Ayyy inşallahikisi de tutmuş gibi maşallah .
opu dan dolayı gaz şişkinlik ishal bulantı kusma şikayetiniz var mı?
Ya 7.gunu cikabiliyor mu demek . hayirli olsun canim gozn aydin. Benim de transfer gununu sayarsak bugun 9.gunum . p tesi yi beklyorm test icin acep beklemiim mi5. Gün embriyosuydu
cnm maşallah çok güzel değerin hayırlı olsunKızlar transferimin 7.günü kan testi yaptırdım 106 çıktı sizce nasıl?
Cnm belitin var mıydı hiç paylaşirsan sevinirimİnşallah değerlerimde artar
İdrar tahlili de yaptım bugün o da pozitif çıktı
Bende hiç belirti olmadı hatta tutmadı diye çok üzülmüştüm negatif gözüyle bakıyordumCnm belitin var mıydı hiç paylaşirsan sevinirim
Bende de belirti yok. Demek ki negatif sayılmaz hala unut var.Bende hiç belirti olmadı hatta tutmadı diye çok üzülmüştüm negatif gözüyle bakıyordum
Kızlar ben 56 kıloyum ama karnım öyle şiştiki 5 aylık hamiş gibi belli oluyo iğnelermi ödem yaptı sizde böyle bi durum varmı
Olumsuz düşünme bende hep belirti aradım ama bak 7. Günde bile değerim çok iyiBende de belirti yok. Demek ki negatif sayılmaz hala unut var.
Ben iki embiriyo aldım cnmArkadaslar herkes 2 embiriyo mu aldi yoksa tek benmiyim bir embriyolu yada herkes 35 yaşında mi
Merhaba canım. Ben 35 yaşındayım ve çift emriyokondu.Arkadaslar herkes 2 embiriyo mu aldi yoksa tek benmiyim bir embriyolu yada herkes 35 yaşında mi
Canim ben de tek embriyo yaş 28...Arkadaslar herkes 2 embiriyo mu aldi yoksa tek benmiyim bir embriyolu yada herkes 35 yaşında mi
Canim benim hayirli ugurlu olsun insallah hepinize dua ediyorum yat dinlen simdi bol bol sakin bi is yapma ozellikle ilk 3gun
Canim transfer oldunmu sicak iyi degil ama sicak dus bile onermiyorlarSadece şişkinlik ve sağ tarafımda batma var ama ohss riskim olduğunu söyledi doktor fazla yumurta üretiminden dolayı su içiyorum sürekli. Şu an fazla bi sıkıntı yok sıcak su torbasıyla yatıyorum :)
Aynen canim benm kilom vat zayif degilim ama.hic ust bolgemde yok yani hic gobegimin oldugunu bilmem.ama igneler den sonra dedigin gbi 5 aylik hamile ozellikle aksamlariKızlar ben 56 kıloyum ama karnım öyle şiştiki 5 aylık hamiş gibi belli oluyo iğnelermi ödem yaptı sizde böyle bi durum varmı
değerin pozitif cnm ama sen yine ihmal etme 2 gün sonra tekrar kan verKızlar transferimin 7.günü kan testi yaptırdım 106 çıktı sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?