- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
canım nasılsın bebişle günler nasıl geçiyor. kuzuyu kokla yerimize
tatlım hayırdır bu saatte ayaktasın uykuda olman lazımmmmmm
kızlar siz normal doğummu yapıyosunuz dr bana sezaryan dedi tüp bebekler sezaryanla olurmuş kıymetli oldukları için size dr mu dedi normal diye yoksa siz mi ısrar ettiniz
kız ne yaptın bu hafta sonu senden doğum haberi bekliyorum
tatlım aramıza hosgeldın.kayserıyle alakalı bır sey bılmıyorum ama eger yanlış anlamadıysam antalyadanda çağırılıyormuşsun ben antalyada oturuyorum cok güzel merkezlerı var gelırsen yardım
hoş bulduk cnm antalya değil ankarada bu ankalyf bilmiyorum belki oradada vardır çok kararsızım eşime bitkisel takviye yapıyorum siperm kalitesi yükselsi diye belki aşılama yaparız bilmiyorum
ıyıyım bıtanem sen nasılsın.bende yarın senı aramayı dusunuyodum cadı
benim doktorum başından beri normal doğumdan yana oldu ve şöyle söyledi. Eğer 40. haftaya kadar normal doğum olmazsa sezeryen şart dedi. Çünkü normal yolla gebe kalan kadınların gebeliklerinin 42. haftaya kadar devam ettiğini ancak tüp bebekte yumurtlama, döllenme ve transfer günleri kesin belli olduğundan 40 haftayı aşmanın riskli olacağını ve 40. haftanın sonunda hala normal doğum olmadıysa sezeryen yapacağını söyledi..
ruveydaaaaaaaa ben hala doğuramadım ne sancı ne su ne başka bi şey. Tek bir doğum belirtisi yok, sezeryen olmak istemiyorum ama doktorum önümüzdeki haftaya kadar bekleyeceğini eğer normal yolla gelmezse sezeryenle alacağını söyledi. Bizde sabah akşam sancı gelsin diye bekliyoruz. Artık hakkımızda hayırlısını Rabbim nasip etsin inşallah.. Senin tarih ne zamandı kııız
ahum doktorun doğru söylemiş canım. ben bir yerde okumuştum. bebeğin tüm gelişimi döllenme günü biliniyorsa 260 gündür diyordu. ben bunu doktoruma sordum oda bana evet doğru dedi. şimdi bizimki tüp bebek olduğu için dölllenme günü net olarak biliniyor. ben hesapladım kendiminkini 16 nisan da tamamlanmış görünüyor. biz tarihi 15 nisana aldık. yani ben alabileceğim en geç tarihe aldım sezaryeni.
sen de şartlanma canım. dua et hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. ben de sezaryeni çokta isteyerek olmuyorum ama bebeği düşününce hayırlısı diyorum.
canım çatı kontrolü yaptımı doktorun. açılma var mı. birde yürüyüş yap oda etkili diyorlar.
tatlım aramıza hosgeldın.kayserıyle alakalı bır sey bılmıyorum ama eger yanlış anlamadıysam antalyadanda çağırılıyormuşsun ben antalyada oturuyorum cok güzel merkezlerı var gelırsen yardım
hoş bulduk cnm antalya değil ankarada bu ankalyf bilmiyorum belki oradada vardır çok kararsızım eşime bitkisel takviye yapıyorum siperm kalitesi yükselsi diye belki aşılama yaparız bilmiyorum
hakkında hayırlısı olsun canım zor cok zor emın ol bende 3 buçuk yıllık evlıyım 2 defa asılamam 1 tup bebek deneyımım oldu 3 tane doktor degıstırdım.sen kac yıılık evlısın?sana tavsıyem ıyı bır merkez bulup sadece 1 tane asılama yaptırıp hemen tup bebeğe başlamandır. asılama faso fıso haa tutanlarda var ama %90 da ıse yaramıyor.umarım bunlara bıle gerek kalmadan mınık kuzuna kavuşursun.kendıne ıyı bak bız buralardayız yardımcı oluruz
slm kizlarr nasilsinizzz
en son geçen çarşamba kontrol vardı açılma varmı diye baktı ama yoktu. Dur kız bende hesaplıyım bakim kaç gün olmuş benim gebelik, kaç günüm kalmış bakalım
hosgeldın cımcıme nerelerdesın
kız ahu senınkı yerınden memnun galıba ıyı beslıyorsun ıcerde hıc dışarı çıkası yok.
men bunları yerim yerimmmmm maşallah çok çirkinlerrrrr ayyyy dişlerimi sıkıyom şimdi bu arada senin kız güzelleşmiş maşallah çok datlular yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?