O zmn gözün aydın olsun bence de hamilesin canım çatlatma ignesinin etkisi çoktan geçmiştirAşılama gününü saymıyorum o gün pazartesiydi ( 0 ) . Salı ( 1 ) diye başladım. Bu cuma 11. Günü oluyor
Tebrikler bencede hamilesin insallah tutmuştur mutlu haberlerini alırızGünaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
Ben de kan testi yaptırmıcam diyordum ama arkadaşım zorla götürdü kan verdim sonuç negatifKan testi yarın yaptırıcam bakalım
Amin Canım inşallah hayırlısı olsunYok cnm dedigim gibi doktor 1 ay ara verelim dedi ama adet oldum bu ayda olmadi hayirlisiyla 2.ye baslicaz hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun Allah büyük bizim de bebişlerimiz olacak inşallahBen de kan testi yaptırmıcam diyordum ama arkadaşım zorla götürdü kan verdim sonuç negatifnediyim sağlık olsun.
Erken canım yapma. İğne etkisi ile pozitf çıkarMerhaba Arkadaşlar aranıza Yenı katıldım aşılamam yapıldı 10 Ağustosta beklemedeyım test yapmamak için zor dayanıyorum çok erken çünkü
hariha cok sevındımm rabbım kucagına almayı nasıp etsınBen bugün normal test yaptım onda da çıktı şükür
Teşekkür ederim. Kan verince asıl belli olacak inşallah... heyecanlıyımhariha cok sevındımm rabbım kucagına almayı nasıp etsın
Aşılama için adetın ucuncu günü başlıyosun galıba en azındam Benım oyle oldu karından ıgne yapıyosun tozunu doktor belırlıyo yumurtaların ıstedıgı büyüklüğe gelınce ıgne yapıyosun Benım ıkı tane vardı 21 20 çatla ıgnesını vurunca ertesı gün benı cagırdı eşimde sperm verdı ve enjekte ettıler bu kadar basıt senın sorunun ne cnmKızlar bana süreci anlatabilir isiniz gonalf vrrdi bana doktorum aşılama yapcaz dedi bugünden itibaren başlıyoruz. Sizin bugün aşılamam oldu dedileriniz çatlama sonrası sperm toplama ve enjektesi mi oluyo
Çikolata kisti sanırım film falan temiz ama olmuyor 1 senedir, klomen menagon falan denedik olmadı şimdi aşılama denicez olmazsa tüp, ki aşılama dan hiç umudum yok kimse sonuç alamıyor bundanAşılama için adetın ucuncu günü başlıyosun galıba en azındam Benım oyle oldu karından ıgne yapıyosun tozunu doktor belırlıyo yumurtaların ıstedıgı büyüklüğe gelınce ıgne yapıyosun Benım ıkı tane vardı 21 20 çatla ıgnesını vurunca ertesı gün benı cagırdı eşimde sperm verdı ve enjekte ettıler bu kadar basıt senın sorunun ne cnm
Oyle düşünme cnm allah ızın verecek dua etmekten Başka yapack bıseu uok hem çoğu insan hamıle kaldı aşılama dırek rahme kendı verıyo ve hızlandırıcı solısyonlarla yıkıyolar hem rahmını hem spermıÇikolata kisti sanırım film falan temiz ama olmuyor 1 senedir, klomen menagon falan denedik olmadı şimdi aşılama denicez olmazsa tüp, ki aşılama dan hiç umudum yok kimse sonuç alamıyor bundan
Çok haklısın canımÇoğunlukla asilamanin tutacagi kisiler esinde hicbir sorun olmayip kendiside pko hastasi olanlar zaten yumurtlama gunlerini bilmedikleri icin doktor klomenle duzene sokuyor iste sonrada asilama tuttu oluyo, ama hala devlet sorgulamadan tup bebekten once illa 2 asilama diyor! Bende 1. Asilamayi yaptirdim ve ikinciyi bos bos beklicem ekime kadar tup bebek desen kışa anca olur gercekten sinirleniyorum artik ozelde des3n 20 bin, gercekten psikoloji kalmadi artik insragrama girdikce milletin cocugunu gormektende skildim ya valla anormallesmeye basladim
Tebrik ederim canımBen bugün normal test yaptım onda da çıktı şükür
Değerim 163 çıktı. Çok şükürTebrik ederim canımhayırlı uğurlu olsun şimdiden.. İnş sağlıkşa kucağına almak nasip olur
Hayırlı olsun canım maşallahDeğerim 163 çıktı. Çok şükür☺
Tebrik ederim canımDeğerim 163 çıktı. Çok şükür☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?