TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

tamam sen sıkma canını olur mu.... devam et yıne de ılaclara ignelere...
dua etmekten baska bırseyımız kalmıyor...
Devam edeceğim zaten Can'ım benim . 12. Gün tekrar kan verip sonuç bildireceğim . Ama bu lekelerden belliydi. İlk tedavimde de aynısı oldu .

Devam edeceğim zaten Can'ım benim . 12. Gün tekrar kan verip sonuç bildireceğim . Ama bu lekelerden belliydi. İlk tedavimde de aynısı oldu .
ınsan her zaman bır oncekılerle kıyaslamadan yapamıyor....
bır oncekınde de boyle olmustu sımdı yıne oldu acaba olmadı mı dıye tereddut yasıyoruz hep...
ben de yarın kan verecegım ısyerınde aksama alırım sonucu ama esımın haberı olmayacak.. cunku dayanamıyorum

Merhaba kızlar, benim de cumartesi 12. gün testim vardı sonuç pozitif olmasına rağmen bugünkü testte değer çok düşmüş Sanırım artık göz yaşım kalmadı Ne diyeyim rabbim ne verirse hayırlı verir

12.ve 14.gunku değerleri yazarmısın cnm gecen sene kımyasal gebelık yaşadım bu öyle bişeymi acaba, sabır dılıyorum..

Merhaba, 12. Gün 34 idi, zaten düşük bir değer ama en azından artabilir umudum vardı, bugün de 2,2 çıktı, erken düşük imiş umarım kimse kimse yaşamasın nolur

Slm bayanlar.tedavileriniz hayırlı olsun pozitifi gorenleride tebrik ederim.Rabbim sonuna kadar yuzumuzu guldursun ins.Bende 19 temmuzda 2 tane 5.gun blast transferi oldum.transferin 6.gunu once çok silik idrarda pozitifi gordum.kan testimde 24.48 cikti.doktorum verdikleri tarihte yapmamı istedi. kafani karistirma dedi.Bende verdikleri tarihte yaptirdim.13.gun değerim 416 çıktı cok sukur hamileyim.10gun sonraya kese için çağırdı doktorum.Kizlar pozitifolmasina rağmen içim rahat değil.keseyi görene kadarda rahatlamicak sanırım.kan değeri normal gebelik olup olmadığını gösterir mi?dış gebelik ten kimyasal dan korkuyorum.Bide keseyi en erken ne zman gorebiIirim.?cvplasaniz çok sevinirim.

Merhaba atkadaşlar ,
Benim de pko nedenli başlayan tüp bebek tedavim temmuz ayında transfer olarak gerçekleşti ve 6 haftalık gebeyim, sizlere bir sorum olacak iki haftadır özelikle bu hafta aşırı adet ağrıları yaşıyorum, geceleri ağrı ile uyanıyor gündüzleri klima altında ağrıdan kan ter içinde kalıyorum sonra birden geçiyor sonra bir anda tekrar vuruyor.. Bazen hiç birşey yokmuş gibi.. Hatta geçen hafta çok az lekelenme oldu iki gün sonra ulstrasona girdim herşey yolundaydı.. Doktorum normal diyor ilaçları azaltınca azalabilir dedi, çünkü hala günde dört tane estrofem , dört tane progestron, iki günde bir progrex iğne vuruluyorum.. Aynı veya benzer şeyler yaşayan var mı?? Belki de ben çok hassasım ilk adet dönemlerinde genç kızken çektiğim ağrıların aynıları.. 1 ay bekleyip Dondurulmuş embriyo transferiydi ama 40 tane yumurtam toplanmıştı belki hepsinin etkisi vardır??

Canm merhaba benimde 5. Gün embriyosu kondu bugün 12. Günüm zaten 9. Gün pozitifi gördüm şükürler olsun. Doktorum pozitiften sonra estrofemi kesti progestan fitil kullanıyorum ona 3 ay devam edicem galiba bide günde bir kere clexan iğne oluyorum başka ilaç kullanmıyorum. Benimde hala adet ağrısı gibi oluyo hatta dün akşam dayanacak gibi bile değildi bide yanlış harekette etmek istemiyor insan dikkat edeyim derken daha da çok ağrıyo.
Ama 6.7. Günlerimde çok Ağrı'm var bişeymi oluyo diye doktorumu aramıştım bana çok normal yumurta toplamadan kalan kan ağrı yapıyo parol iç bişey olmaz demişti seninde 40 yumurta baya fazla olabilir

Canm sana kim Ne derse desin teselli olmayacak çünkü bunu hepimiz yaşayabiliriz ağlıycaksın tabi ama Allah'a dua et rabbim senin için hayırlı olanı en kısa zamanda sana versin isteyen herkese versin inşallah
Bu sefer gerçekten çok inanmıştım . Benimle demiştim . İnsanlara söylüyorum ama 7. Gün daha bekle , doktorlar boş yere 12. Gün yaptırın demiyorlar diyor . Belki yükselir diyorlar . Anlayacağınız herkes hala mucize bekliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…