insallah o üçü 4 dörtlüktür aslında çok döllenmesi de kalite ifade etmiyor.benim 22 yumurta toplandı hepsi sağlam dedi 18 tanesi embriyo olmuş 1. kalite sanırım 5 tane biri transfer edildi saklanan 4 tane diğerleri de 1. kalite olsa onları da saklarlardı diye düşünüyorum önemli olan elinizdeki
Canim benim.11 de 1 di cok uzuldum bende. 2.gun transfer ettiler bekletmediler yani
inşallah buna rağmen bana da bir embriyo transfer edildi.Öyle canım önemli olan aslında bi tane kaliteli embriyo ama o kadar yumurtadan sadece 3 tanesinin kalması moralimi bozdu. Pazar tekrar arayacaklar bilgi için ve transfer içinde çağırabiliriz dediler. Rabbim hayırlısını versin çabalarımızı boşa çıkarmasın hepimiz manevi olarak çok yıpranıyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dua etmekten başka birşey gelmiyo maalesef maşallah seninkiler çok iyiymiş sağlıcakla kucağına alırdın inşallah
Canim evet beni aradilar 1 yumurta isleme aldik dolllendi ama bolunmezse iptalde olabilir transfer dediler.ogun okdar agladimki.2.gun aradilar bolundu hemen gelin 3e bekletmenin anlami yok cunku elimizde yumurta yok dediler.gttim ama hic umudum yoktu.disarda olsa belki 3Ciddi misin ve hamilesin inan çok büyük umut oldun bana çok üzülmüştüm. Pazar haber gelecek ama Zaman hiç geçmiyo test gününü Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Dua edin benim içinde nolur
Ben transfere gtmeden basladim hergun duzenli yedim ananasAyrıca kızla ben İngiltere'de yaşıyorum burda ıvf sitelerinde de araştırma yaptım pure yani doğal nar suyu ananas ve brazilian nuts tutunmada kolaylık sağlıyormuş. Ben ananas yemeye başladım şimdiden
Donem.donem.oliuor bende canimKızlar sizde de aşırı gerginlik, sıkıntı, sinir var mı? Sanki âdet öncesi gibi(((
Ben transfere gtmeden basladim hergun duzenli yedim ananas
Canim evet beni aradilar 1 yumurta isleme aldik dolllendi ama bolunmezse iptalde olabilir transfer dediler.ogun okdar agladimki.2.gun aradilar bolundu hemen gelin 3e bekletmenin anlami yok cunku elimizde yumurta yok dediler.gttim ama hic umudum yoktu.disarda olsa belki 3
Gune bile gdemiyecekti sansa koydular dedim.mucizem gerceklesti ama bebegim skica tutunmus.hic moralini bozma.5.6.gun embriyosu birsuru yumurtasi olan tutmayanda cok nasip birazda.insallah bitanede olsa transferin olsun da onemli olan o
Bugün senin kaçıncı günün canım?benim şuan rahmimin bir sol yanını bir sağ yanını yavru kedi gibi tırlamayan bişeyler var gibi acaba karar mı veremedi?nereye yerleşsem diyeyerleşme kanaması olmadanda tutunuyor dimi bebiş
Okurken gözlerim doldu inan karnında küçük bi mucize taşıyosun ne Mutlu sana. O zaman stres yok pazarı bekleyelim bakalım
Ohhh Ohh ne güzel.... evet tutunma kanaması olmayabilirbenim şuan rahmimin bir sol yanını bir sağ yanını yavru kedi gibi tırlamayan bişeyler var gibi acaba karar mı veremedi?nereye yerleşsem diyeyerleşme kanaması olmadanda tutunuyor dimi bebiş
Benim transferin 2. Günü aynen böyle oldu, iki embriyo konduğu için biri sola, biri sağa tutunuyor herhalde diye düşündüm ben de.Ama artık hiç belirtim yokbenim şuan rahmimin bir sol yanını bir sağ yanını yavru kedi gibi tırlamayan bişeyler var gibi acaba karar mı veremedi?nereye yerleşsem diyeyerleşme kanaması olmadanda tutunuyor dimi bebiş
Canım, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasîp etsin inşallah, darısı başımıza...Benim de bugün 7. Günü ve altıncı gün embriyosuydu.Herkese selam....
27 temmuzda 5 günlük tek embriyo transferim oldu...
8.gün bhcg değerim 127
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?