ahum bence senin sancilari anlamaman yapinla alakali bence fark edemiyoru´sun bak ne güzel güclü sancilarin varmis eger dr pazartesinden sonra bir kac gün daha bekleye biliyorsa biraz daha beklete bilir demek oluyor yani sezeryana karar vermeye gerek olmadigini düsünüyorum azcik sabirli ol ve bekle lütfen hem dr bekliyelim demis tamami tatlim oglusun her an gelebilir cik uzun uzun yürüyüs yap....Bugün kontrolden sonra anneme gittim ondan sebep sonucu yazamadım. Şimdi gece saat 01:00 ve ancak yazabildim. Nst sonucunda güçlü sancılarım olduğunu söyledi doktor ancak çıktıyı yine alamadım ve göremedim kaç olduğunu bilmiyorum. Bebeğin suyu falan herşey normal. Pazar günü tam 9 ay 10 gün doluyor. Doktorumuz pazar gününe kadar doğdu, doğdu doğmadı pazartesi alırım dedi. Sonra ben üzülünce olmadı pazartesi tekrar bi nst çekeriz duruma bakarız belki bir kaç gün daha bekleriz dedi. Bende pazartesiye kadar doğuramamışsam acaba pazartesi sezeryene karar vermelimiyim yoksa beklemelimiyim bilemiyorum karar vermek zor.
pinpirikcigim gözün aydin allah kuzularini sana bagislasin...herkese iyi geceler biraz gec oldu ama 15gun once ikiz kizlarim 36+3te sezeryamla dogdu..kilolari 2500 civarinda...kuvezde kalmadilar cok sukur....onlar iyide benim sezeryan biraz kanamali ve tajminimden daha agrili oldu...gecti cok sukur....darisi isteuen herkesin basina ...dogym sonrasi dusundugunuzden az seviniyosunuz ama spnra her gecen gun baglilik ve sevgi artiyo...iyi geceler
Bugün kontrolden sonra anneme gittim ondan sebep sonucu yazamadım. Şimdi gece saat 01:00 ve ancak yazabildim. Nst sonucunda güçlü sancılarım olduğunu söyledi doktor ancak çıktıyı yine alamadım ve göremedim kaç olduğunu bilmiyorum. Bebeğin suyu falan herşey normal. Pazar günü tam 9 ay 10 gün doluyor. Doktorumuz pazar gününe kadar doğdu, doğdu doğmadı pazartesi alırım dedi. Sonra ben üzülünce olmadı pazartesi tekrar bi nst çekeriz duruma bakarız belki bir kaç gün daha bekleriz dedi. Bende pazartesiye kadar doğuramamışsam acaba pazartesi sezeryene karar vermelimiyim yoksa beklemelimiyim bilemiyorum karar vermek zor.
allah analı babalı büyütsün evet benim ablamda doğumdan sonra çocuğu hiç bakmıyodu hatta ilk geceben sabaha kadar pışpışladım yiğenimi çünkü ablam uyanamıyyodu uykusundan ağlıyo diyodum susar diyodu ama zaman geçtikçe bağlandı şimdi 6 yaşında ama hala bebek gibi bakıyo yemeğini bile hala ablam yediriyo bebek gibi kucağına alıyo ilginç bi durum bakalım biz nasıl olcazherkese iyi geceler biraz gec oldu ama 15gun once ikiz kizlarim 36+3te sezeryamla dogdu..kilolari 2500 civarinda...kuvezde kalmadilar cok sukur....onlar iyide benim sezeryan biraz kanamali ve tajminimden daha agrili oldu...gecti cok sukur....darisi isteuen herkesin basina ...dogym sonrasi dusundugunuzden az seviniyosunuz ama spnra her gecen gun baglilik ve sevgi artiyo...iyi geceler
ahucuğum güçlü sancıların varsa bir kaç gün daha bekle tabi bu bekleme sırasında doktorun her gün kontrol etse iyi olur. içimden bir ses pazartesine kadar doğacağını söylüyor. ama 40. haftayı doldurduktan sonra her gün kontrol altında olursan herhangi bir olumsuzlukta müdahale edebilinir canım. yine de sen bilirsin ama şuan beklemesinin gelişimine herhangi bir katkısı yok. sadece kilo alır.
ben de kendime sezaryen diye kızıyordum ama küçükken çocuk felci geçiren ve kalça çıkıklığı olanlara mecburen sezaryen yapılıyormuş bunu öğrendim. çünkü her ikisi de var bende. benim ki de pazartesine kadar beklerse beraber doğururuz.
ahum bence senin sancilari anlamaman yapinla alakali bence fark edemiyoru´sun bak ne güzel güclü sancilarin varmis eger dr pazartesinden sonra bir kac gün daha bekleye biliyorsa biraz daha beklete bilir demek oluyor yani sezeryana karar vermeye gerek olmadigini düsünüyorum azcik sabirli ol ve bekle lütfen hem dr bekliyelim demis tamami tatlim oglusun her an gelebilir cik uzun uzun yürüyüs yap....
