TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Öyle canım önemli olan aslında bi tane kaliteli embriyo ama o kadar yumurtadan sadece 3 tanesinin kalması moralimi bozdu. Pazar tekrar arayacaklar bilgi için ve transfer içinde çağırabiliriz dediler. Rabbim hayırlısını versin çabalarımızı boşa çıkarmasın hepimiz manevi olarak çok yıpranıyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dua etmekten başka birşey gelmiyo maalesef maşallah seninkiler çok iyiymiş sağlıcakla kucağına alırdın inşallah

Canim benim.11 de 1 di cok uzuldum bende. 2.gun transfer ettiler bekletmediler yani

Ciddi misin ve hamilesin inan çok büyük umut oldun bana çok üzülmüştüm. Pazar haber gelecek ama Zaman hiç geçmiyo test gününü Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Dua edin benim içinde nolur

inşallah buna rağmen bana da bir embriyo transfer edildi.

Ayrıca kızla ben İngiltere'de yaşıyorum burda ıvf sitelerinde de araştırma yaptım pure yani doğal nar suyu ananas ve brazilian nuts tutunmada kolaylık sağlıyormuş. Ben ananas yemeye başladım şimdiden

Ciddi misin ve hamilesin inan çok büyük umut oldun bana çok üzülmüştüm. Pazar haber gelecek ama Zaman hiç geçmiyo test gününü Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Dua edin benim içinde nolur
Canim evet beni aradilar 1 yumurta isleme aldik dolllendi ama bolunmezse iptalde olabilir transfer dediler.ogun okdar agladimki.2.gun aradilar bolundu hemen gelin 3e bekletmenin anlami yok cunku elimizde yumurta yok dediler.gttim ama hic umudum yoktu.disarda olsa belki 3
Gune bile gdemiyecekti sansa koydular dedim.mucizem gerceklesti ama bebegim skica tutunmus.hic moralini bozma.5.6.gun embriyosu birsuru yumurtasi olan tutmayanda cok nasip birazda.insallah bitanede olsa transferin olsun da onemli olan o

Ayrıca kızla ben İngiltere'de yaşıyorum burda ıvf sitelerinde de araştırma yaptım pure yani doğal nar suyu ananas ve brazilian nuts tutunmada kolaylık sağlıyormuş. Ben ananas yemeye başladım şimdiden
Ben transfere gtmeden basladim hergun duzenli yedim ananas

Ben tedaviye nisanda başladım, 11 yumurta toplandı, yedisi döllendi dediler, sonra 6 embriyo üçüncü gün donduruldu.28 Temmuz'da 5. Gün embriyosu olarak transfer olacaktı, ertesi gün gelin dediler, meğer dördü beşinci gün gelişememişler.Yani sadece iki embriyo 6. Güne gelebildi.

Kızlar sizde de aşırı gerginlik, sıkıntı, sinir var mı? Sanki âdet öncesi gibi(((

Kızlar sizde de aşırı gerginlik, sıkıntı, sinir var mı? Sanki âdet öncesi gibi(((

benim şuan rahmimin bir sol yanını bir sağ yanını yavru kedi gibi tırlamayan bişeyler var gibi acaba karar mı veremedi?nereye yerleşsem diye yerleşme kanaması olmadanda tutunuyor dimi bebiş

Ben transfere gtmeden basladim hergun duzenli yedim ananas

Okurken gözlerim doldu inan karnında küçük bi mucize taşıyosun ne Mutlu sana. O zaman stres yok pazarı bekleyelim bakalım

benim şuan rahmimin bir sol yanını bir sağ yanını yavru kedi gibi tırlamayan bişeyler var gibi acaba karar mı veremedi?nereye yerleşsem diye yerleşme kanaması olmadanda tutunuyor dimi bebiş
Bugün senin kaçıncı günün canım?

Okurken gözlerim doldu inan karnında küçük bi mucize taşıyosun ne Mutlu sana. O zaman stres yok pazarı bekleyelim bakalım

Bende başladım ananasa kıyamam eşim doğrayıp getiriyo şimdide işe gitti dolaba koydum ye mutlaka diyo Alahtan eşlerimiz yanımızda zaten kayınvalidemler ve kendi ailemin dışında kimsenin haberi yok. bi kaç sene öncede annemi kaybettim onun yerini her Zaman arıyorum olsa tüm sıkıntılarımı paylaşırdım destekçim olurdu diyorum zaten iğnelerden dolayı çok stresli sıkıntılı geçti tedavim

Ohhh Ohh ne güzel.... evet tutunma kanaması olmayabilir
Senin uyku pozisyonun nasıl? ?

Benim transferin 2. Günü aynen böyle oldu, iki embriyo konduğu için biri sola, biri sağa tutunuyor herhalde diye düşündüm ben de.Ama artık hiç belirtim yok Benim olursa(inşallah) bu 3. Hamileliğim olacak, hiç yerleşme kanaması yaşamadım.

Herkese selam....
27 temmuzda 5 günlük tek embriyo transferim oldu...
8.gün bhcg değerim 127
Canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasîp etsin inşallah, darısı başımıza...Benim de bugün 7. Günü ve altıncı gün embriyosuydu.

merhabaa sevgili anne adayları
25 temmuz transfer tarihim yarın test günüm 7. günden beri test yapıyorum 7.8. gün laboquick markayla silik 9.10. günler daha net predictor early
11. gün yani bugün oncomed yaptım negatiff çokk üzüldümm yarın kan testi ar korkuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…