Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım hayırlı olsunn

ee teyzelerine foto yokmu ?

çirkinn çirkinnn

hayırlı olsun bitanemm

ne güzell herkes başladı teker teker yavrularını kucagına almaya ne mutlu bizee

gözün aydın canım
rabbim ömür boyu yavrunuzu size bağışlasın hayırlı bir hayatı olsun

merhaba kızlar hepinize çok teşekkür ediyorummm

doğumumda her an tedavisi süren arkadaşlara dua ettim.teker teker bu duyguları hep beraber yaşayalım die.ALLAHIM herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin.... resim eklemeyi bilmiyorum bi bakınim becerebilirsem kızımı görücüye çıkarim bakalım....:):)

kızlar kimler kaçıncı haftada yaptı ki dogumunuu karıştırdım herkesi

canim sanada hayirli ugurlu olsun kizimiz ismiyle büyüsün insallah...
maşallah tosuna nasılda çirkin o yanakları ısırım ben ağzımın suyu aktı resmen bide gözünü kısıp bakmış resmen poz vermiş pisss
sagol canim evet bizimki bana cekmis bu yönden bakis yönünden bide bi kas kaldiriyo arada)
sagol baharim benim iyi dileklerin icin sizlerindde bebislerini görmeye az kaldi herzaman dualarimizdasiniz. tüm bebeklerimizi Rabbim korusun...
canım hayırlı olsunn

ee teyzelerine foto yokmu ?

çirkinn çirkinnn

hayırlı olsun bitanemm

ne güzell herkes başladı teker teker yavrularını kucagına almaya ne mutlu bizee
cicisim cok sagol sanada az kaldi yavrunu kucagina alicaksin yakinda...geri sayim basladi
Maaşşalah sübhanallahhhhh
ne kadar tatlısın sen öle
rabbim seni ailene bağışlasın hayırlı ömür nasip etsin

sagol tatlim Rabbim herkesin bebisine uzun ömürler versin

canım benim geçmiş olsun,zor bir durum bu günlerde geçer inşallah sonra tekrar bir araya gelirsiniz unutursunuz olanları,
maşallah barekallah,çok tatlııııı
Eki Görüntüle 674125
işte benim küçük meleğim teyzelerine poz veriyor...
ay ay ay kızımız da pek nazlı poz vermiş,yerim seniiiAllah bağışlasın canım gözünüz aydın.

bu güzel haberleri aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki hepsi için ayrı ayrı şükrediyorum rabbime,9 ay önce transfer haberlerimizi test sonuçlarımızı paylaşırken şimdi bebişlerin resimlerini paylaşıyoruz ne güzel,rabbim nelere kadir,darısı diğer arkadaşlarımızın başına,inşallah sizlerden de güzel haberler bekliyoruz kızlar,dualarımızdasınız.

Eki Görüntüle 674125
ayyyyyyyy çatlıycam şimdi ısırmak istiyom ben bunlarıı canım henüz benim oğluşum doğmadı ama ben yine gelin bakıyom hem kadının büyüğü makbuldür çekip çevirir bizim oğlanı uzun lafın kısası kızına talibimçok şirin maşallah darısı başıma bizimkide gelsin dünyaya allahın izniyle damadını gör ona göre cevap verirsin..allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah sübhanallah

merhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..

huu kız doğurdun mu:18::18:

yok kız daha doğuramadım, bu oğlan koç burcu inatçı işte tam vaktini doldurmadan gelmeyecek herhalde. Bugün guatr için kan vermeye gitmiştim, gitmişken doktorumada görüneyim dedim asıl kontrol günüm yarındı. Doktorum yine nst istedi sonra ultrasonda baktı, sancılarımın ve kasılmalarımın başladığını bugün yarın doğum olacağını söyledi. Böyle söyleyince çok heyecanlandım. Zaten bu hafta ufak ufak sancılarım kasılmalarım oldu. Bakalım belki önümüzdeki günlerde bende Allah ın izniyle bebişime kavuşurum.

Ayrıca şöyle bir durum var eşimle bir türlü fotoğraf konusunda anlaşamıyoruz, burada oğlumun fotoğrafını yayınlayacağımı herkesin yayınladığını söyledim hatta oya nın tontiş oğlunu gösterdim fakat kendisi izin vermiyor, eğer habersiz yayınlarsan hakkımı helal etmem falan diye olayı abartıyor. ((

canım benim tebrik ederim haırlı olsunn =)))

foto bekliyoruz sabırsızlıkla

Allah analı babalı büyütsün canım. darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.

ahucuğum hadi az kalmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah. benim eşimde aynı senin eşin gibi nete foto koyamazsın diyor adam.
maşallah senin kasılmaların sancıların başladıysa doktorun dediği gibi gelmesi çok yakındır. eğer yürüyebiliyorsan yürümeni tavsiye ederim. ben 200 mt ilerdeki markete bile zor gidiyorum malum bacaktan dolayı

Eki Görüntüle 674125

oyy oyy tatlımm benimm ..maaşallah sana rabbim nazarlardan saklasın seni..

Gözün aydın canımm hayırlı olsunn.
Allah analı babalı büyütsün..:26:
sende de foto bekliyoruzz en kısa zamanda ona göreeeee

slmmmm kizlarrr,,

masallah bebislerimiz cok tatlilarrrr
dogum yapan annelerr hepinizin gozu aydun olsun ALLAH anali babali buyutsun insALLAH

ALLAH herkese bu duyguyu tattirsin inSALLAHH,,resimlerde bile insanin ici eriyor

bende iyim cok sukur kizlarr,,cok sukur 11,haftayi geride biraktik,RABBIM saglicakal kucagimiza almayida nasip etsinn

canım benım sana da hayırlı doğumlar dılıyorum bır avazda pıtlat melegımızı.ayrıca kocan ıstemıyorsa foto yayınlama bızler alınmayız kuzum o da kendınce haklıdır.sen hele bır güzel haberımızı bıze ver rabbım senı ve evladını korusun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…