TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Bolunsede buda kalitesizmi oluyor simdi hersey olumsuza dondu bende.yumurtalarim kalitesiz demekki
Canim kalitesiz oldugunu gostermiyor bolunmesi saglikli oldugunu gosteriyor. Embriyologlarin kendilerine gore kriterleri var embriyo kalitesini ona gore belirliyorlar embriyonun sekline falan bakiyolar. Su an senin icin tek olumsuzluk dollenen sayisinin az olmasi. Dollenen embriyon kalitelidir belki onunla ilgili birsey bilemezsin su an icin. O tek bebisin sıkı sıkı tutuncak insallah sana. İsin en zor kismi beklemek malesef

Sagol kuzum insallah dedgin gbi kaliteli olur.%50 sansi var dedi.yarin arayacak.eger saglikliysa sali transfer ederler sanirim

Kizlar aradilar bolunmus yumurta ama tek embriyo riske girmeyelim hemen bugun transfer edelim dediler.yani 3.gune bile gtmemis oldu ama yinede cok mutluyum en azindan umudum var

Kizlar aradilar bolunmus yumurta ama tek embriyo riske girmeyelim hemen bugun transfer edelim dediler.yani 3.gune bile gtmemis oldu ama yinede cok mutluyum en azindan umudum var
Benimde öyle oldu Can'ım yumurta az olunca hiç bekletmediler 3.gün

Canim benim gozun aydin. Hic dusunme 3. Güne gitmedi diye senin icin en iyisi bu çünkü laboratuar ortami ne kadar teknolojik olursa olsun anne rahmi ortamini yuzde yuz saglayamiyor. O yüzden bozulma ihtimali her zaman oluyor. Zaten birinci kaliteymis bak embriyon insallah tutunur annesine. Transferini bugun mü yapiyorlar?

Evet canm yapildi en azindan yarim kalmadi tedavi.onun icin mutluyum rabbime sukurler olsun.embiriyog 2.gun ama 4 hucreli 3.gun olup yine 4 hicreli olabilirdi bi skinto yok gune takilma riske almak istemedik tek yumurta dedi

Evet canm yapildi en azindan yarim kalmadi tedavi.onun icin mutluyum rabbime sukurler olsun.embiriyog 2.gun ama 4 hucreli 3.gun olup yine 4 hicreli olabilirdi bi skinto yok gune takilma riske almak istemedik tek yumurta dedi
Cok sevindim tatlim insallah tutunur. Simdi en zor olan kisima geldin beklemek ben sahsen bir gün tuttu bence diyorum bir gün tutmadi kesin diyorum öyle dalgali deniz bi haldeyim. İlk üç gün bol bol dinlen. İnsallah olumlu netice aliriz

En zor kismi bu diyo herkes :)23 u test gunum.sizin az kaldi enazindan testinize.kac gun kaldi canlar

En zor kismi bu diyo herkes :)23 u test gunum.sizin az kaldi enazindan testinize.kac gun kaldi canlar
Ayin 18i pazartesi benim tam bi hafta kaldi. Aslinda cuma gunu test yaptirmak ostiyorum ben ama doktorum saglikli sonuc vermez diyor. İzmirdeyim su an ailemin yaninda. Cuma gunu dönücem ve esim de sirnakta görevde. Test sonucunu bekleme falan herseyimi tek basima yapmak zorundayim pazartesi günü. Sonuc olumsuz olursa yalnizlik cok dokunacak gibi hissediyorum

Canim bencede erken yap ben oyle dusunuyorum yani enazindan kendimi hazirlamak isterim negatifse.iyi dusunelim iyi olsun insaalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…