Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim gözün aydin allah anali babalai büyütsün insallah..
canım nasılsın bebişle günler nasıl geçiyor. kuzuyu kokla yerimize
tatlim iyi diyelim iyi olalim pazar hastaneden ciktim 4 gün yatim asilim sarilik olmus siniri asmisti isik tedavisi gördü erken dogdugu icin cigerlerde tam gelismedigi icin sariligi üzerinden atamadi ama su an iyi bol bol emzimeye calisiyorum bazen almiyo sütüm azaldi gibi geliyo yine sarilik baslicak diye korkuyorumda allah yardimcimiz olsun..
buarada kizlar zamaninizi bekleyin erken dogum olunca komplikasiyonlarda oluyor herseyin hayirlisi...
cicim bebisimizin odasi cok güzel güle güle kulan insallah....

aynen canım yaa 5 günümüz kaldı hala tık yok
tatlim eger erken dogum olmasaydi bende senden bir gün sonra dogurucaktim zaman ne cabuk gecti Allahima sükürler olsun bizlere bu günleri göstedi....resim koymaya gelince onu bunu anlamam resim isteriz biz sen bi yolunu bulup kocani ikna edersin ahum)

tatlim eger erken dogum olmasaydi bende senden bir gün sonra dogurucaktim zaman ne cabuk gecti Allahima sükürler olsun bizlere bu günleri göstedi....resim koymaya gelince onu bunu anlamam resim isteriz biz sen bi yolunu bulup kocani ikna edersin ahum)[/QUOTE]

oyaa ben ne zaman doğurucam artık sabrım tükendi, tabiki hakkımızda hayırlı olan olsun istiyorum ama bi yandanda artık gelsin istiyorum.
Oya senin oğlan kaç kilo doğdu biraz tombiş geldi bana. Benimkide öyle olabilir malum bu kaka şeker bebişleri tombiş yaptı.

oyaa ben ne zaman doğurucam artık sabrım tükendi, tabiki hakkımızda hayırlı olan olsun istiyorum ama bi yandanda artık gelsin istiyorum.
Oya senin oğlan kaç kilo doğdu biraz tombiş geldi bana. Benimkide öyle olabilir malum bu kaka şeker bebişleri tombiş yaptı.[/QUOTE]

canim hic sancin varmi regl sancisi gibi...bide küvetin sicaak su doldur icine gir.
benim oglan 3720 dünyaya geldi 200 kadar verdi hastaneden ciktigimza 3500 gibiydi sariliktan dolayi hep uyudugu icin memede uyuyordu hep yemedi fazla kilo hep sabit kaldi ama su an yine 3700 gibi azmi cokmu bilemiyorum..bakalmi önümüzdeki günle ne göstericek

canim hic sancin varmi regl sancisi gibi...bide küvetin sicaak su doldur icine gir.
benim oglan 3720 dünyaya geldi 200 kadar verdi hastaneden ciktigimza 3500 gibiydi sariliktan dolayi hep uyudugu icin memede uyuyordu hep yemedi fazla kilo hep sabit kaldi ama su an yine 3700 gibi azmi cokmu bilemiyorum..bakalmi önümüzdeki günle ne göstericek[/QUOTE]

Hiç bir çeşit sancım ve ağrım yok. Diyorum ya tık yok. Kuvette yok DDDDDD zaten yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek belki sezeryan için gün verir. Çünkü son 4 günümüz kaldı 4 günü aşamayız, hakkımızda hayırlısı. Senin oğlan fazlaca kilolu doğmamış ama kaçıncı haftada doğduğunu unuttum ben. Benim oğlanda şekerden dolayı fazla kilo aldıysa zarar gördüyse diye korkuyorum.

