TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Benim bugün bir hafta oldu, hiç belirtim olmamasına çok takılıyorum.Sadece bazen sol kasıkta hafif batma oluyor o kadar.

Kendi doktorun mu alttan muayene etti. Ben kesinlikle alttan yaptırmayın demişti doktorum düşüğe neden olabiliyormuş ama kendi doktorunsa sorun deil bi bildiği vardır elbet

Oral alındığında aşırı uyku yapiyomuş dıye enjeksıyon olarak verdiler bana ama artık dayanamicam oral kullanicam kim ne derse desın yoksa sakat kalıcam yuruyemıyom

Oral alındığında aşırı uyku yapiyomuş dıye enjeksıyon olarak verdiler bana ama artık dayanamicam oral kullanicam kim ne derse desın yoksa sakat kalıcam yuruyemıyom
enjeksiyon oraldan daha etkili diyebiliyorum genelde nereye iğne yaptırıyorsunuz sağlık ocağı mı? hastane acili mi?

enjeksiyon oraldan daha etkili diyebiliyorum genelde nereye iğne yaptırıyorsunuz sağlık ocağı mı? hastane acili mi?
Hemşireler iyi yapıyoda sorun bende benım sezeryandan kalma kitlelerim var kalçalarımda erimıyo ondan çok fena oldu..

İnsan gerçekten çok heyecanlı oluyo ben 7. Günümden beri yapıyorum bugün 11. Günüm mesela bugünde yaptım
ben mesela arın iğne olucam diye sonuçları saptırır diye 12. gün kan testi yapacam.
pruloton kabadan adele içine yapılıyor deniyor.acıtır mı çok şimdiye kadar iğnelerim cilt altı yada deri altı oldu hep.

Ben yaptrdm canm transferdn bir gn snra ve bir hafta sonra. Birazck yakti ilkinde . ama o kadr asamalardan gecmisiz . artik igne migne peeeh

Canım ben her gün progestan iğne oluyorum kalçadan çok fazla olduğu için sadece yerleri acıyo ama iğne acıtmıyo çok azcık yakıyo bazen ama dayanılmayacak gibi değil korkma

Kızlar ya doktorum aradı 13 yumurtadan sadece 3 tanesi embriyo haline gelmiş Can'ım çok sıkıldı sizin kaç tanesinden kaçı embriyo olmuştu. Onlarda kalitesiz olursa diye çok korkuyorum

Kızlar ya doktorum aradı 13 yumurtadan sadece 3 tanesi embriyo haline gelmiş Can'ım çok sıkıldı sizin kaç tanesinden kaçı embriyo olmuştu. Onlarda kalitesiz olursa diye çok korkuyorum
lütfen tereddütte bulunma...
gün gün bekleyeceksin maalesef..

insallah o üçü 4 dörtlüktür aslında çok döllenmesi de kalite ifade etmiyor.benim 22 yumurta toplandı hepsi sağlam dedi 18 tanesi embriyo olmuş 1. kalite sanırım 5 tane biri transfer edildi saklanan 4 tane diğerleri de 1. kalite olsa onları da saklarlardı diye düşünüyorum önemli olan elinizdeki

Canim benim.11 de 1 di cok uzuldum bende. 2.gun transfer ettiler bekletmediler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…