Ben atanamadim canim ucretli yapiyordum.bu sene evde olurum oyuzden.evet dusundum bende iyi denk geliyir :)Hanımlar aranızda öğretmen olan varmı:) herşey yolunda giderse 2.dönemi kapatıyoruz inşlh.sadece ilk dönem çalişiyoruz:)hesapladım doğum iznimin bitişiyle okulların kapanması denk gelıyo, seminerde de rapor alirim..
Aynen canim benbde ogretmenim. Hamile kalmk icin cok idealdi bizm icin. İnsallah ben de pozitfi alrmmHanımlar aranızda öğretmen olan varmı:) herşey yolunda giderse 2.dönemi kapatıyoruz inşlh.sadece ilk dönem çalişiyoruz:)hesapladım doğum iznimin bitişiyle okulların kapanması denk gelıyo, seminerde de rapor alirim..
Can'ım ben bekardım ameliyat olduğumda hem de kistim patlamış hayati risk oluşmuştuBende kistten ameliyat oldum başka doktora sonra şimdiki doktorum ameliyatın çok yanlış old söyledi Bebek isteyen bir hastaya kesinlikle ameliyat yapılmaz diyo. Zaten ameliyattan hemen sonra tekrar kist oluştu bende ama ameliyat olmadım
Bu çocuklar bizi mahvedecek ....Kızlar tuvalette peçeteye yine kan geldi ama açık pembe çok azbu sefer hemşire progestan iğne yaptırmamı söyledi . Şimdi eşim gidiyor iğneyi almaya kan da vereceğim . Ama işin garibi şimdi gittim tuvalete sildim peçeteye hiç leke yok ne kahve ne kırmızı ya oyun mu oynuyor benle anlamadım
Ah Aslı bir doğsun ben ona yapacakları biliyorum geceden beri 1 damla uyku uyumadım gözlerim yanıyor İnanBu çocuklar bizi mahvedecek ....
Sakın ol kuzum bence panik yapacak bir durum yok.. hadi bakalım güzel haberlerin olsun inşallah
Sen sakin ol canım güzel sonucunu al sonra bol bol uyuAh Aslı bir doğsun ben ona yapacakları biliyorum geceden beri 1 damla uyku uyumadım gözlerim yanıyor İnan
Panik yapma canim olagan bir durum adetin yaklastigi icin leke geliyodur ama sokulmuyor sonucta bak.bi kan versene canimKızlar tuvalette peçeteye yine kan geldi ama açık pembe çok azbu sefer hemşire progestan iğne yaptırmamı söyledi . Şimdi eşim gidiyor iğneyi almaya kan da vereceğim . Ama işin garibi şimdi gittim tuvalete sildim peçeteye hiç leke yok ne kahve ne kırmızı ya oyun mu oynuyor benle anlamadım
InsaAllah yerlesme kanamasidir yaKızlar tuvalette peçeteye yine kan geldi ama açık pembe çok azbu sefer hemşire progestan iğne yaptırmamı söyledi . Şimdi eşim gidiyor iğneyi almaya kan da vereceğim . Ama işin garibi şimdi gittim tuvalete sildim peçeteye hiç leke yok ne kahve ne kırmızı ya oyun mu oynuyor benle anlamadım
Can'ım sen idrar testi yaptın mı? Yaptıysan kaçıncı gün yaptın benim 3. Gün embriyosu ctesi transfer oldum ctesi yapsam erken öi idrar testi için?Canim cikar senin 5.gun oldugu icin.benim 2.gun emvriyosu 10.gunde cikti.senin ki rahat cikar.takma kafani olabilir devami gelmesin insallah geldimi sonradan leke
Birazsan gidip hem iğne yaptıracağım hem kan vereceğim kızlar dua edin bebişler benimle olsun .Panik yapma canim olagan bir durum adetin yaklastigi icin leke geliyodur ama sokulmuyor sonucta bak.bi kan versene canim
Canim ben idarari 9.gun yapmistim cok silik cikmisti.senin 8.gunune denk geliyor 3.gun embriyosuysa.pazar yap bakalim 8 olsun enazindanCan'ım sen idrar testi yaptın mı? Yaptıysan kaçıncı gün yaptın benim 3. Gün embriyosu ctesi transfer oldum ctesi yapsam erken öi idrar testi için?
O zaman pazar yapayım Can'ım çok sağol inşallah darısı bize olurCanim ben idarari 9.gun yapmistim cok silik cikmisti.senin 8.gunune denk geliyor 3.gun embriyosuysa.pazar yap bakalim 8 olsun enazindan
Yapıldı canım problem cikmadiCanim sana histeroskopi yapildimi hiç
Allah analı babalı büyütsün canım sanırım ikiz :))? Bisey sorcaktım hangi klinikte tedavı oldun acaba?kızlar değerim 11 gün 210 çıktı
kızlar değerim 11 gün 210 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?