Hiç bir çeşit sancım ve ağrım yok. Diyorum ya tık yok. Kuvette yok DDDDDD zaten yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek belki sezeryan için gün verir. Çünkü son 4 günümüz kaldı 4 günü aşamayız, hakkımızda hayırlısı. Senin oğlan fazlaca kilolu doğmamış ama kaçıncı haftada doğduğunu unuttum ben. Benim oğlanda şekerden dolayı fazla kilo aldıysa zarar gördüyse diye korkuyorum.[/QUOTE]

sanmam sen bi ara yazmistin ayni haftalarda benimkinin kilosu daha fazlaydi bana 4,5 kilo dogar diyorlardi ama tutmadi yemene dikkat etiysen kilo almamistir zaten canim korkma alsada veriyolar zaten dogumdan sonra benimki 36+5 di dogdugunda...
canim daha var sezaryen olmamaya gayret göster haftasi gecsede bekle biseycik olmaz doktorlar cok abartiyor bazi seyleri ozaman bol bolsicak suylan dus al cik 4-5 saat yürüyüs yap sancilarin bugün yarin gelir icime öyle dogdu)

Son düzenleme:

sanmam sen bi ara yazmistin ayni haftalarda benimkinin kilosu daha fazlaydi bana 4,5 kilo dogar diyorlardi ama tutmadi yemene dikkat etiysen kilo almamistir zaten canim korkma alsada veriyolar zaten dogumdan sonra benimki 36+5 di dogdugunda...
canim daha var sezaryen olmamaya gayret göster haftasi gecsede bekle biseycik olmaz doktorlar cok abartiyor bazi seyleri ozaman bol bolsicak suylan dus al cik 4-5 saat yürüyüs yap sancilarin bugün yarin gelir icime öyle dogdu)[/QUOTE]

inşallah canım benim inşallah dediğin gibidir. Normal doğum istiyorum ama benim fikrime kalmıyor. Doktor cumartesiye kadar doğmazsa sezeryan yapıcam dedi. Senin içine doğduysa inşallah olacaktır. Hakkımda hayırlısı olsun istiyorum. Bu arada yürüyüş ve duş bol bol yaptığım iki şey ama bunlara rağmen henüz bi şey yok. Hayırlısı olsun inşallah. Seninkide 37 haftanın sonunda doğmuş çokta erken sayılmaz vede çook tatlı maşallah Allahım nazarlardan korusun biz eşimle bayıldık senin oğlana D tüh tüh maşallah diyelimde nazar deymesin.

inşallah canım benim inşallah dediğin gibidir. Normal doğum istiyorum ama benim fikrime kalmıyor. Doktor cumartesiye kadar doğmazsa sezeryan yapıcam dedi. Senin içine doğduysa inşallah olacaktır. Hakkımda hayırlısı olsun istiyorum. Bu arada yürüyüş ve duş bol bol yaptığım iki şey ama bunlara rağmen henüz bi şey yok. Hayırlısı olsun inşallah. Seninkide 37 haftanın sonunda doğmuş çokta erken sayılmaz vede çook tatlı maşallah Allahım nazarlardan korusun biz eşimle bayıldık senin oğlana D tüh tüh maşallah diyelimde nazar deymesin.[/QUOTE]

sagol ahum seninkide tatli olucak buna eminim ama bizimki cok huysuz normali bilmiyorum erken dogdugu icin sarilik oldu zayifldida toparlaaya calisiyo

sagol ahum seninkide tatli olucak buna eminim ama bizimki cok huysuz normali bilmiyorum erken dogdugu icin sarilik oldu zayifldida toparlaaya calisiyo[/QUOTE]

sanırım huysuzluk ve kilo verme hemen hemen hepsinde oluyor, sarılığıda bir daha tekrarlayacağını sanmıyorum yani çevremdekilerin çoğunun bebişi sarılık olmuş ve sonra geçmiş. Sen bol bol emzirmeye çalış anne sütü bu durumda çok gerekli...öpüyorum seni ve asilini Allah a emanet olun, bende çıkıyorum akşam yemeği yapmak için D

