Sagol canim.11 tanrden dollenen olur dimi illaki.transfer nezmana olur acaba sorular bitmiyorCanım gözün aydin simdi bekleme zamani :) insallah hepsi döllenir de bol bol embriyon kalir elinde
Tabii ki olur merak etme rahat ol. Yarin kac tanesi dollencek belli olduktan sonra transfer gununu belirler doktorun 3. Veya 5. Gun olur genellikle. Bunu belirleyen dollenen yumurta sayin ve embriyo kaliten oluyor. Agrin icin de parol veya minoset hap verir doktorunSagol canim.11 tanrden dollenen olur dimi illaki.transfer nezmana olur acaba sorular bitmiyor
Canim sanirim 3 den fazla dollenen olursa 5.gun yapar.ilk gunu sayiyormuyuz :)Tabii ki olur merak etme rahat ol. Yarin kac tanesi dollencek belli olduktan sonra transfer gununu belirler doktorun 3. Veya 5. Gun olur genellikle. Bunu belirleyen dollenen yumurta sayin ve embriyo kaliten oluyor. Agrin icin de parol veya minoset hap verir doktorun
Bana antibiyotik vermiştiKizlar bana lucrin verdi doktor bu yumurta olgunlastrci deglmi niye verdiki acaba yada ben mi yanlis biliyorum size verdilermi
Gözünaydın ne kadar çok yumurtan olmuş inşallah hepsi döllenirKizlar bana lucrin verdi doktor bu yumurta olgunlastrci deglmi niye verdiki acaba yada ben mi yanlis biliyorum size verdilermi
Sagol canim.lucrine anlam veremedim ben.canim sen neden iki embriyo istemedin doktormu istemrdiGözünaydın ne kadar çok yumurtan olmuş inşallah hepsi döllenir
Ben istedim DR yasak dedi ne yapayımSagol canim.lucrine anlam veremedim ben.canim sen neden iki embriyo istemedin doktormu istemrdi
Aynn banada yasal degil dedi ama yapanlsr varmis neyse olsunda yeterki kacinci gunun canm nekadar kldi testeBen istedim DR yasak dedi ne yapayım
Bsey olmaz canim olsun.hormondan dolayi oluyor.benimde ilaclar yuzunden popo kismimda ciban gbi cikti iki tane dun de yuzumde kocaman iki tane agri veriyorArkadaslar transfer sonrasi hic sivilcesi cikan oldumu? Kasik kismimda kocaman bir sivilce var. Yuzum ve boynumda da minik var. Transferin 4. Gunu olacak ve ben fena halde moral bozdum cok kotuyum
Sagol canim bende tedaviye baslayacagim zaman biranonce adet olim istedim hic gecikmeyen adetim 5 gun gecikti.baslarsin insallah biranonceHerkes için hayırlısı olsun sizin bu yaşadıklarınızı yasamama az kaldı bende reglimi bekliyorum bunca zamandır gelmesin diye her ay dua ediyordum şimdide bi an önce gelsin istiyorum
Bu surekli kendini dinleme olayi cok zor ya. Senin kac tane döllendi canim haber geldi mi?Bsey olmaz canim olsun.hormondan dolayi oluyor.benimde ilaclar yuzunden popo kismimda ciban gbi cikti iki tane dun de yuzumde kocaman iki tane agri veriyor
Canim benim insallah allahim emeklerini bosa cikarmasin. Sizin problem neydi? Sasirdim gercekten kalitesini sordun mu döllenenin?Kizlar 1 tane dollenmiş sok olduk.okdar yumurtadan transfer gunu bile vermediler yarin bolunup bolunmemesine gore soyleyeceklermis
amin canim sagolasinCanim benim insallah allahim emeklerini bosa cikarmasin. Sizin problem neydi? Sasirdim gercekten kalitesini sordun mu döllenenin?
Canim embriyo dollendikten sonra yavas yavas bolunuyo kendi icinde. Once iki sonra dort sonra alti veya sekiz hucreli iken de yani 3. Gun transfer ediliyor. Onlar bi islem yapmiyorlar dollendikten sonra. Sadece bekliyorlarBolunmesini bekleyecegiz dediya o nasil oluyor kaam karmancorman.sayi fazlayken neden isleme alamiyorlar bilginiz varmi
Iki hucreli dedi suan.eger bolunmzse sagliksiz oluyor oylemi canimCanim embriyo dollendikten sonra yavas yavas bolunuyo kendi icinde. Once iki sonra dort sonra alti veya sekiz hucreli iken de yani 3. Gun transfer ediliyor. Onlar bi islem yapmiyorlar dollendikten sonra. Sadece bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?