Benim dün 12. Günümdü aşılamadan sonra testi yaptım negatif ti. Umutsuzlanma lütfen olumlu sonuç alan çok kişi var. Senin kaç gün oldu aşılama olalı hiç test yaptın mıSiz kaçıncı günde yaptınız? Benim pazartesi günü bat doktor öyle demişti... herkes olumsuz sonuç alınca bende de hiç belirti olmayınca çok umutsuzlanıyorum
5 ağustosta oldum 2. Aşılamam. Çok nadir göğüslerim sızlıyor çok nadir batma oluyor kasıklarda o kadar.. aşılama gününü sayıyor muyuz bi onu bilemiyorum .Benim dün 12. Günümdü aşılamadan sonra testi yaptım negatif ti. Umutsuzlanma lütfen olumlu sonuç alan çok kişi var. Senin kaç gün oldu aşılama olalı hiç test yaptın mı
Onu bende tam bilemiyorum ama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor ya ona göre hesaplamak lazım sanırım ben o sekilde hesapladım olumsuz düşünme inşallah bebişin seninledir5 ağustosta oldum 2. Aşılamam. Çok nadir göğüslerim sızlıyor çok nadir batma oluyor kasıklarda o kadar.. aşılama gününü sayıyor muyuz bi onu bilemiyorum .
Aşılama olduğum gün pazartesiydi bende salıdan itibaren saymaya başlıyorum öyle olunca 10.gün... geçmiyor günler... umarım hiç birimizin kucağı boş kalmazOnu bende tam bilemiyorum ama çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor ya ona göre hesaplamak lazım sanırım ben o sekilde hesapladım olumsuz düşünme inşallah bebişin seninledir
Evet çok iyi biliyorum gerçekten geçmiyorAşılama olduğum gün pazartesiydi bende salıdan itibaren saymaya başlıyorum öyle olunca 10.gün... geçmiyor günler... umarım hiç birimizin kucağı boş kalmaz ☺
İnşallahEvet çok iyi biliyorum gerçekten geçmiyorgüzel haberler alalım hepimiz
Çoğunlukla asilamanin tutacagi kisiler esinde hicbir sorun olmayip kendiside pko hastasi olanlar zaten yumurtlama gunlerini bilmedikleri icin doktor klomenle duzene sokuyor iste sonrada asilama tuttu oluyo, ama hala devlet sorgulamadan tup bebekten once illa 2 asilama diyor! Bende 1. Asilamayi yaptirdim ve ikinciyi bos bos beklicem ekime kadar tup bebek desen kışa anca olur gercekten sinirleniyorum artik ozelde des3n 20 bin, gercekten psikoloji kalmadi artik insragrama girdikce milletin cocugunu gormektende skildim ya valla anormallesmeye basladimKızlar bu grup resmen aşılamanın hiçbir halta yaramadığının canlı şahidi gibi.. Zaman zaman girip bakıyorum ben de dahil kimsenin olumlu olmadı.. Sadece numunelik 1 arkadaş var pozitifi gören.. Kesinlikle aşılamadan soğudum direkt tüp bebek istiyorum artık inşbeklemede olanlara Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inş
Ayy hadi inşallah canım aşılamanın kaçıncı günü oluyor test yaptığın günGünaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
Öyle düşünme bu işler hiç belli olmaz benm çevremde çok arkadaşım var ilk aşılamada tutan belki bu grupta bu dönem denk gelmiş olabilirizKızlar bu grup resmen aşılamanın hiçbir halta yaramadığının canlı şahidi gibi.. Zaman zaman girip bakıyorum ben de dahil kimsenin olumlu olmadı.. Sadece numunelik 1 arkadaş var pozitifi gören.. Kesinlikle aşılamadan soğudum direkt tüp bebek istiyorum artık inşbeklemede olanlara Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inş
Ay süperr olmuş sankiGünaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
Kan verdiniz mi ?Günaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
İnş hamilesindir :) öyle görünüyorKan verdiniz mi ?
Hayır , henü vermedim. Pazartesiyi bekliycem.Kan verdiniz mi ?
Al benden de o kadar Canım. Bir sürü iğne ye sonra 2 hafta bekle tuttu mu tutmadı mı diye insan çok bunalıyorBen aşılamadan vaz geçtim canım Ekim de tüp bebek yaptırcam inşallah.Bu şekilde hormon ilaçları ala ala psikolojim bozuldu gerçekten.
Kan testi yarın yaptırıcam bakalımYaaa seninde mi negatif çıktıdün akşam bende yaptım dayanamadım benimde negatif. Kan testi yaptırmak lazım aslında
Bence hamilesin tatlım hadi inşallah hayırlı olsunGünaydın kızlar. Beklenen adet tarihim 19 Ağustos pazartesi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Bunca erken gebelik testi yapışım var h böyle olmadı tabii negatifti , anında belirdi. Umarım doğrudur
Yok cnm dedigim gibi doktor 1 ay ara verelim dedi ama adet oldum bu ayda olmadi hayirlisiyla 2.ye baslicaz hepimizin hakkinda hayirlisi olsunKızlar 2. Aşılamayı yapmıyor musunuz?Fato38 Neslihancim
Ayy hadi inşallah canım aşılamanın kaçıncı günü oluyor test yaptığın gün
Aşılama gününü saymıyorum o gün pazartesiydi ( 0 ) . Salı ( 1 ) diye başladım. Bu cuma 11. Günü oluyorAyy hadi inşallah canım aşılamanın kaçıncı günü oluyor test yaptığın gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?