TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Sagol canim.11 tanrden dollenen olur dimi illaki.transfer nezmana olur acaba sorular bitmiyor
Tabii ki olur merak etme rahat ol. Yarin kac tanesi dollencek belli olduktan sonra transfer gununu belirler doktorun 3. Veya 5. Gun olur genellikle. Bunu belirleyen dollenen yumurta sayin ve embriyo kaliten oluyor. Agrin icin de parol veya minoset hap verir doktorun

Canim sanirim 3 den fazla dollenen olursa 5.gun yapar.ilk gunu sayiyormuyuz :)

Kizlar bana lucrin verdi doktor bu yumurta olgunlastrci deglmi niye verdiki acaba yada ben mi yanlis biliyorum size verdilermi

Arkadaslar transfer sonrasi hic sivilcesi cikan oldumu? Kasik kismimda kocaman bir sivilce var. Yuzum ve boynumda da minik var. Transferin 4. Gunu olacak ve ben fena halde moral bozdum cok kotuyum

Herkes için hayırlısı olsun sizin bu yaşadıklarınızı yasamama az kaldı bende reglimi bekliyorum bunca zamandır gelmesin diye her ay dua ediyordum şimdide bi an önce gelsin istiyorum

Arkadaslar transfer sonrasi hic sivilcesi cikan oldumu? Kasik kismimda kocaman bir sivilce var. Yuzum ve boynumda da minik var. Transferin 4. Gunu olacak ve ben fena halde moral bozdum cok kotuyum
Bsey olmaz canim olsun.hormondan dolayi oluyor.benimde ilaclar yuzunden popo kismimda ciban gbi cikti iki tane dun de yuzumde kocaman iki tane agri veriyor

Herkes için hayırlısı olsun sizin bu yaşadıklarınızı yasamama az kaldı bende reglimi bekliyorum bunca zamandır gelmesin diye her ay dua ediyordum şimdide bi an önce gelsin istiyorum
Sagol canim bende tedaviye baslayacagim zaman biranonce adet olim istedim hic gecikmeyen adetim 5 gun gecikti.baslarsin insallah biranonce

Bsey olmaz canim olsun.hormondan dolayi oluyor.benimde ilaclar yuzunden popo kismimda ciban gbi cikti iki tane dun de yuzumde kocaman iki tane agri veriyor
Bu surekli kendini dinleme olayi cok zor ya. Senin kac tane döllendi canim haber geldi mi?

Kizlar 1 tane dollenmiş sok olduk.okdar yumurtadan transfer gunu bile vermediler yarin bolunup bolunmemesine gore soyleyeceklermis

Kizlar 1 tane dollenmiş sok olduk.okdar yumurtadan transfer gunu bile vermediler yarin bolunup bolunmemesine gore soyleyeceklermis
Canim benim insallah allahim emeklerini bosa cikarmasin. Sizin problem neydi? Sasirdim gercekten kalitesini sordun mu döllenenin?

Canim benim insallah allahim emeklerini bosa cikarmasin. Sizin problem neydi? Sasirdim gercekten kalitesini sordun mu döllenenin?
amin canim sagolasin
Canim aciklanamayan infertilite hersey normal gorunuyordu yasimda 29oyuzden sasrdim bende.canm hic brsey soramadim afalladim.bide tek yumurta oldugu icin yarin ney bilgi verebiliriz dedi.kalotesi ozman belli oluyor sanirim ona gore belkide transfer olmayacak.

Bolunmesini bekleyecegiz dediya o nasil oluyor kaam karmancorman.sayi fazlayken neden isleme alamiyorlar bilginiz varmi

Bolunmesini bekleyecegiz dediya o nasil oluyor kaam karmancorman.sayi fazlayken neden isleme alamiyorlar bilginiz varmi
Canim embriyo dollendikten sonra yavas yavas bolunuyo kendi icinde. Once iki sonra dort sonra alti veya sekiz hucreli iken de yani 3. Gun transfer ediliyor. Onlar bi islem yapmiyorlar dollendikten sonra. Sadece bekliyorlar

Canim embriyo dollendikten sonra yavas yavas bolunuyo kendi icinde. Once iki sonra dort sonra alti veya sekiz hucreli iken de yani 3. Gun transfer ediliyor. Onlar bi islem yapmiyorlar dollendikten sonra. Sadece bekliyorlar
Iki hucreli dedi suan.eger bolunmzse sagliksiz oluyor oylemi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…