TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Hayirli olsun canim.aynen tek gbi gorunuyor.benin 15.gun 1240 gbi bseydi tek embriyoydu zaten keseyide pazartesi gordum cok sukur
Keseyi görmeye tam 5haftalıkmı gitmem lazım cnm sen ne zaman gittin.internette 5haftalıkken vajinal, 6 haftalıkken karından usg ile görülür dıyo

Son düzenleme:
Cnm test yap valla meraktan ölcez:)Allahın izniyle guzel haber alcaz sakın kendını yorma.bir de sen tekırdağda hangi dr a gideceksın iyi bi dr varmı bıldığın arkadaşima lazımda

Keseyi görmeye tam 5haftalıkmı gitmem lazım cnm sen ne zaman gittin.internette 5haftalıkken vajinal, 6 haftalıkken karından usg ile görülür dıyo
Canim ben 12.gun beta hcg testinden 10 gun sonra gttim.karindan ilk once bakmasini istedim karindan gordu alta gerek kalmadi.sende 1 hafta sonra falan gt

Canm çok geçmiş olsun bende ocakda negatifi almıştım çok moralim bozulmuştu ama rabbim şimdi pozitifi gösterdi şükür allahım yardım etsin hepimize
Saolasin canım. Bende ocak ayında negatifi gördüm. Bunda dondurulmus embriyoYDÜ. Bunda da negatif gorudm. Hayirlisi olsun artik

Cnm test yap valla meraktan ölcez:)Allahın izniyle guzel haber alcaz sakın kendını yorma.bir de sen tekırdağda hangi dr a gideceksın iyi bi dr varmı bıldığın arkadaşima lazımda
Can'ım Tekirdağ da benim 4 yıllık doktorum var İnan buranın en iyisi beni kistten 2 kez ameliyat etti . 50 kez daha dese olurum . İşinde mükemmel ve ayrıca harika bir insan devlet hastanesinde Atilla kan :) öneririm . Şu an sonucu benden daha çok merak ediyor . Doğsun ilk ben seveceğim diyor

kızlar Günaydın yeni topigimiz hayırlı olsun... ben 9.gün kan vermiştim 146 idi birazdan bir daha vereceğim inşallah (11. gun olarak)yükselir değerin dua edin uyuyamadim sabaha kadar..
ikiz mi acaba yoksa iki embriyo mu? 9. gün fena değil ben 12 gün olmadan bakmayacağım

iki embriyo canım nasip.. ben de öyle diyordum dayanamadım 8 gün idrarda 9.gün kanda batırdm.. dayanamıyor insan
ikisi de büyük ölçüde tutmuş o zaman biri tutsa daha az olurdu değerler sanki? hayırlı olsun darısı başıma 9 günüm var. benim yorumum bu tabi tüp bebelerin koyulan embiriyoların %80 i nin kız olduğunu düşünüyorum.kız embriyolar erkeklerden daha güçlü ve dayanıklı bence. erkek embriyolar daha hassass yada en fazla 2. kalite oluyorlar diye düşünüyorum.

benim aklıma takılan şunlar oldu kızlar.
1-tüp bebeklerde en çok kız mı doğuyor?
2-erkek embriyolar hasas mı oluyor?
3-kız embriyolar daha mı çok 1. kalite ve dayanıklı oluyor?(bu sadece doktor vasıtası ile büyütülen tek yumurta için değil yumurtalarda genel bi problem yoksa)
4-progestan fitil yada tablet yada iğne bebeğin tutunması için rahmi olduğundan yumuşak mı yapıyor?

T tugsem_10 ayyy keşkee kızımm olsaaa dunyalar benim olur.oğlum var zaten.tabiki hiç farketmez guzel Allahım sağlıklı evlat versın yeter.hayallerrrr......

Hanımlar aranızda öğretmen olan varmı:) herşey yolunda giderse 2.dönemi kapatıyoruz inşlh.sadece ilk dönem çalişiyoruz:)hesapladım doğum iznimin bitişiyle okulların kapanması denk gelıyo, seminerde de rapor alirim..

Bende kistten ameliyat oldum başka doktora sonra şimdiki doktorum ameliyatın çok yanlış old söyledi Bebek isteyen bir hastaya kesinlikle ameliyat yapılmaz diyo. Zaten ameliyattan hemen sonra tekrar kist oluştu bende ama ameliyat olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…