canım nasılsın. ben bugün nst çektirdim. 10 dk bir 40 50 arası sancım çıktı. bir kere de 80'ni bulmuş. hemşire senin sancıların var 6 günü beklemez dedi. ben de soluğu doktorun yanında aldım. doktorun umrunda değil. ağrı hisssediyormusun dedi. ben de yok dedim. ama 6 gün beklemezmiş dediler dedim. oda bana Allah bilir biz günümüz şaşmayalım gelirse alırız dedi.
senin kasılmaların kaç çıkıyordu nst de?
birde sana tavsiyem normal doğum en iyisi ama illa normal olacak diye direnme. günü geçen bebeğin sağlığı riske giriyor unutma bunu. oaycığım maşallah normal doğurdu ama onun sancılarını enfeksiyonu etkiledi.

ruvoş ben bütün nst çıktılarını doktorda bırakıyorum ve kaç olduğunu bilmiyorum ama son kontrolde yani geçen hafta doktor sancıların başlamış demişti ama bende hissetmiyorum deyince cevap vermemişti. Fakat yarın sabah tekrar kontrolüm var bu defa dikkat ederim sonuçları sana yazarım. Bu arada ben oyacığın normal yaptığını bilmiyordum erken olduğu için sezeryan zannediyordum. Zaten benim son günüm cumartesi günü ve normal doğum o güne kadar olmazsa doktor bekletmeyecek en geç o gün alacakmış bebeği. Bakalım hayırlısı artık yarın sabah gidiyorum 11 gibi. Döndüğümde kısmetse sana sonucu yazarım..

canım hiç belli olmaz sancın heran gelebilir. hayat süprizlerle dolu. ama açılma yoksa işin zorrr. sancı çeker çeker sonra sezaryen olmak zorunda kalırsın. hakkımızda hayırlısı artık

canım hiç belli olmaz sancın heran gelebilir. hayat süprizlerle dolu. ama açılma yoksa işin zorrr. sancı çeker çeker sonra sezaryen olmak zorunda kalırsın. hakkımızda hayırlısı artık

aynen dediğin gibi her an her şey olabilir. Doğumun her türlü hali aklıma geliyor, ondan bundan bi şeyler duyuyorum kafam karmakarışık Allahıma sığındım ve hayırlısını bekliyorum yapacak başka bi şey yok..

kafan hiç karışmasın doktorun yanında olmayacakmı? zaten doğum anında açılma varmı kontrol ediliyor. şayet açılma yoksa suni sancı alma sonucu pek değiştirmediğini söylüyorlar doktorlar. %90 sezaryene girersin.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. gün sayıyorsunuz. İnşallah fazla sıkıntı çekmeden doğumlarınızı atlatırsınız.

Bugün kontrolden sonra anneme gittim ondan sebep sonucu yazamadım. Şimdi gece saat 01:00 ve ancak yazabildim. Nst sonucunda güçlü sancılarım olduğunu söyledi doktor ancak çıktıyı yine alamadım ve göremedim kaç olduğunu bilmiyorum. Bebeğin suyu falan herşey normal. Pazar günü tam 9 ay 10 gün doluyor. Doktorumuz pazar gününe kadar doğdu, doğdu doğmadı pazartesi alırım dedi. Sonra ben üzülünce olmadı pazartesi tekrar bi nst çekeriz duruma bakarız belki bir kaç gün daha bekleriz dedi. Bende pazartesiye kadar doğuramamışsam acaba pazartesi sezeryene karar vermelimiyim yoksa beklemelimiyim bilemiyorum karar vermek zor.

herkese iyi geceler biraz gec oldu ama 15gun once ikiz kizlarim 36+3te sezeryamla dogdu..kilolari 2500 civarinda...kuvezde kalmadilar cok sukur....onlar iyide benim sezeryan biraz kanamali ve tajminimden daha agrili oldu...gecti cok sukur....darisi isteuen herkesin basina ...dogym sonrasi dusundugunuzden az seviniyosunuz ama spnra her gecen gun baglilik ve sevgi artiyo...iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…