TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah Canm diyorlar ya hep ilk kana karaşıyomuş idrara bile daha geç karışıyor zaten kan testini en erken 12. Gün diyorlar demek ki o Zaman'lar ancak belli oluyor Allah'dan Ümit kesilmez bekle hala seninleler inşallah öyle düşün

Hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla kucağına al inşallah.
Değerin çok iyi böyle artarak devam etsin inş. Doktor 10 gün sonra çağarmış o gün keseyi göreceksin.
Zaten sonuçtan 10-15 gün sonra kese görülüyor. Ama stres yapıp olumsuz düşünme. Keyfini çıkar :)

Ay bende su an sessizlik hakim sütte peynirde maya bakterisinin kokusunu alan var mi burnuma balgam kokusu gibi geliyor. Anneme koklatiyorum duymuyor.av köpeği gibi her kokuyu farkediyorum.midem oguturken zorlaniyor.sisiyor taş gibi ne baoterisi ise zeytinde de aldım kokusunu.bi hazır peynirde yok

İnşallah belirtilerdir cnm hayırlı haberlerin olur:)

kızlar doktor bana reçete numarasi verdi ben onu kaybettim küçük bi kağıtdi tc kimlik numarasından bulamaz mi eczane

Gunaydin kizlar bugun 9.15 de transferim var dualarinizi eksik etmeyin bebeklerim bana tutunsun hayirlisiyla Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Cnm inss Allah gönlüne göre versin bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallah

Ya benim çok ağrım var bugün kasıklarım sızlıyor sanki bide iş yerindeyim bugün kan vermedim acaba versemiydim bilemedim 9 ve 11 günler verdim bugün 13. Gün vermedim belki iş çıkışı verebilirim duramazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…