canım ciddi misin<1.20 çıktı
Doktora birşey söylemedim Can'ım onlar zaten test yaptır demedi . Kendim yaptım iğneyi vurdur dediler sadece .canım ciddi misin
doktoruna durumu bildirseydin hemen....
inan ki çok üzüldüm.. dualarım seninle...
tamam sen sıkma canını olur mu.... devam et yıne de ılaclara ignelere...Doktora birşey söylemedim Can'ım onlar zaten test yaptır demedi . Kendim yaptım iğneyi vurdur dediler sadece .
hayırlısı olsun<1.20 çıktı
Devam edeceğim zaten Can'ım benim . 12. Gün tekrar kan verip sonuç bildireceğim . Ama bu lekelerden belliydi. İlk tedavimde de aynısı oldu .tamam sen sıkma canını olur mu.... devam et yıne de ılaclara ignelere...
dua etmekten baska bırseyımız kalmıyor...
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar değerim 11 gün 210 çıktı
ınsan her zaman bır oncekılerle kıyaslamadan yapamıyor....Devam edeceğim zaten Can'ım benim . 12. Gün tekrar kan verip sonuç bildireceğim . Ama bu lekelerden belliydi. İlk tedavimde de aynısı oldu .
Canim moral bozmak yok..insallah en kisa zamnda nasp olcak.sen ilaclrna dvam et bence de .<1.20 çıktı
Arkadaşim sana sabır diliyorum.Mutlaka vakti geldiğinde olacaktır..dualarım hepimiz için<1.20 çıktı
12.ve 14.gunku değerleri yazarmısın cnm gecen sene kımyasal gebelık yaşadım bu öyle bişeymi acaba, sabır dılıyorum..Merhaba kızlar, benim de cumartesi 12. gün testim vardı sonuç pozitif olmasına rağmen bugünkü testte değer çok düşmüş Sanırım artık göz yaşım kalmadı Ne diyeyim rabbim ne verirse hayırlı verir
Merhaba atkadaşlar ,
Benim de pko nedenli başlayan tüp bebek tedavim temmuz ayında transfer olarak gerçekleşti ve 6 haftalık gebeyim, sizlere bir sorum olacak iki haftadır özelikle bu hafta aşırı adet ağrıları yaşıyorum, geceleri ağrı ile uyanıyor gündüzleri klima altında ağrıdan kan ter içinde kalıyorum sonra birden geçiyor sonra bir anda tekrar vuruyor.. Bazen hiç birşey yokmuş gibi.. Hatta geçen hafta çok az lekelenme oldu iki gün sonra ulstrasona girdim herşey yolundaydı.. Doktorum normal diyor ilaçları azaltınca azalabilir dedi, çünkü hala günde dört tane estrofem , dört tane progestron, iki günde bir progrex iğne vuruluyorum.. Aynı veya benzer şeyler yaşayan var mı?? Belki de ben çok hassasım ilk adet dönemlerinde genç kızken çektiğim ağrıların aynıları.. 1 ay bekleyip Dondurulmuş embriyo transferiydi ama 40 tane yumurtam toplanmıştı belki hepsinin etkisi vardır??
<1.20 çıktı
Bu sefer gerçekten çok inanmıştım . Benimle demiştim . İnsanlara söylüyorum ama 7. Gün daha bekle , doktorlar boş yere 12. Gün yaptırın demiyorlar diyor . Belki yükselir diyorlar . Anlayacağınız herkes hala mucize bekliyor .Canm sana kim Ne derse desin teselli olmayacak çünkü bunu hepimiz yaşayabiliriz ağlıycaksın tabi ama Allah'a dua et rabbim senin için hayırlı olanı en kısa zamanda sana versin isteyen herkese versin inşallah
inşallah yükselir canımBu sefer gerçekten çok inanmıştım . Benimle demiştim . İnsanlara söylüyorum ama 7. Gün daha bekle , doktorlar boş yere 12. Gün yaptırın demiyorlar diyor . Belki yükselir diyorlar . Anlayacağınız herkes hala mucize bekliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?