- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
merhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..
canım benım sana da hayırlı doğumlar dılıyorum bır avazda pıtlat melegımızı.ayrıca kocan ıstemıyorsa foto yayınlama bızler alınmayız kuzum o da kendınce haklıdır.sen hele bır güzel haberımızı bıze ver rabbım senı ve evladını korusun kuzum
merhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..
maşallah rabbim nazarlardan saklasınEki Görüntüle 674125
işte benim küçük meleğim teyzelerine poz veriyor...
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınmerhaba kızlar canım kızım hanzademi sağsağlim perşembe günü saat 15:18 kucağıma aldım mütiş bir duygu RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin.5 gündür hayatımda her bakışımda rabbime şükürler ediyorum hepimizin yavruları ALLAH EMANET..
ayyyyyyyy çatlıycam şimdi ısırmak istiyom ben bunlarıı canım henüz benim oğluşum doğmadı ama ben yine gelin bakıyom hem kadının büyüğü makbuldür çekip çevirir bizim oğlanı uzun lafın kısası kızına talibimçok şirin maşallah darısı başıma bizimkide gelsin dünyaya allahın izniyle damadını gör ona göre cevap verirsin..allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah sübhanallah
arkadaşlar hepinizin duaları ve güzel dilekleri için teşekkür ederim ..
2 gündür hastanedeydik kıslar.güzel meleğim sarılık oldu malesef.çok şükür değeri düştü evimize döndük.içim parçalandı o ışık tedavisinde iken.
sütüm gelmedi hala kıslar mama verioz kızıma.inşallah gelir mama ile beslemek istemiyorum kızımı.süt için önerileriniz varmı?
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim az çok okudum yorumları MAŞAALLAH aramızda bebek sahibi olanlarda var Rabbim bizlerede nasip etsin.Sizlere sorum geçen yılın 6. ayında bizde kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdık malesef negatif sonuç aldık bu merkezden yaptırmak istemiyordum yorumlardan sonra kafam karıştı 3 yıl öncede ön görüşme olarak ankalyfa gitmiştik hala ararlar gelin diğe onlar kadar ilgilenmedi kayseri tüp bebek hastanesi çok kaarsızım yaptırsak nerde yaptıralım diye inşallah onlara kalmaz Rabbim verir de önerilerinizi bekliyorum.
Kardelencim canım sağolasın, güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve aminnn diyorum .. evet eşimin rızası olmadan yayınlayamam zaten. Doktorumuz bugün yarın doğurursun dedi ama hala tık yok
Yazamadım çizemedim ama ay minik böcüklerimin resimlerini gördümmmmm.... kıyamam ben onlara nasılda güzeller ve yakışıklılar, Allah hepsini analı babalı büyütsün, nazarlardan korusungüzel annelerim benim, kıymetli kuzularınızın kokularını koyun bi şişeye, koca dana olduklarında koklarsınız :) darısı kalanlarımızın başına inşallah...
cnmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?