Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
Tebrikler bencede hamilesin insallah tutmuştur mutlu haberlerini alırız

Merhaba Arkadaşlar aranıza Yenı katıldım aşılamam yapıldı 10 Ağustosta beklemedeyım test yapmamak için zor dayanıyorum çok erken çünkü

Kızlar bana süreci anlatabilir isiniz gonalf vrrdi bana doktorum aşılama yapcaz dedi bugünden itibaren başlıyoruz. Sizin bugün aşılamam oldu dedileriniz çatlama sonrası sperm toplama ve enjektesi mi oluyo

Kaç yum oluştu kaç cm oldu bana bilgi verirmisiniz

Kızlar bana süreci anlatabilir isiniz gonalf vrrdi bana doktorum aşılama yapcaz dedi bugünden itibaren başlıyoruz. Sizin bugün aşılamam oldu dedileriniz çatlama sonrası sperm toplama ve enjektesi mi oluyo
Aşılama için adetın ucuncu günü başlıyosun galıba en azındam Benım oyle oldu karından ıgne yapıyosun tozunu doktor belırlıyo yumurtaların ıstedıgı büyüklüğe gelınce ıgne yapıyosun Benım ıkı tane vardı 21 20 çatla ıgnesını vurunca ertesı gün benı cagırdı eşimde sperm verdı ve enjekte ettıler bu kadar basıt senın sorunun ne cnm

Çikolata kisti sanırım film falan temiz ama olmuyor 1 senedir, klomen menagon falan denedik olmadı şimdi aşılama denicez olmazsa tüp, ki aşılama dan hiç umudum yok kimse sonuç alamıyor bundan

Çikolata kisti sanırım film falan temiz ama olmuyor 1 senedir, klomen menagon falan denedik olmadı şimdi aşılama denicez olmazsa tüp, ki aşılama dan hiç umudum yok kimse sonuç alamıyor bundan
Oyle düşünme cnm allah ızın verecek dua etmekten Başka yapack bıseu uok hem çoğu insan hamıle kaldı aşılama dırek rahme kendı verıyo ve hızlandırıcı solısyonlarla yıkıyolar hem rahmını hem spermı

Çok haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…