Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hala doğuran yokmuuuu yaaa

içimden bir ses ahunisanın doğum yaptığını söylüyor
ben de kısmetse yarın doğuracağım.

hala doğuran yokmuuuu yaaa

içimden bir ses ahunisanın doğum yaptığını söylüyor
ben de kısmetse yarın doğuracağım.

Kızlar doğurdummmm :)) Allahıma sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma alabildim. Hamdolsun ikimizde iyiyiz. Doğum hikayeme gelince;

Geçtiğimiz cumartesi bebeğimin doğum tarihiydi ancak doğum kanalına girmediği için doktor pazartesiye kadar bekleyelim pazartesi günü nst de bakarız ona göre karar veririz demişti. Pazartesiye kalmadan cuma günü sabah uyandım gece kanamam olmuş. Tabiki hemen doktora gittik ultrason ve nst kontrollerinden sonra bebek kanala girmemiş rahim açık değil ama kanama olması sebebiyle hastaneye yatışını yapıcam ve suni sancı vererek rahim açılmasını bekleyecem dedi. Öğlen saat 13:00 de sancı serumu verildi akşam saat 19:00 a kadar suni sancıyı çektim ancak ne rahim açıldı nede bebek kanala girdi. Saat: 19:30 de doktorum yaptığı kontrolden sonra bebeğin kakasını yaptığını ve daha fazla bekleyemeyeceğini söylerek 20:00 de beni doğuma aldı ve 20:44 de oğlum kollarımdaydı. Bugün oğlum doğalı tam 3 gün oldu ve son 1 gündür ise çok şükür evimizdeyiz. Bu aralar pek giremeyebilirim çünkü zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bebek emmek istiyor, kaka yaptı, çiş yaptı uyudu, uyandı derken bi yandan sezaryen acısı pek fırsat bulamadım. Şu anda bebeğim uyuyor gece yarısındayım fırsat bu fırsat haber vereyim dedim. Bu arada 3 gündür 2 saat uykuyla duruyorum. Gelen giden çok oluyor gündüzleride dinlenemiyorum.

Bu arada Rabbimden önce bu topikte tanımış olduğum arkadaşlarıma sonra dünyanın neresinde evlat sahibi olmak isteyen bütün insanlara bu nadide duyguyu ve bu güzel günleri en hayırlısı ve en tezi ile diliyorum...

rabbim anal babalı büyütsün canım hayırlı evlat olur inşallah bizim yerimizede kokla yavrunu

canim gözün aydin olsun allah anali babli büyütsün cok sevindim ama bak bensana demistim dimi bir kac gün icinde dogurursun diye normal yada sezaryen fark etmes ikinizde iyisiniz ya önemli olan o bebisin kilo herseyi iyidir insallah.. ay bak simdi merak etim ya biran önce kocani ikna et resim bekleriz ona göre ahucugum)) kendini fazla yorma yaran enfeksyon kapmasin..

Ruvossss nerelerdesin dün sanirim 10.30 gibi doguma alinmisin yanlis degilsem haberini bekliyoruz tatlim insallah hersey yolundadir bebisinde sende iyisinizdir..

merak ediliyosunuz kizlar beni habersiz birakmayin.....- kocaman öpüyorum

rabbim anal babalı büyütsün canım hayırlı evlat olur inşallah bizim yerimizede kokla yavrunu

öyle güzel kokuyorki evlat kokusu cennet kokusu dedikleri bu olsa gerek..uyurken bile sık sık onu koklamak istiyorum.. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

oyacım canım benim sonunda banada oğlumla buluşmak kısmet oldu. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah cümlemizin evlatları analı babalı sağlıcakla büyürler.. Sezaryen yarası beni çok zorluyor, acıyor ve hareketlerim kısıtlı ama yapacak bi şey yok iyileşmesini bekleyeceğim. Asıl şu anda benim için sorun olan şey meme uçlarımın inanılmaz yara olması. Bunun için ne yapmalıyım sen ne yaptın bir fikrin var mı ? Bu arada ruvoşcumda doğurmuştur bugün yarın kendine geldiğinde mutlaka yazacaktır. Kocamı bi türlü ikna etmeye çalışıcam ama henüz evimiz çok kalabalık gelen giden bitmiyor her kafadan bir ses çıkıyor henüz çekirdek aile olarak kalamadık.

