Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

gozun aydın tatlım cok sukur evladına kavusmussun rabbım kem gözlerden korusun opuldun kocaman

gece deliksiz uykudan bahsediyorsan uzunca bir süre uğramayacak bize
maşallah oğluşuna ismiyle yaşasın inşallah. bizde yarın bir haftayı dolduruyoruz.
ameliyat adı üstünde ilk gün sancım oldu. karnım davul gibiydi. ameliyat ağrısından ziyade gaz
sancısı berbat. ikinci benim kayınvalide yorgunluktan uyudu bütün gece. 2. günden
itibaren bebekle tek başımayım çocuğun bakımını yapacağım diye ağrı sızıyı umursamıyorum.
ama çok şükür bugün daha iyiyim. sezaryen zaten bir doğum şekli değil ki.
zorunlu olmanın dışında keyfi olarak olan kişilerin aklına şaşıyorum.
biliyorsun bundan sonra bir çocuğun daha olsa oda sezaryenla olacak malasef.
herşeye rağmen çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

gece deliksiz uykudan bahsediyorsan uzunca bir süre uğramayacak bize
maşallah oğluşuna ismiyle yaşasın inşallah. bizde yarın bir haftayı dolduruyoruz.
ameliyat adı üstünde ilk gün sancım oldu. karnım davul gibiydi. ameliyat ağrısından ziyade gaz
sancısı berbat. ikinci gün benim kayınvalide yorgunluktan uyudu bütün gece. 2. günden
itibaren bebekle tek başımayım çocuğun bakımını yapacağım diye ağrı sızıyı umursamıyorum.
ama çok şükür bugün daha iyiyim. sezaryen zaten bir doğum şekli değil ki.
zorunlu olmanın dışında keyfi olarak olan kişilerin aklına şaşıyorum.
biliyorsun bundan sonra bir çocuğun daha olsa oda sezaryenla olacak malasef.
herşeye rağmen çok güzel bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ah benim taze annelerimmmmmmmmmmmmmmmm kızlar hepinizin melekleri çokkkkkkkkkkkkkk datlu çokkkkkkkkkkkkkkk güzeller .
Allahım isimleri ile yaşatsın hayırlı evlatlar olsunlar inşlllllllllllllllllllll .
Darısı biz bekleyenlere inşlllllllllllllllllllll

ruvosuuuum gözün aydin tatlim allah yavrunu sana bagislasin ismiyle büyüsün insallah cok sükür uzun bir maratonun ardindan hepimiz teker teker kurtulduk darisi diyer arkadaslarimiza basina aminnn.....
Eki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543

bu da benim minik kızım YAREN NİSA teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz
aman aman masallah kizimiza yesinler onunun o dudaklarini tombis yanaklarini...
canim oglun adiyla büyüsün insallah oglumuzun kimligidemi varmis oy oy....ahu inan bana bende normale tövbe etim bendende o derece yani :))
canim o güzel dileklerin icin cok sagol en kiza zamanda sizlerde bu güzel duygulari tadicaksiniz insallah o günler cok yakin...bundan sonra sizleri bizler takip edices heran tüp bebeye basladik yada normal yoldan hamile kaldik diye yazmanizi bekliyoruz bizleri fazla bekletmeyin..

canımm gözünaydın hayırlı olsun..
Allah analı babalı büyütsünn..
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ismiyle yaşasın inş..
darısı bizlerin başınaaa

güzelım napıyosun nasılsın neler yapıyosun bebısımız ıyıdır ınsallah opuldun

canimmm iyim sagol sen nasilsin
bebisimizda iyi cok sukur,1 hafta sonra kontrole gidicez ALLAH izin verirse belki cuínsiyetini ogreniriz:)

bu itibari ile 14 haftalik olduk hamd olsun

darisi tum arkadaslarima, namazlarimdan sonra dua ediyorum hep,'

maşallah kuzuma ayy sankı kız olacak gıbı hıssettım rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah.canım bende ne yapıym oyle evde kos kos oturuyorum belkı bende yaz sonuna kadar bebıs gelmezse dondırıklerı almayı düşünüyorum hayırlısı olsun.dualarım senınle sende dualarını esırgeme bıtanem.annesı yıgenıme ıyı bak vıtamınlı mamaklardan ye tamammı opuyorum kocaman.cınsıyetını ogrenınce haber ver teyy tey cekelım

canım saolasın. Allah sana da nasip etsin. hiç bekleme git dondurmuşlarını al

uykusuz geceler başladı dımı cadı ben sana geceyarısı napıyosun topıkte uyu dıyordum bak sımdı uykuya hasret kaldın tatlım.bebısımız nasıl ıyı bak bebısımıze annesı.ıyı dıleklerın ıcın cok sagol duaklarınızı eksık etmeyın uzerımızden.kocaman opuldun canımmm

Eki Görüntüle 689542 Eki Görüntüle 689543

bu da benim minik kızım YAREN NİSA teyzoşları.fotolardan biri doğduğu gün diğeri de 1 aylık fotomuz
canım maşallah barekallah çok tatlı kızın Allah bağışlasın beyaz çok yakışmış

canimmm benimde icime hep kiz doguyor biliyomusun,hayirlisi ALLAH tan,

inSALLAH bebis kendiliginden gelir canim,hep dualaridasin bitanemm,ALLAH gonlunun muradini versin hayirli bir sekilde insALLAH,

dualrin icinde ALLAH razi olsun canim,tabiki haber veririm,yigeninde senin yanaklarindan opuyor

Allahım ne tatlı yavruşlarınız. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Olmayan arkadaşlarıma da tez zamanda versin inşallah. Benim yavruşum da kız olacak inşallah. Rabbim gönlüme göre verdi :) Ayrıntılı utrason çektirdik doktor Cd verdi. hergün videosunu izleyip duruyoruz eşimle. çok güzel bir duygu. İçerde yaptığı hareketleri bir görseniz kıpır kıpır. Dua edin benimle birlikte şuan hamile olan tüm arkadaşlarım sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah. Tablomuza kız diye eklerseniz sevinirim

kizlar nasilsiniz,flzask,bahar,kanbar ve diger kizlar
kanbari hic goremiyorum nasil aceba?

dogum yapan arkadaslarim gozunuz aydin olsun,ALLAH anneli babali buyutmeyi nasp etsin
bebisler cok tatli temmuz ciceklerii hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…