canım hayırlı olsunnslm dostlarrrrr
doğum yapan arkadaşalr hayırlı uğurlu olsunn maşşalllh tüm kuzularımıza.geçmişe bakamadım tam. müjde vermek için girdim
MELEK NAZ ıımızı kucağımıza aldık çok şükür dünden beri evimizdeyiz .bambaşka bi duyguymuş.hiç bi acımı hissetmiom kucağımdayken.Allahım herkese tattırsın inşallhhhh
çirkinn çirkinnn
slm dostlarrrrr
doğum yapan arkadaşalr hayırlı uğurlu olsunn maşşalllh tüm kuzularımıza.geçmişe bakamadım tam. müjde vermek için girdim
MELEK NAZ ıımızı kucağımıza aldık çok şükür dünden beri evimizdeyiz .bambaşka bi duyguymuş.hiç bi acımı hissetmiom kucağımdayken.Allahım herkese tattırsın inşallhhhh
Eki Görüntüle 674125
işte benim küçük meleğim teyzelerine poz veriyor...
canim sanada hayirli ugurlu olsun kizimiz ismiyle büyüsün insallah...slm dostlarrrrr
sagol canim evet bizimki bana cekmis bu yönden bakis yönünden bide bi kas kaldiriyo aradamaşallahtosuna nasılda çirkin o yanakları ısırım ben ağzımın suyu aktı resmen bide gözünü kısıp bakmış resmen poz vermiş pisss
sagol baharim benim iyi dileklerin icin sizlerindde bebislerini görmeye az kaldi herzaman dualarimizdasiniz. tüm bebeklerimizi Rabbim korusun...canım hoşgelmiş sefalar getirmiş prensinnnnnnnn
allah hayırlı uzun ömürler versin canım benim
biraz sıkıntı çekmişsin ama sonuç güzel şükürler olsun...
maşallah bebişinin kilosuda boyuda çok iyi
allah mutluluğunuzu daim etsin canım darısı bizlerin başına inş
aman da aman bu prens nasıl da yakışıklı böyleeeeeee
allah nazarlardan saklasın seniiiiiiii
cicisim cok sagol sanada az kaldi yavrunu kucagina alicaksin yakinda...geri sayim basladicanım hayırlı olsunn
ee teyzelerine foto yokmu ?
çirkinn çirkinnn
hayırlı olsun bitanemm
ne güzell herkes başladı teker teker yavrularını kucagına almaya ne mutlu bizee
Maaşşalah sübhanallahhhhh
ne kadar tatlısın sen öle
rabbim seni ailene bağışlasın hayırlı ömür nasip etsin
Eki Görüntüle 674125
canım benim geçmiş olsun,zor bir durum bu günlerde geçer inşallah sonra tekrar bir araya gelirsiniz unutursunuz olanları,canım benimmmmmm kusura bakma biraz ayrı düştüm topiğimizden :26:
biliyorsun ben topikten ayrı kalmazdım ama bazı sıkıntılar vardı başımızda...
görümcem nişanlısına kaçtı geçen perşembe hemde çocuk mayıs başında askere gidecek
şaşkın kendi kendine yaptı...
eşimin babası görümcem doğmadan 4 ay önce ölmüştü...
yani görümcem babasını hiç görmedi evin en büyük erkek çocuğu eşim...
herşeyle o ilgilenir...
seviyorum dedi verdiler kız isteme söz herşey oldu askerden sonrada evleneceklerdi...
bi duyduk şok olduk tabi eşim perişan oldu zaten verdik niye kaçtı diye...
en kötüsüde çocuk 15 ay yok neyapacak eşinin evinde bilmem :26:
bu hafta içi nikahı oldu aslında bizde gidecektik ama sonra eşimin içinden gelmedi gitmedik...
düğün yaparlarsa gidicez bakalım
anlayacağın sıkıntılı bi hafta geçirdik okulda 23 nisan çalışmaları yapıyoruz eve yorgun geliyorum...
sonra bide kocişimi teselli etmeye çalışıyorum topiğe girme fırsatı bulamadım...
yoksa ben sizi bırakmam tatlım
bi girdim bisürü güzel haber aldım darısı diğer hamişlerin ve hamiş adaylarının başına inş
hepinizi çok seviyorum canlar görüşmek üzere
maşallah barekallah,çok tatlııııı
ay ay ay kızımız da pek nazlı poz vermiş,yerim seniiiEki Görüntüle 674125
ayyyyyyyy çatlıycam şimdi ısırmak istiyom ben bunlarıı canım henüz benim oğluşum doğmadı ama ben yine gelin bakıyom hem kadının büyüğü makbuldür çekip çevirir bizim oğlanı uzun lafın kısası kızına talibimEki Görüntüle 674125
huu kız doğurdun mu:18::18:
merhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..
merhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..
yok kız daha doğuramadım, bu oğlan koç burcu inatçı işte tam vaktini doldurmadan gelmeyecek herhalde. Bugün guatr için kan vermeye gitmiştim, gitmişken doktorumada görüneyim dedim asıl kontrol günüm yarındı. Doktorum yine nst istedi sonra ultrasonda baktı, sancılarımın ve kasılmalarımın başladığını bugün yarın doğum olacağını söyledi. Böyle söyleyince çok heyecanlandım. Zaten bu hafta ufak ufak sancılarım kasılmalarım oldu. Bakalım belki önümüzdeki günlerde bende Allah ın izniyle bebişime kavuşurum.
Ayrıca şöyle bir durum var eşimle bir türlü fotoğraf konusunda anlaşamıyoruz, burada oğlumun fotoğrafını yayınlayacağımı herkesin yayınladığını söyledim hatta oya nın tontiş oğlunu gösterdim fakat kendisi izin vermiyor, eğer habersiz yayınlarsan hakkımı helal etmem falan diye olayı abartıyor.((
Eki Görüntüle 674125
Eki Görüntüle 674125
yok kız daha doğuramadım, bu oğlan koç burcu inatçı işte tam vaktini doldurmadan gelmeyecek herhalde. Bugün guatr için kan vermeye gitmiştim, gitmişken doktorumada görüneyim dedim asıl kontrol günüm yarındı. Doktorum yine nst istedi sonra ultrasonda baktı, sancılarımın ve kasılmalarımın başladığını bugün yarın doğum olacağını söyledi. Böyle söyleyince çok heyecanlandım. Zaten bu hafta ufak ufak sancılarım kasılmalarım oldu. Bakalım belki önümüzdeki günlerde bende Allah ın izniyle bebişime kavuşurum.
Ayrıca şöyle bir durum var eşimle bir türlü fotoğraf konusunda anlaşamıyoruz, burada oğlumun fotoğrafını yayınlayacağımı herkesin yayınladığını söyledim hatta oya nın tontiş oğlunu gösterdim fakat kendisi izin vermiyor, eğer habersiz yayınlarsan hakkımı helal etmem falan diye olayı abartıyor.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?