Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cok guzel bir fikir aslinda bende aksam bu fikri esimle baylasayim bakalim ne diycek :)

amin canımmm... hepimizin dilekleri kabul olsun.
sevdiğim bir dua şekli var "Allah'ım gönlümden geçenleri hakkımda hayırlı eyle, hayırsızı hayırlıya çevir" diye bol bol söylerim, hepimizin gönlünden geçen hayırlı olsun inş. amin.

ben hep buralardayım, sizlerle olmayı inan çok seviyorum, dediğin gibi nisan anneleri topiğinden devam edicez, he olmadı mayıs, haziran ama bi şekilde bi anne topiğinde olucaz, burası bizim acemiliğimiz olsun dağıtımda nereye düşeceğimizde kadere kalsın :)
bu topik zaten kendini bir süre sonra imha edecek (görevimiz tehlikeden çaldım )

Bahar85 birşey soracaktım, canım burda yazan özge -hayat aslında özne-hayat değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum... yoksam hafızam bana oyun mu oynuyor:)

en korktuğum bu idrar tutma o sürede mümkün olduğunca yatma kısmı, ben 3 defa aşılama oldum tabi ilkinde gayet bilinçsizce erkende 2 litre su içmeye başladım, onlar beni içeri alana kadar ben çoktan vazgeçip gitmeye yeltenmiştim, 2. de daha geç içmeye başladım ama abarttığım için çok sıkıştım ama 3. de az içtim ama erken içtim normal sıkıştım ama tabi sonrasında o yatma süresi geçmek bilmiyor eşime sürekli saati sordum durdum (ilkinde) ama 2. ve 3. de işlemden sonra aldım elime kitabı öylece düşünmedim zamanı

2. de işleme girerken elimdeydi kitap karnımın üstüne koymuştum aşılama bittikten sonra okumaya başlarım diye bekliyorum doktor bi bana bi kitaba bakıp doğru yerdemiyim diye düşündü kesin "nası yani" dedi "napim" dedim "sonrasında o kadar sıkışık vaziyette sadece mesaneye odaklanıp beklemek nasıl bişey siz bilmiyosunuz tabi" dedim "hayatımda bir ilk" dedi. gülüştük...
3. de sadece bu kitabın adı ne demişti :)

canım idrar tutma süreci çok kötü bana 2-3 litre su iç dediler içtim ama çok kötüydü şimdi olsa 1 litre içer giderim..çok doldum hemşire git biraz boşalt diyor boşaltıyom biraz tekrar doluyom transferin yapılacağı masaya zor yattım ağlıyacaktım birde ultrasyonla bakarken bastırıyorlar çokk kötü sonra kalkmadan yatağa gittim sürgü koydular biraz yaptım gerisi gelmedi kasıklarıma ağrı girdi ağlamaya başladım hemşire hemen sonta takalım dedi sonra rahatladım..siz siz oluun su içmeyi abartmayın

kızlar joylight o gün bugündür girmemiş
ne oldu ki?

ben transfere gitmeden once su degilde su iceren yiyecekler yedim kahvaltida 3 tane salatalik yedim evden cikmadanda koca bir tabak karpuz yedim randevu saatinden yaklasik 20 dakika erken gittim merkeze ve orda bu sure icinde yavas yavas 3-4 bardak su ictim. o yuzden cok zorlanmadim tam sikismaya basladigimda beni odaya aldilar cok fazla kivranmadim yani. masadan kalkmadan zaten idrar yaptiriyorlar daha sonrada sadece bir kere eve gelince lavabo ihtiyacim oldu.

bu arada dusundumde dogum gunu yerine dollenmenin oldugu gunmu yoksa transferin oldugu gunumu kutlayalim karar veremedim aslinda dollenmenin gerceklestigi gun sanki daha mantikli ama bakalim bu konuyu dusunecek daha cok zamanimiz olacak doguma kadar :)

o da bir mantılı ama ben onunla bedenimizin ilk buluştuğu zaman olarak daha anlamlı bulduğum için öyle düşündüm :44:

hadi ben gittim kızlar, bugün heyete giriyor raporum (daha kaç heyet dolaşabilir bir rapor bilmiyorum ama, umudum büyükşehir belediyesi otobüs şoförleride toplanıp bir heyet oluşturmadan raporumu almak )
saat 2 de heyet toplanacakmış bende kapıda hazır bekleyecekmişim bişey sorarlarsa diye (ne sorabilirler acep çalışmadım da :44: )
görüşürüz öptüm hepinizi...

kızlar joylight o gün bugündür girmemiş
ne oldu ki?

günaydın kızlar...jotlightın sonucunu bilmiyorum ama sanırım kötü.sizlerden birşey rica edicem.burda bu kadar insan birbirimizin iyi olsa sevinmek için kötü olsa destek için sonucunu heyecanla bekliyoruz.böyle habersiz kalınca bizde destek olamıyoruz.birbirimizi en iyi biz anlarız,kötü de olsa kaçmayalım birbirimizden.habersiz bırakmayalım.tabi bu benim ricam siz ne dersiniz bilmem.

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..bayılıyorum sana neşene Allah bozmasın hep böle ol hiç üzmesin seni Mevlam..(canım fikonk makarna çekti ve evde yok bebişim doğduğunda fiyonk makarnaaaaaa diye ağlarsa şaşmam çok severim danam da sever heral...

tünaydın kızlarrrrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi gün olması dileğiyle

evet ögrtmn den de güzel haberler alırız inş. bugün yumurtalar hakkında bilgi verilecekti

evet canım inş güzel haberlerle döner topiğimize
negüzel bi çoğunun transferi oldu kimi tedaviye başladı...
darısı benim gibi daha başlayamayanların başına...

evet canım inş güzel haberlerle döner topiğimize
negüzel bi çoğunun transferi oldu kimi tedaviye başladı...
darısı benim gibi daha başlayamayanların başına...

evet ya daha başlayamadık bile ama olsun geç olsun da güç olmasın

tabi tatlımmmmmmmm ama ben heyecanla beklemeye devam ediyorum yinede
yaaa zaten tatilden 2 hafta kaybım oldu daha fazla olmasa süper olacak

kızlar ya bende size özendim gün yaklaştıkça içimdeki ya negatif olursa korkusu şimdi tedaviye başlasaydım dedirttiriyooo zaman olsaydı biraz daha sizinki daha tatlı bekleyiş canlarım ya ama benimki öle deil endişe korku herşey herşey bütün duygular aşure olmuş durumda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…