kızlar biriniz bekle diğeriniz bekleme demiş :))))))))))) eşimde beklemek istemiyor, riske atmayalım pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi yada salı günü ameliyatla alınsın diyor. Bugün yarım saat arayla 2 defa sancım oldu ama devamı gelmedi. Bakalım gün doğmadan neler doğar :))
.
kızlar biriniz bekle diğeriniz bekleme demiş :))))))))))) eşimde beklemek istemiyor, riske atmayalım pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi yada salı günü ameliyatla alınsın diyor. Bugün yarım saat arayla 2 defa sancım oldu ama devamı gelmedi. Bakalım gün doğmadan neler doğar :))
Zaman ne çabuk geçiyor...
Anne olanları tebrik ediyorum,Allah bağışlasın,sevgiyle kucaklıyorum...
Hamile olanlara da sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum...
Ben iyiyim,hepinize kucak dolu sevgiler..
herkese iyi geceler biraz gec oldu ama 15gun once ikiz kizlarim 36+3te sezeryamla dogdu..kilolari 2500 civarinda...kuvezde kalmadilar cok sukur....onlar iyide benim sezeryan biraz kanamali ve tajminimden daha agrili oldu...gecti cok sukur....darisi isteuen herkesin basina ...dogym sonrasi dusundugunuzden az seviniyosunuz ama spnra her gecen gun baglilik ve sevgi artiyo...iyi geceler
ben 7 yıllık evliyim cnm 25 yaşımdayım bizde çok gezdik ama hep ben oldum muayene bizi yönlendiren olmadı ve hala da yok gerçi bu saatten sonra kimseden akıl alacak değilim ya bunca araştırmadan sonra :) kendi kendimizin doktoru olduk.geçen yıl tüp denedik ama sperm kalitesi çok düşük tü her gittiğim jinekologlar tüp dedi ve yaptık ama işte negatif olsun bundada vardır bi hayır ama geç olmadan yaptırmak istiyorum eşim pek bu yıl olumlu bakmıyo tüpe nasıl söylerim cevabı ne olur hiç bilmiyorum oda haklı çok çöktü maddi olarak bende manevi olarak bilemem oda üzülmüştür ama hiç belli etmiyo.işte 6. ayı bekliyorum tahlil yapıp kendi doktoruma göstericem o ne derse inşallah yaparız ona göre.senin varmı bebişler varsa tüplemi tuttu sorun eşindemiydi ?
canım benım hakkında hayırlısı olsun.esler böyle maalesef bzılerde eslerımızı zorla doktora goturuyoruz hatta muayenelerde maalesef yanımda olmadı.benım 2 asılama 1 tup bebek deneyımım var temmuz ayında tup bebek tedavısıne başladım ağustosta bebısım benımleydı maalesef 12 eylül hüsrana ugaradım bebısım benı terkettı ıste böyle.bende tedavime bıraz ara verdım cunkı esımle ben cok yıprandık psıkolojımız bozuldu bakalım kısmetse yaz sonu tekrar dondurulmuşlarımla denemeyı düşünüyorum.sende esıne bırakma tedavını ol canım bızler burda kardeş gb olduk her konuda yardımcı olacağımıza emın olabılırsın.kendıne cok ıyı bak
herkese iyi geceler biraz gec oldu ama 15gun once ikiz kizlarim 36+3te sezeryamla dogdu..kilolari 2500 civarinda...kuvezde kalmadilar cok sukur....onlar iyide benim sezeryan biraz kanamali ve tajminimden daha agrili oldu...gecti cok sukur....darisi isteuen herkesin basina ...dogym sonrasi dusundugunuzden az seviniyosunuz ama spnra her gecen gun baglilik ve sevgi artiyo...iyi geceler
Zaman ne çabuk geçiyor...
Anne olanları tebrik ediyorum,Allah bağışlasın,sevgiyle kucaklıyorum...
Hamile olanlara da sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum...
Ben iyiyim,hepinize kucak dolu sevgiler..
canım benım hakkında hayırlısı olsun.esler böyle maalesef bzılerde eslerımızı zorla doktora goturuyoruz hatta muayenelerde maalesef yanımda olmadı.benım 2 asılama 1 tup bebek deneyımım var temmuz ayında tup bebek tedavısıne başladım ağustosta bebısım benımleydı maalesef 12 eylül hüsrana ugaradım bebısım benı terkettı ıste böyle.bende tedavime bıraz ara verdım cunkı esımle ben cok yıprandık psıkolojımız bozuldu bakalım kısmetse yaz sonu tekrar dondurulmuşlarımla denemeyı düşünüyorum.sende esıne bırakma tedavını ol canım bızler burda kardeş gb olduk her konuda yardımcı olacağımıza emın olabılırsın.kendıne cok ıyı bak
üzüldüm cnm yaa inan negatif sonuç almak daha iyi diğe düşünüyorum düşük yapmaktansa en acısı bu olsa gerek Allah sabır versin sana ve eşinede.psikolojinin bozulmaması çok zor çok ben tek tüp denememe rağmen 1 yıl olacak nerdeyse hala onun stresi üzüntüsü içimde atlatamadım.nasip olursa bende istiyorum bu yaza doğru tüpse tüp ne yapayım kısmet tüp bebek yaptırmaktaysa önüne geçilmez.Allah gönlüne göre versin cnm senin bana cevap yazman çok mutlu etti beni zira kimse tınlamadı beni :) bir çok yere yazdım birtek sen kaale aldın Rabbim gönlüne göre versin.
bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün
Gözü aydın ....Hayırlı olsunnn..demek kavuşmuşş umutege kaanına ..
Maaşallah kilosuda iyi kuzunun
Güle güle iyi günlerde büyütsün bebeğini..Rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür nasip etsin inşalllah..:26:
darısı siz hamişlerin ve bizlerin başınaaaa
sağol ruveydacımmmmmmmm haber verdiğin için..
Allahım analı babalı büyümeyide nasip etsin işallah ay nekadar güzel haberler bunlar
Kizlar uzun bir sürenin ardindan sonra geldim tabbbi oglusumla birlikteee evet cok anii oldu haber dahi veremedim ama tam 10 gündür hastanedeydim bacagim icin gitmistim dogum icin degil vucudumdaki yüksek drecedeki intihaplamadan dolayi aniden sancilanmalar oldu ben anlamadim normaldir diye düsündüm meyerse suyumda azar azar geliyormus ayin 23. de aksam saat 10 civari sidetli sancilanmadan dolay beni dogum yerine götürdüle nst ye koydular acilmam varmis sicak suya girmek istedim ciktiktan sonrada 5 santim olmustu sancilaanmadan önce bana kan sulandiri vurmuslardi ondan dolayi anestesi igneside yapilamadi o sancilari uyusmadan cektim sona dogruda suni sanci verdiler gece ayin 24. saat 2. 59 gece bebeyim dogdu toplam bes saat sürdü agir sancilar bebeyimin kilosu 3.720 boy 51cm Rabbim bu mutlulugu herkese tatirsin insallah... evet kizlar resim koyucamda pek yapamiyorum gibi...
bu arada umutegecigimde dogurmus gözün aydin canim Allahim anali babali büyütsün insallah
kaan bebeyimiz ismile büyüsün insallah ...
simdi sira diger kizlarimzda..
kızlar demek geldi bebişler bende giriorum kimse yok canlarım çok sevindim artık geri sayım başladı rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende sabırsızlanıyorum yavrumu kucağıma almak istiyommmmm
heyooooooo dogmus bebısımız rabbım analı babalı buyutsun ınsallah.canım benım yaaa cok sukur bebıse kavustun darısıda dıger hamıskoların basına.canım benım dınlendıkten sonra bebısın fotolarını yuklesen sevınırım yıgenımızı opup koklayalım azıcık allaha emanet olun bıtanem
hala doğuran yokmuuuu yaaa
üzüldüm cnm yaa inan negatif sonuç almak daha iyi diğe düşünüyorum düşük yapmaktansa en acısı bu olsa gerek Allah sabır versin sana ve eşinede.psikolojinin bozulmaması çok zor çok ben tek tüp denememe rağmen 1 yıl olacak nerdeyse hala onun stresi üzüntüsü içimde atlatamadım.nasip olursa bende istiyorum bu yaza doğru tüpse tüp ne yapayım kısmet tüp bebek yaptırmaktaysa önüne geçilmez.Allah gönlüne göre versin cnm senin bana cevap yazman çok mutlu etti beni zira kimse tınlamadı beni :) bir çok yere yazdım birtek sen kaale aldın Rabbim gönlüne göre versin.
canım benım bız burda kader bırlıgı ettık senı bızden baska kımse anlıyamaz.ayrıca kaderımızde böyle hamıle kalmak varmış ne yapalım hersey ALLAHTAN.sen hıc bırseye takılma psıkolojını duzgun tut zıra stres en buyuk faktör.bende sebesız ınfertılıte var sebebını maalesef bulamıyorlar anlıycan hersey rabbımın ıstegıyle oluyor.canım benım erkekler bebgımız olsun dıyor ama sıkıntılara bızım kadar gogus germiyor sen tedavılerıne hemen basla ve bana kalırsa doktorunu degıstır.ınternetten araştır hasta yorumlarını oku ve ıyı bır doktor bul.rabbım senınde gönlüne gore versın canım bız burda bırseye cok ınandık tablomuzda yer alan herkes bırgun anne olacak.gelısmelerı bana bıldır kocaman opuldun
hala doğuran yokmuuuu yaaa
içimden bir ses ahunisanın doğum yaptığını söylüyor
ben de kısmetse yarın doğuracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?