Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hanzademız gelmıs hosgelmıs maşallah ıkınızede ALLAHA EMANET OLUN CANIM.bızlerın duası sızlerle.sızlerınkınıde eksık etmeyın uzerımızden kocaman opuldun

Kardelencim canım sağolasın, güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve aminnn diyorum .. evet eşimin rızası olmadan yayınlayamam zaten. Doktorumuz bugün yarın doğurursun dedi ama hala tık yok

kızlar siz normal doğummu yapıyosunuz dr bana sezaryan dedi tüp bebekler sezaryanla olurmuş kıymetli oldukları için size dr mu dedi normal diye yoksa siz mi ısrar ettiniz

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah

Yazamadım çizemedim ama ay minik böcüklerimin resimlerini gördümmmmm.... kıyamam ben onlara nasılda güzeller ve yakışıklılar, Allah hepsini analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun güzel annelerim benim, kıymetli kuzularınızın kokularını koyun bi şişeye, koca dana olduklarında koklarsınız :) darısı kalanlarımızın başına inşallah...

Eki Görüntüle 674125
işte benim küçük meleğim teyzelerine poz veriyor...
maşallah rabbim nazarlardan saklasın hayırlı ömür nasip etsin
çirkinliğe baksen tüüü tüüü tüüüü
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

kızımız çok kıymetli teyzesi.oğlunu içgüveysi alabiliriz:)

şaka bi tarafa tüm çocuklarımız kıymetli ALLAH hepsine baht açıklığı versin güzel kaderleri olsun.hep mutlu günlerini görürüz inşallah

arkadaşlar hepinizin duaları ve güzel dilekleri için teşekkür ederim ..

2 gündür hastanedeydik kıslar.güzel meleğim sarılık oldu malesef.çok şükür değeri düştü evimize döndük.içim parçalandı o ışık tedavisinde iken.

sütüm gelmedi hala kıslar mama verioz kızıma.inşallah gelir mama ile beslemek istemiyorum kızımı.süt için önerileriniz varmı?

canım ben daha henüz doğurmadım ama süt emzirdikçe gelir diyorlar. 3 ya da 4 gün gelmemesi normalmiş. sen hastane de iken sütünü sağdırsaydın keşke. hastanede çok güçlü süt sağma makineleri var. bu hızlandırırdı sütün gelmesini. bir de komposto ve bol su için diyorlar. ben de bakalım ne olacak yaşayıp göreceğiz. sıkma canını sıkıntı yaptıkça ertelersin sütün gelmesini

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim az çok okudum yorumları MAŞAALLAH aramızda bebek sahibi olanlarda var Rabbim bizlerede nasip etsin.Sizlere sorum geçen yılın 6. ayında bizde kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdık malesef negatif sonuç aldık bu merkezden yaptırmak istemiyordum yorumlardan sonra kafam karıştı 3 yıl öncede ön görüşme olarak ankalyfa gitmiştik hala ararlar gelin diğe onlar kadar ilgilenmedi kayseri tüp bebek hastanesi çok kaarsızım yaptırsak nerde yaptıralım diye inşallah onlara kalmaz Rabbim verir de önerilerinizi bekliyorum.

tatlım aramıza hosgeldın.kayserıyle alakalı bır sey bılmıyorum ama eger yanlış anlamadıysam antalyadanda çağırılıyormuşsun ben antalyada oturuyorum cok güzel merkezlerı var gelırsen yardımcı olurum

Kardelencim canım sağolasın, güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve aminnn diyorum .. evet eşimin rızası olmadan yayınlayamam zaten. Doktorumuz bugün yarın doğurursun dedi ama hala tık yok

güzel haberlerını beklıyoruz canım

kız cadı nerelerdesın ceee deyıp kaçmışsın ozlenıyosun......... :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…