Neyse ben hepinizi öpüyorum sonra tekrar müsait olduğumda yazarım, bana meme ucu için fikri olanlar yazarsa sevinirim. Ben bebedorun meme ucu kremini sürdüm bir işe yaramadı. Silverdin yara ve yanık kremi sürdüm işe yarıyor fakat sürekli yıkamam gerekiyor ve bebeğime zararı oluyormu merak ediyorum içim rahat etmiyor.

canım benim güzel dileklerin için teşekkür etmeyi unutmuşum Allah razı olsun cümlemizin evladı analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah, seninde sayılı günlerin kalmış Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. öptüm..

canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün,haberini merakla bekliyordum,çok mutlu oldum darısı bekleyen arkadaşların başına.bu arada meme ucu yaraları için ilk başta benim de acıyordu yaraya çevirmeden lansinoh markalı meme kremini sürdüm,bir daha acı yara olmadı tamamen doğal,emzirmeden önce yıkamana da gerek yokmuş,tavsiye ederim canım
canıııım,oğluşunu sağlıklı bir şekilde büyüt inşallah,hayırlı uğurlu olsun,topiğimizde memorialin 4. bebeği de doğdu çok şükür,
hayırlı olsun canım Allah ikizlerini bağışlasın hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin. biz bebeklerimize aşığız yaaa,Rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyu inşallah,
kanbar çok özledik seni,

arkadaşlar biz de iyiyiz çok şükür,perşembe günü 40 ımız çıkacak inşallah,annem hep yanımdaydı sağolsun pazar günü o gidecek,sonra kayınvalidemler gelecek 10 gün de o kalacak.annemin çok yardımı oldu,kızım onun kucağında daha rahat uyuyor,annem gidince ne yapacağım bilmiyorum,sabah 6 da kalkıyoruz öğlen 2 ye kadar uyumuyoruz sonrasında ise uykumuz iyi çok şükür,gaz sorunumuz var ilaçlar fayda etmiyor,aylık kontrolümüze geçen ay gittik,dr umuz kilosunu gelişimini beğendi,aşımızı da yaptık,tatlı telaşlar heyecanlar,herkesi öpüyorum,Rabbim bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

canım çok sevindimm oyy mis kokuyodur oo şimdii onun boklu poposunu ısırmak lazımm

Allah nazarlardan saklasın oğluşunu da seni de kucağına almayı nasip etmişş rabbim hayırlı ve sağlıklı ömürler versin

nezmandır giremiyorumdum bu gün bişiy dürttü girdim iyikide girmişim bir çirkinimiz daha gelmiş dünyaya Allahım Sağlıklı ve Analı babalı büyümeyide nasip etsin işallah

saniye sana katılıyorum tontişlerimizin fotolarını koyun kızlar

canım Allah analı babalı büyütsün. çok şükür kurtulmuşsunuz. ben de doğum yaptım pazartesi günü. benim de artık pek fırsatım olmuyor nete girmeye bebiş uyandı. ben gidiyorum

selam kızlar ben de 15.04.2013 pazartesi günü oğlum Abdullah'ı doğurdum.
sezaryenla doğurduğum için ancak haber verebildim.
çok güzel bir duygu. Allah tez zamanda burda bekleyen tüm
arkadaşlar nasip etsin.
malum çocuk olunca pek sık girilmiyor nete

Teker teker doğum haberlerini almak çok mutlu etti beni. Rabbim sıkıntısız atlatmayı nasip etsin hepimize.

Eki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543

bu da benim minik kızım YAREN NİSA teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz

oyyy maşallah yavrum benim ya ne kadar tatlısın sen öyle

ne güzel ya peş peşe haberler alıyoruz
hayırlı uğurlu olsun inşallah ne güzel almışın bebeğini kucağına allah uzun ömürler versin

gözün aydın bıtanem rabbım ıkıknızede sağlık sıhhat versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…