Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ahum bence senin sancilari anlamaman yapinla alakali bence fark edemiyoru´sun bak ne güzel güclü sancilarin varmis eger dr pazartesinden sonra bir kac gün daha bekleye biliyorsa biraz daha beklete bilir demek oluyor yani sezeryana karar vermeye gerek olmadigini düsünüyorum azcik sabirli ol ve bekle lütfen hem dr bekliyelim demis tamami tatlim oglusun her an gelebilir cik uzun uzun yürüyüs yap....
pinpirikcigim gözün aydin allah kuzularini sana bagislasin...

bende sana bu anlamda katiliyorum dogum sonrasi az seviniliyo ama her gecen gün daha cok baglaniyorsun biz kuzumla günler gectikce büyük bir ask yasamaya basladik .... :16.:

....................Rabbim isteyen herkese bu aski tatirsin insallah.................

ahucuğum güçlü sancıların varsa bir kaç gün daha bekle tabi bu bekleme sırasında doktorun her gün kontrol etse iyi olur. içimden bir ses pazartesine kadar doğacağını söylüyor. ama 40. haftayı doldurduktan sonra her gün kontrol altında olursan herhangi bir olumsuzlukta müdahale edebilinir canım. yine de sen bilirsin ama şuan beklemesinin gelişimine herhangi bir katkısı yok. sadece kilo alır.
ben de kendime sezaryen diye kızıyordum ama küçükken çocuk felci geçiren ve kalça çıkıklığı olanlara mecburen sezaryen yapılıyormuş bunu öğrendim. çünkü her ikisi de var bende. benim ki de pazartesine kadar beklerse beraber doğururuz.

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. tez zamanda sıkıntıların gitsin sağlığın daim olsun

allah analı babalı büyütsün evet benim ablamda doğumdan sonra çocuğu hiç bakmıyodu hatta ilk geceben sabaha kadar pışpışladım yiğenimi çünkü ablam uyanamıyyodu uykusundan ağlıyo diyodum susar diyodu ama zaman geçtikçe bağlandı şimdi 6 yaşında ama hala bebek gibi bakıyo yemeğini bile hala ablam yediriyo bebek gibi kucağına alıyo ilginç bi durum bakalım biz nasıl olcaz

canım benim amacım kesilmenden tarafı değil, inşallah sancıların gelirde sağlıklı normal doğum yaparsın. ama günü geçen (geçmeyen de de olabiliyor ) bebek sıkıntıya girdiği zaman ilk iş dışkısını yapmak oluyor. oda bebeği riske atmak. amacım seni korkutmak değil. günü dolmasa bile aynı tehlikeler benim bebek içinde geçerli. Allah korusun tüm hamişlerin bebişlerini inşallah. ama bir kaç gün dışında fazla beklemen taraftarı değilim. çünkü biz doğal yoldan gebe kalmadık ve bebişlerin döllenme tarihleri de belli. ( geç döllenme olayında geçen günler değil yani ).
inşallah bugün gelir sancılarında bir iki gün sonra doğurdum kızlar diye yazını okuruz inşallah

Zaman ne çabuk geçiyor...
Anne olanları tebrik ediyorum,Allah bağışlasın,sevgiyle kucaklıyorum...
Hamile olanlara da sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum...
Ben iyiyim,hepinize kucak dolu sevgiler..

kanbar canım nasılsın
ay çok özlemişiz seni uzun zamandır yoktun.

CANIM MAŞALLAH
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN BEBİŞLERİNE

gozun aydın bıtanem hem hayırlı olsumn hemde cok gecmıs olsun canım ınsallah sımdı daha ıyısınızdır rabbım meleklerını ve senı korusun kocaman opuldun

canım ıyı olmana cok sevındım ara sıra uğrayıp bır selam verırsen sevınırız zıra senın yerın cok ayrı hepımız senı cok sevıyoruz.kocaman opuldunnnnn

Selam kızlar ;
Yeni dogum yapan cici anneleri tebrik ederim hayırlı bir evlat olurlar insllll . Dogum bekleyen arkadaslarıma Rabbim yardım etsin insllll
Darısı basımıza :))

bu arada umutege kaaan bebeğe kavuşmuş. bebişimiz 3350gr olarak doğmuş. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün

Allahım analı babalı büyümeyide nasip etsin işallah ay nekadar güzel haberler bunlar

bu arada umutegecigimde dogurmus gözün aydin canim Allahim anali babali büyütsün insallah
kaan bebeyimiz ismile büyüsün insallah ...

simdi sira diger kizlarimzda..

allah hepinizden razı olsun kızlar
çok şükür oğlum kucağımda artık allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımız
dileyen isteyen herkese de en kısa zamanda versin rabbim doğumda hepiniz için dua ettim rabbim kabul eder inşallah

içimden bir ses ahunisanın doğum yaptığını söylüyor
ben de kısmetse yarın doğuracağım.

canım doğrumu duydum sende mı yarın doğuma gıdıyorsun ayy ne güzel haberler bunlar ohhhhhhhhh.rabbım bır avazda kurtarsın bıtanem opuldunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…