Aynen canm . tek embriyo konuldgnda verilyor sanrm genelde. Sansi artrmk icinCnm en güçlü pruloton depot zaten
kızlar Günaydın dün başıma neler geldi ya.. 1 2 damla kan geldi paceteye çok korktum hem doktoru aradım gel dedi kan testi verdik iğne yaptılar şükür bir şey çıkmadı.. 11 gün 220 olan değer dün yani 12 gün 362 çıktı.. dinleniyorum bu gün ayaklar yukarda... benim korkum doktor alttan muayene yaptı inşallah bişi olmaz
Yok cnm farketmiyor tek ciftAynen canm . tek embriyo konuldgnda verilyor sanrm genelde. Sansi artrmk icin
ben kullanıyorum sıcakta da amma gidiyor varya fitil olarak ıyyyKızlar progestanı oral olarak kullanan var mı aranızda??
enjeksiyon oraldan daha etkili diyebiliyorum genelde nereye iğne yaptırıyorsunuz sağlık ocağı mı? hastane acili mi?Oral alındığında aşırı uyku yapiyomuş dıye enjeksıyon olarak verdiler bana ama artık dayanamicam oral kullanicam kim ne derse desın yoksa sakat kalıcam yuruyemıyom
Hemşireler iyi yapıyoda sorun bende benım sezeryandan kalma kitlelerim var kalçalarımda erimıyo ondan çok fena oldu..enjeksiyon oraldan daha etkili diyebiliyorum genelde nereye iğne yaptırıyorsunuz sağlık ocağı mı? hastane acili mi?
İnsan gerçekten çok heyecanlı oluyo ben 7. Günümden beri yapıyorum bugün 11. Günüm mesela bugünde yaptımOyle mi diyorsun canm . ben galiba test yapmaktan korkuyoruumyapasm yok
ben mesela arın iğne olucam diye sonuçları saptırır diye 12. gün kan testi yapacam.İnsan gerçekten çok heyecanlı oluyo ben 7. Günümden beri yapıyorum bugün 11. Günüm mesela bugünde yaptım
sezeyandan kalma kitle? ben ilk defa duyuyorum. bunu biliyorsa doktor o zaman neden enjeksiyon verdi acaba?Hemşireler iyi yapıyoda sorun bende benım sezeryandan kalma kitlelerim var kalçalarımda erimıyo ondan çok fena oldu..
Ayy sen de cift cizgiyi gormussun dmi :) insallah kanda da guzel guzel sonuclar alrsnİnsan gerçekten çok heyecanlı oluyo ben 7. Günümden beri yapıyorum bugün 11. Günüm mesela bugünde yaptım
Ben yaptrdm canm transferdn bir gn snra ve bir hafta sonra. Birazck yakti ilkinde . ama o kadr asamalardan gecmisiz . artik igne migne peeehben mesela arın iğne olucam diye sonuçları saptırır diye 12. gün kan testi yapacam.
pruloton kabadan adele içine yapılıyor deniyor.acıtır mı çok şimdiye kadar iğnelerim cilt altı yada deri altı oldu hep.
Ayy sen de cift cizgiyi gormussun dmi :) insallah kanda da guzel guzel sonuclar alrsn
Canım ben her gün progestan iğne oluyorum kalçadan çok fazla olduğu için sadece yerleri acıyo ama iğne acıtmıyo çok azcık yakıyo bazen ama dayanılmayacak gibi değil korkmaben mesela arın iğne olucam diye sonuçları saptırır diye 12. gün kan testi yapacam.
pruloton kabadan adele içine yapılıyor deniyor.acıtır mı çok şimdiye kadar iğnelerim cilt altı yada deri altı oldu hep.
lütfen tereddütte bulunma...Kızlar ya doktorum aradı 13 yumurtadan sadece 3 tanesi embriyo haline gelmiş Can'ım çok sıkıldı sizin kaç tanesinden kaçı embriyo olmuştu. Onlarda kalitesiz olursa diye çok korkuyorum
insallah o üçü 4 dörtlüktür aslında çok döllenmesi de kalite ifade etmiyor.benim 22 yumurta toplandı hepsi sağlam dedi 18 tanesi embriyo olmuş 1. kalite sanırım 5 tane biri transfer edildi saklanan 4 tane diğerleri de 1. kalite olsa onları da saklarlardı diye düşünüyorum önemli olan elinizdekiKızlar ya doktorum aradı 13 yumurtadan sadece 3 tanesi embriyo haline gelmiş Can'ım çok sıkıldı sizin kaç tanesinden kaçı embriyo olmuştu. Onlarda kalitesiz olursa diye çok korkuyorum
Canim benim.11 de 1 di cok uzuldum bende. 2.gun transfer ettiler bekletmediler yaniKızlar ya doktorum aradı 13 yumurtadan sadece 3 tanesi embriyo haline gelmiş Can'ım çok sıkıldı sizin kaç tanesinden kaçı embriyo olmuştu. Onlarda kalitesiz olursa diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?