta içi nikahı oldu aslında bizde gidecektik ama sonra eşimin içinden gelmedi gitmedik...
düğün yaparlarsa gidicez bakalım
anlayacağın sıkıntılı bi hafta geçirdik okulda 23 nisan çalışmaları yapıyoruz eve yorgun geliyorum...
sonra bide kocişimi teselli etmeye çalışıyorum topiğe girme fırsatı bulamadım...
yoksa ben sizi bırakmam tatlım
bi girdim bisürü güzel haber aldım darısı diğer hamişlerin ve hamiş adaylarının başına inş
hepinizi çok seviyorum canlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?