TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

opu dan dolayı gaz şişkinlik ishal bulantı kusma şikayetiniz var mı?

Sadece şişkinlik ve sağ tarafımda batma var ama ohss riskim olduğunu söyledi doktor fazla yumurta üretiminden dolayı su içiyorum sürekli. Şu an fazla bi sıkıntı yok sıcak su torbasıyla yatıyorum :)

Ben de sol kasik ağrısı fazla göğüslerim hassas bedenim şiş ve gaz sancım var... ben de 27 temmuz carsamba transfer yaptırdım 5.gün embriyosu... beklemedeyiz..

Arkadaslar herkes 2 embiriyo mu aldi yoksa tek benmiyim bir embriyolu yada herkes 35 yaşında mi

İnternet paketi az kaldığı için pek giremiyorum ama mutlaka bir dakikada olsa bakıyorum. İnşallah transferi olan arkadaşlar olumlu sonuçlar alırlar.

Sadece şişkinlik ve sağ tarafımda batma var ama ohss riskim olduğunu söyledi doktor fazla yumurta üretiminden dolayı su içiyorum sürekli. Şu an fazla bi sıkıntı yok sıcak su torbasıyla yatıyorum :)
Canim transfer oldunmu sicak iyi degil ama sicak dus bile onermiyorlar

Kızlar ben 56 kıloyum ama karnım öyle şiştiki 5 aylık hamiş gibi belli oluyo iğnelermi ödem yaptı sizde böyle bi durum varmı
Aynen canim benm kilom vat zayif degilim ama.hic ust bolgemde yok yani hic gobegimin oldugunu bilmem.ama igneler den sonra dedigin gbi 5 aylik hamile ozellikle aksamlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…