Canim insallah once beatuyguru sonra yumiti daha sonra senin hberini alacagiz insallah.benimde aksilik olmazsa opu yarin.ohss nasil anlasisliyor yumurta toplandiktan sonrami bide oyle bi ihtimalimdemi var simdiHayırlı olsun tedaviniz kızlar. Kilolari kafaniza takmayin sanirim herkeste yapiyor o ilaclar ben de yaklasik beş kilo kadar aldim. Nisanda ignelerimi oldum ohss oldugum icin transferim daha carsamba gunu yapildi. Bugün ikinci günüm. Poztifi göreyim arkamdan sizi bekliyorum insallah
Canım fazla yumurta toplandiginda oluyor yumurtaliklarin asiri uyarilmasindan dolayi karninin su toplama ihtimali var. Daha cok polikistikoverlilerde oluyor. Bende yoktu gerci. Benim doktorum transfer yaparsak zorlanirsin hem dondurulmusla sansin daha yuksek dedigi icin beklemeyi tercih ettik. Sende olmaz oyle bir durum yoksa bu zamana kadar zaten bilgilendirirdi doktorun. Aklina kötü ihtimalleri getirme hicCanim insallah once beatuyguru sonra yumiti daha sonra senin hberini alacagiz insallah.benimde aksilik olmazsa opu yarin.ohss nasil anlasisliyor yumurta toplandiktan sonrami bide oyle bi ihtimalimdemi var simdi
Nebilim herseyden suphelenir oldum.kac yumurta toplandi canim nerde yaptrdinCanım fazla yumurta toplandiginda oluyor yumurtaliklarin asiri uyarilmasindan dolayi karninin su toplama ihtimali var. Daha cok polikistikoverlilerde oluyor. Bende yoktu gerci. Benim doktorum transfer yaparsak zorlanirsin hem dondurulmusla sansin daha yuksek dedigi icin beklemeyi tercih ettik. Sende olmaz oyle bir durum yoksa bu zamana kadar zaten bilgilendirirdi doktorun. Aklina kötü ihtimalleri getirme hic
Bende herşey aynı seni bekliyorum bakalım yarın Nasıl geçecek kaç yumurtalık toplanacakKizlar kacinci gununuz ne durumdasiniz
Benim 19 yumurta toplandi, 13 tanesinde saglikli yumurta vardi, 7 tanesi döllendi ama sağlikli olan 4 tane kaldi. 2 tane birinci kalite iki tane de orta kalite. Birinci kalite iki taneyi de transfer etti doktorum digerleri beklemede. Allahim insallah bu kadar emegimize degerNebilim herseyden suphelenir oldum.kac yumurta toplandi canim nerde yaptrdin
Cok heycanliyim bugun uyuyamam ben dahaBende herşey aynı seni bekliyorum bakalım yarın Nasıl geçecek kaç yumurtalık toplanacak
Massallah canim cokmus ama sona dogru azalmis.iki embryo koymuslar neguzel insallah tutar ikiz olur :)Benim 19 yumurta toplandi, 13 tanesinde saglikli yumurta vardi, 7 tanesi döllendi ama sağlikli olan 4 tane kaldi. 2 tane birinci kalite iki tane de orta kalite. Birinci kalite iki taneyi de transfer etti doktorum digerleri beklemede. Allahim insallah bu kadar emegimize degerizmir smyrna art'ta oldum tedavimi. bugun birazcik bel agrim basladi benim transfer olan arkadaslar sizde durumlar nasil?
Stres oldum bende yumurta sayim azya diyorum ya dollenmezse hepsi sagliksiz olursa kafamda deli sorular:) yumiti seni iyi anliyorum simdi sayiya takmistinya senin gbi oldumBenim 19 yumurta toplandi, 13 tanesinde saglikli yumurta vardi, 7 tanesi döllendi ama sağlikli olan 4 tane kaldi. 2 tane birinci kalite iki tane de orta kalite. Birinci kalite iki taneyi de transfer etti doktorum digerleri beklemede. Allahim insallah bu kadar emegimize degerizmir smyrna art'ta oldum tedavimi. bugun birazcik bel agrim basladi benim transfer olan arkadaslar sizde durumlar nasil?
Canim kisa bir islem hic gozunde buyutme. Zaten uyuyor olcagin icin problem olmuyor. Ben gözumu masada actim sonra sedyeye alindim ve odama cikarildim. Ayilirken baya bi agladim doktor bana hersey yolunda diye bilgi vermeye geldiginde yalan soyluyosunuz bi sorun var demisim eşim çok gulmus ama hatirlamiyorumKizlar yarin opuda neler olacak az bahsedin hazirlikli olayim.mesela islemi yaptiklari masada mi uyaniyoruz.uyaninca direk ayaklanabiliyomuyuz.kiyafetimizi kendimiz giyebiliyomuyuz
benşmde öyleydi ama bir tane döllense de yeter dedik 3 tane olduStres oldum bende yumurta sayim azya diyorum ya dollenmezse hepsi sagliksiz olursa kafamda deli sorular:) yumiti seni iyi anliyorum simdi sayiya takmistinya senin gbi oldum
Yumurta toplamanin ertesi gunu embriyolog arayip bilgi veriyor canim kac tanesi dollendi diye. Olumluya odakla kendini bir tane döllenenle hamile kalan arkadasim var umutsuzluga yer yokDollenip dollenmrfigini nezman soyleyecekler peki gun icerisindemi canim
Canım gözün aydin simdi bekleme zamani :) insallah hepsi döllenir de bol bol embriyon kalir elindeKizlar 11 tane yumurta toplandi agrim cok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?