TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Ben atanamadim canim ucretli yapiyordum.bu sene evde olurum oyuzden.evet dusundum bende iyi denk geliyir :)

Aynen canim benbde ogretmenim. Hamile kalmk icin cok idealdi bizm icin. İnsallah ben de pozitfi alrmm

Can'ım ben bekardım ameliyat olduğumda hem de kistim patlamış hayati risk oluşmuştu

Kızlar tuvalette peçeteye yine kan geldi ama açık pembe çok az bu sefer hemşire progestan iğne yaptırmamı söyledi . Şimdi eşim gidiyor iğneyi almaya kan da vereceğim . Ama işin garibi şimdi gittim tuvalete sildim peçeteye hiç leke yok ne kahve ne kırmızı ya oyun mu oynuyor benle anlamadım

Bu çocuklar bizi mahvedecek ....
Sakın ol kuzum bence panik yapacak bir durum yok.. hadi bakalım güzel haberlerin olsun inşallah

Bu çocuklar bizi mahvedecek ....
Sakın ol kuzum bence panik yapacak bir durum yok.. hadi bakalım güzel haberlerin olsun inşallah
Ah Aslı bir doğsun ben ona yapacakları biliyorum geceden beri 1 damla uyku uyumadım gözlerim yanıyor İnan

Panik yapma canim olagan bir durum adetin yaklastigi icin leke geliyodur ama sokulmuyor sonucta bak.bi kan versene canim

InsaAllah yerlesme kanamasidir ya

Canim cikar senin 5.gun oldugu icin.benim 2.gun emvriyosu 10.gunde cikti.senin ki rahat cikar.takma kafani olabilir devami gelmesin insallah geldimi sonradan leke
Can'ım sen idrar testi yaptın mı? Yaptıysan kaçıncı gün yaptın benim 3. Gün embriyosu ctesi transfer oldum ctesi yapsam erken öi idrar testi için?

Can'ım sen idrar testi yaptın mı? Yaptıysan kaçıncı gün yaptın benim 3. Gün embriyosu ctesi transfer oldum ctesi yapsam erken öi idrar testi için?
Canim ben idarari 9.gun yapmistim cok silik cikmisti.senin 8.gunune denk geliyor 3.gun embriyosuysa.pazar yap bakalim 8 olsun enazindan

kızlar transferden sonra da kokuları çoban köpeği gibi ayırt etmeye başladım kötü kokuda yüreğim kalkar gibi oluyor.progestan 200 fitil yapar mı böyle. bide isahlim hala tam olarak geçmedi sanki yediğim yaramamış gibi tuvalete koşuyorum fena derecede değilk ama tam düzelmiş de değil. hamilelik belirtilerinde isahl olmak var mı çünkü bağarsaktaki enfeksiyon için yeterince içtim bitti antibiyotik

Kızlar iğneyi yaptırdım kanda verdim 1 saate çıkar dediler ama aklıma bir şey takıldı . İğne 50 mg lık ... Bizim normal kullandığımız fitiller 200 mg dı günde 3 kez yapıyorduk toplam 600 mg iken iğnenin bu dozu yetecek mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…