11. Gün çıkar cnm cumartesi kan testi yaptır istersen pazartesi pazar hastaneler kapalı diyemi acaba normalde 12. Gün ya ama bence 11 . Günde çıkma ihtimali çok yüksekYa 7.gunu cikabiliyor mu demek . hayirli olsun canim gozn aydin. Benim de transfer gununu sayarsak bugun 9.gunum . p tesi yi beklyorm test icin acep beklemiim mi
Canim transfer oldunmu sicak iyi degil ama sicak dus bile onermiyorlar
İnşallah herşey yokunda gider ve güzel haberler verirsin bizede cnm yurtdışında neredesinYok Can'ım yumurtalar toplandı bugün. Hastanede de sıcak su koydular yurtdışındayım inanın tedavi tamamen farklı mesela bana sadece fitil verdiler düşük önleyici bu akşamdan başlayacağım. Topikte bazı yazıları okuyorum iğneler ilaçlar verilmiş şaşırıyorum ve korkuyorumpazar yada salı transferim olacak hergün arayıp bilgilendirecekler inş 5. Gün embriyosu olur ilk denemem inşallah herşey yokunda gider
İnşallah herşey yokunda gider ve güzel haberler verirsin bizede cnm yurtdışında neredesin
Amin canım anladım demekki orda daha değişik uygulama yapıyolarİnşallah Can'ım Allah hepimize nasip eder. İngilteredeyim
Amin canım anladım demekki orda daha değişik uygulama yapıyolar
Canım benim 8 gün sürdü 8. Gün yumurta toplandı 3 gün sonra transfer cumarteside sonuca bakıcaz inşallah topla. Tedavi süresi 3 hafta kadar sürüyoAynen mesela tedaviye 20 haziranda başlamıştım 2 gün önce bitti iğneler. Galiba Türkiye'de en fazla 3 hafta sürüyo. Önemli olan bebişlerimize kavuşmak :)
Canım benim 8 gün sürdü 8. Gün yumurta toplandı 3 gün sonra transfer cumarteside sonuca bakıcaz inşallah topla. Tedavi süresi 3 hafta kadar sürüyo
hayırlı cumalar bende 32 yalındayım tek embriyo bana 6 ağustosta pruloton iğne verdi onu aldım yarın vurulacağım ama onda da progestan türü bi madde yazıyor.Canim ben de tek embriyo yaş 28...
Cnm oda progesteron iğne ama daha güçlüsü dusuge karşı önlem amaçlı veriliyor geneldehayırlı cumalar bende 32 yalındayım tek embriyo bana 6 ağustosta pruloton iğne verdi onu aldım yarın vurulacağım ama onda da progestan türü bi madde yazıyor.
Vallahi ben de dün akşam sinirliydim ağladım hatta şu anda da gözlerim şiş....ay sinir oldum sabah sabah kardeşime miras işlerimiz var.ben işteyim kocama zaten vermezler.uyuz telefonu acmıyor.yol parasını ve vergi dairesinden olası cezanın parasını verdim.
Evet canım hatta bu sabah yine yaptım ikinci çizgi net görünüyo artık:))yarında kan testine gidicem :)Hayırlı olsun Can'ım testin pozitifti sanırım inşallah kan değerlerinde yüksek çıkar.
Değerin çok güzel yükselmiş canım çok şükür dr bişey dedimi peki neden olabilirmişkızlar Günaydın dün başıma neler geldi ya.. 1 2 damla kan geldi paceteye çok korktum hem doktoru aradım gel dedi kan testi verdik iğne yaptılar şükür bir şey çıkmadı.. 11 gün 220 olan değer dün yani 12 gün 362 çıktı.. dinleniyorum bu gün ayaklar yukarda... benim korkum doktor alttan muayene yaptı inşallah bişi olmaz
hala progestan 200 kullanıyorum bu daha iyi mi ?Cnm oda progesteron iğne ama daha güçlüsü dusuge karşı önlem amaçlı veriliyor genelde
kocamda daha tripleşik oldu.anlamıyorum normalde başka zamanlarda bu kadar yapmazdı.Vallahi ben de dün akşam sinirliydim ağladım hatta şu anda da gözlerim şiş....
Bazı insanlar bize bu dönemde hiç yardimci olmuyorlar....
Cnm en güçlü pruloton depot zatenhala progestan 200 kullanıyorum bu daha iyi mi ?
kocamda daha tripleşik oldu.anlamıyorum normalde başka zamanlarda bu kadar yapmazdı.
Oyle mi diyorsun canm . ben galiba test yapmaktan korkuyoruum11. Gün çıkar cnm cumartesi kan testi yaptır istersen pazartesi pazar hastaneler kapalı diyemi acaba normalde 12. Gün ya ama bence 11 . Günde çıkma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?