- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Keseyi görmeye tam 5haftalıkmı gitmem lazım cnm sen ne zaman gittin.internette 5haftalıkken vajinal, 6 haftalıkken karından usg ile görülür dıyoHayirli olsun canim.aynen tek gbi gorunuyor.benin 15.gun 1240 gbi bseydi tek embriyoydu zaten keseyide pazartesi gordum cok sukur
Cnm test yap valla meraktan ölcez:)Allahın izniyle guzel haber alcaz sakın kendını yorma.bir de sen tekırdağda hangi dr a gideceksın iyi bi dr varmı bıldığın arkadaşima lazımdaKızlar günaydın gece tuvalete tekrar gittiğimde ne çamaşırımda ne peçetede leke vardı . Ama sabahınızın ettim . Şimdi tekrar fitil koydum yine çamaşır tertemizdi parmağıma çok çok az kahve leke bulaştı . Hemşirem tahriş kaynaklı olabilir merak etmeyin kanamaya çevirmesin önemli olan o dedi. Ama fitili sabah 2 akşam 2 olarak yapın dedi . 2. Fitili koyunca hiç leke olmadı parmağımda . Sanırım anlık olup kesilen bir şeydi ama yüreğimi ağzıma getirdi inanın . Kendimi hazırlamak istemiyorum ama yerleşme bu sanırım hep 7. Ve 8. Günlerde olur diyor nette . Allah a şükür devam etmedi . Hemşirem dinlenin dedi . İlk tedavimde böyle olup devam etti ve kana , adete çevirdi . Ondan çok korktum .
kızlar Günaydın yeni topigimiz hayırlı olsun... ben 9.gün kan vermiştim 146 idi birazdan bir daha vereceğim inşallah (11. gun olarak)yükselir değerin dua edin uyuyamadim sabaha kadar..
Canim ben 12.gun beta hcg testinden 10 gun sonra gttim.karindan ilk once bakmasini istedim karindan gordu alta gerek kalmadi.sende 1 hafta sonra falan gtKeseyi görmeye tam 5haftalıkmı gitmem lazım cnm sen ne zaman gittin.internette 5haftalıkken vajinal, 6 haftalıkken karından usg ile görülür dıyo
Saolasin canım. Bende ocak ayında negatifi gördüm. Bunda dondurulmus embriyoYDÜ. Bunda da negatif gorudm. Hayirlisi olsun artikCanm çok geçmiş olsun bende ocakda negatifi almıştım çok moralim bozulmuştu ama rabbim şimdi pozitifi gösterdi şükür allahım yardım etsin hepimize
Can'ım Tekirdağ da benim 4 yıllık doktorum var İnan buranın en iyisi beni kistten 2 kez ameliyat etti . 50 kez daha dese olurum . İşinde mükemmel ve ayrıca harika bir insan devlet hastanesinde Atilla kan :) öneririm . Şu an sonucu benden daha çok merak ediyor . Doğsun ilk ben seveceğim diyorCnm test yap valla meraktan ölcez:)Allahın izniyle guzel haber alcaz sakın kendını yorma.bir de sen tekırdağda hangi dr a gideceksın iyi bi dr varmı bıldığın arkadaşima lazımda
ikiz mi acaba yoksa iki embriyo mu? 9. gün fena değil ben 12 gün olmadan bakmayacağımkızlar Günaydın yeni topigimiz hayırlı olsun... ben 9.gün kan vermiştim 146 idi birazdan bir daha vereceğim inşallah (11. gun olarak)yükselir değerin dua edin uyuyamadim sabaha kadar..
iki embriyo canım nasip.. ben de öyle diyordum dayanamadım 8 gün idrarda 9.gün kanda batırdm.. dayanamıyor insanikiz mi acaba yoksa iki embriyo mu? 9. gün fena değil ben 12 gün olmadan bakmayacağım
ikisi de büyük ölçüde tutmuş o zaman biri tutsa daha az olurdu değerler sanki? hayırlı olsun darısı başıma 9 günüm var. benim yorumum bu tabi tüp bebelerin koyulan embiriyoların %80 i nin kız olduğunu düşünüyorum.kız embriyolar erkeklerden daha güçlü ve dayanıklı bence. erkek embriyolar daha hassass yada en fazla 2. kalite oluyorlar diye düşünüyorum.iki embriyo canım nasip.. ben de öyle diyordum dayanamadım 8 gün idrarda 9.gün kanda batırdm.. dayanamıyor insan
Canim sana histeroskopi yapildimi hiçSaolasin canım. Bende ocak ayında negatifi gördüm. Bunda dondurulmus embriyoYDÜ. Bunda da negatif gorudm. Hayirlisi olsun artik
Degerin yuksek yukselir canm merak etmeiki embriyo canım nasip.. ben de öyle diyordum dayanamadım 8 gün idrarda 9.gün kanda batırdm.. dayanamıyor insan
Saolasin canım. Bende ocak ayında negatifi gördüm. Bunda dondurulmus embriyoYDÜ. Bunda da negatif gorudm. Hayirlisi olsun artik
Can'ım Tekirdağ da benim 4 yıllık doktorum var İnan buranın en iyisi beni kistten 2 kez ameliyat etti . 50 kez daha dese olurum . İşinde mükemmel ve ayrıca harika bir insan devlet hastanesinde Atilla kan :) öneririm . Şu an sonucu benden daha çok merak ediyor . Doğsun ilk ben seveceğim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?