Bu sefer gerçekten çok inanmıştım . Benimle demiştim . İnsanlara söylüyorum ama 7. Gün daha bekle , doktorlar boş yere 12. Gün yaptırın demiyorlar diyor . Belki yükselir diyorlar . Anlayacağınız herkes hala mucize bekliyor .
Hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla kucağına al inşallah.Slm bayanlar.tedavileriniz hayırlı olsun pozitifi gorenleride tebrik ederim.Rabbim sonuna kadar yuzumuzu guldursun ins.Bende 19 temmuzda 2 tane 5.gun blast transferi oldum.transferin 6.gunu once çok silik idrarda pozitifi gordum.kan testimde 24.48 cikti.doktorum verdikleri tarihte yapmamı istedi. kafani karistirma dedi.Bende verdikleri tarihte yaptirdim.13.gun değerim 416 çıktı cok sukur hamileyim.10gun sonraya kese için çağırdı doktorum.Kizlar pozitifolmasina rağmen içim rahat değil.keseyi görene kadarda rahatlamicak sanırım.kan değeri normal gebelik olup olmadığını gösterir mi?dış gebelik ten kimyasal dan korkuyorum.Bide keseyi en erken ne zman gorebiIirim.?cvplasaniz çok sevinirim.
146 canimİlki kaçtı canm
Denizli'de canım ilk deneme bizimki taze embriyoAllah analı babalı büyütsün canım sanırım ikiz :))? Bisey sorcaktım hangi klinikte tedavı oldun acaba?
hayırlı olsun canimmmEki Görüntüle 1866002 Bugün 9. Günüm kızlar idrar testi yaptım tekrar biraz evvel 7. Günde yapmıştım çok silikti artık belirginleşmeye başlıyor sanırım
Saol canım teşekkür ederim ama tabi 12. Gün dahada netleşicek:)hayırlı olsun canimmm
İnşallah belirtilerdir cnm hayırlı haberlerin olur:)Ay bende su an sessizlik hakim sütte peynirde maya bakterisinin kokusunu alan var mi burnuma balgam kokusu gibi geliyor. Anneme koklatiyorum duymuyor.av köpeği gibi her kokuyu farkediyorum.midem oguturken zorlaniyor.sisiyor taş gibi ne baoterisi ise zeytinde de aldım kokusunu.bi hazır peynirde yok
buluyo canım bende geçen reçetemi kaybettim gittim tc le çıkarttım reçeteyi tekrarkızlar doktor bana reçete numarasi verdi ben onu kaybettim küçük bi kağıtdi tc kimlik numarasından bulamaz mi eczane
Ay super ya kesin canim artik kan ver iskenceden kurtul canim :)Eki Görüntüle 1866002 Bugün 9. Günüm kızlar idrar testi yaptım tekrar biraz evvel 7. Günde yapmıştım çok silikti artık belirginleşmeye başlıyor sanırım
Canim yinede 12 .guntekrarla mutlaka<1.20 çıktı
Cnm inss Allah gönlüne göre versin bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallahGunaydin kizlar bugun 9.15 de transferim var dualarinizi eksik etmeyin bebeklerim bana tutunsun hayirlisiyla Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah
canım hiç tüp bebek doğum tarihi hesaplamasınla yaptın mı?Günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?