TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Ya 7.gunu cikabiliyor mu demek . hayirli olsun canim gozn aydin. Benim de transfer gununu sayarsak bugun 9.gunum . p tesi yi beklyorm test icin acep beklemiim mi
11. Gün çıkar cnm cumartesi kan testi yaptır istersen pazartesi pazar hastaneler kapalı diyemi acaba normalde 12. Gün ya ama bence 11 . Günde çıkma ihtimali çok yüksek

Canim transfer oldunmu sicak iyi degil ama sicak dus bile onermiyorlar

Yok Can'ım yumurtalar toplandı bugün. Hastanede de sıcak su koydular yurtdışındayım inanın tedavi tamamen farklı mesela bana sadece fitil verdiler düşük önleyici bu akşamdan başlayacağım. Topikte bazı yazıları okuyorum iğneler ilaçlar verilmiş şaşırıyorum ve korkuyorum pazar yada salı transferim olacak hergün arayıp bilgilendirecekler inş 5. Gün embriyosu olur ilk denemem inşallah herşey yokunda gider

İnşallah herşey yokunda gider ve güzel haberler verirsin bizede cnm yurtdışında neredesin

Aynen mesela tedaviye 20 haziranda başlamıştım 2 gün önce bitti iğneler. Galiba Türkiye'de en fazla 3 hafta sürüyo. Önemli olan bebişlerimize kavuşmak :)
Canım benim 8 gün sürdü 8. Gün yumurta toplandı 3 gün sonra transfer cumarteside sonuca bakıcaz inşallah topla. Tedavi süresi 3 hafta kadar sürüyo

Canım benim 8 gün sürdü 8. Gün yumurta toplandı 3 gün sonra transfer cumarteside sonuca bakıcaz inşallah topla. Tedavi süresi 3 hafta kadar sürüyo

Hayırlı olsun Can'ım testin pozitifti sanırım inşallah kan değerlerinde yüksek çıkar.

hayırlı cumalar bende 32 yalındayım tek embriyo bana 6 ağustosta pruloton iğne verdi onu aldım yarın vurulacağım ama onda da progestan türü bi madde yazıyor.
Cnm oda progesteron iğne ama daha güçlüsü dusuge karşı önlem amaçlı veriliyor genelde

ay sinir oldum sabah sabah kardeşime miras işlerimiz var.ben işteyim kocama zaten vermezler.uyuz telefonu acmıyor.yol parasını ve vergi dairesinden olası cezanın parasını verdim.

ay sinir oldum sabah sabah kardeşime miras işlerimiz var.ben işteyim kocama zaten vermezler.uyuz telefonu acmıyor.yol parasını ve vergi dairesinden olası cezanın parasını verdim.
Vallahi ben de dün akşam sinirliydim ağladım hatta şu anda da gözlerim şiş....
Bazı insanlar bize bu dönemde hiç yardimci olmuyorlar....

kızlar Günaydın dün başıma neler geldi ya.. 1 2 damla kan geldi paceteye çok korktum hem doktoru aradım gel dedi kan testi verdik iğne yaptılar şükür bir şey çıkmadı.. 11 gün 220 olan değer dün yani 12 gün 362 çıktı.. dinleniyorum bu gün ayaklar yukarda... benim korkum doktor alttan muayene yaptı inşallah bişi olmaz

Değerin çok güzel yükselmiş canım çok şükür dr bişey dedimi peki neden olabilirmiş

Cnm oda progesteron iğne ama daha güçlüsü dusuge karşı önlem amaçlı veriliyor genelde
hala progestan 200 kullanıyorum bu daha iyi mi ?

Vallahi ben de dün akşam sinirliydim ağladım hatta şu anda da gözlerim şiş....
Bazı insanlar bize bu dönemde hiç yardimci olmuyorlar....
kocamda daha tripleşik oldu.anlamıyorum normalde başka zamanlarda bu kadar yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…