- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
selam kızlar ben de 15.04.2013 pazartesi günü oğlum Abdullah'ı doğurdum.
sezaryenla doğurduğum için ancak haber verebildim.
çok güzel bir duygu. Allah tez zamanda burda bekleyen tüm
arkadaşlar nasip etsin.
malum çocuk olunca pek sık girilmiyor nete
Eki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543
bu da benim minik kızım YAREN NİSA teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz
slm kizlarr nasilsinizzz
Ruveyda sende doğurmuşsun, Abdullah ın gelmiş. Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız, Allah analı babalı büyütsün.. Sizde durumlar nasıl, gece uykuları falan. Benim oğlum bugün Allah ın izniyle 1 haftalık oluyor. Dün isim koyma merasimi yaptık, dedeleri, teyzeleri vs. geldiler..3 gün öncede kimliğini çıkarttık. Çok özel ve güzel duygular bunlar, tabii bir o kadar da zor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Ruvoş seninde ameliyat sonrası çok acın oldumu, benim çok acım ağrım oldu bir daha sezaryene tövbe ettim o derece yani..
Ruveyda sende doğurmuşsun, Abdullah ın gelmiş. Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız, Allah analı babalı büyütsün.. Sizde durumlar nasıl, gece uykuları falan. Benim oğlum bugün Allah ın izniyle 1 haftalık oluyor. Dün isim koyma merasimi yaptık, dedeleri, teyzeleri vs. geldiler..3 gün öncede kimliğini çıkarttık. Çok özel ve güzel duygular bunlar, tabii bir o kadar da zor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Ruvoş seninde ameliyat sonrası çok acın oldumu, benim çok acım ağrım oldu bir daha sezaryene tövbe ettim o derece yani..
gozun aydın tatlım cok sukur evladına kavusmussun rabbım kem gözlerden korusun opuldun kocaman
bu da benim minik kızım YAREN NİSA teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz
maşallah maşalllah
pek de ciciyiz.
talibiz bak kızına
ruvosuuuum gözün aydin tatlim allah yavrunu sana bagislasin ismiyle büyüsün insallah cok sükür uzun bir maratonun ardindan hepimiz teker teker kurtulduk darisi diyer arkadaslarimiza basina aminnn.....selam kızlar ben de 15.04.2013 pazartesi günü oğlum Abdullah'ı doğurdum.
arkadaşlar nasip etsin.
aman aman masallah kizimiza yesinler onunun o dudaklarini tombis yanaklarini...Eki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543
canim oglun adiyla büyüsün insallah oglumuzun kimligidemi varmis oy oy....ahu inan bana bende normale tövbe etim bendende o derece yani :))Ruveyda sende doğurmuşsun, Abdullah ın gelmiş. Hayırlı uğurlu olsun evlatlarımız, Allah analı babalı büyütsün.. Sizde durumlar nasıl, gece uykuları falan. Benim oğlum bugün Allah ın izniyle 1 haftalık oluyor. Dün isim koyma merasimi yaptık, dedeleri, teyzeleri vs. geldiler..3 gün öncede kimliğini çıkarttık. Çok özel ve güzel duygular bunlar, tabii bir o kadar da zor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Ruvoş seninde ameliyat sonrası çok acın oldumu, benim çok acım ağrım oldu bir daha sezaryene tövbe ettim o derece yani..
canim o güzel dileklerin icin cok sagol en kiza zamanda sizlerde bu güzel duygulari tadicaksiniz insallah o günler cok yakin...bundan sonra sizleri bizler takip edices heran tüp bebeye basladik yada normal yoldan hamile kaldik diye yazmanizi bekliyoruz bizleri fazla bekletmeyin..ah benim taze annelerimmmmmmmmmmmmmmmm kızlar hepinizin melekleri çokkkkkkkkkkkkkk datlu çokkkkkkkkkkkkkkk güzeller .
Allahım isimleri ile yaşatsın hayırlı evlatlar olsunlar inşlllllllllllllllllllll .
Darısı biz bekleyenlere inşlllllllllllllllllllll
selam kızlar ben de 15.04.2013 pazartesi günü oğlum Abdullah'ı doğurdum.
arkadaşlar nasip etsin.
güzelım napıyosun nasılsın neler yapıyosun bebısımız ıyıdır ınsallah opuldun
canimmm iyim sagol sen nasilsin
bebisimizda iyi cok sukur,1 hafta sonra kontrole gidicez ALLAH izin verirse belki cuínsiyetini ogreniriz:)
bu itibari ile 14 haftalik olduk hamd olsun
darisi tum arkadaslarima, namazlarimdan sonra dua ediyorum hep,'
canım saolasın. Allah sana da nasip etsin. hiç bekleme git dondurmuşlarını al
canım maşallah barekallah çok tatlı kızın Allah bağışlasın beyaz çok yakışmışEki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543
canım önce güzel dileklerin için çook teşekkür ederim sonra meme ucu kremi tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim çünkü aldım 2 defa sürdüm ve çok iyi geldi. Şu anda ilk günlerdeki gibi değil. Sağolasın..
rica ederim canım iyi olmana sevindim,şimdi bol bol emzir bebişi
maşallah kuzuma ayy sankı kız olacak gıbı hıssettım rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah.canım bende ne yapıym oyle evde kos kos oturuyorum belkı bende yaz sonuna kadar bebıs gelmezse dondırıklerı almayı düşünüyorum hayırlısı olsun.dualarım senınle sende dualarını esırgeme bıtanem.annesı yıgenıme ıyı bak vıtamınlı mamaklardan ye tamammı opuyorum kocaman.cınsıyetını ogrenınce haber ver teyy tey cekelım
bu da benim minik kızım yaren nisa teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?